- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
Az önce nişanlımla kavga ettik yaa gayet güzel konuşuyorduk tuttu kızımız olursa annemin adını koyacam dedi ciddimisin sen yaa dedim yemin ederim annemin adını koycm dedi. sen nasıl bana sormadan böyle bişeye karar verirsn yemin edersin dedim benim annemin adının neyi var diyo hey Allah'ım deli olcm yaa bana sormadan kendi kendine yemin ediyo bide niye bu kadar çok kiziyosn diyo sonra iyi tamam yaa sen ne istiyorsan koy diye trip atıyo annemin ismi kötü mu diyo çıldırtacak beni yaa sonra da aşkım bitanem kızma diyo bende ters ters cevap verdim çok kötü oldum resimlerimize baktı 3 senedir tanıyorum askerdeyken yani geçen sene ayrılacaktik (istemeyerek mecbur kaldığım için) ilk o zaman ağladıginı gördüm bide şimdi agladi yaa çok özledim diyerek psikolojisi mi bozuldu anlamadim deli olcm hala sinirliyim yaa bana sormadan hiç haberim yok kendi kendine karar veriyo yemin ediyo yoksa anneci mi yaa annesine çok duskun offf çok korkuyorum ilerde bunlar yüzünden sorun yaşarmıyız ..
başınızı agrittiysam kusura bakmayın cook canım sıkılıyo.
Canimseni korkutmak istemem ama evlenene kadar tamam der sinra annesine cok baglanir biraz zor bir surec bekliyor seni. Yikkarca yurtta yatili okuyan kisiler tsniyorum ozdmana kadar goruzmezler etmezlerken ne hikmetse evlendikten sonra ogullari kiymete biniyor adamlarin analari kiymetleniyir