Wasa ne bacim anlayamadim
Wasa benim favorimdir canım Sizlerede tavsiye ederim. Daha önceki bir diyetisyen tavsiyesiydi. Ara öğün gibi . 78 kalori üstelik :)
Nette bulduğum bir bilgiyi paylaşayım hatta :
Dünyanın lider gevrek ekmek markası Wasa, inovatif ürünü Wasa Sandwichler ile sağlıklı atıştırma ihtiyacına keyifli bir cevap veriyor.
Alışılagelmiş sandviç tarzından farklı bir konsepte sahip olan Wasa Sandwichler, tam tahıllı içeriği ile sağlıklı, doğal, lezzetli ve aynı zamanda ambalajı ve yapısıyla pratik bir tüketim sağlıyor. 4 farklı çeşidiyle raflarda yerini alan Wasa Sandwichler, krem peynirli, krem peynirli&baharatlı, krem peynirli&domates-fesleğenli, krem peynirli&kırmızı biberli lezzetleriyle keyfine sağlık katmak isteyenlerin damak zevkine sunuluyor.
Wasa Sandwichler öğün aralarında atıştırmalık olarak tüketildiğinde vücudun günlük tam tahıl ihtiyacının karşılanmasına yardımcı oluyor. Ürünlerin içeriğinde koruyucu madde kullanılmıyor ve aynı zamanda içeriğindeki suyun yüksek oranda alınmış olması ürünlerin raf ömrünün uzun olmasını sağlıyor.
Tam çavdar ekmeği ve tam buğday ekmeğinden üretilen Wasa Sandwichlerin diğer önemli bir özelliği de tahılın özü ve kepeği birbirinden ayrılmadığı için vitamin ve mineral yönünden oldukça zengin olmasıdır. Bu zenginlik, mide ve sindirim sistemi için faydalı olduğu gibi, kalp hastalığı ve Tip 2 diabet hastalığı riskini de azaltırken kilo alma riskini de en aza indirerek abur cubur ihtiyacını engeller.
Bu nedenlerle, tüketicilerin sağlıklı keyif ortağı olmak için yola çıkan Wasa Sandwichler, doğru beslenmek isteyenler ve formuna dikkat edenler için diyetisyenler tarafından da tavsiye edilen ideal bir üründür.