- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünelrde bizim evdende sütlü nuriyeler fıstıklı baklavalar gelip geçiyor.80nin altına ineyim profiterolumu yiycem ozaman kadar ya sabırrrrr
cnm sende onlarin yiyecegi seylerden yap ama sen yeme sakin..yiyecegin zaman bizi ve ne zorlukla veridigini hatirla kilolariKızzz erik biİmkiler o dedıklerını hiç yemezler derler buda nesi bilmiyorum artık yani
Haftasonuna kadar düşünürüm bişiler
Leblebi fazla onu yememeliydin. Kaşar peyniri olmamalı.
Bence yakında dengelersin![]()
Tabi olur cnm,niye olmasin..Kız kaptan aklıma düşürdün su yarısma işini ama ne yapacagımı bilemedim
Gün için bi tatlı bi tuzlu iktamlar kızlardan akıl alsam olr mu
Sabahtan beri sadece 2 bisküvimi yedinKızlar selam
yoğunluktan ara ara bakıyorum ama cevap yazamıyorum( bugün 2 diyet bisküviyle duruyorum artık bu saatten sonra da birşey yemek istemiyorum spora gidicem zaten. yoğun olmasamda yazdıklarınıza yetişemiyorum valla ne çok sohbet edıyorsunuz
![]()
Canin inan 5 yaprak sarma ve 2 köfte harici bende yemedim..hicte pisman degilim,cuma günü tartida ödülünü alacagim insallah![]()
Kızlar selam
yoğunluktan ara ara bakıyorum ama cevap yazamıyorum( bugün 2 diyet bisküviyle duruyorum artık bu saatten sonra da birşey yemek istemiyorum spora gidicem zaten. yoğun olmasamda yazdıklarınıza yetişemiyorum valla ne çok sohbet edıyorsunuz
![]()
Kaptan ben seni geçememde ne bilmi degişiklik olur diyorum ama ne yapcama karar veremedim şimdi :))
Ne tarz bişi yapcamada karar veremedim karar beremssem tabiki giremicem ama bilmiyorum ayy heyecan yaptım kızz kaptan
Sabah
Herzaman ki kahvaltım
Ac karna kür
ArA
Yeşilçay
Yoğurt kürü
Ögle
Sımıt peynir
Cay
Ara
Yogurt kürü
Aksam
Kurufasulye
Tarhana birerporsiyon
2 dilm ekmk
Su:2 lt
Spor: 30 ardan 2 ser set bel egzersiİ
Kizlar yani ask olsun her gece siz olurdunuz ben olamazdim simdi varim eeeeee ahsen kacar ..
Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm
Sormayı hep unutuyorum neden aç karna çörekotu? Merak ettim :26:
Walla süpersiniz!! Bende akşam bir arkadaşın doğum günü için toplandık en sevdiğim pasta üstelik gözümün önündeydi ve bir lokma bile yemedim. Önce 1 çatal alsam bir şey olmaz dedim ama sonra tut Şule nefsini diye direndim . Çok şükür zararsız atlattım bu günü
Gün içinde hiç içmediğim kadar Türk kahvesi içince gece yarısı olur hala uyku gelmez işteneyse sabah uyanabildiğim sürece çok problem yok . Yoğun bir gün oldu o yüzden fazla aranıza katılamadım. Gece telafi etmişmdir inşallah !
Pazartesi menümü yazayım:
Sabah ılık su
1 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
3 kurukayısı
Az kuru dut
Havuç çorbası
Fırın tavuk
Salata
Ayran
Leblebi 1 avuç
Fındık 8-9 tane kadar
Öğlenki ekmeğimi çok az kaşar ile tost yaptırdım
Bezelye yemeği
1/2 kase yeşil mercimek çorba
Bu arada akşam bir arkadaşımın dg için toplandık ve pasta yemedim. Dünde arkadaşıma oturmaya gittik orada da hiçbirşeyi yemedim :))
Spor: yine hareketli bir iş günü oldu.
Su: 2,5 lt
Yeşil çay 2 kupa
Ihlamur papatya
Kizlar cok hastayimm ankarada beta mikrobu salgini varmis bogazim berbat atrs ve kirginlik var puff
Merve o donut u yeme bacim sen sakin yanina uy
Kelebekcim azmin superr
Kaptancim yarismaya katilmissin tebrikler de yemekleri burda paylasmak iyi bir fikir mi saldirmayalim ekranlara
Dun ki menum
Sabah
1, 5 dilim ekmek karisik tahilli
2 kk peynir suzme
1 fincan kahve
Ara
4 eti form light cubuk kraker
Ogle
Sogan ekmek![]()
Ara
Eti form misir patlagi 3 adrt
Aksam
2 kozlenmis kirmizi biber Yoğurtlu
1 dilim ekmek
Su: 2 lt
Cay: 7 li cay ve uc bbardak acik sekersiz cay
Spor: yok
Sucum : cok karbonhidratli bir gun oldu![]()
Gunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk
Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde
Her zamanki gibi süper menü. o göçmen sos ne olaki ? :26::26:
Bugun gorumcemler gelecek yemek yapacam hamurisini hayatimdan cikariuorum yavas yavas
canım menün yine tam karatay.. canım senin de sindirim sorunun oluyor mu? dikkat ettim de mesela kaçamak yaptğım günlerde daha rahat wcye çıkıyordum, dikkat ettiğim zamanlar daha çok zorlanıyorum.. o kadar su, spor, bitki çayı, salataya rağmen neden böyle oluyor anlam veremiyorum.. zayıflasam da tartıda yansımayacak.. çörek otu işe yarar mı ki?
Günaydin canlarim
Nasilsiniz kizlar,ben uykusuzum
dün yediklerimi yazayim önce,sonrada uyumaya calisacagim...1 saat uykuyla zombi gibi geziyorum etrafta
sabah
2 dl ekmekle,beyaz peynirli,domates ve yesillikli tost
ögle
5 yaprak sarma,2 mercimekli köfte
aksam
haslanmis tavuklu salata
su
2 lt
spor
yok![]()
Dün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana![]()
kızlar ben de menümü yazayım:
sabah:
1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
4-5 zeytin,
1 dilim peynir (tulum),
yarım çay bardağı badem
arada: (karşı komşum misafir almıştı beni de ısrarla çağırınca gitmek zorunda kaldım)
2 mercimek köftesi
salata
1 içli köfte
2 yaprak sarma
akşam:
et sote
bol salata
yoğurt
yarım mercimek köfte
inanın gezmede 10dan fazla çeşit vardı, saydım sadece tuzlular 8 çeşittiben bunlarla yırttım:) inanın tebrik edilesi bir irade gösterdim
zaten karataya uygun bunlar, o nedenle de suçluluk duymadım..
tam yırttım derken akşam komşum kocaman bir tabak yapıp göndermez mi, ama bakın yine kendime uygun olanından sadece yarım mercimek köfte yedim tatlılara vs bakmadım bile..
spor: leslie 3 mile + 75 mekik + karışık bacak vs hareketleri
su: 2,5 lt su + 3 yeşil çay + 1 siyah çay + 1 beyaz çay
akşam 2 ve 3 numara ateşlendi.oğlumun ateşi düştü ama kızım bütün gece ateşlendi.2 kere duşa aldırdım 2 kere fitil verdim.asmde yogun hasta bakınca sanırım virusları eve taşıyorum.dikkat ediyorum ama viral enflar cok bulasıcı oluyor.
Keske senin gibi iradi olabilsem![]()
Biraz once sirketle sogukta mangal sucuk yaptilar kaynascakmisiz yarim ekmek sucuk verdiler herkese isteyen faslasini aldi
Anlayacaginiz yedim yarim ekmek arasi sucugubosa gitti emeklerim zaten sistim bide bunu yedim
aksam yemegi yemiycem ama telafi etmez ki cezami aliyim
Evet yasemincim her ay o ihtimalim var ama bi turlu gerceklesemedi . Umut iste son gunlerde sporu birakmamda bu nedenle ilki 9 haftalikken dustu ya hamileysem ya birsey olursa korkusundan ayin 2/3 u sporla 1/3 sporsuz bende . Bi iki gune regl olcam bakalim spora tekrar donecegim. Sucuguda aksam bi meyve yiyip gecistirorsem telafi ederim sanirim
Ahh kaptancim neler yaptin sen öyle hadi yaptin niye koydun hadi koydun niye link verdin hadi verdin hani bize gul baklavasi uff regl arefesi yapilir mi bu bizekizlar toplanin helincigimin evine gidiyoruz alinan kalorilerdende o sorumlu
![]()
tarcinli süt ic cnm
bittiki kalmadiki,kalanlari k.valideye gönderdimki
buyrun gelin ama kalorili birsey yok evde![]()
bende sporumu yaptım öğlen yemeğimide yedim geldim
artık 69,9 u görmek istiyorummmmmmm![]()
Kızlar selam
![]()
Ne yapcamı bıldum ama senin ki kadar zor degil zannetmıyorum ki birinci olucam :)) ama heyecanlı oldugundan katılabılırım bakalım
:))) hep yaptıgım kolay iki şey war cok begenirler
Kızzz erik biİmkiler o dedıklerını hiç yemezler derler buda nesi bilmiyorum artık yani
Haftasonuna kadar düşünürüm bişiler
günaydınnnn
kafein benzeri uyarıcılar migreni tetikler yeşil caydada var.
donut ne dir ay ne kadar cahil kaldım.ama sanırım bilmemenin daha iyi olacagı birşey.
şulecim biz ne pastalar yedik boşver cok iyi yapmıssın azcık yesem bişey olmaz dediğim zamanlar anca kilomu koruyabildim.vermek için illaki sabretmemiz lazım
Bende dün öyle dedim ben ne pastalar yedimmm oohoooo :)
kesinlikle bilmemek iyi bir şey. Bizim pişi hamurumuz varya (Mayalı hamur kızartması) onu; biraz daha şeker ilavesi ile yoğruluyor. Daire şeklinde kesilip kızgın yağda kızartılıp, üzerine çikolata sosu ve şekerlemeler ile (dilersen) süslenmiş hali.