sabah beni ağlattı nişanlım ona belli etmedim ama beraber yaşamayız arada sırada gelirler kalmaya dedi tabi buyursunlar gelsinler gezmeye istedikleri zaman ama beraber yaşamak istemiyorum dedim ya bigün cıkıp gelseler hiç bişey demiceksin dimi dedm ne diosun sen yaa ewdenmi kowmamı bekliyosun eger gelirlerse beraber yaşıcaz dedi boğazım düğümlendi bana öle tepki werdiğinde bu benm hayatım kendi hayatımla ilgili bişeyler istemem en doğal hakkım değilmi benm hayatımı işte o zamn arık başkaları yaşıcak tamam naparsan yap dedm kapattık tli aradan bi 5 dakka gecti üzüldü diye msj attım aşkım özür dilerim öle demek istemedim tamam mı sen üzülme dedim önemli değil aşkım cok uykum war dedi sabaha kadar işteydi tamam dedim
niaşnlım şimdi abisiyle yaşıyor evde soba yok zaten sürekli işteler ewe uğradıkları yok o yuzden elektrikli sobayla idare ediyolar dün akşam kayınwalidemle konuştum bana dediki o evde oturmucakmısın bende dedmki orda doğal gaz yok başka ev tutcaz dedm ama oda cok pahalı olur dedi bende dedimki ya odun kömür daha masraflıya bi tüp 75 lira galiba hem onun pisliğiyle mi uğraşcaz dedm bilmiorum artık dedi konuyu kapattı. allahım yaa bu ne ki napcam ben bilmiorum bu sorunu nasıl ortadan kaldırcam şimdiedn hiç sorun etmesem nolur bi akıl verin yaa cok kötüyüm
niaşnlım şimdi abisiyle yaşıyor evde soba yok zaten sürekli işteler ewe uğradıkları yok o yuzden elektrikli sobayla idare ediyolar dün akşam kayınwalidemle konuştum bana dediki o evde oturmucakmısın bende dedmki orda doğal gaz yok başka ev tutcaz dedm ama oda cok pahalı olur dedi bende dedimki ya odun kömür daha masraflıya bi tüp 75 lira galiba hem onun pisliğiyle mi uğraşcaz dedm bilmiorum artık dedi konuyu kapattı. allahım yaa bu ne ki napcam ben bilmiorum bu sorunu nasıl ortadan kaldırcam şimdiedn hiç sorun etmesem nolur bi akıl verin yaa cok kötüyüm