Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dünki menüm:

sabah: 1 bardak süt, yarım elma, 6-7 kuru üzüm, 1 avuç fındık badem karışımı

öğlen: 5 yk fasulye, 1 kase yoğurt

akşam: tavuk ızgara, bol salata, 1 kibrik kutusu kadar lavaş (sıcaktı dayanamadım:), 1 yk bulgur

akşam dışardaydık, türk restoranında, enfes tatlılar vardı ama almamayı başardım:) dün önce fast food sonra tatlı mücadelemin sonucunda çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim..
sonrasında oğlumu oyun parkına götürdüm yarım saat oynadık, dünki cezamı yapmış sayılırım sanırım :9:
evegeldim ipim yoktu ip atlar gibi yapayım dedim, 15 dk devam etse insan harbiden çok yorulur..
ve paris hilton'un çantaları %70 indirime girmişti, müthiş ucuza güzel bi çanta aldım :)) 350 tl lik çanta 100e düşmüştü.. arada böyle güzel şeyler oluyor:)

ip atlamak bence dünyanın en zor işi .. çanta mı dedin :52: ciddi olamazsın 100 tl ye harikaaa... güle güle kullan canım

selammmmmm:16::16:

hava çok güzel kızlar sabah kalktım camlarımı sildim evimi temizledim tam oturdum kociş geliyorum dedi ona yiycek bişeyler hazırladım şimdi çıktı bende bi bakayım dedim napıyorsunuz, daha alışverişe gitcem markete, akşamda yoğurt mayalıycam 3 gündür evde değildim ne çok işim birikmiş :1::1:

Canim sen nerde yaşıyorsun bugun sabah ankarada hava -13 dereceydi birak cam silmeyo elimden eldiveni cikarsam donardi :9:

yahu biz insanoğlu bi tuhafız herseye bi kulp buluyoruz.zayıflayana kilo alana bakımlı olana bakımsız olana herşeye.kendine bakana aman cok para harcıyor bakmayana paspal kilo verene çökmüşsün,alana şişmişsin.yahu bide teşvik edin.

Canim resmen duygularima tercuman olmussun :)

Arkadasdaydim biraz once girdim eve yemegi halkedip geliyorum hanimlar kaptan benim msj sayisi 80 di

Bugun ki menum

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Ara
1 limonlu maydinozlu cay

Ogle
1 dilkm ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
3 zeytin

Aksam
1 kase tarhana corbasi
4 yk sossuz sade makarna

Ara
1 kupa salep
ahh tamda salepi icerken haberlerdeki diyetisyem demez mi bir fincanda 210 c var sutlu tatli niyetine haftada iki kereden fazla tuketmeyin diye vuu bogazimda kaldi :53: :53: :53:

Su: 2 lt
Spor: 40 dk yuruyus

Bugun ki menum

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Ara
1 limonlu maydinozlu cay

Ogle
1 dilkm ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
3 zeytin

Aksam
1 kase tarhana corbasi
4 yk sossuz sade makarna

Ara
1 kupa salep
ahh tamda salepi icerken haberlerdeki diyetisyem demez mi bir fincanda 210 c var sutlu tatli niyetine haftada iki kereden fazla tuketmeyin diye vuu bogazimda kaldi :53: :53: :53:

Canimcok yememissin ogunlerinisalebide ara ogunlerinin yerine sayarsin

Merak etme geçen 700 gittiyse bu hafta daha çok gider regl ken bende dehşet yağ yakımı oluyor ama su tuttuğumdan tartıya yansmıyor. Ne kadar çok yağ yakarsan o kadar iyi :21:
diyetisyene randevumu cumartesiden cumaya aldım,umarım bu hafta dahada vermiş olurum.moda girdim resmen.öyle aman aman kaçamak yapamıyorum.ağzım dilim bağlandı:52:

Ben önceden çok heyecanlanıyordum şimdi nesfit verecek diye korkuyla gidiyorum. Şimdi çorbalı menüyü özledim. :56:
nessfitmi bir dahamı:19:

Heyy gunaydin:3:

Evet kan testi yaptırdım ve uzgunum hala benden kurtulamadini maalesef hamile degilim ama hala regl olmadim cat diye catliycam bugun dr gidiyorum ilac filan versin yoksa tartida cok lis sonuc bekliyo beni :(

Kızlar eliptik biskitlet almayi dusunuyorum sizce nasil ben spor hicasina sordum basen ve tym vucut icin cok faydali dedi fikri olan yada kullanan var mi oturma yeri olmayanlardan alacagim :)
kıyamammm.rabbim gönlüne göre versin.bende de tam tersi dünya hali işte eda bilir 14 takımda bir ara reglim gec kaldı benim genelde kalmaz ne kabuslar yaşadım test negatif cıkınca bastım keten tohumu yaban mersini papatya çayı ada çayı maydanoz Allah ne verdiyse sonra bi coştu regl :53:basene mi faydalı ayy sen araştır bende alayım tam benlik desene.bende basen ağırlıklı.bugün giydiğim etegin beli dönüyor basende dar geliyor.birde sinir oluyorum tesettür mağazalarının kalıplarına.ne dar bedenleri.başka mağazda 42 olan orda en az 46.
günaydın kızlarrrr

off gene çok saçma bi hafta geciriyorum evimin dışında olunca ne kadar dikkat etsemde diyetten eser kalmıyor
zaten regliden dolayı acayip şişim kızlar bu hafta kilo veremiycem sanırım hedefim + çıkmamak artık napalım :1:
benden baştan beri en azından negatif cıkmamak için direndim 100grda olsa negatif olsun hem takıma zarar gelmesin hemde moralim bozulmasın diye son günlerde olsun bastırdım bugüne kadar listeye hiç artıyla gelmedim.:32:

dünki menüm:

akşam: tavuk ızgara, bol salata, 1 kibrik kutusu kadar lavaş (sıcaktı dayanamadım:), 1 yk bulgur

akşam dışardaydık, türk restoranında, enfes tatlılar vardı ama almamayı başardım:) dün önce fast food sonra tatlı mücadelemin sonucunda çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim..
sonrasında oğlumu oyun parkına götürdüm yarım saat oynadık, dünki cezamı yapmış sayılırım sanırım :9:
evegeldim ipim yoktu ip atlar gibi yapayım dedim, 15 dk devam etse insan harbiden çok yorulur..
ve paris hilton'un çantaları %70 indirime girmişti, müthiş ucuza güzel bi çanta aldım :)) 350 tl lik çanta 100e düşmüştü.. arada böyle güzel şeyler oluyor:)
tebrikler canım.ya bana hergün ip atlama verdi bi gün sadece 5dk atlayabildim resmen bacaklarım tutuldu.keşke yapabilsem.en büyük eksiğim spor.
Nasil yapmislar cnm brokoliyi ya bende kokusundan hoslanmiorum
brokoli en güzel beşamel sosla oluyor.hafif suda haşlıyorum borkoli patates havuc karnıbahar üzerine besamel sos fırına en son kaşar dehşet oluyor.ama ne yazıkki diyete uymuyor çocuklar ve eşim cok severek yiyor.

kızceler an ıtıbarıyle dıyetısyenden randevu aldım aldım bakalım hayırlısı aksam 4te randevum var kendı basıma beceremıyorum yagdanmı sudanmı anlamıyorum bakalım ne olucak:)
şekercim ne yaptın bahsetsene.

Kizlar misafirim var yatili,cuma kilomu bildiririm,musait olan listeyi hazirlasin lütfen..ben haftasonuna kadar olmayabilirim..öpüyorum hepinizi:54:

İyi akşamlar kızlarr:3::3::3: bugün sabahtan 4 e kadar hastanedeydik annemin kontrolleri vardı 3 yerde birden in çık başım döndü
eve gel ev topla yemek yap spor yap turşum çıktı biraz şekerleme yapim dedim uyyup kalmışım yemekten sonra

son cümleye bayıldım :9::9:
canım banunun da dediği gibi ekmek yemeseydin tam karatay olacakmış kahvaltın:)

ben de 2.sürahinin bitmesini bekliyordum bitince yazayım dedim :9:
haydi kızlar ben 8.bardağa geçtim :7:

canım gayet güzel tebrikler :46: ekmeği akşam yemediğin çok güzel olmuş.. biberiye çayını nasıl içiyorsun? ben de biberiye buldum markette, ama ot şeklinde, suya atıp demlemek mi gerek?

tatlım biberiye çok arsız bir bitki saksıda bile yetiştirebilirsin bizim bahçede var koparıp koparıp içiyorum

Kusursuz bir menü :nazar:

Tşkler Edacım:17:

Menülerine güzel demenin bin farklı şeklini bulmak lazım. :16:

Canımsınnnn:16:

C.tesi menüm
Sabah:(10:00)
Kepek ekmekten peynirli domatesli sandwiç

Öğle: (14:00) 120 gr tavuk
1 dilim ekmek

Akşam (19:00)
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Pazar:(10:00)

Sade omlet
2 dilim beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kadar kahvaltılık domates sosu
2 dilim ekmek
1 Zeytin

Ara: 1 adet muz

Akşam :(17:00)

Kocaman bir kase salata
3 tane küçük tavuk şiş (150 gr var yok)

Ara:
1 bardak greyfurt suyu

süper menü Edacım benim kaçamakların yanında yazmıışsın ama ben kaçamak göremedim tatlım tbrkler

Bu haftaki menüm (detoks)

Kalkış. Maydanoz suyu

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle: 120 gr et tavuk balık

Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata

Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu

ananasa bayılıyorum yarın alayım iyi aklıma getirdin :56: yarın semt pazarı var tazesini bulabilrim umarım

Hic ekmek yook maydonoz suyu warr pofff:)) bende yapsammki bu hafta bunu eda ya azcik detoks yapaim gerci sali baslayabilirim bugun gecti ay ekmeksiz dururmuyumki yaa:))

dene tatlım bişey kaybetmezsin akşam ekmeklerinden vazgeçtin bence yapabilirsin:16:

kızlar bugün öğlen, sabah çok sağlam kahvaltı yapmayınca acıktım tabi. önce eşimle fast fooda mı gitsek dedik ama hayır dedim vicdanen çok rahatsız olacağımı bildiğim için gitmedim evde fasulye vardı ondan yedim yoğurtla beraber.. gidip yemiş olsaydım 10 dk bi lezzet alacaktım belki, ama sonrası kilo ve vicdan azabı olacaktı..efferim bana :46::46: :)))

Kocaman bir aferim sana:46::46::38:
Selamlar..
nasilsiniz insallah:9:

Benim misafir gelmedi,dün k.valideyi aldim bende yemege,o yüzden gelemedim..saliya geleceklermis:19:

Yeni yila kadar okullarda tatil oldu,o yüzden sabahlari gelemiyorum.Ancak kahvalti indir kaldir,etrafi toparla..cocuklar evde oldumu kosusturma cok oluyor ve okullar acilana kadar böyle olacak sanirim:6:

Mervecigim gecen benimkide hastalandigimda diyetten demisti..bahane hazir hemen onlara zaten:51:

Sulecigim eger istersen tartinin fotosunu eklersin..ben böyle motive oldugumdan her hafta tartiya cikarken makinemi kendimle götürüp cekiyorum..fazlada ciksam eksikte..bu bana iyi geliyor ve fotoyuda eklicem diye,en azindan fazla cikmayayim diye kacamak yapacaksam 2 defa düsünüyorum:34:

Noracigim evet takimdasin tatlim ama sunu söyleyeyim..bundan sonra 35 mesajdan az yazdigin hafta paylasim azligindan diskalifiye edilirsin...daha dikkatli ol canim,seni seviyorum..iyiki aramizdasin:54:
Tartida 1 kg eksik cikmanada coks evindim..Ask yaramis desene..:78::69:
benim bu hafta 65 i görmem lazim,,yani benim hedefimde 2 kg..tartiya kadar yarisalimmi,ne dersin:82::82:

sen ne güzel yılbaşı hedetini tutturacaksın kaptancım ben sanırım tutturamayacağım:14::14:

Yine yogun bir gun esimin dogum gunu pasta yapicam pazari marketi halletyim kaynimlarla arkadaslarimiz gelecek umarim cok kacirmam dikkat edicem

eşinin doğumgünü kutlu olsun bitanemmm birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim

hasta okadar yogunki ..evde yogun işte yogun:37:

Allah sana güç kuvvet versin Yasemincim nefes alacak vaktin yok hakikaten

Eki Görüntüle 905687

İşte gecen ay ders calısırken balkonumda

N egüzel manzaran var Çağlacımmm bayıldımmm:31:

Evet içm kıpır kıpır yerimde duramıyorumm :52:

Ey aşk sen nelere kadirsin :) sayende incecık kız olup cıkıcammm :)

Maşallah tatlım seni mutlu görmek ne güzell:nazar::16:

Ac karnina 4 gunkurusu.1 tatli ks corek otu.yogurt kuru.1 kupa besi biyerde
Kahvlti sekersiz cay.2 dilim cavdar.biraz peynir.1 yumrtali omlet.domates yesil biber.3 zeytin

Ogle 1 tabak yagsiz tuzsuz bol.buruksel lahanli salata
İkindi 1 ceviz.2 form cay.3 kupa tarcinli yesil cay.1 kupa ihlamur
Aksam. Yarim saat once yogurt kuru
Haslanmis brokoli salatasi.kucuk bi tabak ali nazik yogurdunun uzerine firinlanmus kofte koydum 3 kofte idi.yarim su brd portakal suyu

19. Da 1 kupa besi biyrde cayi
3 lt su

:46::46::46::nazar:
Bugün ki menüyü yazayım ve kalkıp işlerimi halledip yatmalıyım yarın hem yoğun olacak hemde spor var 😄
Sabah 08:30
Ilık su
1 yumurta ile yağsız omlet
1 dilim kepek
Süt
Zencefilli çayı

Öğle 12:30
Avuç içi kadar tavuk prenses :)) prensesi soyup yedim ben. Üzerinde garnitür ve beşemal sos vardı
4-5 kaşık kadar erişte

15:00 Peynirli sandviç(50 grekmek/az kaşar)

18:30 1 kahve fincanı keblebi

20:00 1 kase çorba
Bol yeşillikli peynirli salata

2lt su
1 yeşil çay
20 dk bisiklet

Not. Aslında çok leblebi yemem ama elimin altında olunca acıktıkça atıştırıyorum . Çok şükür bugün bitti artık almam ☺️

sosu yememen harika olmuş şulecim kocaman bir aferimmmmm:21::21:

Menum sabah ceviz su uc tane
Kahvalti bol yesillik menemen dort kasik kadar uc zeytin b.peynir iki d.e bir.c.k bal
Ara kucuk greyfurt yarim armut
Ara kuruyemis bir avuc kadar
Ara neskafe bir avuc spical k
Aksam bir porsiyon corba bir d.ekmek,bir tabak yesil fasulye, yogurt aci biber
Ara bir kucuk dilim yaspasta
3lt su 4 km yuruyus bir buyuk.b bitki karisimi cay

Eşinin d. günü pastası olduğu için ceza vermeyelim hem ince hem minik yemişsin:46:

Günaydın herkese :3::3:
Bugün biraz yoğun bir gün olacak gözleriniz beni aramasın :17:

Dünkü menüm
(06:50) Kalkış Maydanoz suyu

(07:10)Kahvaltı
1 bayrdak greyfurt suyu
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates yarım salata
1 haş.yumurta

(10:00)Ara: 2 dilim ananas

(12:00)Öğle:
Koca bir kase salata
2 tane köfte(köftelerin boyu büyüktü ondan adet olarak az)

(15:00)Ara: 2 dilim ananas

(17:30)Akşam : 1 kase salata
9 yk brokoli yemeği (ben yıllardır niye brokoli yememişim anlamadım gitti tadı güzelmiş :9::9:)

(19:30) Ara: 2 dilim ananas

(21:30)Ara: 1 bardak greyfurt suyu

brokolinin salatasına bayılırım Edacım bazem sarımsakliı yoğurtlu bazen limon ve sarımsaklı :56:
Heyy gunaydin:3:

Evet kan testi yaptırdım ve uzgunum hala benden kurtulamadini maalesef hamile degilim ama hala regl olmadim cat diye catliycam bugun dr gidiyorum ilac filan versin yoksa tartida cok lis sonuc bekliyo beni :(

Dun ki menum

Sabah
1 kase tutmac corbasi

Ara
1 elma

Ogle
1 kase tutmac corbasi :9:

Ara
1 fincan kahvw
1 minis cikolata (bayram cikolatadi olur ya hani ecenin ondan)

Aksam
3 yk et sote

Ara
1 portakal

Su; 2 lt
Spor: 30 dk bantta yuruyus (zamanla artirmaliyim)

Kızlar eliptik biskitlet almayi dusunuyorum sizce nasil ben spor hicasina sordum basen ve tym vucut icin cok faydali dedi fikri olan yada kullanan var mi oturma yeri olmayanlardan alacagim :)

hayırlısı olsun şulecim zayıfladıktan sonra hamile kalırsın belkide :34: bisiklet konusunda bir bilgim yok canım tutmaç çorbası hazır değildir umarım şulem:26:

dünki menüm:

sabah öğünün biraz az geldi bana blucum ip atlamak hakikaten müthiş teyzemdeyken atlıyordum harika terletiyor :8: güle güle kullan canım çantanı:16:

Ara n yemek doru mu, yanl m? - Osman MFTOLU - Hrriyet

çok güzel bi yazı kızlar, ara öğün gerekli mi değil mi tartışmasına cevap olarak..
bence de kesinlikle kişiye göre değişiyor, ve ben mesela kendimi doğru tanımıyormuşum.. o bahsettiği insülin direnci beni hep aburcuburlara boğuyormuş meğerse.. acıktığımda bir kere bile meyve yesem hatta yemek yesem geçmezdi içimden.. yemek olsa bile.. ekmek arası şu bu, şekerli aburcuburlar isterdi canım..

al bendende o kadar bluecummm ara öğün bana göre değilmiş hakikaten

kızceler an ıtıbarıyle dıyetısyenden randevu aldım aldım bakalım hayırlısı aksam 4te randevum var kendı basıma beceremıyorum yagdanmı sudanmı anlamıyorum bakalım ne olucak:)

Hayırlısı olsun şekercim inşallah memnun kalırsın bitanem:16:

acaba geç saatte spor yapmanın bi sakıncası varmı? mesela akşam 10 buçuktan sonra leslie yapsak olur mu?

Bildiğim kadarıyla yok bluecummm hatta yatmadan önce yapılan spor bile çok etkiliymiş istediğin saatte yapabilirsin aslına saat başı 10 dk yapsak metabolizmamız sürekli çalışma halinde olur diye biliyorum

kızlar son günlerde sessizleşti burası..
sweetdimple, merve çok azaldı gelişiniz ya :14:
gelip yazıp yazıp bekliyorum ama çok az gelen giden oluyor malesef..

haklısın canım inş daha çok gelmeye çalışacağım gündüzleri bugün hastanedeydik malesef evde olunca da şunu yapim bunu yapim derken vakit geçiyor

bugün yandaki dr arkadas izinli yerinede ben bakıyorum.iyice koptum burdaki konulardan.:25:
güzel haber gelen giden kilo vermişsin diyor.üstelik son gebeliğimden önce alıp giyemediğim bir eteğimi giydim bugün.azcık dar ama olsun önlükten görülmüyor:27:
kötü haber kv bana geldi iyidir severim kendisini akşam yemekte onşara eşlik edemedim yanlış anlaşılmasın rahat olsunlar diye diyetteyim dedim şimdi evde sürekli diyet lafı geciyor buda benim psikolojimi bozuyor kırılmasın diye söyleyemiyorum ama birde kaynım vs duyarsa yandım artık yorumlar ucusur.:59:

Canım iyi yetişiyorsun maşallah kendi hastaların ve arkadaşının hastaları ne diyim cennetliksiniz kimseyi takma canımcım kim ne derse desin sen sağlığına kavuşacaksın sağlıktan önemli birşey varmı bir derler 2 derler sen tepki vermezsen susarlar hassasiyetini belli etme yalnız

Kaptanın misafiri vardı. Merve malum evde hastalar başı derttedir.
Banudan haber yok. Acaba eve dönüşte dip köşe temizlik falan mı yapıyor :26:

Dün biraz yapmıştım Edacım yarın yine yapacağım nasipse dip bucak :21::21:
selammmmmm:16::16:

hava çok güzel kızlar sabah kalktım camlarımı sildim evimi temizledim tam oturdum kociş geliyorum dedi ona yiycek bişeyler hazırladım şimdi çıktı bende bi bakayım dedim napıyorsunuz, daha alışverişe gitcem markete, akşamda yoğurt mayalıycam 3 gündür evde değildim ne çok işim birikmiş :1::1:

ohhh ellerine sağlık sahgülümm bende ne zaman cam silsem yağmur yağar kışın yarın temizlik beni çağırıyor bide şu buharlı makina olunca yaptıkça yapasım geliyor:9::9:

Bugun ki menum

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Ara
1 limonlu maydinozlu cay

Ogle
1 dilkm ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
3 zeytin

Aksam
1 kase tarhana corbasi
4 yk sossuz sade makarna

Ara
1 kupa salep

salep çok tehlikeli kışın sıcak sıcak iyi oluyor fakat hakiki salep olmadığı için sırf nişasta aman uzak dur ayferimmm:16:

banu sobe.nerlerdesin sesin çıkmıyor.:3:

Slm canımcımmm geçmişte kayboldummm:3::10: nasılsın canımcım dinlenme saatlerin inş başlamıştır:38:

çok şükür dinleniyorum.çalıkuşunuda seyredebilsem tadından yenmeyecek ama kumanda bana ugramaz bu evde.çocuklar uyudu ders çalışmam lazım ama hiççç içimden gelmiyor.yatmadan nette takılıyorum.

MENÜM ( Dünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim lor peyniri
2 kuru kayısı
6 zeytin
1 bar süt

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase tavuklu tel şehriye
1 por ıspanak
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bar süt
takviye olarak omega 3

MENÜM ( Bugünkü)

KAHVALTI
1 ad boyoz:18::17::17: 2 ay sonraki ilk kaçamağım bugün şeytana yenildim:14:
1 bar çay
2 kayısı

ÖĞLE :
1 ad elma

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
ızgara balık
salata
1 dilim helva

SPOR

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

MENÜM ( Dünkü)

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim lor peyniri
2 kuru kayısı
6 zeytin
1 bar süt

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase tavuklu tel şehriye
1 por ıspanak
salata

SPOR

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 bar süt
takviye olarak omega 3

MENÜM ( Bugünkü)

KAHVALTI
1 ad boyoz:18::17::17: 2 ay sonraki ilk kaçamağım bugün şeytana yenildim:14:
1 bar çay
2 kayısı

ÖĞLE :
1 ad elma

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
ızgara balık
salata
1 dilim helva

SPOR

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Allahım ne kadar cahil kaldım boyozda nesi?:26:

çok şükür dinleniyorum.çalıkuşunuda seyredebilsem tadından yenmeyecek ama kumanda bana ugramaz bu evde.çocuklar uyudu ders çalışmam lazım ama hiççç içimden gelmiyor.yatmadan nette takılıyorum.

netten izleyebilirsin çalıkuşunu hemde nette gezersin ben bıraktım izlemeyi eski çalıkuşunun tadını bulamadım yeni versiyonda
biraz biraz çalış tatlım sonra sıkışırsın gerçi tüm gün o kadar yoruluyorsunki canının istememsi çok normal

Back
X