- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
bende yazın alcaktım ama denedim şişkoyum ya yakışmadızayıflayayım bu yaz alıcam inşallah
![]()
Benimki lacivert sende lacivert al kardes kardes giyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yazın alcaktım ama denedim şişkoyum ya yakışmadızayıflayayım bu yaz alıcam inşallah
![]()
Bugunku menum ac karnina 1 tatli ks corek otu.3 gunkurusu yogurt kuru.
Kahvlti. Sekersz cay.2 dilim cadar.2 kucuk ymrtli omlet.domates.yarim tatli kirmizi biber.3 zeytin.biraz peynir.
Ara 1 besibiyrde.1 mini fincn azsekerli turk kahvsi
Ogle 1 kase yogurt.1 uzun kepekli galeta cubuk
İKİndi 1 besibiyrd.2 tarcnli yesilcy.2 formcy. 1 ceviz.1 mandalina
AKsam. 1 kuck tabk az yumurtali kavrulms ispanak uzerine sarimsakli yogrt doktum.1 dilm cavdar.haslanmis brokoli salatasi
Yarim yas hurma.5 tane uzum
2.5 lt su yatana kadar 3 lt yapmaya calisirim
bugun kendıme ferace aldım (ben kapalıyımda) ama dar kolları olmadı cunku feraceyı yazın gıyecem e ozamana kadarda zayıflıyacagım ıcın bılerek dar aldım bu yagların kacısı yok er yada gec bızım kararlıgımız karsısında erımeye mahkumlardır![]()
Merveecm cok gecmis olsun cm
Sabah
Nesfit 5 yk
Elma kayısı kur içine attım
Ac karna yogurt kürü
Ögle
Ekmek arası tavuk döner yedim /((
(((
Aksm
Salata yogurt
Su:1 lt
Spor: tifanny 15 dk süpermiş tifanny le dewam inş
Kızlarkusuruma bakmayın
Bugün stres üstüne stres yemek bile yiyemedim hazır sipariş ettim komsu ablanın kafesi var
Malesef üzgünüm ama aksam sadece salata yedim ve saat 7:30 da bitti yemek işi
Sıvı: 2 kupa yeşilçay
1 kupa papatya yatışmam lazımdı
Bugün kızımın dengesi alt üst oldu desem yeridir ama şükür uyuyo şimdi mışıl mışıl
ekmeksiz yeseydin keşke
Tartida fazla cik,ben ucuracam seni zaten..Ben bu hafta uctum arkadas lar;((
Sonum nicedir bilinmez((
Bu hafta acayıp stresli bir haldeyim hayır getirsin inş
Iyi aksamlar citirlar
mervecigim cok zor bir gün gecirmissin..Insallah bir daha olmaz
sulecigim bizdede benim 2 numara 2 yaslarindayken kendini cocuk odasina kilitlemisti,kapiyi kirdim cikardim
Sevilaycigim menün cok güzel ama dünden 30 dk ek spor cezsi veriyorum cnm..yerli mali sana iyi gelmedi
sahgülcügüm harikasin canim..Aynen katiliyorum,kacamaklari cuma,c.tesiye birakin..her gün olmasin yahu
Dilek canim hayirli olsun feracen,incecik günlerde kullan canim
banu gelmedi bu gün,insallah iyidir:44:
sekerkizdanda haber yok yine...Bu siralar gelemiyor,bir derdimi var acaba![]()
Aynen canim,anahtari kapidan cikarsa,balkona camlari aciliyor, camdan alicam,acicam..ama kücük daha cikaramiyor,esimi aradim,cocuk agliyor..dedi kir..e dedim nasil kirim,bütün gücünle vur kirilir dedi..bir kac denemeden sonra kirdim,Walla helal olsun insan can havliyle neler yapıyor dimii... Olsun o an üzülüp stres oluyoruzda ilerde gülerek anlatıcaz "çocukken ne yaramazdın" diye :)
Afiyet olsun canim..bence cezalik birsey yok,begendim ben..Ama sen vicdan yapiyorsan sür bisikleti,rahatlaSabah
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
Nane maydanoz
Süt
2 kayısı
Çok az dut
1 kase yoğurt çorbası
3 köfte büyüklüğünde tavuk fırın
Salata
Yarım kase kadar leblebi dut üzüm karışımı
Wasa
Yoğurt çorbası
Patlıcan ızgara 1 porsiyondan az
( işte şimdi kötü birşey var çok canım sıkıldı dolu bir avuç leblebi yedim :44: :26: .. Bana ceza varmı bilmiyorum ama ben kendim keseyim sabah 15 dakika bisiklet süreyim olur mu?
2 lt su
Yeşilçay 1 kupa
Mistik çay (sütlü)
Spor 1 saat aeropilates
Afiyet olsun canim..bence cezalik birsey yok,begendim ben..Ama sen vicdan yapiyorsan sür bisikleti,rahatla![]()