Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

*3.TAKIM 339.ETAP***mesaj sayıları
NoRaaa
sekerkiz67
sahgull
bluebootle:55
Sweetdimple:167
pegasus07: 120
Valkyrie89 :
mrv5534: 156
kelebekolacam :
sevilay80:
cglaa16 : 71
erigim:106
Ayulduz:
Sulofe:

**3.TAKIM 339.ETAP***mesaj sayıları
NoRaaa
sekerkiz67
sahgull
bluebootle
Valkyrie89 :
kelebekolacam :
sevilay80:
Ayulduz:
Sulofe: 55
Prettygirl :

mesajlarini saymayanlar yazsin lütfen arkadaslar:34:
sabah baktığımdaki rakamı yazıyorum öyle değil mi?

Ogle yemegine spicel k yemeyi planliuordum lakin kizima isittigim bi kase makarnayi yemince kiyamadim atmaya yogurtla onu yedin:(

Ogle yemegine spicel k yemeyi planliuordum lakin kizima isittigim bi kase makarnayi yemince kiyamadim atmaya yogurtla onu yedin:(

Canim bi kasseden kastin 4 yk felansa ve yogurtla ise sossuzsa eger sorunbyokta uzuldugune gore pekte oyle gorunmuyor

Bende sabah ev pogacasi yedim kepekli bir adet ama yazdigimi gormediler sanirim cezami istedim kimseden ses yok kendi cwzami kendim keseyim bari :9: t

*3.TAKIM 339.ETAP***mesaj sayıları
NoRaaa
sekerkiz67
sahgull :35
bluebootle:55
Valkyrie89 :
kelebekolacam :
sevilay80:
Ayulduz:
Sulofe:

kızlar en son paylaşılanı alıntılarsanız çok iyi olur ben eklemiştim arada kaynadı:1::1:

kaptancım haftaya cuma 1.5 kilo hedef koyuorum kendime dişe diş diyorum bu sefer umutluyum kendimden. ekmegi 3 dilime indiriorum aksamları veya öğlen yemicem inşallah.. sporuda aksatmassam veririm diye düşünüorumm .. haftaya cuma listede beni 67.6 görmezsen hafta içi 5 mile+5 mile leslie cezam olsun tamam mı??

su yanda reklamı olan filme gitmek istiyorum yaaa güzel bişeye benzioo

şöyle bir baktım listelerede 3. olabilirim gibi geldi.olurum inşallah iyi gaza gelirim:10::10::10::10:

çağlacım nasılsın?bugünmüydü randevun

evet yasemincim gittim anlattım bana 2 tane depresyon ilacı vermiş biri uyku yapar dedi eczacı..
esimle cok iyiyiz canım dün gece geldi sarıldı özür diledi hep suratın asık enimde moralim bozuluo asma suratını dedi seni seviyorum dedi falan insallah bidaha bu noktaya gelmeyiz.

evet yasemincim gittim anlattım bana 2 tane depresyon ilacı vermiş biri uyku yapar dedi eczacı..
esimle cok iyiyiz canım dün gece geldi sarıldı özür diledi hep suratın asık enimde moralim bozuluo asma suratını dedi seni seviyorum dedi falan insallah bidaha bu noktaya gelmeyiz.
ilaçları bana özelden yazarmısın merak ettim

Son düzenleme:
**3.TAKIM 339.ETAP***mesaj sayıları
NoRaaa
sekerkiz67
sahgull
bluebootle
Valkyrie89 :
kelebekolacam :
sevilay80: 60
Ayulduz:
Sulofe:
Prettygirl :

mesajlarini saymayanlar yazsin lütfen arkadaslar:34:

Sabah yazmistim ama arada kaynamis benimki

canım iyi olmanıza çok sevindim ama o ilaçlar bilmiyorumki insanın hayatla bağlantısını koparıyormuş gibi geliyor bana sürekli uyuklayarak bide küçük çocuğun var nasıl olcak ki :44:

çağlacım işlem tamam

ahsencim bu kıvama gelmek zaman aldı.umarım devam ederim ikizler burcuyum tabiri caizse maymun iştahlı demeyelimde çabuk sıkılan bir yapım var.ama cok bıktım kilolardan..

Back
X