Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Swettt kaldın mı pc formatındaa
:)))

Ayulduzum nerdesin
Kız bu nickin anlamı ne allh sen

Geldim bacim benim adam pc isgal edin ce tel jarzi yoktu anlayim ismimin hikayesinu siteye uye olmayi calusim hic bi ismi nik olarak kabul etmiyor artik kac bin uye varsa deli olacam birden kafamda ampul yandi buldum dedim google amcaya arattim azeri isimler diye ayulduz kabul etti site kiza olacaklara onerilir bak kimsede yoktur bu isim:)

Pastami..:53:
sevilaymi yemis..:53:

sevilayyyyyyyyy 1 adim öne cik lütfen..bu hafta zaten kilo almistin,birde pastami yedin..cnm yarindan tezi yok 40 dk ek spor yapiyorsun..dikkatini cekerim ek dedim,günlük spordan haric:19:

Aboww kaptan sert oldu yazikk kinama cezasi verelim

Benimde aklıma çocuklarla ilgili komik bir anım geldi.
Eylül 2,5 yaşında falanda Ege de 7-8 aylık balkona koydum mama sandalyesini Ege'ye yemek yediriyorum Eylül de caddeden geçen arabaları izliyor birden taburesini eline alıp kalktı balkon kapısının önüne koydu oturdu.
-ne oldu kızım niye buraya geçtin dedim
- fazla yakından izlemeyim gözlerim bozulur dedi :)))

Simdi bebeler mutis

Durum bende anlatayım şimdi biizim asagıda ki komsum ozamanlar baska biriydi bu degildi tasındılar onlar
Bnm kız bole 7 aylık dişi cıkıyo daha yeni böle agzı salya ama çesme gibi
Kızımla camdan bakıyoruz bir elmde peçete bir elimde kızım böle durduk durduk bnm kızn salyası tak sen asgıdan abi bakıyomus onun kafasına adam hissetti tabi noluyo yha dedi bnde hemen yukarı baktım yeter yha dedim bu ne hadsizlik tükürüyolar yukardan asaga
Sanadamı geldi abla dedi
Valla sorma abi üstüm basım battı cocugada geldi dedim
:1::9:
Ama adamın aklıma bile gelmiyo
İçeri girdim gül gül gül allahm
Nedir bu basıma gelen dedim
Ayyy daha var neler

ay sen ne fenasın:47:

Su pratik zekana hayranim mervisim yine yirtmissin senin alt komsular
Her an tehlikede birinede camasir dusurmustun:9:
yesilcaylarrr gelsinn ziyaretcilerimize de var buyrunsss:7::7::7::7::7::7::7:

ben neskafe ıctım uzun zamandır gece oturmamıstım bebelerı beyı uyuttum bıraz kendıme zaman ayırıyım yeter yahu sacımı superge ettıgım:37:

Bi gün işten geldim daha bekarcık sultancıgım
Cok sewdıgım komsu ablatım vardır cok cektıler bnden
Kardeşim bi göz kalemi almış bn denim dedım bi delilik geldi aldım kaslarımı birleştirdim
Kadın corabı varya ten rengi onu aldım basıma gecirdim
Alttan tutup üstten gerfim çorabı tam bi canawar gibi oldum deneyen barmı aranızda bilmiyorum ama bi deneyin
Neyse anneme dedım anne bn ayten ablaya gidıyorum annm tmm dedı
Ayten ablada bi komık bı komık ama hort desen altına yspar
Üstüme yengemin pardüsesini giydim
Ama kaslarım birleşmiş dişlerimi boyadım kafama kadın corabı gecırıp gerıye dogru germişim taktım basortuyu onden ni bagldım
Gıtyım hmn karsımızda saat 10:30 faln
Kapıya vurdum kimo dedi dedim abla bi kspıyı acsana sen komsın dıyo dedım bakkaldan gmderdıler sipariş vermissin bn sipariş falan vermedim diyo
Neyse kocası ewde yok ıkıtane oglu var uyuyo neyse dur kızım dedi accam bi açtı ben haaaa diye bagırdım ayten abla sen tawayı al vur kafama
Sinsi delikten bakıyomus yüzümü göremeyince çingane zannetmiş ewimi soymaya geldi demiş
Aha gözümü bi açtım acildeyim ama millet bana bi gülüyo bi gülüyo allahım bekarım bi daglık memeurları var brad bitt halt etmişş rezil oldum onlara annem falan basımda babam ayten abla babam bana kızıyo ama bıyık altı gülüyo acılde bi gulme millet kuduruyo
Bi tane memuru gözüme kestirmiştim cocuga o bayık kafayla şii az bak bn normalde bole degilim falan demişim
Kız bu adamlar bana niye guluyo caktınozmı kaslarım bitişik dişlerim biri beyz biri siyah düşünün
Yani 18 li yaslarımın en güzel ve sakıncalı günüydü
Az kaşdın tahtalı köye gidiyodum
:1::9:

:52::52::52::52::52: deli kız

Kızz bi gün otobüsteyim sabahın en kalabalkı saatii
Ögrenci ewrak işlerimi halletcem
Arkamda daa belli yeni çift belli yani bn burdayım diolar
Nese yoldayız bi konusolar bi konusuolar duymamk elde degil
Konusma sifreli aynen sole aktarayım
Adam diyokı kadına
Varmısın yokmuusun
Kadın : sus allah askına aksam olsun konusup durma
Adam diyokı askım odada böcek vardıya onu oldurelim bu aksam
Kadın dıyo kı: daha sabah oldurdun yha bi böcek yeter dıyo onlarına canı var
Adam diyo kı yok yok bu aksam o böcegi öldürcem diyo varmısın yokmusun

Kızlar bu konusmaya istemeden sahıt oldum bi müddet bunlar safmı salak mı ne dıolar dedim
:9::9::9::9::9::60::60:
Ulaaaaa köfteyi caktımö sonradan dedim hayy yRabbim bni bıldular şimdi aksam böcegi oldurcekler bende duydum şahit tutcan bni
:60::60::60:
Kızlar anladınız mı b konusmayı

anlamazmıyız bacım kız seslımı soyledın

Aynen oyle dort kasik kadardi ama kiymali salcalisalcali
Ben gordum ama simdi 20 mekik cezasi veriyorum:)

Ayy izlar ya mekik degilde popo cezasi verseniz zira gobek degil popo sotunum cozuljr 10 mekik cekildide simdi 20 kez sandalye pozisyonu yapsam olur mu :17:

Merveeee catlaksin kiz sen cok yasa emi sabah sabah gulmekten oldum servistekiler deli diyo

Sule senin kiza ne demeli

Dilekcim benim yegende ablama yapti yolda oyle bi sipalik

Sevilayy o pastaaaa nee :(

Kaptancim al sopayi eline benden basla spor yapamadim eve gidip sizip kalmisim dun spor yok 10 mekik cezami yapmistim uemek oncesi o var bi :(

Dun ki menum

Sabah(09:00)
1 küçük kepekli peynirli ev pogacasi
1 kk peynir

Ara (11:00)
1 kupa nescafe

Ogle (12:00)
1 kepce yoğurt çorbası
3 yk türlü (vok yagliydi mümkün olduğunca yagsiz aldim)
3 yk bulgur pilavı

Ara (16:00)
2 eti form misir patlagi
5 eti form cubuk

Aksam (19:00)
100 gr firinda tavuk
2 dilim patates firinda

Su 3 lt

günaydın kısceler nasısınız keske evde ınetrnte olsada aksamları katılabılsem kıskanıyorum msızı ya telden gıremıyorum cok yavas evde gerek duymuyoruz ınternete telefonlarımızda var dıye ama olmuyo ya boyle.bu arada gamze nıye bıldırımde bulunmadıkı acaba bılenınız varmı?

günaydın kısceler nasısınız keske evde ınetrnte olsada aksamları katılabılsem kıskanıyorum msızı ya telden gıremıyorum cok yavas evde gerek duymuyoruz ınternete telefonlarımızda var dıye ama olmuyo ya boyle.bu arada gamze nıye bıldırımde bulunmadıkı acaba bılenınız varmı?
Gunaydin canim gunun guzel gecsin

Kizlar 7.ci olmusuz kendi adima tekrar ozur diliyorum ve bu hafta iyi kg vermem lazim tiyolariniz var mi

Yasemincim seni tekrar tebrik ederim ilk uctesin :nazar:

Merve çok alemsin yaaa. Gece gece koptum. Ama İnan yazdıklarını okurken kızım uyandı nasıl ağlıyor yawrum korkmuş ne gördüyse daha kendinde de değil anlatamıyor yanına yattım uyuyakalmışım :( bi uyandım gece yarısı gözümün önüne sen geliyorsun kafasına tava yiyen bir kadın:))) walla ucuz atlatmışsın ama güzel anı olmuş

Hemen dünkü menümü yazayım.
Sabah
Haslanmış yumurta
Nane maydanoz dereotlu
1 dilim Çavdar ekmeği

Öğle
Aş Çorbası
Tavuk sarma
Ayran

Ara
Ananaslı activa

Ara
Biberli peynirli sandviç (kepek ekm)

Akşam
Yine yemek yoktu geçen akşam kalan Menemen
2 dilim köy ekmeği

Ara
Muz

Spor: sabah 15 dakka bisiklet

2 lt su
Ihlamur
Yeşil çay 2 fincan

Hemen dünkü menümü yazayım.
Sabah
Haslanmış yumurta
Nane maydanoz dereotlu
1 dilim Çavdar ekmeği

Öğle
Aş Çorbası
Tavuk sarma
Ayran

Ara
Ananaslı activa

Ara
Biberli peynirli sandviç (kepek ekm)

Akşam
Yine yemek yoktu geçen akşam kalan Menemen
2 dilim köy ekmeği

Ara
Muz

Spor: sabah 15 dakka bisiklet

2 lt su
Ihlamur
Yeşil çay 2 fincan
Sulem gunaydin canim su yediklerinin porsiyonunuda yazsan olur mu :38: tavuk sarmada ne kadar asagi yukarida olsa miktar . Ayrica gayet guxel bi menu olmus :38: benim bu hafta en az 1, 5 kg vermem lazim ya :(

canım nerelerdesin ya merak ettik hoşgeldin :16: annesi rahatsızmış hastanedeymiş falan takımına öyle yazmıs ama bende anlamadım geçen hafta çok tepki çekti belkide ondan günahını almayım :19:

Back
X