Iyi aksamlar kizlar..ben naca gelebildim..aksam yazdiktasn sonra 2 numara hastalandi..kusuyor yavrum durmadan..az önce fitil yaptim bulanti icin ama kizimin icinde bisey kalmadi artik yavrum, bos bos bulaniyor midesi
yania aldim simdi,kova elimde bekliyorum ne zaman kusacak diye
gecmisede bakamadim,kusura bakmayin...
mervecigim senin kuzunda rahatsizlanmis,klavyem yoktu yazamadim cnm..cok gecmisolsun..cnm 3 cocuk büyütmenin verdigi tecrübeyle söylüyorum,dis cikartan cocukta kusma ve ates normaldir..helede arka disleri cikariyorsa ki onlar en zor cikan dislerdir,sabaha kadar agridan uyumazlar..sana tavsiyem doktoruna söyle ates icin fitil veya surup yazsin..yaninda bulunsun,zorda kalirsan kullan..birde dis jeli al cnm,ezcaneye sor yinede nasil kullanacagini..damagi uyusturuyor ve cok aci cekmemesini sagliyor...
insallah hemen cikarirda kurtulursun cnm,cok zor gercekten dis zamani
kizlar cumaya kadar kizim iyilesirse ve gelen giden olmazsa pijama partisine katilirim..gelen olsada gecte olsa aranizda olurum
sulecigim nikimin üzerine tikla ve özel mesaj gönder yazan yere tikla,o zaman özel mesaj gönderirisin
cagla cnm kusura bakma seni soramadim,nasil oldunuz cnm..son kararini okuyamadim takimda kalacakmisin..gecmise bakamadim..
cnm aile ici sorun herkeste var..inan bende bazen öyle bunaliyorum ki aklima kötü kötü seyler geliyor..sonra kuzularima bakinca unutuyorum ve kendi kendime büyüttügümün farkina variyorum..
bosanmayi dile getirmek evliligi gercekten yipratir cnm..ayrica kimsem yok demissin,ailen yokmu cnm..arkanda durmazlarmi:26:
kimsen yoksa sen varsin hem..bence kendine güven,evliligini yoluna koymak istiyorsan önce kendinle ilgili sorunlarini hallet ki karsindakinin sana söyleyecek lafi kalmasin..ondan sonra esinin basinin etini yiyebilirsin
en iyisi ben gecmise bakmaya calisayim zamanim oldukca,yoksa kopuk kopuk oluyor