Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hanımlar acı bıber yıyorum her gun duzenlı yemeklerın yanında wc sorunn ortadan kaldırıyor

sıze yasadıgım bıseyı anlatıyım kızlar 80 li kılolardayım 85 bile olabılır oglum uc yaslarında arkadsım bana koco g. derdı cok espırılı bır kızdır kendısı eksık olmasın:) bıgun oglumla yolda yuruyoruz arkamızda ıkı tane adam bıraz gerı kaldı oglum yururken bı bagırdı bana koca götlü anne beklesene dıye anamm ben boyle utandıgımı bılmem cocuk ne dedıgını farkında degıl o yol bıtmedı tabıı arkadasımın agzına tukurdum ama o bu durama gulmekten gozunden yas gelerek cevap verdı:30:

hanı bugun pıjama patısı vardı kımsecıkler yok:50:

sıze yasadıgım bıseyı anlatıyım kızlar 80 li kılolardayım 85 bile olabılır oglum uc yaslarında arkadsım bana koco g. derdı cok espırılı bır kızdır kendısı eksık olmasın:) bıgun oglumla yolda yuruyoruz arkamızda ıkı tane adam bıraz gerı kaldı oglum yururken bı bagırdı bana koca götlü anne beklesene dıye anamm ben boyle utandıgımı bılmem cocuk ne dedıgını farkında degıl o yol bıtmedı tabıı arkadasımın agzına tukurdum ama o bu durama gulmekten gozunden yas gelerek cevap verdı:30:
kahkaha attim resmen
:60::60::60:

canimsin:38:
artik resmen bizim takimlisin cnm..hadi artik 1.likleri biz alalim:15:

kaptanım kendımı ovmek gbı olmasın verdıgım 800 gr 5. takımı 2. sıraya tasımısım o motıveyle 800 gr verdıysem bu hafta 1, 5 kılo hedefledım

Bugunku menumac karnina yogurt kuru
Kahvalti sekersiz cay 2 dilim cavdar ekmegi.1 haslanmis yumrta.domates.salatalk.biraz peynir.2 cay kasigi pekmez

Ara 1 besi biyerde cayi
Ogle 1 kase az tarcinli yogurt.1 kepekli galeta cubugu

İkindi 2 formcay 2 yesilcay 1 kuruhurma

Aksam yarim saat once yogurt kuru
3 ymk kasigi bulgur pilavi
1.5 tavk incik kucuktu
Salata yogurt
19.00 da 1 besibiyerde
20.00 kv ler geldiler yas pasta kutlama falan.1 ince dilim yedim
2 lt su

pastaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:

:60::60::60::60::60::60::60:

Beybitoşkolrım baslayıyoruz partiyi
Dum tıss dum tısss
:45:

Başınızdan gecen böle komik seyler varsa anlatın lütfen gülerek katılaşım :9::9::9:

Back
X