Bi gün işten geldim daha bekarcık sultancıgım
Cok sewdıgım komsu ablatım vardır cok cektıler bnden
Kardeşim bi göz kalemi almış bn denim dedım bi delilik geldi aldım kaslarımı birleştirdim
Kadın corabı varya ten rengi onu aldım basıma gecirdim
Alttan tutup üstten gerfim çorabı tam bi canawar gibi oldum deneyen barmı aranızda bilmiyorum ama bi deneyin
Neyse anneme dedım anne bn ayten ablaya gidıyorum annm tmm dedı
Ayten ablada bi komık bı komık ama hort desen altına yspar
Üstüme yengemin pardüsesini giydim
Ama kaslarım birleşmiş dişlerimi boyadım kafama kadın corabı gecırıp gerıye dogru germişim taktım basortuyu onden ni bagldım
Gıtyım hmn karsımızda saat 10:30 faln
Kapıya vurdum kimo dedi dedim abla bi kspıyı acsana sen komsın dıyo dedım bakkaldan gmderdıler sipariş vermissin bn sipariş falan vermedim diyo
Neyse kocası ewde yok ıkıtane oglu var uyuyo neyse dur kızım dedi accam bi açtı ben haaaa diye bagırdım ayten abla sen tawayı al vur kafama
Sinsi delikten bakıyomus yüzümü göremeyince çingane zannetmiş ewimi soymaya geldi demiş
Aha gözümü bi açtım acildeyim ama millet bana bi gülüyo bi gülüyo allahım bekarım bi daglık memeurları var brad bitt halt etmişş rezil oldum onlara annem falan basımda babam ayten abla babam bana kızıyo ama bıyık altı gülüyo acılde bi gulme millet kuduruyo
Bi tane memuru gözüme kestirmiştim cocuga o bayık kafayla şii az bak bn normalde bole degilim falan demişim
Kız bu adamlar bana niye guluyo caktınozmı kaslarım bitişik dişlerim biri beyz biri siyah düşünün
Yani 18 li yaslarımın en güzel ve sakıncalı günüydü
Az kaşdın tahtalı köye gidiyodum