Tünaydınlaaar
Hava bugün çoook güzel yahu, dün bir şeye dertlenmiştim sabah kalktığımda düşün düşün bulamadım o derece güzel hava
sinirlendiğim şeyi bile unutturmuş
@İlginnur, gazını sevsünler senin bacım, sabah sabah sen kalk bir de aletin başına çık, hem koş hem de mesaj yaz he mi, ohh ne güzel.Ben de mekik aletinden mesaj yazayım bir gün , çok hasetlendim
@Hilal, geçmiş olsun bacım.Önce bir toparlan dikil ayağa sonra..bilmem gene mi yazıyor diyeceksin ama bu 863. yazışım; sen kafana göre antin kuntin aç kalıyorsun ya da şok diyeti yapıyorsun.Olmuyor işte kabul et, ne bünyen o kadar kuvvetli ne de iraden.Ya 3 gün kalıp 4.gün yemeğe saldırıp kiloyu geri alıyorsun ya da, 3 gün diyet yapıp , 4. gün hastalanıyorsun.Ben son kez sana kendine bir beslenme yöntemi seç diyorum, daha da sana bir şey demiyorum.20 kiloya yakın kilon var, annenler tabii bırak diyeti diyecek, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş, sana obez mi diyecekler ki..Ama sabah uyansan yumurtanla bir dilim ekmeğinle, peynirinle adam gibi kahvaltı yapsan, madem bu kiloya rağmen bünyen zayıf, ara öğünler yapsan, cevizini bademini yesen, her gün bir porsiyon meyve yesen, öyle 3 günde 3 kilo verdim zannetmen yerine 1 ayda 3 kilo versen olmaz mı?
Boşuna zaman kaybediyorsun.2 aydır mı buradasın? 2 aydır ya kendini aç bırakıp sonra yemeğe dalıyorsun, ya hep hastasın.Sonuç; hala 20 kiloya yakın yağı olan Hilal...Ahanda güneş bile açtı, bir ay sonra şubat ortası mart derken bahar gelecek, yaz gelecek, günler akıp geçecek..Sen şişman şişman yuvarlana yuvarlana o gelinliğe gireceksin, sonra evlenince de iyice salıp pişir ye derken, seneye burada 90 kiloyum evlilik beni şişmanlattı diye ortalarda gezeceksin.Geçmiş olsun tekrardan.
@Mattika, sen bebeklere takılan sıfat ya da seslenme biçimine ayar olmuşsun ya, ben de en çok bebekle gerizekalı gibi konuşanlara sinir oluyorum hani şu "agugu högugu, bugugu"gibi..Len o konuşamadığından, dil gelişimi henüz yeni başladığından uzaylı gibi konuşuyor, sen 40 yaşında kadın sana ne demeli huguguu bugugu diye ağzını büzüp konuşuyorsun, diye yamuk ağzına vurasım gelir.
Bir de herkesin o çocuğa "anneeem" demesi beni rahatsız eder.Onun bir annesi var yahu, sen halasısın ya da babaannesi işte, niye annem diye seviyorsun ki..he bir de başlı başına saçmalık şurada; o çocuk senin oğlun senin annen değil ki, neden oğluna annem diyorsun...Kadınlar da mesela kocasından bahseder yanında çocuğuyla, der ki "babamız geldi etti"..Hayır o senin kocan, baban değil.O sadece çocuğun babası..Bunu okulda bize kadının kimliği, anne olduktan sonraki kadının cinsel duruşu ve cinsel kimliği adı altında çok irdeleyip anlatmışlardı..Neyse amaan..Bu arada 9dan sonra yenmeyenler için
Benim de dün kek aşermem tuttu, baktım iyice acı çektim, laptopu, bitki çayını, bardağı, kalei, ajandamı alıp yatak odasına gidip kek ortamından uzaklaştım

eşim de adam baktı habire küsüp duruyorum bu ara, ona küsüp yatak odasına taşındım sanmış, "yok bu sefer keke küstüm" dedim..

Neyse bu gece son dilim kaldı o bitsin rahatlayacağım..Ay kendimi eş dışarı gitmesin diye evde gönlünü eğleyenlere benzettim he..Eşim her yemek sonrası tatlı yer, bizim burda da yeni bir pastane açıldı, her gece oradan bir şeyler alırdı, tabii ben de yerdim

Sonra dedim hem hijyenik değil, hem pahalı, hem yağlı falan, ben daha iyilerini yaparım sana

Önce hazır pastabanlar derken, sonra yavaştan keke, sonra krema ile çakma pastaya, sonra çikolata eritmeler falan derken bayağı bir Ümit Usta kıvamına geldim pastacılıkta.Ee evde olmadı mı adam gider dışardan alır diye de daha adam son dilimi yerken, koşa koşa gidip çırpmaya başlıyorum o yüzden yapsam ayrı dert yapmasam ayrı dert
Herkese güzel, mutlu, hafif ve de zayıf bir gün diliyorum