Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

inanmayacaksınız ama ben bitter çikolata yemeden kabızlıgım gecmiyor.cumartesi 1-2 kaşık bitterli pudng yedim ertesi gün etkisini gösterdi.şimdi ne yapsam çıkamıyorum.

Canim etki gosteroyorsa ye bence ana diywtinde var mi bilmem sma benim ddiyetisyen haftada bir sutlu tatli bermisti ama kg göre listeler degisiyor o yuzden menu yorumlarkende bu on planda tutulmali

Gunaydin yeni kalktim aslinda soyle sabah 6.30kalktim namazi kildim oglani okula goturdum 4km yuruyus yaptim dusumu aldim biraz dinleniyim derken uyuya kalmisim

kızceler an ıtıbarıyle dıyetısyenden randevu aldım aldım bakalım hayırlısı aksam 4te randevum var kendı basıma beceremıyorum yagdanmı sudanmı anlamıyorum bakalım ne olucak:)

-

canım kurtulmak ne demek, sadece sen hayırlısıyla evlat sahibi ol diye seviniriz biz :16:
kahve adeti geciktiriyor bende, madem hamile değilsin, özgürce maydonoz suyu yapıp içebilirsin, adet söktürücü olarak. bitki çaylarını da artırabilirsin, yeşilçay da tetikliyormuş yasemin demişti..

Bitki caylarina basladim bakalim hala gelen gisen yok ama napsam bilemedim bekleyeceğiz cozum yok.

Gunaydin yeni kalktim aslinda soyle sabah 6.30kalktim namazi kildim oglani okula goturdum 4km yuruyus yaptim dusumu aldim biraz dinleniyim derken uyuya kalmisim

Ohh sabah sabah enerjiye bak. Spordan daha fazla enerji yaptiktan sonra yakilirmis amerikalilarin bir belgeselinde izlemistim bu nedenle sen uyurkende metan çalışmıştır bir not daha spordan sinra hemen dusa girilmemeliymis vucut kendini sogutmali normaline geldikten sonra girilmeliymis yoksa su vucutun yapmasi gerekeni yapip vucuda is birakmiyormus :)

acaba geç saatte spor yapmanın bi sakıncası varmı? mesela akşam 10 buçuktan sonra leslie yapsak olur mu?

acaba geç saatte spor yapmanın bi sakıncası varmı? mesela akşam 10 buçuktan sonra leslie yapsak olur mu?

tatlım bıldıgım kadarıyla yok hatta daha artısı var dıye dusunuyorum ben cunku gun boyunca yedıklerını yatana kadar azda olsa yakmış olucaksın sabaha daha dınc uyanacaksın

Canim etki gosteroyorsa ye bence ana diywtinde var mi bilmem sma benim ddiyetisyen haftada bir sutlu tatli bermisti ama kg göre listeler degisiyor o yuzden menu yorumlarkende bu on planda tutulmali

tatlım bende akupuntura gıderken sutlac verıyodu hafta da bır kere bır topta sade dondurma verıyodu

kızceler an ıtıbarıyle dıyetısyenden randevu aldım aldım bakalım hayırlısı aksam 4te randevum var kendı basıma beceremıyorum yagdanmı sudanmı anlamıyorum bakalım ne olucak:)
canım en iyisini yapmışsın bak yasemin de memnun kaldı, bir an önce hedefine ulaşırsın bu şekilde..

Bitki caylarina basladim bakalim hala gelen gisen yok ama napsam bilemedim bekleyeceğiz cozum yok.
nane çayı da çok etkili, ben hamileliğimin başlarında kanama geçirdim,1 ay yattım, nane çayı içiyordum acaba o mu yaptı diye bile düşündüm sonradan..
maydonoz suyunu da kadınlar eskiden istemedikleri hamilelikleri bitirmek için kullanırlarmış o derece etkili yani..

tatlım bıldıgım kadarıyla yok hatta daha artısı var dıye dusunuyorum ben cunku gun boyunca yedıklerını yatana kadar azda olsa yakmış olucaksın sabaha daha dınc uyanacaksın

kalp sağlığı açısından vs farkedermi sonra kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dedim :))) ama başka türlü olmuyor, en azından bu şekilde haftada 3-4 kere spor yapabilirim. sabah kalkamıyorum, artık bunu kabul etmeliyim, olmuyor yani..akşam erken yatamıyorum. bari oğlanı eşim uyuturken spor yaparım diye düşündüm..

kızlar son günlerde sessizleşti burası..
sweetdimple, merve çok azaldı gelişiniz ya :14:
gelip yazıp yazıp bekliyorum ama çok az gelen giden oluyor malesef..

Heyy gunaydin:3:

Evet kan testi yaptırdım ve uzgunum hala benden kurtulamadini maalesef hamile degilim ama hala regl olmadim cat diye catliycam bugun dr gidiyorum ilac filan versin yoksa tartida cok lis sonuc bekliyo beni :(

Dun ki menum

Sabah
1 kase tutmac corbasi

Ara
1 elma

Ogle
1 kase tutmac corbasi :9:

Ara
1 fincan kahvw
1 minis cikolata (bayram cikolatadi olur ya hani ecenin ondan)

Aksam
3 yk et sote

Ara
1 portakal

Su; 2 lt
Spor: 30 dk bantta yuruyus (zamanla artirmaliyim)

Kızlar eliptik biskitlet almayi dusunuyorum sizce nasil ben spor hicasina sordum basen ve tym vucut icin cok faydali dedi fikri olan yada kullanan var mi oturma yeri olmayanlardan alacagim :)

Acıkmadın mı hiç sen yahu. Bence az olmuş sanki. Az olduğundan o çikolatayı görmüyorum ben :27:

dünki menüm:

sabah: 1 bardak süt, yarım elma, 6-7 kuru üzüm, 1 avuç fındık badem karışımı

öğlen: 5 yk fasulye, 1 kase yoğurt

akşam: tavuk ızgara, bol salata, 1 kibrik kutusu kadar lavaş (sıcaktı dayanamadım:), 1 yk bulgur

akşam dışardaydık, türk restoranında, enfes tatlılar vardı ama almamayı başardım:) dün önce fast food sonra tatlı mücadelemin sonucunda çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim..
sonrasında oğlumu oyun parkına götürdüm yarım saat oynadık, dünki cezamı yapmış sayılırım sanırım :9:
evegeldim ipim yoktu ip atlar gibi yapayım dedim, 15 dk devam etse insan harbiden çok yorulur..
ve paris hilton'un çantaları %70 indirime girmişti, müthiş ucuza güzel bi çanta aldım :)) 350 tl lik çanta 100e düşmüştü.. arada böyle güzel şeyler oluyor:)

Ohh çok güzel bir menü :46:

canım en iyisini yapmışsın bak yasemin de memnun kaldı, bir an önce hedefine ulaşırsın bu şekilde..

nane çayı da çok etkili, ben hamileliğimin başlarında kanama geçirdim,1 ay yattım, nane çayı içiyordum acaba o mu yaptı diye bile düşündüm sonradan..
maydonoz suyunu da kadınlar eskiden istemedikleri hamilelikleri bitirmek için kullanırlarmış o derece etkili yani..

kalp sağlığı açısından vs farkedermi sonra kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dedim :))) ama başka türlü olmuyor, en azından bu şekilde haftada 3-4 kere spor yapabilirim. sabah kalkamıyorum, artık bunu kabul etmeliyim, olmuyor yani..akşam erken yatamıyorum. bari oğlanı eşim uyuturken spor yaparım diye düşündüm..

inşallah cnm bakalım ben bugun dıyetısyene sorarım cnm senın ıcın akşam yapsak bı sorun olurmu dıye

inanmayacaksınız ama ben bitter çikolata yemeden kabızlıgım gecmiyor.cumartesi 1-2 kaşık bitterli pudng yedim ertesi gün etkisini gösterdi.şimdi ne yapsam çıkamıyorum.

İçindeki yağ ile alakalı muhtemelen. Ben listelerde hiç ek yağ olmadığından ara sıra kabız olmak kaçılnılmaz oluyor. Ama bu greyfurt ve ananas yediğimden beridir düzeldim. Çok enteresan şekilde iyi geldi. :17:

Senin adına sevindim. Eğer olmuyor diyorsan en doğru tercihi yapmışsın. İnş güzel sonuç alırsın :16:

Menum sabah ceviz su uc tane
Kahvalti bol yesillik menemen dort kasik kadar uc zeytin b.peynir iki d.e bir.c.k bal
Ara kucuk greyfurt yarim armut
Ara kuruyemis bir avuc kadar
Ara neskafe bir avuc spical k
Aksam bir porsiyon corba bir d.ekmek,bir tabak yesil fasulye, yogurt aci biber
Ara bir kucuk dilim yaspasta
3lt su 4 km yuruyus bir buyuk.b bitki karisimi cay

Masallah cnm ya korktum senden valla dedign kadar varmissin.ben sey sabah tartldim 72.2 geldim. + 200 gr im var cumaya kadar allah kerim

Back
X