Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ne guzel inşallah hedefin hedefledigin tarihte plur ve korumaya gecersin canim. Benim basta sevgili kocam sorun bu diyet olayinda ben az yedikce gozumun icine bakiyo hasta olacaksin filan demeye basliyor aman nazar degmesin su ara sesi cikmiyir inşallah kabullenmistir

İnşallah bitanemmm kocanı sağlıklı beslendiğine ikna edersen sorun çıkarmayacaktır benim çevremde aynı baskıyı yapmıştı ama gün geçtikçe sağlığıma kavuşuyorum ve zayıflıyorum bunu gördükçe desteklemeye başladılar

omega 3 hem sağlığımız açısından çok faydalı hem de kilo vermemize çok yardımcı günlük hayatta sadece somon balığı sardalya semizotu kabak çekirdeği keten tohumu vs gıdalarda var her gün de bunları tüketemediğimize göre dışardan almamız gerekiyor
Canan Karatay öneriyor önceleri önyargılıydım hakikaten acaba kilo alırmıyım diye bilakis yardımcı olduğunu görünce düzenli hergün tok karnına alıyorum şimdi pif noktası tok karnına almak aç karnına alınca kilo yapıyor buna dikkat etmek lazım tatlım
çörekotuda tam tersi aç karnına zayıflatıyor tok karnına kilo yapıyor:9:

Canim bana ornek bi liste verirmisin yani ne yemeliyim kabaca ne yasak bu hafta uygulayim bakalim cuma sonuc ne olacak:34:

Ben Canan Karatayın beslenme tarzını uyguluyorum öncelikle hayatından şeker ve ailesi un ve ailesi tamamen çıkar tatlım
sabah kahvaltılarına 2 yumurta 3 kayısı ve 1 ince belli çay bardağı çiğ ceviz fındık badem vs hangisi uygunsa ekle biz bunu ekmek yerine yiyoruz zeytinden korkma 10 ad yiyebilirsin peynir avuç içi kadar serbest yalnız zeytin ev yapımı olmalı tabii yumurtada köy yumurtası mümkünse çok zor bulmak ama free egsslerden olabilir marketlerdeki kahvaltının geri kalanı sana kalmış domates salatalık yeşillik vs

bu kahvaltı sana çok gibi gelebilir fakat böyle bir kahvaltı 5 km koşmuşsun gibi metabolizmanı çalıştıracak unutma

kahvaltından sonra en az 5 saat acıkmaman lazım eğer acıkıyorsan az yemişsin demektir öğle yoğurt veya elmalı yoğurt veya sebze yemeği salata yiyebilirsin

akşam unlu çorbalar yasak et tavuk köfte yoğurt sebze yemeği bol salata ne istersen yalnız salatalara zeytinyağını bol koymaktan çekinme
tabii zeytinyağı soğuk sıkım ve tavuk köy tavuğu olacak kendi mutfağına göre şekillndir bitanemm

akşam 8 den sonra sıvılar hariç herşey yasak eğer gün içinde acıkma sinyali hissedersen çiğ ceviz veya fındık bikaç tane yiyebilirsin

Ben Canan Karatayın beslenme tarzını uyguluyorum öncelikle hayatından şeker ve ailesi un ve ailesi tamamen çıkar tatlım
sabah kahvaltılarına 2 yumurta 3 kayısı ve 1 ince belli çay bardağı çiğ ceviz fındık badem vs hangisi uygunsa ekle biz bunu ekmek yerine yiyoruz zeytinden korkma 10 ad yiyebilirsin peynir avuç içi kadar serbest yalnız zeytin ev yapımı olmalı tabii yumurtada köy yumurtası mümkünse çok zor bulmak ama free egsslerden olabilir marketlerdeki kahvaltının geri kalanı sana kalmış domates salatalık yeşillik vs

bu kahvaltı sana çok gibi gelebilir fakat böyle bir kahvaltı 5 km koşmuşsun gibi metabolizmanı çalıştıracak unutma

kahvaltından sonra en az 5 saat acıkmaman lazım eğer acıkıyorsan az yemişsin demektir öğle yoğurt veya elmalı yoğurt veya sebze yemeği salata yiyebilirsin

akşam unlu çorbalar yasak et tavuk köfte yoğurt sebze yemeği bol salata ne istersen yalnız salatalara zeytinyağını bol koymaktan çekinme
tabii zeytinyağı soğuk sıkım ve tavuk köy tavuğu olacak kendi mutfağına göre şekillndir bitanemm

akşam 8 den sonra sıvılar hariç herşey yasak eğer gün içinde acıkma sinyali hissedersen çiğ ceviz veya fındık bikaç tane yiyebilirsin

Bu guzelmis bak kahvaltiyi cok severim ve isyerinde hep gecistiririm tek sorun bunlarin organiklerini bulmak olacak bugun marketi bir ziyaret edeyim cok sagol canim bunu telime kopyaladim aksamdan basliyorum

İnşallah bitanemmm kocanı sağlıklı beslendiğine ikna edersen sorun çıkarmayacaktır benim çevremde aynı baskıyı yapmıştı ama gün geçtikçe sağlığıma kavuşuyorum ve zayıflıyorum bunu gördükçe desteklemeye başladılar

omega 3 hem sağlığımız açısından çok faydalı hem de kilo vermemize çok yardımcı günlük hayatta sadece somon balığı sardalya semizotu kabak çekirdeği keten tohumu vs gıdalarda var her gün de bunları tüketemediğimize göre dışardan almamız gerekiyor
Canan Karatay öneriyor önceleri önyargılıydım hakikaten acaba kilo alırmıyım diye bilakis yardımcı olduğunu görünce düzenli hergün tok karnına alıyorum şimdi pif noktası tok karnına almak aç karnına alınca kilo yapıyor buna dikkat etmek lazım tatlım
çörekotuda tam tersi aç karnına zayıflatıyor tok karnına kilo yapıyor:9:

O corek otunu bi kere denedim cigne cigne oldum :1: ama omegayi arastiracagim

Bu guzelmis bak kahvaltiyi cok severim ve isyerinde hep gecistiririm tek sorun bunlarin organiklerini bulmak olacak bugun marketi bir ziyaret edeyim cok sagol canim bunu telime kopyaladim aksamdan basliyorum

Rica ederim bitanem bulabildiğin kadar artık inş faydasını görürsün yıllardır her diyeti yapmış denemiş olan ben artık bu şekilde besleneceğim sadece un ve şekeri kesmen bile çok farkedecek inan bana:16::16: ben spora gidiyorum bugün geç kaldım görüşrüüz bitanem sonra:8:

Rica ederim bitanem bulabildiğin kadar artık inş faydasını görürsün yıllardır her diyeti yapmış denemiş olan ben artık bu şekilde besleneceğim sadece un ve şekeri kesmen bile çok farkedecek inan bana:16::16: ben spora gidiyorum bugün geç kaldım görüşrüüz bitanem sonra:8:

İnşallah emeklerinin bedelini alirsin. Kolay gelsin iyi sporlar:8:

gunaydın kıslar
menumu yazayım

sabah
domates salatalık
5 zeytın
2 dılım tb ekmek
sekersız cay

ara
3 kayısı
2 tam ceviz

öğlen
6yk kuru fasulye
1 dılım tb ekmek
1 kase yogurt

ara
3 kuru kayısı
6 tuzsuz badem
yeşilçay

akşam
8 yk kasıgı ıspanak yemegı
4-5 kasık yogurt

ara
1 elma
1 bardak süt

su:2lt

Tam benlik menude ben bu mevsimde domates salataliktan uzak durmaktan yanayim yesilliklerle onlarin yerini doldurabilirsin bemce

İyi sporlar ablacigim bende bu aksam yapicam esim gelsin isten kizimda izin verirse İnsaallah diyim ben gene

Şekerim ole alllh rızası için diyosun bazı şeyler yapmak için fedakarlık yapıyosun ama yok valla kimseye fazla iyilik iyi gelmiyo:1:
Nese artık inş iyileşicem doktorda bana bi ilaç vermiş antisepresan dün kullanmaya başladım uykumu yapıyo nedir cok uykusuz um dolasıyom ole
Su saat oldu hiç bi iş yapmadım bnm bu saate işim çoktan bitmişti ama elimi kaldırcak halim yok
Allahtan komsum gelck dedi beraber toplarız 2 dj ugrasma onu beklerken az yatayım dedim
Saah kalktım eşime kahvaltı hazırlayıp yattım valla zor duruyorum ayakta yasemincim yapamı depresan hapı bole halsizlik yha
İlaçın propktüsünüde attım kutusuyla deli gibi
canım benim.cok gecmiş olsun.antidepresanlar uyutarak kafayı dumanlayarak kişinin düşüncelerini takıntılarını dagıtıyor.ama olumlu sonuclarını alabilmen için en az 2 hafta sabretmen lazım.şimdi tam tersi etki bile yapabilir.
Dun kelebkolcm bimesajinda kaybedeck vaktim yok diye yazmisti beni cok etkiledi bu gun evdeyim ya elim bir iki defa cissslara gideck oldu hemn o soz aklima geldi
aslında biz gercekten cok yiyoruz şöyle bakınca zevk olsun diye yiyoruz ihtiyac fazlası yiyoruz ihtiyacımız kadar ve canımız istediği şeyleri yiyerek incelmek istiyoruz.olmuyor.kilo vermek isteyince illaki sabır ve bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor.sonra istediklerimizden ihtiyacımız kadar yemeye gececez.örneğin patates kızartması yazıyoruz ya bu sabah yaptım sadece 2 catal aldım o bize cok sey kaybettiriyor yani cok zaman kaybettiriyor.sabretsek zamanı gelince ölçülü olarak ve incecikkken yeriz.

Kızla günaydınn :16:

bireyselde 2.olmuşumm :52: geçmişi okudum hepinize çok tşk ederimm :16:

dün akşam diyeti bozdum demicem sadece kendime ödül verdim ödülümü de duysanız :9: aylardan sonra canım kuru fasulye çekti kuru fasulye ve taze fasulye 3 baklava yedim üzerine de 2 form çayı içtim ki hemen wc ye çıkayım, bunlar moralımı bozdu mu hayırr :52: bugün tam gaz devam edıyorum hedefi 63'e çektim bu kez :) buralardayım hala yanı :1:
afiyet bal şeker olsun canım hakettinn:16: senın o hedef 60 ıbulurrr benceee:9::9:
Canim öğün sayin cok az olmamis mi :26:
canım kahvaltıyı geç yapınca acıkmadım:26:
tatlım spor ve su cok gusel ama benım dıyetısyenım form cayını onermıyor yesıl cay verıyor.bagırsaklarını bozmaktan baska bı ıse yaramıyor dedı tatlım birde cok az yıyorsun sankı:26::26:
canım ya yeşil çayı içemiyorumki tek başına çok midemi bulandırıyo:96::120:
Şekerim ole alllh rızası için diyosun bazı şeyler yapmak için fedakarlık yapıyosun ama yok valla kimseye fazla iyilik iyi gelmiyo:1:
Nese artık inş iyileşicem doktorda bana bi ilaç vermiş antisepresan dün kullanmaya başladım uykumu yapıyo nedir cok uykusuz um dolasıyom ole
Su saat oldu hiç bi iş yapmadım bnm bu saate işim çoktan bitmişti ama elimi kaldırcak halim yok
Allahtan komsum gelck dedi beraber toplarız 2 dj ugrasma onu beklerken az yatayım dedim
Saah kalktım eşime kahvaltı hazırlayıp yattım valla zor duruyorum ayakta yasemincim yapamı depresan hapı bole halsizlik yha
İlaçın propktüsünüde attım kutusuyla deli gibi
canım benim evet uyku yapar nazar değidi valla sana toparlan artık biran önce:5:
ara olmadan ogle olmadan ıyı duruyosun aksama kadar canım
canım kahvaltıyı geçve sağlam yapınca canım istemedi:31:

MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 minik yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
10 zeytin
1 dilim peynir
2 kayısı
1/2 demet dereotu

ÖĞLE :
tarçınlı keten tohumlu portakallı yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
1 por kırmızı pancar
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bar ayran
takviye olarak omega 3
Sewetcim sey 10 zeytin sanki menude accik siritms

Kahvlt sekersz cy.biraz peynir.1.5 dilim cvdr ekm.domates salatlk 4 yesil zeytn.1 tatli ks pekmz

Ara. 1 kupa form cy.2 mini fincn turk kahvsi
Ceyrk elma
Ogle 1 kase yogrt 1 tabk salata
İkindi 2 kupa yeslcy.1 form cy 1 besibiyrde

Aksam 1 kucuk kase ayrnli corba.3 ymk kasigi kurufasulyeli piyaz.yarim porsiyon tavuk sarma.1 ymk kasigi pilav( yazdklrim cok. Olabilir ama miktarlari az)

1 besibiyrde
3 lt su 20 mekik

Kızlar çok mutluyum sonunda diyetisyen randevum gerçekleştî :) gün boyu dışarıdaydım sonra da annemlere geldik. Telimden yazıyorum detaylar için gece burada olucam ;)

Sahur bir tabak yarmali yogurt corbasi ,bir muz 2adet biskuvi
İftar,bir tabak corba 2kasik barbunya,lahana yemegi ,turp kirmizi lahana
Ara cay bir avuctan az fistik 4 ceviz
Ara 4 kestane yarim dilim ekmegin ustune surulmus tahinpekmez
3,5 lt su,biberiye cayi ,yesil cat

Kızlar çok mutluyum sonunda diyetisyen randevum gerçekleştî :) gün boyu dışarıdaydım sonra da annemlere geldik. Telimden yazıyorum detaylar için gece burada olucam ;)

Guzunaydin canim simdi senin icin diyet daha kolay hale gelecek diyetisyen sorumlulugu demek tikir tikir kiloloarin gitmesi demek

Kahvlt sekersz cy.biraz peynir.1.5 dilim cvdr ekm.domates salatlk 4 yesil zeytn.1 tatli ks pekmz

Ceyrk elma

Aksam 1 kucuk kase ayrnli corba.3 ymk kasigi kurufasulyeli piyaz.yarim porsiyon tavuk sarma.1 ymk kasigi pilav( yazdklrim cok. Olabilir ama miktarlari az)

1 besibiyrde
3 lt su 20 mekik

Bence iyi canim ogleni gecistirmissin zaten

canım benim.cok gecmiş olsun.antidepresanlar uyutarak kafayı dumanlayarak kişinin düşüncelerini takıntılarını dagıtıyor.ama olumlu sonuclarını alabilmen için en az 2 hafta sabretmen lazım.şimdi tam tersi etki bile yapabilir.
aslında biz gercekten cok yiyoruz şöyle bakınca zevk olsun diye yiyoruz ihtiyac fazlası yiyoruz ihtiyacımız kadar ve canımız istediği şeyleri yiyerek incelmek istiyoruz.olmuyor.kilo vermek isteyince illaki sabır ve bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor.sonra istediklerimizden ihtiyacımız kadar yemeye gececez.örneğin patates kızartması yazıyoruz ya bu sabah yaptım sadece 2 catal aldım o bize cok sey kaybettiriyor yani cok zaman kaybettiriyor.sabretsek zamanı gelince ölçülü olarak ve incecikkken yeriz.

Kesinlikle sana katiliyorum ablacigim ama ahh sabredebilsen

İnşallah emeklerinin bedelini alirsin. Kolay gelsin iyi sporlar:8:

az az alıyorum şükür :15: tşkler bitanem sporumu yaptım yemeğimi yedim ohhh rahatladım resmen:12::12:
Karatay cok mantikli ama bana ters 4,5 saat biseyler atmazsam agzima enerjim yerine gelmiyor

tatlım öğünler çok sağlıklı ve yasak olmamak kaydıyla doyuncaya dek yiyorsun o yüzden acıkma hissi olmuyor:34: ayrıca sıvı istediğin kadar içebilirsin

İyi sporlar ablacigim bende bu aksam yapicam esim gelsin isten kizimda izin verirse İnsaallah diyim ben gene

tşkler tatlımmm hadi bakalım sende yapıp gelirsin sohbete inşallah:16:

3, takımın sloganı bu olsun kaybedecek zamanımız yok

çok haklısın Yasemincim yıllarca yedikte ne oldu:14::14:

Sewetcim sey 10 zeytin sanki menude accik siritms

tatlım zeytin 10 adet yiyebiliyoruz karatayda üstelik bol zeytinyağlı:56:
Hadi kizlar yatmadan son ni gayret 2 su brd daha icelim suuuuuu

şükür suyumu bitirdim şimdide kendime hibisküs çayı yaptımmm ohh tadı güzel ama hoşuma gitti ekşimsi :7:

Ceyrk elma

1 besibiyrde
3 lt su 20 mekik

6 fincan bitki çayı içmişsin ahsencimmm:53::53: tatlım dokunmasın dikkat et:53:

menü ve sıvı süperr ama spor az geldi bana sanki:26:

:21::21: gözün aydın şulecimmmm hadi bakalım umarım diyetisyene başlayan arkadaşlar gibi sende çok güzel sonuçlar alırsın
hayırlı olsun bitanemmm gitsin kilocuklar artıkk:21::21:

Sahur bir tabak yarmali yogurt corbasi ,bir muz 2adet biskuvi
İftar,bir tabak corba 2kasik barbunya,lahana yemegi ,turp kirmizi lahana
Ara cay bir avuctan az fistik 4 ceviz
Ara 4 kestane yarim dilim ekmegin ustune surulmus tahinpekmez
3,5 lt su,biberiye cayi ,yesil cat

Allah kabul etsin bitanemmm 1, arayı anladım ama 2, aradaki tahinpekmez olmamış canımcımm yarım dilimde olsa tahin ve pekmez ikilisi müthiş kalorili:21::21: edanın kulakları çınlasın:9:

Back
X