Kızlar haftasonu ablamlar gelicek ne yapsam ki sizce hee
hemen itina ile menü oluşturulur:
browni kurabiye
elmalı yağsız kek
mercimekli börek yada kıymalı
lahana salatası
patatesli semizotu salatası
kereviz salatası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar haftasonu ablamlar gelicek ne yapsam ki sizce hee
ah ahhhhh şulemmmm hep değişik olsun diye yaptığımzı pastalar börekler çörekler değiilmi bizi bu hale getiren unutun hepsini![]()
Merhaba kizlar..yattim kalktim,geldim
yasemincigim cok gecmisolsun kuzularina...
merve ve ayfer sizede gecmisolsun kizlar..aman dikkat edin ne olur
merve agzinda mendillemi dolasiyorsuncnm bence yapma,cocuk alissin mikroplara,ona göre bagisiklik kazansin..zaten bulasagaci varsa havadanda bulasir...:26:
sulecigim tebruiik ediyorum cnm pastaya dayanmissin..bravo
birde bir mesajinda bu hafta fazla ciksamda ortalamayi etkilemem demistin,cnm eger kararli olursan bu hafta listeye almayi düsünüyorum seni,o yüzden ortalamayi etkilersin
ayfer yemissin yarim ekmek sucuguay gülmem geldi ne yapayim,insan yemeyeyim dedikce gözünün önüne cislar geliyor...afiyet olsun cnm,artik dönüsü yok...
aksam salata türü yersen telafi edersin,üzülme..bence öglen yedigin icin ceza vermeyeyim,ama sen yok illada ceza dersen 10 dklik bir spor yap kendne göre
sevilay aksam yanliz kalmissin,ben asksam konuyu aciyordum gelemedim..
bu arada kizlar yarisma icin konum acildi,oylama ocak ayinda...
link burda,sahgülcügüm gelmis,yorum yapmis sagolsun..sizide bekliyorum ama sakin caniniz istemesin..ben yaptigim halde yemedim,sizde istemeyin:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...inda-kol-boregi-gul-baklava.html#post33136386
yorumlarinizi merak ediyorum...
evimi toplayayim azcik,uyudugumdan daha kahvalti bile masada duruyor..biri gelse pasakli dicek adima![]()
akşam 2 ve 3 numara ateşlendi.oğlumun ateşi düştü ama kızım bütün gece ateşlendi.2 kere duşa aldırdım 2 kere fitil verdim.asmde yogun hasta bakınca sanırım virusları eve taşıyorum.dikkat ediyorum ama viral enflar cok bulasıcı oluyor.
hele bennn.. yemek bloğu açtığımdan bu tarafa 20 kilo aldım. gerçi başka etkenler de var diyetisyenimin söylediği en kötü yanım kendi pişirdiklerimi yemeyi sevmem. bir çok kadın pişirirken doyar yaaa benim iştahım kabarır..
bu arada çörekotunu deniycem nasıl bir etkisi olacak acaba. netten de iyice bir araştırayım..
cok iyi yapmissin cnm..burdan koptugumuz anda aklimiz baska yerlere kayabiliyorgorumceciklerımı gonderdım bı bakıyım dıyetyandaslarıma dıdım
estafrullah cnm benim,olurmu öyle sey...senin ne kadar hamarat oldugunu bilmeyenlerde ögrenecek bu sayedeKaptan ben seni geçememde ne bilmi degişiklik olur diyorum ama ne yapcama karar veremedim şimdi :))
Ne tarz bişi yapcamada karar veremedim karar beremssem tabiki giremicem ama bilmiyorum ayy heyecan yaptım kızz kaptan
Aminn cnmİnşallah kaptancim enejimiz daim azmimiz kuvvetli olsun aminnn![]()
aklin yolu birdirhoşgeldin canım ama öle bisküviyle olmaz ki![]()
tatlı donut yappp:125::111:
![]()
cnm zorluga hic bakmiyor inanki..sen her asamayi fotografla ve net anlat,gerisi diger arkadaslara kalmisNe yapcamı bıldum ama senin ki kadar zor degil zannetmıyorum ki birinci olucam :)) ama heyecanlı oldugundan katılabılırım bakalım
:))) hep yaptıgım kolay iki şey war cok begenirler
Yinede cok beklemissiniz cnm hastanede:26:Umarim sonuclar iyi cikmistirSlm güzel takımım sabah beşte hastahaneye gittik ilk sırayı almak için neden annemin nefroloji kontrolü vardı sonuçlar 3 te çıktı turşum çıktı evet geldim attım kendimi buraya sersem gibiyim
Tünaydın kaptancımm iradenin önünde eğiliyorumo kadar çok güzell mamalar yapmışsınki spor yerine geçmiştir canımcım
Katılıyorummmmm haydi gidiyoruzzzz
bişey kalmadıysa bile güler yüzü yeter helinciğimin
Güleryüzün yeterkiiiiiii![]()
Artik biliyoruzBende dün öyle dedim ben ne pastalar yedimmm oohoooo :)
kesinlikle bilmemek iyi bir şey. Bizim pişi hamurumuz varya (Mayalı hamur kızartması) onu; biraz daha şeker ilavesi ile yoğruluyor. Daire şeklinde kesilip kızgın yağda kızartılıp, üzerine çikolata sosu ve şekerlemeler ile (dilersen) süslenmiş hali.
senin yemek blogunmu var...hele bennn.. yemek bloğu açtığımdan bu tarafa 20 kilo aldım. gerçi başka etkenler de var diyetisyenimin söylediği en kötü yanım kendi pişirdiklerimi yemeyi sevmem. bir çok kadın pişirirken doyar yaaa benim iştahım kabarır..
bu arada çörekotunu deniycem nasıl bir etkisi olacak acaba. netten de iyice bir araştırayım..
Cnm son ana kadar kararliligin devam eder insallah..hepimiz mezun olcaz bak görayyy çok heyecan yaptım ama böyle söyleyince.. tabii kararlıyım. daha doğrusu sizlerle iken kararlıyım
böreğide çok merak ettim hemen gidip bakıyorum :)
Cnm harikasin..disarda bile yediklerine cok dikkat ediyorsun..süpersin süperMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTIhastanedeydik bu kadar oldu)
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan açık çay
3 kayısı
ÖĞLE :
1 meyveli yoğurt
AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 por. kereviz
salata
SPOR:
sabah 5- öğleden sonra 3 e kadar hastanede koşturmaca
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Afiyet olsun cnm..menümü yazıp kacayım kızlar kv gelcek, yarında kurstayım malum
sabah : 1 yumurtayı tereyağına kırdım ama kızartmadım kapağını kapatıp pişirdim
2 dlm t.b ekmek, 2 kupa kayısılı form çay
öğle : 1 kase çorba, yoğurtlu lahana salatası üzerine keten tohumu döktüm
akşam : yarım tabak kabak yemeği
eşim mücver istedi ona yağda kızarttım, kendimede yağsız tavada pişirdim 3 tane yedim
2 lt su
15 dk trombolin, 50 mekik
yatana kadar maden suyu ve çay içerim
menümü yazıp kacayım kızlar kv gelcek, yarında kurstayım malum
eşim mücver istedi ona yağda kızarttım, kendimede yağsız tavada pişirdim 3 tane yedim
2 lt su
cok iyi yapmissin cnm..burdan koptugumuz anda aklimiz baska yerlere kayabiliyor
estafrullah cnm benim,olurmu öyle sey...senin ne kadar hamarat oldugunu bilmeyenlerde ögrenecek bu sayede
eger karar veremezsen yardimci oluruz
Aminn cnm
aklin yolu birdir
cnm zorluga hic bakmiyor inanki..sen her asamayi fotografla ve net anlat,gerisi diger arkadaslara kalmis
Yinede cok beklemissiniz cnm hastanede:26:Umarim sonuclar iyi cikmistir
Tesekkür ederim canim..yaparken doydum sanirim..tatliyla pek aram olmasada börege dayanamazdim,onu bile görmediysem bu is bitmistir benim icin
cnm ya keske diyetzten sonra toplanma imkanimiz olsa
Artik biliyoruz
senin yemek blogunmu var...
bende yemek topiklerinde aldim verdigim kilolari,ama artik irademi kontrol edebiliyorum sanirsam
Cnm son ana kadar kararliligin devam eder insallah..hepimiz mezun olcaz bak gör
Cnm harikasin..disarda bile yediklerine cok dikkat ediyorsun..süpersin süper![]()
Sevgili kocam ise beni almaya gelecekti aradim acmadi mrrsklandim uok arkadas ses seda neyse eve geldim uyuyor
Hani hastayim isteki planim dus alip dinlenmekti dagitti mutfagi topladim
Yemek ye ben aksam yemiycem demistim insan disardan soyledigi yemegin pislogini birakmaz ki ortada
Hele benim kocam o kadar titizken valla korktum gittim baktim uyuyor yaşama belirtisi var
Makinayi bosalt cay drmle ihlamur koy kusburnu koy ocaga saat bu saat oldu daha dusa girecegim kocam uyandi askim seni almaya gelcektim grip oldum galiba bacaklarim cok agriyor uyumusmuyum ben dedi ahh bu erkeklerrr neyse kizlar en iyisi kendime kendim bakiyim gorusuruz
menümü yazıp kacayım kızlar kv gelcek, yarında kurstayım malum
2 lt su
Menum sabah ceviz,
Sabah bol salata bi iki catal peynir 3zeytin ikidilim t.b ekmegi,roka bir tatli k.tahinpekmeztahinpekmez
Ogle salata bir porsiyon corba,2 kucuk parca karnabahar kizarmasi yogurtlu bir d.ekmek iki uc kasik pilav bir kucuk bud
Ara cay bir catal kadayif
Ara mandalina
Aksam bir porsiyon yumurtali ispanak yogurt bir dilim ekmek
Ara neskafe
Su 3 lt kizimi erken uyutup spor yapmayi planliyorum
süper menü ve spor bayıldım mmm sahgülüm
evet uzun sürüyor bu bölümden randevu alınmıyor helincim ilk sırayı aldık sabah 8 de dr a göründük kan verdik sonra bekle bekle
öğleden sonra sonuçlar çıkıyor gösterdik kreatin seviyesi biraz yükselmiş diyetine biraz daha dikkat edeceğiz artık çok şükür diyaliz demediler
evet diyet sonu kutlama partisi süper olurrr
dikkat etmek zorundayım tatlım napim
ikinize de geçmiş olsun canımcımmm evin direği hanımlar hanımlara bişey olmasın yeterki
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTIhastanedeydik bu kadar oldu)
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan açık çay
3 kayısı
ÖĞLE :
1 meyveli yoğurt
AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 por. kereviz
salata
SPOR:
sabah 5- öğleden sonra 3 e kadar hastanede koşturmaca
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Canım sende bu kararlılık olduktan sonra listeleri alt üst edersin heyecan iyidir stres olmasın yeter kiayyy çok heyecan yaptım ama böyle söyleyince.. tabii kararlıyım. daha doğrusu sizlerle iken kararlıyım
böreğide çok merak ettim hemen gidip bakıyorum :)
akşam 2 ve 3 numara ateşlendi.oğlumun ateşi düştü ama kızım bütün gece ateşlendi.2 kere duşa aldırdım 2 kere fitil verdim.asmde yogun hasta bakınca sanırım virusları eve taşıyorum.dikkat ediyorum ama viral enflar cok bulasıcı oluyor.
cnm erkekler rüzgardan nem kaparlar..bir baslari agrisin agir hasta gibi yatarlarSevgili kocam ise beni almaya gelecekti aradim acmadi mrrsklandim uok arkadas ses seda neyse eve geldim uyuyor
Hani hastayim isteki planim dus alip dinlenmekti dagitti mutfagi topladim
Yemek ye ben aksam yemiycem demistim insan disardan soyledigi yemegin pislogini birakmaz ki ortada
Hele benim kocam o kadar titizken valla korktum gittim baktim uyuyor yaşama belirtisi var
Makinayi bosalt cay drmle ihlamur koy kusburnu koy ocaga saat bu saat oldu daha dusa girecegim kocam uyandi askim seni almaya gelcektim grip oldum galiba bacaklarim cok agriyor uyumusmuyum ben dedi ahh bu erkeklerrr neyse kizlar en iyisi kendime kendim bakiyim gorusuruz
Cok sevindim cnm annenin iyi olmasinasüper menü ve spor bayıldım mmm sahgülüm
evet uzun sürüyor bu bölümden randevu alınmıyor helincim ilk sırayı aldık sabah 8 de dr a göründük kan verdik sonra bekle bekle
öğleden sonra sonuçlar çıkıyor gösterdik kreatin seviyesi biraz yükselmiş diyetine biraz daha dikkat edeceğiz artık çok şükür diyaliz demediler
evet diyet sonu kutlama partisi süper olurrr
dikkat etmek zorundayım tatlım napim
ikinize de geçmiş olsun canımcımmm evin direği hanımlar hanımlara bişey olmasın yeterki
Afiyet olsun cnm..öglen fazla yemissin maalesef..karnibahari kizartma yerine haslama yeseydin keskeMenum sabah ceviz,
Sabah bol salata bi iki catal peynir 3zeytin ikidilim t.b ekmegi,roka bir tatli k.tahinpekmeztahinpekmez
Ogle salata bir porsiyon corba,2 kucuk parca karnabahar kizarmasi yogurtlu bir d.ekmek iki uc kasik pilav bir kucuk bud
Ara mandalina
Ara neskafe
cnm aksam tavuklu salata veya yogurtlu biseyler yeseydin keske..hem doyardinbugun ki menüme gelelim
sabah
1 kupa ıhlamur
1 kk kadar peynir süzme
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
ara
2 kupa ıhlamur
öğle
1/2 ekmek arası sucuk
ara
1 kupa kuşburnu
akşam
1 adet muz
Menum sabah ceviz,
Ara mandalina
Ara neskafe
Canım bence öğlen hem pilav hemde ekmek olmamış ama diğer öğünler süperrr
Anneciğinede geçmiş olsun canım iyi sonuçlar kötü çıkmamış. Haklısın canım biz olmasak bunlar ne yapardı acaba
Canım menun super valla benim menume on basaro zaman sana on puannnn
Canım sende bu kararlılık olduktan sonra listeleri alt üst edersin heyecan iyidir stres olmasın yeter ki![]()
bugun ki menüme gelelim
sabah
1 kupa ıhlamur
1 kk kadar peynir süzme
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
ara
2 kupa ıhlamur
öğle
1/2 ekmek arası sucuk
ara
1 kupa kuşburnu
akşam
1 adet muz
Cok sevindim cnm annenin iyi olmasina![]()
Bugunku menum ac larnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gunkurusu yogurt kuru
Kahvlti 2 kucuk yumrt ile omlet.sekersiz cay.
Domates yesilbiber.peymir.4 zeytin.2 dilim cavdar
Ara 1 besibiyerde
OGle ( bugn ogrencilrimle yerli yemis haftasini kutladik). 1 brd tan az meyve suyu
2 mini borek 1 ince dilim yas pasta
İKİndi 1 besibiyrde. 2 form cay. 2 tarcnli yesilcay
AKsam yarim saat once yogurt kuru
1 porsiyon firinda kabak mucver uzerine sarimsakli yogurt dokup yedim. 1 brdk portakal suyu
21.00 da 1 besibiyerde
2 lt den biraz fazla su