- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
Günaydın hayır olsun ama bu hafat nedir böle ya duyduğum 3, cü kaynana olayı bende direk ön yargı olmaya başladı daha kaynanam kim o bile belli olmadan düşünür oldum haaayeni 1 aylık kız arkadaşım evlendi birlik oturyo evkleri mütehitte 8 ay sabredelim beklemeyelim yaşımız 32 dediler aam bin pişman kocayı geçtim kaynatayı geçtim kaynanası bile markete gitmesine izn vermiyomuş tek gitme diye aşırı kıskançlar diyo anama yolamıyolar tek başıma kuaföre gidemiyom tek başıma wc hariç tek kaldığım hiç bi yer yok diyo bin pişman evlendiiğine keşke beklleseyedik diyolar hani derlerya ev ev üstüne olmuyo
kız mihrace ayen yazdıkalrını analttı işte 1 aylık birlik oturan arkadaşım odadan çıkamıyom sesli konuşmaıyom aynen aktardın arkadaşım
bu arada ,isveçe başldım bugün 1. günüm kahvemi içitim hayal kuruyom zayıf hayal ediyom kendimi
oy oy oy ne zorAman Allahım. Allah yardımcısı olsun.o Arkadaşın belkia yrılacak yani evlini ayırcak öyle bir umduu var ama inan iş iştengeçmiş olacak çünkü siirleri yıpranmıştır artık eşinee sevgisi kalmayacak artık. Elde ettiği şeye sevinemeyecek yani yeni bir evine yeni eşyalarına vs. çünkü kursağında bırakmış olacaklar. İnş.inş. yanılırım öyle bişi olmaz. Ama bunları illa yaşamama gerek yok başkalarının tecrübeleri hep bu yönde.
hehe hayaldi gerçek oldu
ama sadece hayal etmek yetmez biliyorusn dimiD: