- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Günaydın kızlar kusura bakmayın ya dün perşembe olduğunu unuttum çok yoğundum firsatim olmadı gece 10 da geldik birde bizim odun la kavga ettik güya bana sevgililer günü hediyesi tablet almış ne wifi çekiyor ne birşey ben buraya giremeyecek sem face book a giremeyecek sem ne yapayim çocuk muyum oyun oynayacağım tablet i aldin dedim küstük her şeyde acele ediyor ben güzelce araştıralım demiştim neyse artık. Velhasıl gelemedim buraya sazen kızmadim asıl sen kusura bakma
Winston s .a sizde dediginiz gibi o oyunculara bende alışamadım yapmacik duruyorlar gerçektende
Uf hiç canım yürüyüş felan istemiyor sanki bende hasta oluyorum çok fena yim ya püf
Benim öküz daha öküz yahu.Biz 21 şubatta evendik.Doğal oarak ir önceki hafta sevgiiler günü.masraf our, iki kere düşünmesi gerekir diye baştan bizim özel günümüz 21 şubat, 14 şubatta birbirimize bir şey amayacağız dedik(dedi) O yüzden içi geçmiş 40 yılık eviler olur ya anasını satayım derler "ne sevgilier günü" ahanda öyeyim ben.Biri sevgier gününde ne yapacaksınız/yaptınız derse; "hiç bir şey, benim sevgilim yok, evliyim, seneye inşallah" diyorum
O ihtiyaçları hediyeden saymaya zaten ayrı kılım.
İlk evlilik yıldönümünde laptopum bozulmuştu, gittik benim renkli ve daha pahalı beğenime rağmen onun seçtiğini bana aldık
Doğumgünümde çizmem yoktu , 38 numara giymeme rağmen gitmiş 36 numara almış
Sonraki doğumgünümde telefonum bozuktu, x model için ölüyorum diye ağadım gün ve gecelerce, "ona o kadar para verilmez" diye gidip 200 lira daha az verip, saçma sapan bir telefon aldı.
Geçen sene evliik yıdönümünde bir ay önceden canımı yedi, ne alayım ne alayım diye.
En son eliptik bisiklet aldık
Bu sene ne sevgililer günü için ne de yıldönümü için kendimi gereceğim.Umarumda değil artık anasını satayım.
Ya gidip mutfak aleti alacak, ya da nerde benim sevdiğim beğendiğim şey varsa "o olmaz, pahalı/kaitesiz/ben beğenmedim" diye illa b.k gibi olanını alacak, ben de salak salak sevinmiş taklidi yapacağım.Sonra 3 ay her gece mütamadiyen "nasıl, hediyeni beğendin mi? nasıl güze deği mi? nası şahane hediye almışım sana değil mi? bak burasına basınca ses çıkıyor" diye 3 ay eline alıp alıp kendini övüp, benim her seferinde teşekkür edip, ona hayran kalmamı bekeyecek.
Off off..Yeni uyandım ve geridim yahu.
Sevgililer gününe de, yıl dönümüne de, anasına da , danasına da....
Herkese günaydın/tünaydın ya da iyi akşamar şimdiden