Cok gecmis olsun canim ya inşallah kotu birsey cikmaz usutmustur sadece mikrop olmasinda
Cok tesekkür ederim canim..

bagirsak enfeksiyonuymus canim,sabah götürdüm..bir kac gün kati gida ver dedi,yagli yiyeyecekler verme dedi..birde bagirsakta enfeksiyon oldugundan aksam ictigi süt gelmemis,o yüzden cikarmis olabilir dedi yedikelrini..ishal icinde suya katilan bir tablet verdi gönderdi
Haklısın canim yilda iki kere hasta olur off off yani . Aksamds nr salata ne birsey muzu alıp yattim valla
Simdi daha iyisindir insallah canim
Ahh be Şule m su porsiyon larda yazilsa ya simdi esinin tostuvne kadardi ki ne kadarini yedin dimi :26: yada kebap bir mi yarim mi
Bencede porsiyonlar cok önemli
Evet gunaydin kizlar bol enerjik sahglikli bir gun olssun herkese su hastaliklar evlerimizi terk rtsin mumkun oldugunca gecmisi yanitladim kusurum varsa affola
Amin cnm..

Ne kusuru yahu,bitanesin sen
Yaş pasta
Börek
Meyve suyu
Öğle olmamış hemde hiç biri kaptannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ceza vermek lazım gelir
Ben bu menüyü görmedim

hemen bakip geregini yapicam canim,süphen olmasin
Çok geçmiş olsun canım. İnş hemen atlatır.
Cok tesekkür ederim edacigim
takımın çocukları kırılıyor.2gündür 3 numaranın ateşini düşüremedim.mikroplar cok direnc kazanmıs.duşa sokuyorum fitil veriyorum.eminimki viral direncli bir enfeksiyon birazdan aletlerimi toplayıp süt iznine gidecem gözden kaçırdıgım birşey varmı diye bakacagım,olmassa tahlil için hastaneye götürürüm.
helincim seninde kuzuna gecmiş olsun.
Cok tesekkür ederim doktorcugum...

Senin kuzunada tekrar gecmisolsun
Gunaydinlar sporumu yaptim dusumu almadan bi bakiyim didim iki gunu daha siki tutmak lazim ama
Regl oldum cumaya kadar sisligim iner insaallah
Günaydin Canim

senin cezan vardi demi,yaptinmi sen onu..ben göremedim de yaptim dedigini
Günaydın herkese 
Dünkü menüm
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmek
1 dilim light peynir
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
Ara: 2 mandalina
Öğle:
Yarım kase şehriyeli tavuk çorbası
6 tane fındıktan biraz daha büyük köfte (patates yemeyinin içindekileri yedim
)
1 kase salata
yarım kase yoğurt
Ara: 1 elma
Ara : 2 mandalina 10 tane fındık
Ara: 10 tane fındık
Akşam
Yağsız pişmiş taze fasülye
Az yağlı yeşil salata
Spor: Yok
Su: 1,5 litre
ÇAy:
2 bardak ısırgan otu
1 bardak yeşilçay
Edacigim biliyorum diyetisyen listesi ama aralar bana cok geldi,söylemeden edemeyecegim:26:
Ohh yorumlarimi yapip menumude yazarim diyorsun cozdum seni salata ve yogurtla karnini sisirip aralarlafa takviye yapiyorsun

benim oglen icin malesef oyle bi lüksüm yok isyeri menusu malum evden yapip gelsem bana kalmaz bizim isyerindekiler yapmayi değil baskasinin yaptigini yemeyi pek severde

ama sabah kalktim aksam yemegimi yaptim :)
Cnm yemekten kurt cikan senin sirketti demi

Ben cok kötüyüm o yönden,bir daha orda yiyemezdim heralde...bak sen evde kendine uyguun seyler yap,tavuklu salata mesela,veya közle patlican biberi,salata yap 1 dl ekmek,yogurtla ye..sanirim sirkettekilerin gözü öyle tatsiz,tuzsuz seylerde kalmaz:44:
Ahh benim diyetisyende mi bi sorun var gerci gottigimdede sen niye geldin ki demişti

diyet listemde de 6 dilim ekmek var gerci dun ki sucuk ekmwk facia sinda 6 dilimi astim ama normalde ik-3 dilim ekmek yiyorum
Paylastigin bilgiler icin ayrica sagol canim

teşekkür ederim kızlar.
uykusuzluk stres reglin yaklaşması negatif olarak etkiledi beni baskule bakmayacagım.diyetimi bozmadım sayılır(bi kaç fındık)bugün olmassa yarın etkisini gösterecektir.pes etmeye kilolarımla başbaşa kalmaya artık niyetim yok.korksunlar benden.
Cnm bende bu gün tartiyla küstüm..cumaya kadar bana gülmezse bende kuma getirmeyi düsünebilirim
Cumaya kadar 75 gorememmiki tartida regl ounca 2fazla ciktigina gore sabah tartildim ayni kiloyum en azindan fazla cikmayayim takimim icin
regl mi oldun cnm:26:
Günaydın kızlar,
Sabah kan vermeye gittim canım çıktı resmen iki koluma girdi hemşire damarı bulamadı korktu doktoru çağırdı, doktor geldi, elimin üzerinden zaten kemik gibi (elimi gören 50 kg olduğumu düşünür

) kan aldı ikisine de girdi nasıl canım yandı anlatamam

neyse atlattım geldim işin başına daha yeni kahvaltı yapıyorum
Canim benim,gecmisolsun..
canım böreğe bayıldım... burada yufka yok, kesinlikle deneyeceğim.. tabi ki misafirler için:) yağ olarak katı yağ mı sıvı yağ mı kullanmak gerek?
çok geçmiş olsun kaptancım, yazık çocuk kötü üşütmüş ki böyle iki taraflı etkilemiş... çok üzüldüm nasıl ağrımıştır karnı onun şimdi..
kaptancım dün karnıbahar kısırı yaptım

eşim de bn de çok beğendik. misafirim gelirse orjinal ve farklı bir tat olacağından yapacağım, hem de güzel beslensinler:) bulgurum çok oldu ama benim, daha az koysam daha güzel olurmuş. ya da suyunu az koydum bilemiyorum. hafif kuru oldu ama bundan sonrakinde daha iyi tuttururum inşallah:)
Canim cok tesekkür ederim canim..
canim yagi tereyagi kullanirsan daha lezzetli olur..ben yarim bardak tereyagina,yarim bardak sivi yag kullandim..
Afiyet olsun canim..karnibahar kisirini bende cok yapmak istiyorum ama tadindan emin olamiyorum bir türlü..ilk firsatta deneyeyim bende
öğlen yemeğimi iş yerinde yiyorum. Çıkan menüyü güyaaaa diyetisyen, dr ve gıda mühendisleri yazıyor. Amaçları nedir hiç anlamıyorum ama ben size dünkü normal menüyü yazayım bii
MercimekÇorba+ etli barbunya + Bulgur pilavı + sütlaç .
Bu menüyü nasıl bir zihniyet hazırlıyor. Heleki etli barbunya diye bir şey daha önce hiç görmedim yada kimsden duymadım. Ben mecburen işyerinde yiyorum öğlen yemeğimi evden getirip yiyemiyorum çünkü özel kalemdeyim öğlen dışarı çıkamıyoruz birde açıp yemeğimizi yeme şansımızda yok. Mecburen ne varsa ölçülü yemeye dikkat ediyorum. Barbunyayı tabağıma alırkende tamamen "Tam bir protein deposu olan barbunya A, B9 ve C vitamini ile demir ve magnezyum mineralleri açısından zengindir. Ayrıca, B5 vitamini ve kalsiyum içerir. Lif açısından da zengindir" nedeni ile aldım. etlerini ayırdım yaklaşık 4-5 kaşık kadar yedim.
canim tabagina dengeli bir sekilde aldigin sürece bence sorun olmaz..tabi sütlac haric
Ben de baktım, hamur işlerine gözüm kaydı bi bakayım tariflere dedim ama hemen kapattım, şeytana uymayayım
Cok iyi yapmissin canim
Bize de yazdığın örnek menüdeki gibi yemekler geliyor bir ara evden salata getiriyordum şimdi kendim kısarak yiyorum.
Tatlı ve pilav makarna çeşitlerine hiç dokunmuyorum gelen ana yemekten 3-4 kaşık yiyorum, bir de çorba tamamdır :) yapacak birşey yok işyerinde olunca böyle oluyor.
Canim evden götürme imkanin yoksa mecbur ne cikarsa yiyeceksin..tabi seninde dedigin gibi kacirmadan ve tatlilara dokunmadan
Anladim canim su blogunun linkini bi daha versene kisa yollarima ekleyim orjinal tarifler varsa denemeliyim genelde ojtay ustaya baglandim kaldim misafir gelince en azindan denenmis tarifler yaparim
Cnm bence görmememn iyi olmus...bende baktim ama fazlasina iradem dayanmaz diye hemen salatalara gectim
Selam kızlar nasılsınız dünden beri giremedim k. Bakmayın
Basıma neler geldi bilseniz dün öldüm öldüm dirildim

((
Neyse gecmiş okudum ama alıntı yapamadım
Kaptancım cok geçmiş olsun kesinlikle seni çok ii anlıyoruz canm bozma morelini cocuklar işte hep böleler olan bize oluyo allah onlara saglık sıhhat bizede sabır sukunet versin canm
Arkadaslar bakalım menü içinde saolun
Misafirlerime
Tarhana corbası yapcam şöle tereyaglı acılı
İçli köfte yapcam
Tawuk be kırmızı lahana salatası
Güveçte orman kebabı yapcam
Nohutlu pilav
Sütlü nuriye veya saray sarması bıda tatlı yeter valla bakalım
Aksam eşimle bole karar aldık
Kebabı o yapcak gerısını ben
Ne kusuru mervisim
canim misafirlerin zayif heralde,sende onlari sisko yapmak icin ugrasiyorsun
saka cnm..bence cok güzel ama sen yemeyeceksen güzel...mesela icli köfte ve beni 1 masada düsünemiyorum