Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cok mutlu oldum canim xs lere insallah kisa zamanda alt bedenin kac bilmiyorum ama 34-36 lara mi desem daha mi az desem ne desem bilemedim

İnşallah canımmm :16: alt bedenim 38-40 arası üst beden 36 oldu dünn böyle de acaip bir bedenim var tam armut gibi oldumm :1:

Dun benim kabul gunumdu kizlar:)) sabahtan kuzenim geldi tamam onu ben cagardim sonra olaylar benim disimda gelisti sonra gorumcem geldi ewde oldu 4cocuk 1i bebek orda bi kafam sisti o gitti esimle kuzenimin esi babannem geldi sonra 6da ilkokul arkadasim aradi geliorum dedi bide yemege kaldilar butun gun waktimde olmadi yemekle ugrascak keendime ispanak yapcaktim onlarada yaptim ama oldum yani yazayim menumu

Kalktigimda
Maydanoz suyu
Sabah
1dilim ekmek
1.5 yumurta
Greyfurt suyu
Ogle
2kofte
Salata
Ara
2dilim ananas
Aksam
İspanak
Yarim kase yogurt
Yarim kase mercimek corbasi

Su 1.5falandir
Spor yok
Erikli tarcinli bitki cayi
Yesilcay
Kusburnu
resmen ben yoruldum okurken:)) geçmiş olsun diyeyim önce:) ve onca misafir arasında bozmadığın için de tebrikler iradene kocaman bir maşallah:)

Gunaydin kizlar cok kotuyum :(

Tartida gram oynamiyo regl olamiyorum dun dr gittim iste neden olmuyorum diye hcg 0 lansin olursun dedi yoksa dropen vercekmis sokturucu omru hayatimda ilk defa basima geliyor boyle birsey simdiye kadar bitmeliydi bile :( dikkat ediyorum ama tartida kotu sonuc gorunce morelim yerle bir oluyor 63 dum 63.3 um bilmiyorum ne yapacagimi :14:
canım regl stresten çok etkileniyor, niye bu kadar dert ediyorsun ne zaman gelirse gelsin bırak :))) bu cuma yarışmaları bi yandan iyi ama biyandan da böyle stres yapıyor aslında..

günaydın kızlarrr.sabah sabah güzel moral oldu.erken geldim biraz dr arkadaslar kahvaltı yapıyormus,üst kattakilerden beni görenler aa önlüğün bollaşmış sen incelmişssin dediler:10:normalde listede 1 dilim ekmek var ben 2 dilim yemeye niyet etmiştim dilimler küçükte ama bu gazla bir dilimi zor yedim.mutluluk midemi şişiriyor:52:

maşallah ne güzel :nazar::nazar:

Günaydın kızlarr :16:

Ofise geldiğimden beri geçmişi okuyorumm :1:

Dün yoktum buralarda dışarı işlerim vardı sonrada alışverişe gittim kendime S beden bordo kaban aldımm :) hayatımda ilk kez mağazadaki görevliye bu büyük en küçüğünü alabilir miyim dedimmm :52: nasıl bir mutluluktur anlatılmaz yaşanır gerçekten sürekli herkese anlatıyorum delı olucam yakında kilo verdikçe :1: ama şöyle de bir durum var en çok belden veriyorum S beden aldığım kabanın bıle belınde boşluk var artık sadece baldır ve basen calısmam lazım..

oohh sefan olsun bacım ne gusel ıste:)

Dünkü menüm

Kalkış: Bir bardak maydanoz suyu

Kahvaltı:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
salata-domates
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle:
1 kase domates çorbası
patatesli tas kebabı(patateslerini yemedim)

Ara: 1 dilim ananas

Ara : 2 dilim ananas

Akşam:
Bir kase salata
150 gr kadar tavuk

Ara : 1 bardak greyfurt suyu

Su: 2 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor : Yok

Listeme tam uyamadım maalesef...

canım maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun? sıcak suda demliyor musun?
listene uyup uymadığını bilmiyorum ama gayet güzel duruyor:)

Hiç kaçamak yapmazsan canım en az 1-2,5 kilo arasında pay biçiyorum. Diyette ilk hafta çok kilo gider ama sen zaten diyette ve dikkat ettiğindne az gidebilir. Öte yandan yeni bir yeme düzeni oluşacağından yine fazla verebilirsin. Ben 3+3 hatta 3+4 lük menüyü ekmekleri görünce ben bunları yiyip nasıl kilo vereceğim diye şüphe ile yaklaşmıştım.Ama harfiyen uymalısın.

aynı dusunceye bende kapıldım tatlım ve ben bunlardan daha az yıyorum dedım kızdı bana az yedıgın ıcın dırek yaga donusuyor dedı

Su karataya baslasam olay cozulecek galiba :9: sorma bluecum esim makarna salatasi istedi malum bende makarnayi haslarken icinden aldim soslamadan tek avantajim saat 16:00 da yedim ogleden sonra izin almistim salebide yedide ictim

neyseki erken yemişsin canım :)

tatlım sorudm dıyetısyene aksıne cok etkılı olabılecegını soyledı aksam yapılan sporun
canım çok sağol şimdi daha da içime sindi:))

Günaydın kızlarr :16:

Ofise geldiğimden beri geçmişi okuyorumm :1:

Dün yoktum buralarda dışarı işlerim vardı sonrada alışverişe gittim kendime S beden bordo kaban aldımm :) hayatımda ilk kez mağazadaki görevliye bu büyük en küçüğünü alabilir miyim dedimmm :52: nasıl bir mutluluktur anlatılmaz yaşanır gerçekten sürekli herkese anlatıyorum delı olucam yakında kilo verdikçe :1: ama şöyle de bir durum var en çok belden veriyorum S beden aldığım kabanın bıle belınde boşluk var artık sadece baldır ve basen calısmam lazım..

H.geldin kuzucum. Senin adına çok sevindim. Bende bu maaş alınca kendime pantolon alıcam. 42 beden zorlarsam 40 beden :9: En çok zayıflayıp asla giyemediğim kıyafetlere bir dünya para yatırmak istiyorum . :52::52:

canım maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun? sıcak suda demliyor musun?
listene uyup uymadığını bilmiyorum ama gayet güzel duruyor:)

Bir avuç maydanozu kaynar suya atıyorum 3-5 dk kaynatıp bekletiyorum. Sonra mideye midem çok bulanıyor ama yapcak bişi yok :9::9:

Öğlen çorba yerine salata olmalıydı.
Akşamda tavuk yerine sebze olmalıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara menü metabolizmayı hızlandırıyormuş önemli olan zararsız ara öğün yapmak lazımmış. :17:

Ben Canan Karatay'ı okuduktan sonra ara menü yapmamaya çalışıyorum acaba yanlış mı yapıyorumm :44: Tam açıklayamıyorum blue sweet yardımmınız rica :37: açıklmasını çok güzel yapmıştı kafama da yatmıştı.

H.geldin kuzucum. Senin adına çok sevindim. Bende bu maaş alınca kendime pantolon alıcam. 42 beden zorlarsam 40 beden :9: En çok zayıflayıp asla giyemediğim kıyafetlere bir dünya para yatırmak istiyorum . :52::52:

Canımcım önceden bir büyüğü yok mu diyordukk, şimdi bir küçüğünü isticez artıkk :52: ben mı abartıyorum bılmıyorum ama o duygu bambaşkaymışş :16:

bence bir beden küçük al daha zayıflıcaz ne de olsa :52:

bende ben de ılk once gıdıp kendıme uzun cızme alıcam bırde kot alıcam

2 sene once yaptigim diyete o kadar hizli kilo vermistim haftada 1,5 ,2 kilo bu sefer oyle olmadi metomm az calusmaya basladi acaba
yaşlanıyoruz:43:

Ay ben seni böyle görünce çok mutlu oluyorum. :16:
:16:saolasın edacım senin payında cok

Edacigim hayir bence oyle abartilacak kadar degil toplasan bin kalori etmez yedikleri kaptanin iki saatte yurudum diyor
az ve kalorili yemek insanın dengesini bozuyor oyüzden helede diyet yaparken normalde yese etkilenmeyecegi şeylerden sanki orucunu bozmus gibi vucut etkileniyor.

tatllım bende aynı esıme bıle dıyorum sakın kımseye soyleme sende yorum yapma dıye cok sıkıldım cunku sozlerden
meraklı bakışlar eleştirici sözler.gebeliklerimden sonra hep ben diyet yapacam kilo verecem dediğimden eşim bu sözlere alışık hatta 2.den sonrada diyetisyene gittim ama hemen ardından hamile kalınca hüsranla sona erdi.bu seferde diyet kilo verme diyetisyen deyince eşim sanki ben bunları daha evvelde duymustum der gibi baktı o giderken sen gelene kadar kilo verecem demiştim bide ona.ama o yokken okadar bunaltıcı bir dönemde ne zaman nede irade vardı.ama baktıkı 3 haftadır bende baya gelişme var.tebrik etti beni.sakın dedim şevkimi kırma kimseye söyleme ama aynı evde kalınca öğrendiler.umarım başımağrımaz.
burda yeni gelenleri herkes sırayla yemeğe çağırıyor, sonrada gelen kişi yemeğe alıyor. bizi de şimdi aileler sırayla davet ediyorlar. ama işte komşular hakkındaki düşüncelerimi az çok biliyorsunuz:) neyse, nezaketen gittik elbette, sağolsun çok da özenmişti, güzel bi sofraydı, çok dikkat çekmeden ekmeğe pilava dokunmadan ama az az kaçamaklarla yemeği yedim malesef.. bugün karbonhidrat hiç tüketmeden dünkileri telafi edeceğim kısmetse...

bir aile daha gelmişti yemeğe, yine tabi konu bi şekilde diyete geldi, diyet yapmıyorum ben dedim sadece ekmek şeker yemiyorum kalan herşeyi yiyorum dedim dikkat çekmemek için..evsahibi tuttu, "yaa geçen bana geldiler (baya bi zaman önce komşularla bi çaya gitmiştik akşam), blue da gelmişti, pastalar vs varken ben diyet yapıyorum dedi, diyetini anlattı kimse de pastaları yemedi, bluenun yüzünden kimse bişey yiyemedi" demez mi... haydaaa dedim ben, ya yiyecek adam her durumda yer.. ben yemeyince sormuşlardı diyet mi diye, evet dikkat ediyorum demiştim, napıyorsun falan deyince de karatayı anlatmıştım.. ne kabahatim var ya:))) ya dedim bu kadınlarla bırak dikkatli konuşmayı hakkaten hiç görüşmemeliyim.. zaten uzun zamandır görüşmüyorum kafam kulağım rahat.. ama işte görün diyet yapıyorum diye nelere sebep olmuşum :9::9:
ay o davet trafiğini ablamdan biliyorum burda komşu muhabbeti yok orda güya ablam yanlızdı bi arıyor 30 kişi yemeğe geldi yok biz misafirlikteyiz abla ya dedim sen değil sanki ben gurbetteyim .
bu arada kıslar aksama gunum var dun akşsma hazırlık yaptım ama hıcbırınden yemıycem menum soyle:
patates salatası
brownı kurabıye
cupcake bol kremalı
patateslı kıymalı pide
sadece pohca
ve ben bır tane bıle bunlardan yemıyecegım sadece cay ıcecegım kendıme pırsa yapıcam gıdınce ıkıdak:)
wawwwww.şkercim arkandayız yenilme sakın yemede:52:

bende ben de ılk once gıdıp kendıme uzun cızme alıcam bırde kot alıcam

ben hala uzun cızme konusunda takıntılıyımm :1: çizmenın ust kısmı baldırlarımı cok kalın gosterıyor :) sankı ıncede cızme kalın gosterıyor :) baldırlara calısayım sporda sonra upuzun bır cızme alıcamm :52:

Bende armut modelim canim :9:

Aslında düz olmaktan iyidir kıvrımlı vücudumuz ama benımkı artık anormalleşti :1: belim çok inceldi annem dıyor yakında kırılır :) spordada dar kıyafet gıyınce benı kım gorse belıme bakıyor :1: basende genıs olunca bel daha da ortaya cıkıyor

ben hala uzun cızme konusunda takıntılıyımm :1: çizmenın ust kısmı baldırlarımı cok kalın gosterıyor :) sankı ıncede cızme kalın gosterıyor :) baldırlara calısayım sporda sonra upuzun bır cızme alıcamm :52:

dogrudur tatlım bacaklarımın kalınlıgından hıc gıyemedım hep kısa aldım

Back
X