Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa onlar mı beceriksizmiş bacım yaa :)
en sinir olduğum şeydir şu damar yolu bulunamama çok kötü bir anım var çünkü. Oğlum 9-10 aylık falandı kan alınması gerekti ve damar yolu bulup da bir tüp kan alamadılar çocuğumdan kolları eli delik deşik olduğu gibi küçücük çocuk ne ağlıyor tepiniyor gecesine nöbet geçirdibazen bir gidiyorsun tık diye hemşire hallediyor işi :)annem rahatsızlanmıştı geçen yıl 20 gün hastanede yattık ve onunda damarları zor bulunuyordu ama bir hemşire geliyor hemen halledip gidiyor biri geliyor kadına ezik ediyor resmen. O yüzden bu tecrübe işi midir değil midir anlamadım. ama sana çok geçmiş olsun. hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :)
Bana müsade kizlar..
yemek hazirlamam lazim,sonra gelirim yine![]()
Tşk ederim canımcım benim damarlarda sorun var sanırm her gittiğimde bu sorunu yaşıyorum elimin üzerinden çok az kan alabildi onunla da sadece demire ve karaciğere bakarız bütün tahllilerli yapamayız dedi doktor, annmi aradım anlattım anlattığıma pişman etti açtı ağzını yumdu gözünü "yeter diyet yaptığın kurudun kaldın bir yerde düşüp bayılıcan dıye korkuyorum" dıyor sımdı ben aksam eve gıdınce hemen yorgunum dıye uyuyayım en ıyısıyoksa bana zorla yemek yedırır
![]()
Cok tesekkür ederim canim..
bagirsak enfeksiyonuymus canim,sabah götürdüm..bir kac gün kati gida ver dedi,yagli yiyeyecekler verme dedi..birde bagirsakta enfeksiyon oldugundan aksam ictigi süt gelmemis,o yüzden cikarmis olabilir dedi yedikelrini..ishal icinde suya katilan bir tablet verdi gönderdi
Simdi daha iyisindir insallah canim
Bencede porsiyonlar cok önemli
Amin cnm..Ne kusuru yahu,bitanesin sen
Ben bu menüyü görmedim
hemen bakip geregini yapicam canim,süphen olmasin
Cok tesekkür ederim edacigim
Cok tesekkür ederim doktorcugum...
Senin kuzunada tekrar gecmisolsun
Günaydin Canimsenin cezan vardi demi,yaptinmi sen onu..ben göremedim de yaptim dedigini
Edacigim biliyorum diyetisyen listesi ama aralar bana cok geldi,söylemeden edemeyecegim:26:
Cnm yemekten kurt cikan senin sirketti demi
Ben cok kötüyüm o yönden,bir daha orda yiyemezdim heralde...bak sen evde kendine uyguun seyler yap,tavuklu salata mesela,veya közle patlican biberi,salata yap 1 dl ekmek,yogurtla ye..sanirim sirkettekilerin gözü öyle tatsiz,tuzsuz seylerde kalmaz:44:
Cnm bende bu gün tartiyla küstüm..cumaya kadar bana gülmezse bende kuma getirmeyi düsünebilirim
regl mi oldun cnm:26:
Canim benim,gecmisolsun..
Canim cok tesekkür ederim canim..
canim yagi tereyagi kullanirsan daha lezzetli olur..ben yarim bardak tereyagina,yarim bardak sivi yag kullandim..
Afiyet olsun canim..karnibahar kisirini bende cok yapmak istiyorum ama tadindan emin olamiyorum bir türlü..ilk firsatta deneyeyim bende
canim tabagina dengeli bir sekilde aldigin sürece bence sorun olmaz..tabi sütlac haric
Cok iyi yapmissin canim
Canim evden götürme imkanin yoksa mecbur ne cikarsa yiyeceksin..tabi seninde dedigin gibi kacirmadan ve tatlilara dokunmadan
Cnm bence görmememn iyi olmus...bende baktim ama fazlasina iradem dayanmaz diye hemen salatalara gectim
Ne kusuru mervisim
canim misafirlerin zayif heralde,sende onlari sisko yapmak icin ugrasiyorsun
saka cnm..bence cok güzel ama sen yemeyeceksen güzel...mesela icli köfte ve beni 1 masada düsünemiyorum![]()
Kaptancım normalde akşam yemeği ile öğle yemeği arasında 2 ara öğün var fakat dün akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım.
Öğle saat 12 de
1 ara: saat 14 de (diyetisyenin verdiği saat)
2. ara: saat 16:30 da(diyetisyenin verdiği saat)
3. ara: 18:30 da akşam yemeyi geç yeneceği için(çok trafik vardı serviste atıştırdım.)
Akşam yemeği :30 (eve geldim ve yemek yedim)
2,5 - 3 saatten fazla aç kalmamam lazım.
wasa mı yiyorummm.. yeşil çayımı içiyorum lütfen kayıtlara geçsin :)buarada sevgili sahgüll neredesin sen hadi su demeyince ben unutuyorum![]()
Kaptancım normalde akşam yemeği ile öğle yemeği arasında 2 ara öğün var fakat dün akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım.
Öğle saat 12 de
3. ara: 18:30 da akşam yemeyi geç yeneceği için(çok trafik vardı serviste atıştırdım.)
Canim kendini cok yorma,yavas yavas alistir vücudunuspordan geldim kızlar nasıl sırtım ağrıyor merdiven çıkarken bacaklarım titriyor. Ama çok güzeldi spor yaparken çok zorlanıyorum hiç bu kadar şişko olmamıştım ve kilo arttıkça hareketler sınırlanıyor ve yapmak zorlaşıyor ağrılar artıyor ama biliyorum yaptıkça açılacak ve alışıcam inşallah :)
Tşk ederim canımcım benim damarlarda sorun var sanırm her gittiğimde bu sorunu yaşıyorum elimin üzerinden çok az kan alabildi onunla da sadece demire ve karaciğere bakarız bütün tahllilerli yapamayız dedi doktor, annmi aradım anlattım anlattığıma pişman etti açtı ağzını yumdu gözünü "yeter diyet yaptığın kurudun kaldın bir yerde düşüp bayılıcan dıye korkuyorum" dıyor sımdı ben aksam eve gıdınce hemen yorgunum dıye uyuyayım en ıyısıyoksa bana zorla yemek yedırır
![]()
Cok tesekkür ederim canimkaptncımm çok gemiş olsun yavrucuğunatez zamanda iyileşir inş..
görüşürüz öptük seni![]()
ay çok hoşsun walla... ama bu günlerin kıymetini bil akşam eve gidince yemek bulamayıp yapmak için cebelleşenler var
Şekil A: Ben
Anladim canim..sen kendini daha iyi tanirsin elbette..Nasil iyi hissedeceksen öyle yapKaptancım normalde akşam yemeği ile öğle yemeği arasında 2 ara öğün var fakat dün akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım.
Öğle saat 12 de
Canim 2 ara bencede ideal,sakin aburcubur yeme,saglikli aralar yapbende öğleden sonra iki ara yapmaya çalışıyorum dediğin gibi yemek saati geç olunca ara uzamasın :) yoksa ben çok acıkıyorum
Hemen kaydediyoruz:126:wasa mı yiyorummm.. yeşil çayımı içiyorum lütfen kayıtlara geçsin :)buarada sevgili sahgüll neredesin sen hadi su demeyince ben unutuyorum![]()
Ohh ne güzel canim,güzelleselim demi amaKizlar ne ediyonuz ben kuafordeyim
Aman gözün dönmesin tatlim,ara ögün yeKesinlikle yoksa aksam insanin gozu donuyor
Ne oldu cnm:44::26::26::26::26:
Ne oldu cnm:44:
Sahgüll ile sevilayı karıştırdım diye üzüldüm ...
Üzüldügün seye bak cnm..Ha sahgül,Ha sevilay..ikiside bizim nasil olsaSahgüll ile sevilayı karıştırdım diye üzüldüm ...
Masallhınız var hanmlar
Ben buün gün kızımla ugrastım dün basıma geleni anlatayım(
Ahh kızlardün saat 5 gibi eşim aradı 1 saate gelirim hazırlan dısarı cıkalım diye tmm dedim buarda ewde copleride dısarı koymuştum cocugunda altını aldım dedim kapını önüne koyayım kapını önüne giderken götürüm konteynıra wayy kedi gel sen çöpleri dagıt ama kapımın önü mahvolmış
Öfkelendım çok gittim mutfaktan cöp poseti aldım tekrrar dem toplayım bn girişteyim sagda yangın cıkısı merdıvenlernn oldugu kapı bitarf giriş kapısı biri girdi binaya bnm kapı bi kapandı
Aha anahtar kapının ardında yawrum içerde kaldı bn dısarda mahvoldum karsı komsum war sitede görevli ona seslendim allah tazı olsun ugrastı sonra birini çagırdı filmle actılar kapıyı 5 dk ugrastılar ama 50 sene yaslandım aglıyorum rabbime ylvarıyorum kızım korkuyo kapıyı adam zorluyu öecbur ona seslenıyorum yawrum bn yapıuorum sana ce ee falan
Yha anlatamam ne cektıgımı
5 dk bana 5 gün acı içinde kıqranıyomuşum gibi geldi
Anne oldugumu ilk defa bu kadar derin hissettim
Neyse abi açtı aglamaktan konusamıyorum içeri bi girdim kızım yok yawrum korkmuş koltugun arkasına saklanmış sessizce aglıyo(( bnde agladım ablalar geldi işte su falan eerdiler ama ömrümden ömür gitti kızlar