- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Bacım sana bizim diyetler yaramazki hiç. Sen zaten o kadar az kalori alıyorsun. Ben şimdi ilk 3 gün 600 -700 kalori alıp sonraki 5 gün 1200 kalori civarında bir beslenme listesi hazırlayacağım. Bu listeyi hep faydalı şeylerden, yağ yakıcı besinlerden falan yapıcam. Ayrıca ara öğünde olacak bacım. hatta kaçamak bile yapcaz yakar bacımla. Bu şekilde metebolizmayı hızlandırıcaz. Leptine falan bakmıycaz yani. Glisemik indeks okey, ama leptine bende kocaman hayırrrr diyorum. Aslında kabul ediyorum ancak bu sefer bu şekilde denemek istiyorum çünkü bu kadar insan da yanılıyor olamaz. onlar da geldi bugün aklıma. bunn üzerine de yazılmış o kadar yazı var. ayrıca çevremde iki insan gözümün önünde deli gibi yemek yiyerek zayıfladılar bacım.
bu arada herkes idolünü söylemiş benimki de RİHANNA kızlar. ama şimdiki hali. bacaklarının çok kalın olduğu zaman değil. şimdi 34 bedenmiş kendisi. ve benim idolüm. ayrıca bende winston gibi ebru şallı falan tarzı hatunları beğeniyorum. Ama rihanna da çok seksi yahu.bi de tabii benim kendisi ile özel meselem var. Ne meselesi ise. Bunun ondan haberi yok ama olsun. Kocam onu çok beğeniyor ve ben zayıfkene benim fiziğimi ona benzetirdi hep, ama senin vücut daha güzel derdi. yine o günleri görmek istiyorum.
Niye ezikliyorsunuz bacım yahu, banane ben de yapacam.
İstemezseniz evde gizli gizli yaparım
Tamam siz 600 kalori yiyecekseniz ben 300 yerim, 1200e geçince ben ona oranlarım.
Leptin için ayı örneğin hala aklımda
Benim dün gece yarısı mısır yemem ve sabaha eksi çıkmam gibi bazen vücut yemek istiyor sık sık.Bu açıdan da uyarım size.
Yemek listeleri, besinler, miktarları falan merak konusu.
Takipteyim yani.
He sen araştırmışındır Rihanna o kalas bacaklarını nasıl eritmiş :26:
Hoş, 1500 tane Rihanna diyeti çıkmıştır da, merak ettim.
Bir de bacaklar/basen dahil diyeyim oralar gün içinde çalışmazmış yani az çalışırmış o yüzden extra hareketlerle iç bacak kaslarını sıkıp çalıştırırsak oralara etki yaparmış.Bir hareket buldum, bunu yapanın toto altından itibaren ayak bileğine kadar erimesi olurmuş ama bilmem yalan bilmem doğru, deneyip bakacağız.