Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
yumurtalı sucuk
1 çay bar ceviz
1 fincan ıhlamur
8 zeytin
1 dilim peynir
1/2 demet maydanoz

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
3 ad ızgara köfte
ıspanak salatası
1 bar ayran

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
1 fincan yeşilçay
1 fincan hibisküs çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan ıhlamur
1 fincan
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

kahvaltıyı geç yaptın herhalde o yüzden mi öğlen yok? sıvılar ve spor süper :46:

senin adına çok sevindim canım . umarım hedefine ulaşırsın şu değişimleri anlamadım yalnız günlük tüketeceğin miktarlar mı onlar :26:

evet canım günlük değişim
ya peynir ya et
ya badem ya ceviz gibi...
menü ne kadar yoğun dimi hepsini hangi ara yiycem bakalım nasıl olacak?allahım hayırlısıyla bu hafta 1500 gr falan versem ne güzel olur yaa :32:

bende geceleri coşuyorum yaaa 2 sayfa mesaj olmuş :52: ama böyle tek başınada zevkli olmuyor kiii :5:
tv de AH NEREDE var bayılıyorum bu filme. gülşen bubikoğlu tarık akan adile naşit ) artık o bitene kadar spor sonrada cup yatak. yarın görüşemezsek pazartesi sabaha inşallah diyorum.
bu arada kaptanjım inşallah cookplus hediyelerini sen kazanırsın :15: en güzel tarifler senin çünkü :16:

Iyi geceler arkadaslar..
az önce geldik..gecmisi okudum,alinti yapamadim..

Banucugum slogani tuttum.süper olur bencede...Elimiz kacamaga her gittiginde,aklimiza sloganimiz gelsin..
sulecigim yarismaya katilmak istersen yarin geceye kadar zaman var canim..oylama pazartesi basliyor..
Ayrica güzel dilegin icin tesekkür ederim canim..bende kazanmak istiyorum,destek verirsiniz artik :52:
Kismet diyeyim canim...olursa güzel olur,olmazsada hak eden kazansin:34:

menümü yarin yazayim..kacamak olarak 1 pismaniye yedim,cezami verin..baska bisey yok:18:

hepinizi öpüyorum,iyi uykular:16::16::54:

Son düzenleme:
Ahh yarabbim bi elbisem var kirmizi icine giremiyorum oysa bir iki ay oncesine kadar girebiliyordum hafta sonu denedim olmayinca gözlerim firladi yatagindan:52:bende o elbiseye 29 ocakta girmeliyim kizlar disimi sikip bir ayda 6 kg versem cok mu

cok degıl tatlım verırsın ıye veremeyesın benım dıyetısyen bu hafta 1,200 begenmedı daha fazla olması gerekdedı gerısını sen dusun:)

MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 minik yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
10 zeytin
1 dilim peynir
2 kayısı
1/2 demet dereotu

ÖĞLE :
tarçınlı keten tohumlu portakallı yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
1 por kırmızı pancar
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

menun cok gusel tatlım :nazar::nazar:

Tam benlik menude ben bu mevsimde domates salataliktan uzak durmaktan yanayim yesilliklerle onlarin yerini doldurabilirsin bemce

dogru soyluyosun tatlım domatesler cerı oluyo genelde ama yesılllık sabah sabah yıyemıyorum mıdemı bulandrıyo

Ben geldimmmmm :3:
Kızlar bugün nedense diyetisyene gideceğim diye çok heyecan yaptım. Randevum 4 deydi ben Saat 1 de yemeyi içmeyi bıraktım. Yağ su kas oranım doğru çıksın diye! Ama fazla abartmışım o kadarına gerek yokmuş. Görüştüğüm diyetisyen çok tatlı genç bir kız ama nasıl güzel :15: maşallah. 1 saatten fazla bir görüşme oldu ama size anlatmak istediğim Asıl konu uzun uzun pazarlık ettim. Neden mi? Çok güzel bir sistemleri var haftada 1 gün görüşeceğiz ama her gün yediklerimi saat saat internet üzerinden bir sisteme giriş yapıcam onlarda bana ilk yanlışda müdahale edecekler:18: işte bu nokta benim için süper . Takip edilip sıkıya alınınca korkup dikkat ediyorum :9: veee son bir güzellikte sizler için işyerinde arkadaşlarımında gelmek isteyebileceklerini fiyatlara toplu bir indirim yapmalarını rica ettim :23:
Internette fiyatları var benim göndereceğim herkese %25 indirim sözü verdi. Ilgilenen Ankara'da yaşayan arkadaşlarla iletiişime geçebiliriz. Diğer güzel yanı Ankara'da olmayanlar isterlerse internet üzerindende görüşme yapıyorlar fiyatı daha uygun üstelik. İşteee böyle :21:
Haftada 3 gün spor ve diyet bakalım neler olacak :1:
1600 KALORİLİK ZAYIFLAMA DİYETİ
DEĞİŞİM MİKTARLARI
SÜT
1,5 Değişim
MEYVE
3 Değişim
ET
5 Değişim
YAĞ
4 Değişim
EKMEK
10 Değişim
ŞEKER

SEBZE
2 Değişim

Başlangıç Kilo

Hedef Kilo

ÖRNEK MÖNÜM
Sabah
1kk beyaz peynir yada 1adet yumurta

Bolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık

2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek

Ara Öğün - 1
Spora gitmeden

4 adet kuru kayısı+3-4 adet badem

Öğle
1kase çorba yada 3-4yk bulgur pilavı
5-6 yk sebze yemeği (susuz)
60gr kadar et/tavuk/balık yada 5yk kadar kurubaklagil yemeği(susuz)
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
1dilim tam tahıllı ekmek
1Porsiyon salata(yağsız)

Ara Öğün - 2
2 adet taze meyve yada 7-8 adet kurumeyve
1 Adet kepekli galeta veya 3tane kepekli grisini
3-4 adet badem yada 2 ceviz yada 20gr leblebi
Akşam
1kase çorba yada 3-4 bulgur pilavı
5yk kurubaklagil yemeği yada 90gr kadar et/tavuk/balık yada 2kk kadar peynir
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
5-6 yk sebze yemeği(susuz)
1porsiyon salata
1dilim tam tahıllı ekmek
Ara Öğün - 3
1 adet meyve

1bardak kefir

Bu arada yaşadığım Açlık nöbetleri için yoğurt kürünüzdeki tarifi verdi :ssz:

hadı hayırlısı tatlım dıyetısyene gıderken zorunlu oluyosun daha cok dıkkat edıyorsun tatlım hadı bakalım bol kılo vermeler

menüm

sabah
5 zeytın
1 dılım ekmek
sekersız cay (alelacele yedım az oldu)

ara
3 kuru kayısı 2 tam ceviz
1 yesılcay

öğle
kıymalı karnıbahar yemegı
1 dılım tb ekmek
yogurt

ara
yarım elma
1 ceviz

aksam
zeytınyaglı kerevız
yogurt

ara
6-7 adet badem
mandalına 1 küçük
1 bardak süt

2,5 lt su

Kizlar gunaydin uff hic ekmek pogaca ve borek yemedim ama super doydum bu karatayi neden daha once yapmamisim :16:

Kızla günaydınn :16:

bireyselde 2.olmuşumm :52: geçmişi okudum hepinize çok tşk ederimm :16:

dün akşam diyeti bozdum demicem sadece kendime ödül verdim ödülümü de duysanız :9: aylardan sonra canım kuru fasulye çekti kuru fasulye ve taze fasulye 3 baklava yedim üzerine de 2 form çayı içtim ki hemen wc ye çıkayım, bunlar moralımı bozdu mu hayırr :52: bugün tam gaz devam edıyorum hedefi 63'e çektim bu kez :) buralardayım hala yanı :1:

canım süper, demek daha burdasın:) yani aramızda olmana sevindim tabi ki :9:
Herkese selam kızlar nasılsınız bakalım
Bn biraz daha iyiyim artık kafama bişi takmamaya calısacagım
Kendimden baska kimseye yapmıyorum wallahi gercekten öle
Sizler nasılsınız NORAA CIM cok tebrik ederim gerçekten bu azimle gidersen istedigin kıloya ulasmakta zorluk cekmıceksın gibi

geçmiş olsun mervecim kendine dikkat et ya..
Karatay cok mantikli ama bana ters 4,5 saat biseyler atmazsam agzima enerjim yerine gelmiyor

canım bu tamamen psikolojik..ekmek olmadan kahvaltı yapamam demek de öyle.. denemeden böyle deme, çünkü ben de kendimi ara öğünle beslenebilecek biri sanırdım, meğer öyle değilmiş.. şimdi acıktığımda hiç dengesiz bi acıkma olmuyor, elim ayağım titremiyor..
sadece 1 gününü karataya ayır ne demek istediğimi anlayacaksın..

hanımlar haftasonumu anlatayım; cuma günü burdan bir prensin çiftliğine davetliydik.. adamlar çölün ortasına resmen orman yapmışlar, ve ne ararsanız var.. her türlü sebze hayvan vs herşey.. hamsi getirmişler türkyieden, onu yaptılar, sonra eve gelip hazırlıklara başladım, cumartesi günüm vardı.. ben 7 çeşit hazırladım 4 çeşit de komşular getirdi, 15 yetişkin, 10 kadar çocuk yedi, kalanları da komşulara dağıttım ona rağmen hala evde bişiler var :9: menüm çok güzeldi, canınızın çekmemesi için detaya girmek istemiyorum ama orjinal tariflere ihtiyacınız olduğunda tarif verebilirim..
ben de malesef tatlarına baktım :18: haftasonum diyet açısından güzel geçmedi yani... regl in etkisi de var, tutamadım kendimi.. eskisi kadar yiyemedim ama, inanın sanki boğazıma biri bastırıyor geçmiyor kesiliyorum hemen herşeyden.. karatayın sayesinde bunlar.. kaptancığımın verdiği tarif muhteşem ötesi oldu.. komşular hazır yufka sandı, ben açtım deyince çok şaşırdılar tarif aldılar:)) burada yufka olmadığı için gelen misafire yapmak için çok iyi oldu bunu öğrenmem... kaptancım çoook teşekkürler, hemen anneme de verdim tarifi :))) :16:

karnım çok ağrıyor, regl yine ağır geçiyor. gerçi baş ağrım olmasın da, ben karın ağrısına razıyım..
diyeti bozduğum için moralim bozuldu, motivasyonum kırıldı ama yapacak bişey yok yine yoluma dönüp kaldığım yerden devam etmek zorundayım..

***3.TAKIM 342.ETAP MESAJ SAYILARI***

NoRaaa:
Sekerkiz:50
Sahgull:
Bluebootle: 41
Sweetdimple:135:21:
Pegasus07:
Valkyrie89 :
Mrv5534:
Kelebekolacam :
Sevilay80: 44
Cglaa16 :
Erigim: 110
Ayulduzz:
Sulofe:

Kizlar cok mutluyum yaa hic kacamak yapmadim valla hoplayip ziplayasim var mutluluktan

Kahvalti ;
2 yumurta
1 avuc ici kadar tuzsuz dereotlu lor peyniri
1/2 cay bardagi ceviz findik cig
Domates salatalik
2 kupa sekersiz acik cay

şulecim hadi hayırlı olsun diyetisyen meslesi.ben ilk hafta 2600 vermiştim.neden olmasın sende verirsin.
dilekcim Allah kabul etsin canım.ben bu hafta diyetisyene uyuyarak gittiğimden sormayı unuttum.kahve serbest mi,birde oruc tutarsam nasıl yapayım.benim okadar cok borcum varki günler cok uzamadan başlasam iyi olacak.
banucum slogan süperrrrr.
blue canım maşallah.demek yufka açıp yaptın.bende bugün kıymali börek düşünüyorum uzun zamandır hazır yufkalar takılıyor aklıma hiçç içime sinmiyor ama açamam ben diye korkuyorum cokkk eskiden açmışlığım var.
helincim başarılar canım.bende deneyeceğim tarifini eşimi mezuniyetini kutlayacagız.
sevgilirakibelerim cumadan beri 300 gr vermiş bulunmaktayım duyrulur.:10:

ayfercim banucugumun başarı sırrı bende birazda sporda yatıyor bence sporsuz karatay yapma.cok inceleyemedim menülerini spor yapıyormusun?

kızlar gecmişi okuyup alıntı yapmıstım ne yazıkki silindi.sanki arada birisi bana bişey sormustu geride dönemedim.erken yaptık kahvaltı yemek yapmam lazım.sonra yine bakarım ama önemli bişey varsa ?

şulecim hadi hayırlı olsun diyetisyen meslesi.ben ilk hafta 2600 vermiştim.neden olmasın sende verirsin.
dilekcim Allah kabul etsin canım.ben bu hafta diyetisyene uyuyarak gittiğimden sormayı unuttum.kahve serbest mi,birde oruc tutarsam nasıl yapayım.benim okadar cok borcum varki günler cok uzamadan başlasam iyi olacak.
banucum slogan süperrrrr.
blue canım maşallah.demek yufka açıp yaptın.bende bugün kıymali börek düşünüyorum uzun zamandır hazır yufkalar takılıyor aklıma hiçç içime sinmiyor ama açamam ben diye korkuyorum cokkk eskiden açmışlığım var.
helincim başarılar canım.bende deneyeceğim tarifini eşimi mezuniyetini kutlayacagız.
sevgilirakibelerim cumadan beri 300 gr vermiş bulunmaktayım duyrulur.:10:

canım kaptanın tarifinde sadece tatlı tabağı kadar açıyorsun sonrasını elinle açıyorsun çok güzel ve pratik oluyor.. tabi bize çok uygun değil hatta karataycılara hiç değil :9: ama misafir olunca insan mecbur yapıyor işte..
ben de bi dahakine kıymalı soğanlı harçla denemeyi düşünüyorum..
motivasyonum berbat bu hafta.. bi an önce toparlamam lazım ama olmuyor..

arkadaşlar suuuuuuuuuuu hadi benim 1.5lt yi geçti.şuana kadar sabah erken kalakmama rağmen şükür cıssss yok.hadi görelim neydiiiiiiiiiiiiiiii KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

Back
X