- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
winston bacı senin ingilizcen var şimdi aratıp bulamadım malesef. yabancı sitelerden birinde görmüştüm bi fofoğraf, bi hatun ağırlık çalışmış vücut geliştirmiş. ama öyle baklava dilimi falan değil, bacaklar sıkı kollar sıkı, tenisciler gibi olmuş. bilir misin bilmem stosur gibi olmuş. boyu uzun olsa azerenka olurmuş yani. ilk resimde balık etli hafif tontiş bişey, bikiniyle poz vermiş basenler kollardaki lip lipler göze batıyo. ikinci resimde tenisçiye dönüşmüş. ve 2. resimde ilk halinden daha ağır çekiyomuş kas yaptığından. ama çok daha estetikti. ağırlık çalışmak sanılanın aksine yağları kasa çevirip kalınlaştırmaz şekle sokar vs. diyodu.
burada mattikanın anlatmak istediği tartıdaki kilo mühim olmamalı. bence sen vücudunu şekillendirme araştırmalarına girişmelisin. spordan nefret ediyosun ama bundan sonrası spor işi bacım.
mankenleri boşver ben sporcu vücudunu daha hoş bulurum hep. o tenisçilerin hiçbiri öyle çırpı bacaklı değil. bence çok daha seksü.
amma dert edindim he senin durumu
burada mattikanın anlatmak istediği tartıdaki kilo mühim olmamalı. bence sen vücudunu şekillendirme araştırmalarına girişmelisin. spordan nefret ediyosun ama bundan sonrası spor işi bacım.
mankenleri boşver ben sporcu vücudunu daha hoş bulurum hep. o tenisçilerin hiçbiri öyle çırpı bacaklı değil. bence çok daha seksü.
amma dert edindim he senin durumu