@Mattika,
Alkaliye çok uzun zamandır bakıyorum ama ne bilem.Geçen birinin değerleri kötü çıkmış, karbonattanmış.Aslında bu günümüz diyetleri ya da beslenme yöntemleri şahane oh ne sağlıklı kilo verdik diyoruz da hepsi yeni trend.Bir 20 yıl sonra getirisi götürüsü ne olacak bilinmiyor.10 yıl önce Atkins modaydı, millet vurdu pastırmanın, yumurtanın dibine.Sonra ölenler, kolestrolü kabaranlar taşanlar, zart olanlar zurt olanlar.Şimdi misal Dukana'a iyi bakmıyorum ben.Vur dibine yumurtanın, tavuğun.Eee3 sene sonra ne getirecek bu kadar proteine yüklenmek acaba özelikle karaciğerde göreceğiz.Ya da bu alkali şey hesabı.Eskiden sirkeli su için modası vardı, nice kadın sirkeden medet umut edip nice midesini deldi.Şimdi de karbonat atın.Ee peki 10 yıl sonra benim böbreğimdeki oluşacak duruma bu öneriyi ortaya atan vebalini alacak mı, beni hayrına eskisi gibi iyi edecek mi..Ben biraz garip bir tipim ya, bu işlerle işkillenniyorum işte, pek sıcak bakmıyorum.Tüm bu beslenme aışkanlıklarının içinde özellikle bir tek monti ve karatay akıllı işi bana göre.Zaten monti karatay'ın sabah bir dilim ekmeğe ve de kahvaltı öncesi bir meyveye izin veren hali, yoksa mantıken aynı.
Montiye de 68de geçeceğim, sonrası bir ömür monti inşallah ama 68i görmek, Brad Pitt'i Kadıköy'de görmek kadar zor.
Bilmiyorum, 90 kiloyken mutlu bir dobiştim bacım ya.Öyle ya da böyle kilo verdim, bu günlere geldim ama şu 3 kilo 5 kilo beni depresif etti yeminle, o kadar mmutsuzum ki, aynaya hep baktığımda ıyy oram yalı, buram yağlı.A be dingil, 90 kiloyken nasıldın bir düşün, az şükret değil mi..Yok..O kadar fiziğimden nefret ediyorum ki, o kadar kendimi şişman ve berbat hissediyorum ki o kadar yani..
Hani çözüm bulamıyorum.Hayatımda bir kereviz bir yoğurt bir yumurta var hangisini çıkarayım, hangisini atayım.
Her gün minimum 500 mekik, pilates, özel kalça hareketleri, dambıl ile kol, göğüs çalışması, dans vileda sopası şeysi, dambılla bel çalışması yapıyorum.
Tamam su içmiyorum ama 2 itre bitki çayı içiyorum.
Daha ne yapmam lazım , neyi çıkarıp neyi eklemem lazım bilmiyorum ama çok mutsuzum
Bilmiyorum, bir de şöyle bir gerçek var.En son 68 kiloyu kilo vermekle hiç alakam olmayan bir zamanda işten çıkarıldığımda üzüntüden sanırım neredeyse 8 sene önce görmüştüm.65 kiloyu ise en son belki ortaokulda.
Yani belki de zorlamadan, ben 70lik bir buzdolabıyım hacı diye kabul edip, iri iri gezmem lazım.
İncelmek, kemiklerimin çıkması falan umrumda değil, o tartı beni 65 gösterecek modundayım.
İlk defa bu kadar şuursuz, bu kadar diyet konusunda çaresiz ve dibe batmış durumdayım.
O yüzden bu moddayken reçel yiyenleri bir bulsam, ah bir görsem
Bir kaç bir şey daha yazacaktım da alıntı yapmamışım unuttum

Neyse bu saate kadar diyet aradım durdum kendime.Hepsine de çok kalorili dedim, leptin çalışmaz dedim.O dedim bu dedim çömdüm yerime.Dolapta kalan kerevizleri salatalıkları falan yarın bir sıkacaktan geçireyim diyorum, 2-3 gün sebze suyu detoksu yapsam belki daha iyi olacak.Neyse herkese iyi geceler, mutlu ve hafif bir sabah