- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
yapman gerekenleri biliyorsun şimdi sıra uygulamadaönümüzdeki cumaya kadar sabret bence, diet listeleri değil de kendine göre bir menü oluştur,tartıyı da kolayca ulaşamayacğın bir yere kaldır
kızını da tebrik ediyorum, kolay değil o kadar kiloyu vermek :112:
bu arada bugünki menüm:
sabah:special k tuzlu kraker 1 paket (tam buğday unundan yapılıyor,1 paket 132 cal, benim gibi sabah kahvaltı yapmaya vakti olmayan çalışan bayanlara tavsiye ederim )
ara:şekersiz türk kahvesi, 1 tane küçük şeftali
öğle:1 dilim uno denge, tavuk sote
akşam:biftek yanında salata ya da yoğurt, belki her ikisi bilemiyorum
1.5 saat cardio pilatesimi yaptım, şimdi okuldan çağırdılar, karnelerle ilgili problem çıkmışpofff kim gidecek şimdi o kadar yolu tekrar
![]()
bu arada 2 lt su
2 kupa yeşil çay
1 bardak maydonoz suyu
kızlar bu arada dünden bugüne tartıda-800 görüyorum, muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum, maydonoz suyunun etkisi var bence bunda, gerçekten ödem ve adet söktürücüymüş, reglim...
normalde 3 gün içip bırakmayı düşünüyordum bu maydonoz suyunu ama adet söktürü olduğu için içmesem mi ki , hani bende hiç bir düzensizlik ya da herhangi bir problem yok da....zararı olur mu diye düşünüyorum
BU yeni çıkan ürünü mü k specialin.
Deneyeceğim bir ara da denk gelmedi, unutuyorum zaten bakmaya da hep.
Menün gayet iyi olmuş, ödemlerin gitmiş güzel olmuş, bence regl döneminde bırak sakıncası olabilir ama sonrasında devam edebilirsin.