- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
diyetisyene randevumu cumartesiden cumaya aldım,umarım bu hafta dahada vermiş olurum.moda girdim resmen.öyle aman aman kaçamak yapamıyorum.ağzım dilim bağlandı
nessfitmi bir dahamı
kıyamammm.rabbim gönlüne göre versin.bende de tam tersi dünya hali işte eda bilir 14 takımda bir ara reglim gec kaldı benim genelde kalmaz ne kabuslar yaşadım test negatif cıkınca bastım keten tohumu yaban mersini papatya çayı ada çayı maydanoz Allah ne verdiyse sonra bi coştu reglbasene mi faydalı ayy sen araştır bende alayım tam benlik desene.bende basen ağırlıklı.bugün giydiğim etegin beli dönüyor basende dar geliyor.birde sinir oluyorum tesettür mağazalarının kalıplarına.ne dar bedenleri.başka mağazda 42 olan orda en az 46.
benden baştan beri en azından negatif cıkmamak için direndim 100grda olsa negatif olsun hem takıma zarar gelmesin hemde moralim bozulmasın diye son günlerde olsun bastırdım bugüne kadar listeye hiç artıyla gelmedim.
tebrikler canım.ya bana hergün ip atlama verdi bi gün sadece 5dk atlayabildim resmen bacaklarım tutuldu.keşke yapabilsem.en büyük eksiğim spor.
brokoli en güzel beşamel sosla oluyor.hafif suda haşlıyorum borkoli patates havuc karnıbahar üzerine besamel sos fırına en son kaşar dehşet oluyor.ama ne yazıkki diyete uymuyor çocuklar ve eşim cok severek yiyor.
şekercim ne yaptın bahsetsene.
tatlım gıttım cok gusel konustuk gaza geldım:) ılk hafta spor vermedı ben duzensız beslenıyordum ılk etapta yemenı duzenlıycez dedı .3 ana 3 ara ogun ve ara ogunlerımde meyve ve mutlaka cevia yada yogurt verdı her ogun 2 dılım tam bugday ekmegı verdı 8yk sebze yemegı ve 3 kofte kadar et yada tavuk verdı sadece ızgara olucak ama bunlar kızartmalar uzak dur dedı boyle vee ınanmıycaksınız 32 kılo yag cıktı vıcık vıcık yaglıymısım oyle gorunce bı kendımden ttıksındım tamam kıloluyum dıyordum ama gozumle nerelere yag dagılımı olmuş gorunce daha da gaza geldım ıgrendım kendımden