Dİyetisyenin verdiği listeler oluyor ya. Şurda şu burda bu yenecek diye. Aynısı olmuş onların. Sadece bulgur pilavı hakkında öğrendiğim acı bir gerçeği söyliyeyim - Sen az yemişsin sorun değil. Sadece söyleyeyim.- Bulgur pilavının 3 yemek kaşığı biir günlük ekmek miktarına eşitmiş. Nasıl da üzülmüştüm.-Bu yörelerde bulgur çok yetiştirildiği için zor geldi bana bu gerçek.-
Zeytinyağı bağırsakları çalıştırır hmm bence iyi. 1 tane çok değil -bulgur gerçeğini hesaba almazsak- Musakka nasıl bişi biz yemeyiz hiç. Afiyet olsun. Sen sporlarını hiç aksatmıyorsun ya nazarım değmesin tütütüütütü.
Heeey aramıza hoş geldin.İnşallah okullar başlamadan sen hedefine ulaşırsın ben de yolumu yarılmaış olurum. Bu arada ne okuyorsun? Sormam da sakınca var mı?
Afiyet olsun. Sütlü keşkek çorbası - ilk kez duydum tepkimi görmeliydin bence- Menün güzelmiş. Sadece sarma hariç Allahım sıkıldınız bu benim saçmalığımdan evet ama şok oldum yaaa....
Böyle sıcakta çok kalırsan yani günün belli saatleri -öyle güneşin tepede dik olduğu vakitler değil.- kilo vermeyi hızlandırıyormuş.
------Bu benim diyetisyen çok şey biliyor. Korkmaya başladım ben değiştirsem mi acaba!!! ------
sınıf öğretmenliği :)
ben de bugün başlıyorum yediklerimi yazmaya
sabah : kepekli tost, yeşil çay
öğle: çiğ köfte ve ayran
akşam: 1 dilim karpuz ve kellogs kraker
arada ise yarım elma yedim