Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünelrde bizim evdende sütlü nuriyeler fıstıklı baklavalar gelip geçiyor.80nin altına ineyim profiterolumu yiycem ozaman kadar ya sabırrrrr

Kızzz erik biİmkiler o dedıklerını hiç yemezler derler buda nesi bilmiyorum artık yani
Haftasonuna kadar düşünürüm bişiler

bugünelrde bizim evdende sütlü nuriyeler fıstıklı baklavalar gelip geçiyor.80nin altına ineyim profiterolumu yiycem ozaman kadar ya sabırrrrr

ay dayanmak cok zor doktorcugum valla..
hedefin cok gützel bencede,79 da ödül olayini begendim...insallah hemencik görürsün:16:
Kızzz erik biİmkiler o dedıklerını hiç yemezler derler buda nesi bilmiyorum artık yani
cnm sende onlarin yiyecegi seylerden yap ama sen yeme sakin..yiyecegin zaman bizi ve ne zorlukla veridigini hatirla kilolari:34:

Kız kaptan aklıma düşürdün su yarısma işini ama ne yapacagımı bilemedim
Gün için bi tatlı bi tuzlu iktamlar kızlardan akıl alsam olr mu

Kızlar selam :16:

yoğunluktan ara ara bakıyorum ama cevap yazamıyorum :(( bugün 2 diyet bisküviyle duruyorum artık bu saatten sonra da birşey yemek istemiyorum spora gidicem zaten. yoğun olmasamda yazdıklarınıza yetişemiyorum valla ne çok sohbet edıyorsunuz :1:

Kız kaptan aklıma düşürdün su yarısma işini ama ne yapacagımı bilemedim
Gün için bi tatlı bi tuzlu iktamlar kızlardan akıl alsam olr mu
Tabi olur cnm,niye olmasin..
her asamayi fotolamalisin yanliz..birde istege görer masa düzenide ekleyebilirsin:16:

simdi senlen kapisacazmi:22::9::9:

yoğunluktan ara ara bakıyorum ama cevap yazamıyorum :(( bugün 2 diyet bisküviyle duruyorum artık bu saatten sonra da birşey yemek istemiyorum spora gidicem zaten. yoğun olmasamda yazdıklarınıza yetişemiyorum valla ne çok sohbet edıyorsunuz :1:
Sabahtan beri sadece 2 bisküvimi yedin:53:
canina kastinmi var cnm..lütfen aksam yemegini ye,yoksa hastalanirsin:20:

gorumceciklerımı gonderdım bı bakıyım dıyetyandaslarıma dıdım

Kaptan ben seni geçememde ne bilmi degişiklik olur diyorum ama ne yapcama karar veremedim şimdi :))
Ne tarz bişi yapcamada karar veremedim karar beremssem tabiki giremicem ama bilmiyorum ayy heyecan yaptım kızz kaptan

hoşgeldin canım ama öle bisküviyle olmaz ki:20::20:

Kaptan ben seni geçememde ne bilmi degişiklik olur diyorum ama ne yapcama karar veremedim şimdi :))
Ne tarz bişi yapcamada karar veremedim karar beremssem tabiki giremicem ama bilmiyorum ayy heyecan yaptım kızz kaptan

tatlı donut yappp :27::125::111::60:

Ne yapcamı bıldum ama senin ki kadar zor degil zannetmıyorum ki birinci olucam :)) ama heyecanlı oldugundan katılabılırım bakalım
:))) hep yaptıgım kolay iki şey war cok begenirler

Slm güzel takımım sabah beşte hastahaneye gittik ilk sırayı almak için neden annemin nefroloji kontrolü vardı sonuçlar 3 te çıktı turşum çıktı evet geldim attım kendimi buraya sersem gibiyim

Sabah
Herzaman ki kahvaltım
Ac karna kür

ArA
Yeşilçay

Yoğurt kürü
Ögle
Sımıt peynir
Cay
Ara
Yogurt kürü
Aksam
Kurufasulye
Tarhana birerporsiyon
2 dilm ekmk
Su:2 lt
Spor: 30 ardan 2 ser set bel egzersiİ

akşam 2 dilim ekmek fazla olmamışmı Mervişim:26: spor süper ama maşallah:8:

Kizlar yani ask olsun her gece siz olurdunuz ben olamazdim simdi varim eeeeee ahsen kacar ..

Ben çıkmışım sen gelmişsin ahsencim:31:
Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm

Çok geçmiş olsun çağlacımmm ailece hasta olmanız kötü olmuş acil şifalar tatlım

Sormayı hep unutuyorum neden aç karna çörekotu? Merak ettim :26:

Çörek otu aç karnına çiğnenince zayıflatıyor şulecim ayrıca bağırskaları kayganlaştırarak kabızlık olayını önlüyor binlerce faydası var ben her gün aç karnına 1 tatlı kaşığı çiğniyorum tatlım

Walla süpersiniz!! Bende akşam bir arkadaşın doğum günü için toplandık en sevdiğim pasta üstelik gözümün önündeydi ve bir lokma bile yemedim. Önce 1 çatal alsam bir şey olmaz dedim ama sonra tut Şule nefsini diye direndim . Çok şükür zararsız atlattım bu günü

işte bu kadar bravooo tatlımm:46::46:
Gün içinde hiç içmediğim kadar Türk kahvesi içince gece yarısı olur hala uyku gelmez işte ;) neyse sabah uyanabildiğim sürece çok problem yok . Yoğun bir gün oldu o yüzden fazla aranıza katılamadım. Gece telafi etmişmdir inşallah !
Pazartesi menümü yazayım:
Sabah ılık su
1 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek

3 kurukayısı
Az kuru dut

Havuç çorbası
Fırın tavuk
Salata
Ayran

Leblebi 1 avuç
Fındık 8-9 tane kadar

Öğlenki ekmeğimi çok az kaşar ile tost yaptırdım

Bezelye yemeği
1/2 kase yeşil mercimek çorba

Bu arada akşam bir arkadaşımın dg için toplandık ve pasta yemedim. Dünde arkadaşıma oturmaya gittik orada da hiçbirşeyi yemedim :))

Spor: yine hareketli bir iş günü oldu.
Su: 2,5 lt
Yeşil çay 2 kupa

Ihlamur papatya

gece takımda nöbet tutmuşsun canımcım kıyamam sana tatlım havuç pişince direk şekere dönüşüyor çiğ olarak tüketmeni tavsiye ederim bitanem

Kizlar cok hastayimm ankarada beta mikrobu salgini varmis bogazim berbat atrs ve kirginlik var puff :(

Merve o donut u yeme bacim sen sakin yanina uy

Kelebekcim azmin superr

Kaptancim yarismaya katilmissin tebrikler de yemekleri burda paylasmak iyi bir fikir mi saldirmayalim ekranlara :9:

Dun ki menum

Sabah
1, 5 dilim ekmek karisik tahilli
2 kk peynir suzme
1 fincan kahve

Ara
4 eti form light cubuk kraker

Ogle
Sogan ekmek :9: :1:

Ara
Eti form misir patlagi 3 adrt

Aksam
2 kozlenmis kirmizi biber Yoğurtlu
1 dilim ekmek

Su: 2 lt
Cay: 7 li cay ve uc bbardak acik sekersiz cay
Spor: yok

Sucum : cok karbonhidratli bir gun oldu :(

form diyet vs ürünlerin hepsine karşıyım canımcım öğle menün süper:9:

Gunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk

Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde

Geçmiş olsun Mervişim ıhlamur nane kaynat bol karabiber ekle sıcak sıcak iç hepiniz yapın kızlar gribe deva

3 donutmıııı:53::53::53:

20 squat ceza tatlımmmmm oda hastasın diye :2: yok yok kıyamadaım erteleyelim başka zaman veririrz:54:

Her zamanki gibi süper menü. o göçmen sos ne olaki ? :26::26:

közlenmiş patlıcan közlenmiş kırmızı biber domates ve sirkeden oluşan bir kahvaltılık sos Edacım yazın yapmıştım konserve çok lezzettli ve cıs içermiyor:16:
Bugun gorumcemler gelecek yemek yapacam hamurisini hayatimdan cikariuorum yavas yavas

Süper bir karar:46:

canım menün yine tam karatay.. canım senin de sindirim sorunun oluyor mu? dikkat ettim de mesela kaçamak yaptğım günlerde daha rahat wcye çıkıyordum, dikkat ettiğim zamanlar daha çok zorlanıyorum.. o kadar su, spor, bitki çayı, salataya rağmen neden böyle oluyor anlam veremiyorum.. zayıflasam da tartıda yansımayacak.. çörek otu işe yarar mı ki?

sağol tatlım şükür ki hiç sindirim sorunum yok sanırım çörekotunun etkisi bitanem sende dene istersen

Günaydin canlarim:16:

Nasilsiniz kizlar,ben uykusuzum:4:

dün yediklerimi yazayim önce,sonrada uyumaya calisacagim...1 saat uykuyla zombi gibi geziyorum etrafta:37:

sabah

2 dl ekmekle,beyaz peynirli,domates ve yesillikli tost

ögle

5 yaprak sarma,2 mercimekli köfte

aksam
haslanmis tavuklu salata

su
2 lt
spor
yok:17:

Tünaydın kaptancımm iradenin önünde eğiliyorum :42::42: o kadar çok güzell mamalar yapmışsınki spor yerine geçmiştir canımcım
:38:

Dün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana:12:

:46::46::46:

geçmişi bitirim atıcam kendimi oraya:56::56:

kızlar ben de menümü yazayım:

sabah:

1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
4-5 zeytin,
1 dilim peynir (tulum),
yarım çay bardağı badem

arada: (karşı komşum misafir almıştı beni de ısrarla çağırınca gitmek zorunda kaldım)

2 mercimek köftesi
salata
1 içli köfte
2 yaprak sarma

akşam:
et sote
bol salata
yoğurt
yarım mercimek köfte

inanın gezmede 10dan fazla çeşit vardı, saydım sadece tuzlular 8 çeşitti :9: ben bunlarla yırttım:) inanın tebrik edilesi bir irade gösterdim :9: zaten karataya uygun bunlar, o nedenle de suçluluk duymadım..
tam yırttım derken akşam komşum kocaman bir tabak yapıp göndermez mi, ama bakın yine kendime uygun olanından sadece yarım mercimek köfte yedim tatlılara vs bakmadım bile..

spor: leslie 3 mile + 75 mekik + karışık bacak vs hareketleri
su: 2,5 lt su + 3 yeşil çay + 1 siyah çay + 1 beyaz çay
:46::46::42:

irade süper cnm tbrklerrr sporr desen fevkaldenin fevkinde:29:

akşam 2 ve 3 numara ateşlendi.oğlumun ateşi düştü ama kızım bütün gece ateşlendi.2 kere duşa aldırdım 2 kere fitil verdim.asmde yogun hasta bakınca sanırım virusları eve taşıyorum.dikkat ediyorum ama viral enflar cok bulasıcı oluyor.

geçmiş olsun miniklerine yasemincim senin işin daha zor tatlım çok dikkatli olman gerekir ama nereye kadar:26:

Keske senin gibi iradi olabilsem :(

Biraz once sirketle sogukta mangal sucuk yaptilar kaynascakmisiz yarim ekmek sucuk verdiler herkese isteyen faslasini aldi

Anlayacaginiz yedim yarim ekmek arasi sucugu:14: bosa gitti emeklerim zaten sistim bide bunu yedim :14: aksam yemegi yemiycem ama telafi etmez ki cezami aliyim

öğle yediğin için akşam telafi edebilirsin canımcım cezaya gerek yok:16:

Evet yasemincim her ay o ihtimalim var ama bi turlu gerceklesemedi . Umut iste son gunlerde sporu birakmamda bu nedenle ilki 9 haftalikken dustu ya hamileysem ya birsey olursa korkusundan ayin 2/3 u sporla 1/3 sporsuz bende . Bi iki gune regl olcam bakalim spora tekrar donecegim. Sucuguda aksam bi meyve yiyip gecistirorsem telafi ederim sanirim

Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip eder inş tatlım sen dikkat et yinede kesin emin olana kadar

Ahh kaptancim neler yaptin sen öyle hadi yaptin niye koydun hadi koydun niye link verdin hadi verdin hani bize gul baklavasi uff regl arefesi yapilir mi bu bize :35: kizlar toplanin helincigimin evine gidiyoruz alinan kalorilerdende o sorumlu :9:

Katılıyorummmmm haydi gidiyoruzzzz:10::10::10:

bişey kalmadıysa bile güler yüzü yeter helinciğimin:16:

tarcinli süt ic cnm:51:

bittiki kalmadiki,kalanlari k.valideye gönderdimki:36:

buyrun gelin ama kalorili birsey yok evde:33:

Güleryüzün yeterkiiiiiii:21::21::21:

bende sporumu yaptım öğlen yemeğimide yedim geldim :10::10:

artık 69,9 u görmek istiyorummmmmmm:52::52:

:46::46: çabalarının karşılığını mutlaka alacaksın şahgülümmm hiç üzülme zıplamaya devam:8:

slm tatlımmm aynen geçmişte kayboldum maşallah kızlara:9: gamzem hata yapıyorsun bence metabolizmanı yavaşlatma canım
hiç olmazsa bi elma yeseydin:20:

Ne yapcamı bıldum ama senin ki kadar zor degil zannetmıyorum ki birinci olucam :)) ama heyecanlı oldugundan katılabılırım bakalım
:))) hep yaptıgım kolay iki şey war cok begenirler

ipucu yokmu:9:

sen yapacaklarını söyle neyle katılacağını biz seçelim

Mervecim bizinkilerde yemez babaciga illa etli bi yemek olcak kocacigima kara lahana sarmasi olmali ahh ahh onlar yesin biz bakalim :9:

günaydınnnn

kafein benzeri uyarıcılar migreni tetikler yeşil caydada var.
donut ne dir ay ne kadar cahil kaldım.ama sanırım bilmemenin daha iyi olacagı birşey.

şulecim biz ne pastalar yedik boşver cok iyi yapmıssın azcık yesem bişey olmaz dediğim zamanlar anca kilomu koruyabildim.vermek için illaki sabretmemiz lazım

Bende dün öyle dedim ben ne pastalar yedimmm oohoooo :)

kesinlikle bilmemek iyi bir şey. Bizim pişi hamurumuz varya (Mayalı hamur kızartması) onu; biraz daha şeker ilavesi ile yoğruluyor. Daire şeklinde kesilip kızgın yağda kızartılıp, üzerine çikolata sosu ve şekerlemeler ile (dilersen) süslenmiş hali.

Bende dün öyle dedim ben ne pastalar yedimmm oohoooo :)

kesinlikle bilmemek iyi bir şey. Bizim pişi hamurumuz varya (Mayalı hamur kızartması) onu; biraz daha şeker ilavesi ile yoğruluyor. Daire şeklinde kesilip kızgın yağda kızartılıp, üzerine çikolata sosu ve şekerlemeler ile (dilersen) süslenmiş hali.

ah ahhhhh şulemmmm hep değişik olsun diye yaptığımzı pastalar börekler çörekler değiilmi bizi bu hale getiren unutun hepsini:32::32:

Back
X