Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm güzeller evime kavuştum şükür tabiii yine gidicez hemen bakayım geçmişe

:14::14::14:
Daha 5 dk once resmen kendimi patates cuvali gibi hissettim tam tarifi bu bildiginiz patates cuvali saga sola firtlamis :14:
Odami topluyordum malum hafta sonu is yok evrak yok vakit gecsin diye o sirada satinalmadan ve muhasebeden bi arkadasta odama geldi ayfer hanim cayin kahven yok mu ismarlada icelim diye neyse istedik cayci ablamizdan uc cay (kahve soylemedim sekersiz icemem turk kahvesini hic bulasmayim dedim) sohbet muhabbet densiz satinalmamiz demez mi ayfer hanim sendende iyi yag cikar haa diye :36: hayir muhabbetin arasinda nerden ne alaka benim yaglarim şok oldum lafi toparlayim derken bi laf daha yazin ne guzel inceciktin simdi yine gobeklendin :47: sen kendine baksana dedim bu laflaribana soyleyen beni ikiye katlar arkadas nasil bir ozguvendir kki kendi iskembesini gormezden gelip beni yag cuvalina benzetir :14: bide sonrasında alinma saka seni sevdigimden takildim demez mi hee kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmus dedim refleks ya onlar odadan cikarken gobegime bakmisim bakma bakma saka kiz dedi . Oysada oyle dar giyinmedim en zayif zamanlarimda bile daha ziyade salas giyinmeyi severim popisimden 47 kg iken bile muzdarip oldugumdan mumkun oldugundca ozellikle is ortaminda kapatacak seyler giyerim velasil sinir oldum kizlar :41: sonra dedim ne kiziyorsun cikmasaydi o gobegin firt diye laf söyleyebilir miydi o gereksiz :27: ama yok kacamak filan yok bitti 29 ocak hem evlilik yyıldönümümuz hem de dogum gunum o gune kadar ben 59.9 da olsa 5li rakamlari gorecegim Allahtan mani olmazsa ama cok sarsti beni bu olay :43:

Giciklik ya bilgi islemcide gecerken naber tombik dedi dun aksamda ben senden memnunum diyet yapma askim diyen kocam askim yanlarin cikmis dobisim benim diye sevdi ohh arkadas gelen vurdu gecen vurdu :14:

Hiçkimsenin senin moralini bozmasına izin verme canım zayıf yanlarını bildikleri an en hassas noktandan vurmaya çalışır insanlar kimseyi takma kilolar gidince açık hesapları kaparsın:16:

banucum bugün sabah diyetisyene gittim gecen cumartesiye göre 2600 vermişim üstelik 2200 yağdan.hemen kendimi alışverişeattım 2 etek bir elbise birde uzun hırka aldım .hepsi üzerime oturuyor ama bu gazla bol gelecekler inşallah.bende terziye daralttıracam.beğendiğim mağazada indirimi kaçırmadım.

ben 10 yıl avustıryada yaşadım ordan hatirlıyorum wasayı severek yerdim türkiyedede varmiymiş

:52::52::52:

yağdan gitmesi süper haber tatlım çok sevindim senin adına güle güle giy yeni cicilerini gerçi bikaç ay sonra bol gelecek olsun :16:

dün diyetisyene 1 gün kala annem kabak tatlısı pişirdi cokkk severim.birde kabak köyden organikmi nedir dehşet bişey bölesini görem.edim.listemdeki 3 kayısıyı 1 meyveyi yemedim kabak yedim.ama bir vicdan azabı mantıya kuruyemişe herşeye dayan kabaga dayanama hemde diyetisyen öncesi.hemen kestim cezamı.bugün güya evi temizlemeye kadın alacaktım dün akşam 8de bir başladım geceye kadar ev temizledim hem enerji attım hemde ceza cektim.korktugum olmadı beklediğimden güzel sonuc aldım diyetisyenim cok tebrik etti beni sporsuz cok iyi

afiyetolsun cnm listede değişim yaparak ve ev temizliğiyle erimiştir o merak etme
dünki menü
sabah kalkınca yogurt kürü

2 dılım ekmek peynır zeytın
sekersız cay

öğlen
az pılav ustu kuru fasulye

akşam
tarhana corba 1 kepçe
1tane köfte yanında 2ince dılım patates
1yk yogutlu havuc
1yk yogurtlu patates salata

sekersız cay
yesılcay
türk kahvesi
su 1,5 lt
spor : alışverıs cok yordu 1,5 2 saat nerdeyse

güzel menü şekercim:16:

Sabah
Ac karna kür

Yarım saat sonra: cavdar 1 dilim
Zeytin 3
Peynir
Omlet az yaglı
Bçk reçel
Domates ceri 2
Salatalık
Arayeşilcay

Yogurt kürü
Ögle
Salata
Yogurt

Aksam
Balıkekmek
Tursu
Ara
Türk kahvesi
Su:1.5
Spor: bol bıl yürüdüm
:46:
baş ağrılarım devam ediyor kızlar, doktora gideceğim bugün ya da yarın.. doktor cevap verirse bu akşam gideceğim. artık çok sıkıldım gözlerim mi bozuk acaba diyorum, belki de ondan ağrıyordur..

dün ikeaya gittim yine, evimde ufak tefek deişikliklerle güzelleştirme çalışmalarım devam ediyor:) tablolar çerçeveler aldım, koltuklara minderler aldım. bir de kendim yapacağım şeyler var, hobi niyetine tablo yapıyorum el işiyle.. sonra bardaklar aldım misafirlerim için, kendime çok güzel bir kupa aldım yeşil çay için:) saksı aldım, banyomun duş perdesini değiştirdim vs.. işte böyle şeyler:) ama çok mutlu oluyorum evde değişiklikler yapınca:)

geçmiş olsun bluecum yeni birşey öğrendim hemen paylaşayım eczanelerde nane yağı varmış cnm baş ağrısı başlarken sürekli koklarsan migren dahil geçiyormuş aktardan değil yalnız eczaneden alınacakmış bende bulabilirsem alacağım ayda iki kez başağrısı delirtiyor benide

yeni cicilerini güle güle kullan tatlım minik değişiklikler bile insanı mutlu edyor çok iyi yapmışsın cnm

Sabah
1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir

Ara
1 kupa sutlu kahve

Ogle
1 kepce yogurt corbasi
salata
Ispanak yemegi
Ara
1 kuyu sut 200 ml

Aksam
2 kk peynir
1 dilim ekmek
Salata

Su:2 lt
1 kupa 7 li cay

Bugun

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 tatli kasigi pekmez

Ogle
Tavuklu salata

Aksam
Uff anneme yemege gidiyorum fazla kacormadan atlatmam lazim bugun sabah tarti beni mutlu rtti ins cumaya kadarda faha da mutlu olutum:54:

çok kararlı gördüm ayfercim seni maşallahın var canım:16:
Merak etmeyin onlar gider gitmez dip bucak hafta sonu temizligii yaptim bence sindirmisimdir 2 kofteyi

mercimek köftesi fazla cıs sayılmaz cnmcım çoktan erimiştir temizlikle :16:
menu
kahvaltı 1 yumurta ve lorla yapılmış omlet 2 d ekmek 2 zeytın 1 t.k tereyag 1t.k tahınpekmez
ara 30 gr yerfıstıgı
ogle tarım porsıyon pılav 4dılım patetes 4 adet kofte yarım kase yogurt
ara yarım tabak pudıng :( bebelere yapmıstım
akşam bır tabak tavuk corbası 3 kasık kdar makarna ve yaprak sarma turp yogurt cın bıbır tursusu
su 3 lt spor yok
ıkı gundur karbonhıdratlı beslenıyorum mıktarlarına dıkkat etmeye calısıyorum haftasonu spor yapmıyorum vucudu alıstırmamak ıcınhafta ıcı daha dıkkat edıcem bırde bıtkılerım bıttı ıcemedım:(

öple biraz fazla geldi gözümüze dilekcim pilav sanırım fazla olmuş diğerleri yeterdi dikkat et bitanem

cumartesi menüm

sabah 10:30 : 6 zeytin,biraz peynir, 2 dlm kızarmış ekmek
domates soslu biber, çay

ara: 2 ceviz, azcık pestil

akşam 16:30 : çiğköfte( 2 dürüm yedim):26: iki bardak ayran

1,5 lt su

pazar menüm

sabah 11:00 : 1 dlm tambuğday ekmek, domates, salatalık
1 yumurta, 1 dilim su böreği:26:, 2 bardak çay

akşam 17:30 : bir kase çorba,salata
fırında 1 tane çipura, 1 dlm tambuğday ekmek

1 lt su yatana kadar biraz daha içerim

oooo neler görüyorum sahgülümm çiğköfte ye bitanem marulla ama dürümsüz su böreğini sabah yemişsin ceza vermeye kıyamadım:9:

Kızlar bu hafta bnde kürümü suyumu sporumu aksatmıcam bakalım

Bu arada kaptan ben yılbasında senden izin istiyorum
2 hafta bi ders calışmam lazım
3 aydır burdayım ve bana hak verin biraz bunaldım
Sakın yanlış anlamyın sizden degil
Ama azcık bi kafamı dinleyim diyorum
Ders calışmam lazım ve buraya giremedigim zaman sorumluluk hissediyorum aklım burda kalıyo
Ders calışamıyorum
2. Haftacık bi izine ayrılayım
Bu aralar zaten hastane işim cıktı
K. Hastalıklarına gidicem pkom için
Annem rahatsız böbreklerinden 2 gündür iste doktora gitmiş 2 hafta sonraya randevu almış bn ilgilenmek istiyorum
Yani kısacası 2 haftalık izin iyi gelir bana inş görümceme gidicem oglu askerden geldi mevlüt olutucak yemek vericek ona yardım etcem

KAPTANCIM BİLGİLERİNİZE......

Hedefine çok az kaldı Mervişim bence izne ayrılman doğru bir karar değil sen yine dersine çalış akşamları uğra veya kafanı dağıtmak için anneciğine geçmiş olsun cnm çok iyi bilirim o böbrek derdini kesinlikle tuz salça hiç kullanmayın yemeklerinde

Günaydın kızlar.
Ben çok yaramaz bir kızım :43:

Sınavlarım pek iyi geçmedi. Sınavda soruları okurken bile içim sıkıldı. Zorlasam bir şeyler çıkardı falan ama zorlamak bile gelmedi içimden. Kitap okumaktan ders çalışmaktan nefret ettim.
Perşembe cuma diyet namına bir kurala bile uymadım.
C.tesi pazar sınavların berbat geçmesiyle iyice moralim bozuldu psikolojik olarak çöktüm.
Ve direkt tatlı çikolaya yöneldim. Sanırsam 1,2 kilo almışımdır.
Yani 1,5 aydır zorla verdiğim bir kaç kiloyuda geri almış olabilirim. Korkudan tartıya çıkamıyorum.
Bütün negatif duygularımın esiriyim şuan. Çok ama çok mutsuzum. Bildiğiniz herşeye karşı nefret doluyum.
işe gelmekten nefret ettim havanın böyle soğuk olmasından ofisin soğuk olmasından nefret ediyorum. Akşam kursa gitmek istemiyorum. Şuan resmen yaşamak istemiyorum o derece.

Kaptancım beni lütfen izinli yaz. Kendimi toparlamam lazım.
Bu şekilde kimsenin motivasyonunu bozmka istemiyorum.

Sevgili Edacım noldu bitanem böyle senki pek çok şeyle mücadele etmiş birisin bu sınavların iyi geçmemiş olabilir ama bütün sınavlar bitmedi sonuçta sen istersen başarırsın hani hep pozitif düşünecektik ne oldu varmı öyle hemen pes etmek
ne olur vazgeçme bizim motivasyonumuz sen olmayınca bozulur biz neden buradayız zor günlerimizde birbirimizi bırakmak içinmi hayır birbirimize destek olmak için ne olur izne ayrılma bitanem seni çok seviyoruz unutma:16:

Günaydinnnnnnnnnn:16::16::16:

mutlu haftalar citirlar:38:

haftasonu pek ugrayamadim..cocukalr evde oldumu pek gelemiyorum kosusturmaktan,birde alisveris,dus derken yataga kendimi atiyorum ancak:17:

Nasilsiniz görüsmeyeli,özledim hepinizi,gelin bir daha sarilayim:16::16:

doktorcugum tebrik ediyorum,bireysel 3. olmussun:46:

gecmise bakamadim,kacirdigim bisey yoktur insallah:18:

hemen dün yediklerimi yazayim,kacamaksiz bir haftasonu gecirdim..insallah tartiyla aramizi düzeltiriz bu hafta:12:

sabah
1 dl ekmek,1 yumurta,domates,salatalik,biber

öglen
1 kase yayla corbasi,izgara hindi

aksam
1 kase yayla corbasi,közlenmis patlican salatasi

diger günleri unuttum ama kacamak yoktu dedigim gibi...

kahvaltidan sonra gelicem:3:

kaçamak yapmadığına eminim kaptancım bende çok özlüyorum hepinizi çok alışmışım:54::54:

kızlar dün doktora gittim, migren teşhisi koydu. öğleden sonra başlayan baş ağrım hala geçmedi. 6 ay boyunca bir ilaç kullanmamı istedi. bu kadar çabuk teşhis konulmasına şaşırdım açıkcası tahlil yok eeg yok vs, doktorcum sana da danışayım, migren için tahlil vs gerekir mi? tek taraflı uzun süren ağrı deyince, ışık ve sese duyarlılık da olunca bu teşhisi koymak normal dedi kardeşim.. ilaca o kadar tepkili biriyim ki akşam aldık geldik adına bile bakmadım henüz. ilaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. önce 1 hafta boyunca günde 1, sonra günde 2 tane alacakmışım. adamların ingilizceleri de aşırı lehçeli olunca tam olarak ne dediğini bile anlamak zor oluyor. ama ağrılardan bıktım usandım gerçekten..stres yapma diyor, he yapmiim de nasıl yapmıcam bilemiyorum:) çünkü hlimden memnunum, bi sıkıntım taktığım bişeyim yok.. neyse bakalım..

sabah da 6 buçukta uyandım, dön dön uyuyamadım ve kalktım leslie 3 mile yaptım. sonra da mekik vs, birkaç hareket yaptım.. karatay kahvaltımı da yapıp işe geldim. kendimi çok iyi hissediyorum. baş ağrım var ama alıştım artık..
1 çay bardağı kuruyemişi bir miktar azaltmaya karar verdim, neticede çok kilolu olanlar da ben de aynı miktarda yersem olmaz diye düşündüm. vermem gereken 5 kilo civarı kilo var, onun için biraz daha dişimi sıkayım... onun dışında da işte her gün spor yapacağım bakalım bu hafta bi değişiklik oalcak mı tartıda:)

tekrar geçmiş olsun cnm az önce yazmıştım onu da dene istersen inş bu hafta tartı yüzüne güler kuruyemişi azaltman iyi fikir bende kayısıyı biraz azalttım

Esim bana plates topu almis hemde pembe:) kizlar kullanan faydasini goren varmi biraz internetten arastiriyim

toplu hareketleri düzenli yaparsan faydasını görürsün cnm setler halinde yap toplu hareketleri güle güle kullan:8:

menüm:
sabah 2 dılım ekemk peynır zeytın
sekersız cay

öğlen
cok az pılav yanında pılıç roti bol yesıl salata

aksam:
4-5 kasık makarna salatası yogurtlu
haslanmış brokolı yogurtlu

ara
1 avuc fındık badem karısık
mandalına
nar

sıvı
1,5lt su
sekersız bol mıktarda cay
yesılcay 1 fıncan
karısık bıtkı cayı 1 fincan

spor:
yarım saat jıllıan

yarım saat jilian :53::46::46::46: bravo şekercimmmm
Bacim surekli yapilan bisey olmayinca bulmisken yiyim dedim bir tanede nefsi koreltmeye yetermi

Dilekcim o nefsine soyle ikinciye elin uzaninca bizi getirsin aklina zoparim bakk:47::47:[/QUOTE]
:129::129:

bayıldım bu yoruma:29:
evet bel oyuntusu hıc yok cnm tıfanny dah guzel vucut olarak

evet tiffany bacıma benden 10 point:12:
bu hafta listem daha kolay geldi bana.cumartesi kıyma aldım köfte yaptım yağsız tavada pişirdim 3er 3er poşetleyim dolaba kaldırdım.sabah zaten mısır gevreği ar akşamda 2 yumurta.doyurucu oluyor.şubat 15e en az 10 kilo hedefim.en azından eşimin kilosuna yaklaşsam ne iyi olur.

bunların hepsi olacak yasemincim tek engelimiz zaman biraz sabretmek lazım tatlım köfteyi bende depoluyorum köfte balık içli köfte kurtarıcım oluyor evde cıslı yemekler olduğu zaman:56:

Hayır yiyince mutlu olmadım aksine daha çok mutsuz oldum. Çünkü bilinç altıma yerleşmiş yedikçe daha kötü oldum. Çikolataları yerken midem kaldırmadı o kadar şekeri midem bulandı ama yedim. Doymak için açlıktan değil ama yedm. Öyle kötü oldum ki hafta sonu mide fesatı oldum resmen. Her zaman halime şükrettim hala ediyorum ama kurstaki insanları görünce kendimi kaybettim resmen. Bardağın boş tarafına baktım. Doluyu görmedim. :14:

Tatlı Edam benim hayat hepimizi yoruyor bitanemmmm herşey güllük gülistanlık olmuyor her zaman canım zaten öyle olsa sanırım bizler yine mutsuz oluruz hayatın tümü büyük bir mücadeleden ibaret bu mücadeleyi zaman zaman pes etmek istesekte mutlaka kazanacağız hayat herşeye rağmen güzel canım benim

Selam kızlar,

H.sonu maalesef ki ben de cozuttum bir türlü istikrar tutturamadım, spora da yazıldım su 5 kg'ı spor+diyetle 1 ayda rahat veririm ama şu kaçamaklar da olmasa :50: bazen yeter artık diyet yaptığın kendını sıktığın bırak diyeti miyeti böyle kal bunu koru bari diye düşünüyorum bazen de o giremedğim 38 beden kıyafetleri, facebookta fiziklerine özendiğim kızlar aklıma geliyor çok hırslanıyorum zaten ben de son 1 senedir çok kötü birşey oluştu, bir anım bir anımı tutmuyor, tam hevesleniyorum tamam diyorum bu kez olacak yarım saat sonra bütün hevesim kaçıyor hep kötü düşünceler geliyor aklıma sonra dibe batıyorum tabıı :( biri beni zorluyor mu yemek ıcın dünden razı gibi hemen yenılıyorum :((( hayır demeyi bilmiyorum yemek konusunda 1 kere desem 2.ye diyemiyrum :50:

Anlayacağınız dipteyim, sondayım, depresyondayımm :) yemek yiyorum ama mutlu değilim birşey yerken nerdeyse ağlıcam :50:

Havalrdanmı nedir hepimiz zorlanıyoruz toparla kendini bakim noracımmmm ne güzel spora yazıldın diyetle birlikte çabucak vereceksin kilolarını kötü düşüncelerini hemennn at üzerinden pozitif düşüncelere yönel yemke yemeyi güzelleştir kendine ne bilim yeni bir yemek tabağı al sırf kendin içn yemeğini süsleyerek koy cıs olmayan yeni yemekleri keşfet ama sakın depresyona girmeeeeee lütfennnn:16::16::16:

mini etek fikri süperrr aferim işte böyle:54:

bende temizliğimi yaptım dip köşee:27: şimdide sporumu yapıcam 15 dk zıplarım artık bide 50 mekik cezam var bu arada yoğurdumu çıkarayım ısınsın duşumuda alır yerim:1::1:

akşamada kabak yemeği yapıcam:56:

ohhh ellerine sağlık sahgülüm dün sen geldin aklıma modacı gülşah trombolinle 21 kilo vermiş zıplamaya devam ttalım
günde 10 dk zıpladım diyor ben onun yalancısıyım:29:

Kizlar sogan ekmek yedim oglen :18:

Menude pilav ve etlu nihut vardi ohh dedim pilavi yemem etli nohuttanda bide corba yedin mi tmm

Neyse altim bi kepce corba 6 yk kadarda nohut

Ordan biri ayy dedi corbadan biso cikti haydaaa neyse nohut yeyim diye catali bi attim ki kurt :27:

Biz gulsek mi aglasak mi ik daki arkadas kurdun fotosunu cekiyor delil olsun diye neyse kaldik ac abla getirdi sogani biber doktuk limon siktik bir dilim ekmekle malesef beyaz ekmek sogan yedim ee baktik kimse yemezken bizim muhasebedeki arkadas yedi yuttu butun nohutu biz baktik dedik maşallah yedin tiksinmedin ben nohutlari tek tek secip yedim corbayi yemedim corbadan cikti ya kurt dedi :1: herkesi aldi bir kahkaha kiz corbadan cikan kildi nohuttan cikan kurt ::1: simdide sogan kokusu gitson diye ugras naneli seker dis fircala

gülimmi ağlıyimmi bilemedim şansınıza biri kurtlu biri saçlı keşke evden götürebilsen içine sine sine yesen

slm kızlar ..
yoğun ve yorucu bir haftasonundan sonra aranızdayım :) Cumartesi günü yine biraz biraz takip edebildim ama pazar hepten koptum. Çok yoğun bir pazar oldu. Çocukalrın banyosunu bile dün gece 10 gibi falan yaptırabildim. Bu aralar acayip bir ağırlık var üzerinde, zaman kullanımı ile ilgili problem yaşıyorum. Herşey sarkıyor yaa ertesi günü ya daha sonraki bir zaman dilimine. Umarım bu hafta başlayacağım sporla daha zinde olucam:))

slm şulecimmmm evet bende bu aralar koptum inş bu hafta hep beraber güzel sonuçlar alırız

Evet kızlar
kendimi toparlamaya çalışıyorum. sorunlarıma çözüm bulmaya çalışıyorum.
bugün kaçamaksız geçirdim. sağ salim atlatırsam güzel olacak.
Bugünkü menüm

Sabah
yarım domates
1 dilim light peynir
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek

ara: 1 elma

Öğle:
et sote(yarım porsiyon çok olur diye yemedim yarısını:17: )
Salata
yarım kase yoğurt

Ara: 1 elma

10 tane fındık

akşam

yarım kase domatesli şehriye çorbası
salata
yarım kase yoğurt
yarım dilim ekmek

ara: 9 : 30 da yiyeceğim 1 elma

Su: 2 litre
2 bardak ısırganotu
2 bardak yeşilçay
Spor yok

:46::46::46: heh şöyle çok sevindim et sotenin yarısını bırakman bile süper harikasın:42:

bugunkü menüm

sabah:
2 tane haşlanmış yumurta, 1 dlm tb ekmek
domates,salatalık, 1 kupa çay

öğlen: 1 kase çorba, 1 kase keten tohumlu yoğurt

akşam: 1 tabak kabak yemeği, 2 kaşık kurufasulye, yarım dlm ekmek

1,5 lt su yatana kadar 2 olur
1 kupa karışık bitki çayı
spor: 12 dk trombolin, 50 mekik (cezam):1:

birazdan soda içicem belki bitanede hurma yerim meyve olandan:34:

sabah yumurta 2 tane yemişsin bebişim ekmeğe gerek yoktuki spor muhteşemmmmm :8::8:

menum sabah 3 cevız
kahvaltı 2dilim ekmek bir haslanmıs yumurta,3zeytın 50 gr lor bir tatlı kasıgı bal bır cay kasıgı tereyag maydonoz
ara kucuk greyfurt 30 gr kuruyemıs
ogle 1 haslanmıs yumurta, yarım kase pudıng reglımde
ara neskafe
akşam bir porsıyon corba yarım alabalık salata bir dilim ekmek 5,6 yaprak sarma
ara cay mandalına
spor 3,5 km yuruyus ,3,5 lt su

Evet kızlar
kendimi toparlamaya çalışıyorum. sorunlarıma çözüm bulmaya çalışıyorum.
bugün kaçamaksız geçirdim. sağ salim atlatırsam güzel olacak.
Bugünkü menüm

Sabah
yarım domates
1 dilim light peynir
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek

Öğle:
et sote(yarım porsiyon çok olur diye yemedim yarısını:17: )
Salata
yarım kase yoğurt

Ara: 1 elma

10 tane fındık

akşam

yarım kase domatesli şehriye çorbası
salata
yarım kase yoğurt
yarım dilim ekmek

ara: 9 : 30 da yiyeceğim 1 elma

Su: 2 litre
2 bardak ısırganotu
2 bardak yeşilçay
Spor yok

süpersın canım boyle devam et

Slm kızlar nasılsınız bügun cok sessiziz hepimiz ;))))
Masallahımız var
Bugün aksama kadar basım sancılandı neden anlamadım böle sanki beynimi elektrık carpıyo gidiyo
Stresten mi üşüttüm mü anlamadım
Neyse kızlar bugun öglende simit peynir cay bunları yedim canım istedi
Canm su andada donut istiyo pudra şekerli ama
Bluem orada cok wardır donut dimi
Biz ordayken sabah kahvaltıda muhakkak olurdu cok sewerim ve bi aklım yap bi aklım sakın uapma diyo

bacım gecmıs oolsyn o yap dıyen nefsın canım nnefıs daıma kotulugu emreder sen aklına uy yapma

cok yogun geçiyor günler.kayıvalidemler geldi.eltim doğum yaptı.eltim 17 yıllık arkadasım meslektaşım hamileydi acil doguma gitmiş.gittiği hastanenin az ilerinsdeki magazadaymısız bizde cok büyük tevafuk oldu.gittim yanına.kayınvalidemler trabzondan geldi 4 ay buralardalar 3 ogulları var.şuan annemle babam hala bende oyüzden bende kalmıyorlar.sonra bendede kalırlar.bugün yemege geldiler.ve ben diyetimi bozmadım.eşim diyorki bu kadarını tahmin etmiyordum.
bluecum dogumkontrol ilaçları hormon ilaçları migreni tetikler.sen biberiyeyi bi dene yeşil çaydan kahveden siyah çaydan çikolatadan uzak dur.onlar tetikler.

bende kızıma çilekten yatak begendim sipariş verdim.çocuklar terfi edecek küçük kızım oğlumun yatagına oglum ablasının ablasıda yeni yataga ev cocuk kaynıyor:emir_bebek:ikeayı bende begeniyorum yatagı ordan alacaktım aslındapratikoluyororanın ürünleri.kızlar aranızda yatak bilgisi olan varmı cocuklar için vizko yataklar cıkmıs yaysız.daha sağlıklıymıs.bilen eden varmı?

kızlar diyet listemi tekrar eklememi isteyen olmustu sanırım

bu hafta

sabah kalkınca 2 bardak ılık su

3 kaşık nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle içine 3 kuru kayısı

ara: yeşil çay

öğle
3 tane yumurta büyüklüğünde köfte
salata
1 yk çörek otu katılmıs yogurt

ara:3 kuru kayısı
1 f,ncan sıcak su

ara:1 meyve
yeşil çay

akşam:2 haşlanmıs yumurta
salata

ara:kiraz saplı form çay
yeşil çay.

geçen hafta
sabah: 2dilim organik tam bugday.
1 yumurta
haftada 3 kere 30gr peynir yarım yağlı
bol yeşillik
yeşil çay

ara: 2 fincan yeşil çay

öğle
2 kepçe çorba
salata
1 yk keten tohumlu 1 kase yogurt

ara:1 fincan sıcak su
3 kuru kayısı

ara:1 porsiyon meyve
yeşil çay

akşam:
1kepçe corba
4 yk sebze yemeği
1bardak ayran

ara: 2fincan yeşil çay

bu arada tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.kilo vermenin verdiği hazzı hiçbir yemek vermiyor kızlar.

iyi aksamlar kizlar..
yemek yarismasina katilacagim,bu gün onlari hazirlamakla gecti gelemedim,kusura bakmayin:16:
birazdan fotolari yükleyip konumu acarim:56:

Kizlar birini jillian mi dedi amaaaaan nasil bisey o.alistiysaniz sorun yok ama benim gibi spora yeni yeni alismaya basladiysaniz biraz yavas gidin derim

bu hafta listem daha kolay geldi bana.cumartesi kıyma aldım köfte yaptım yağsız tavada pişirdim 3er 3er poşetleyim dolaba kaldırdım.sabah zaten mısır gevreği ar akşamda 2 yumurta.doyurucu oluyor.şubat 15e en az 10 kilo hedefim.en azından eşimin kilosuna yaklaşsam ne iyi olur.
İnsallah cnm bizde azi m oldugu surece neden olmasin

Sabah
Herzaman ki kahvaltım
Ac karna kür

ArA
Yeşilçay

Yoğurt kürü
Ögle
Sımıt peynir
Cay
Ara
Yogurt kürü
Aksam
Kurufasulye
Tarhana birerporsiyon
2 dilm ekmk
Su:2 lt
Spor: 30 ardan 2 ser set bel egzersiİ

Yarın belki gibip kendime 38 beden mini etek alırım onun içerisinde girmeye çalışmak belki biraz heveslendirir beni. Ofiste saklayayım arada denerim yada evde saklayayım yoksa annem görürse canımı okur :1: olmuyorsa ne diye para veriyorsun diye :1:

Cok hossun ya ama neden olmasin

Ac karnia 1 tatli ks corek otu 3 gunkurusu yogurt kuru
Kahvlti 1.5 yumrtli omlet.domts yesil biber.sekersiz cay. 2 dilm cavdar.peynir.3 zeytin.1 cay kasigi pekmz

Ara 1 besibiyerde
Ogle tarcinli 1 kase yogurt. 1 cibuk kepekli galeta

İkindi 1 besibiyerde.2 naneli yesilcay.1 form cay
Aksam yarimsaat once yogurt kuru
1 kase yogurtlu corba( yagsiz nohutlu dogmeli falan) yarim kase cacik. 2.5 ymk kasigi guvecte et sote yemekten sonra 1 besi biyerde

21.00 da 2 dilim avakado.6 tane uzum
30 dk spor.2 lt su

Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm

Back
X