Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iş çıkışı markete uğradım yağsız peynirim bitmişti onu aldım çiğ fındık-ceviz aldım- organik yumurta aldım hadi bakalım yarın karataya bismillah diyorum aaa organik zeytin bulamadım ama zaten reflüm olduğu için zeytinide çok yiyemiyorum yerine yeşillikle telafi edeceğim.

sabah
1 dilim ekmek
1/2 kk kadar peynir
1 kupa sütlü kahve( banucum bu karatayda yasak mı ben kahvesiz wc ye çıkamıyorumda)

ara
1 kayısılı bitki çayı

öğle
1 kase mercimek çorbası
4 yk kurufasulye

ara
1 armut
2 gün kurusu

akşam
1 kase ton balıklı salata koca bi kase :9:
2 fincan yeşilçay
su: 2 lt

hadi kızlar hepinize iyi geceler diyeceğimde kimse yok ki zaten :1:

maşallah menü süper en güzel mutluluk da hiç kaçamak yapmamış olmak dimi

evet canım günlük değişim
ya peynir ya et
ya badem ya ceviz gibi...
menü ne kadar yoğun dimi hepsini hangi ara yiycem bakalım nasıl olacak?allahım hayırlısıyla bu hafta 1500 gr falan versem ne güzel olur yaa :32:

tatlım hiç kaçamak yapmadan accık da sporla diyetine uyarsan ilk hafta 2 kilo dahi verirsin ama hiç kaçamaksız. ben de diyetisyenle ilk başladığım hafta 2.100 vermiştim hatta inanamamıştım

ayfercim banucugumun başarı sırrı bende birazda sporda yatıyor bence sporsuz karatay yapma.cok inceleyemedim menülerini spor yapıyormusun?
,

canım zaten bu hafta yarım saat hergün cezam var kilo alanlar grubu olarak :9:

şimdide kalkıp spor yapacağım aslında karatayı diyetisyenin verdiği menü ile karşılaştırdım iki fark var birincisi ara öğün olmaması (ama diyetisyenimde acıkmadığın sürece ara yapma demişti diğer bi farksa yumurta normalde diyet menümde haftada iki tane yumurta görünürken bunda günde iki cumaya kadar bu şekilde devam edeceğim şuan deneme sürümündeyim ama şmyle bir şey söz konusu ben ne kadar diyettede olsam en azından ekmek niyetine simit ve küçük bi dilim börek yemiş olurdum yemedim ve şuan onu yiyecek yerde yok mutfakta kalanları durmasına rağmen hiç canım istemiyor aksine su istiyor bünyem hadi ben spora gider kaçtım kızlar :16:

KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK bu bizzim sloganımz olsun dicektim ama biri düşünmüş ne güzel

Selamlar
dün yediklerimi yazayim,gecmise bakacagim

sabah

2 dl ekmek,biraz peynir,biber,domates,catal ucuyla yumurta,1 bardak portakal suyu

öglen yok,kahvaltiya gidecegimiz ev 1,5 saat mesafedeydi..kalk,hazirlan,git ögleni buldu zaten:9:

Aksam

1 ev yapimi lahmacun,bol salata,ayran

ara
1 pismaniye

su
hesaplamadim ama az degildi:34:
spor

sabah cezami yaptim,lesilie 3 ml

3 saate yakin alisveris merkezinde gezdim birde:17:

kelebekolcm sevgili rakibem maşallah 300 gr ı okudum devamı gelsin ben 2 gündür tartılamadım ama cısss falan yok aksatmadan düzenli yiyorum yarın sabah tartılıcam vermişimdir biliyorum ama 300 gr dan fazla olmasını diliyorum............. ya napim rakibimsin işte seni geçmeliim

kelebekolcm sevgili rakibem maşallah 300 gr ı okudum devamı gelsin ben 2 gündür tartılamadım ama cısss falan yok aksatmadan düzenli yiyorum yarın sabah tartılıcam vermişimdir biliyorum ama 300 gr dan fazla olmasını diliyorum............. ya napim rakibimsin işte seni geçmeliim
Bende bu sabah tartildim..68,6 geldim..700 gr hemencik gitmis:32:

Cumaya kadar eski kilomdan asagiya inerim insallah:4:

aa bide Karatay Menüsü böyle bir yer buldum
Canim karatayin kitabini oku istersen,daha emin ilerlersin:34:
,

canım zaten bu hafta yarım saat hergün cezam var kilo alanlar grubu olarak :9:

şimdide kalkıp spor yapacağım aslında karatayı diyetisyenin verdiği menü ile karşılaştırdım iki fark var birincisi ara öğün olmaması (ama diyetisyenimde acıkmadığın sürece ara yapma demişti diğer bi farksa yumurta normalde diyet menümde haftada iki tane yumurta görünürken bunda günde iki cumaya kadar bu şekilde devam edeceğim şuan deneme sürümündeyim ama şmyle bir şey söz konusu ben ne kadar diyettede olsam en azından ekmek niyetine simit ve küçük bi dilim börek yemiş olurdum yemedim ve şuan onu yiyecek yerde yok mutfakta kalanları durmasına rağmen hiç canım istemiyor aksine su istiyor bünyem hadi ben spora gider kaçtım kızlar :16:
kolay gelsin canim:8:
tatlım hiç kaçamak yapmadan accık da sporla diyetine uyarsan ilk hafta 2 kilo dahi verirsin ama hiç kaçamaksız. ben de diyetisyenle ilk başladığım hafta 2.100 vermiştim hatta inanamamıştım
kesinlikle haklisin canim:34:
KIZLAR 2LT OLMUŞ BİLE hadi göreyim sizi de
süper..ben daha 1 lt bile icemedim:5:
arkadaşlar suuuuuuuuuuu hadi benim 1.5lt yi geçti.şuana kadar sabah erken kalakmama rağmen şükür cıssss yok.hadi görelim neydiiiiiiiiiiiiiiii KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK
:46:
menüm

sabah
5 zeytın
1 dılım ekmek
sekersız cay (alelacele yedım az oldu)

ara
3 kuru kayısı 2 tam ceviz
1 yesılcay

öğle
kıymalı karnıbahar yemegı
1 dılım tb ekmek
yogurt

ara
yarım elma
1 ceviz

aksam
zeytınyaglı kerevız
yogurt

ara
6-7 adet badem
mandalına 1 küçük
1 bardak süt

2,5 lt su
Afiyet olsun canim:46:
hafta sonlarını hıc ssevmıyorum ya kımsecıkler olmuyo:(
ben anca gelebildim:52:
Kizlar gunaydin uff hic ekmek pogaca ve borek yemedim ama super doydum bu karatayi neden daha once yapmamisim :16:
:46:
hanımlar haftasonumu anlatayım; cuma günü burdan bir prensin çiftliğine davetliydik.. adamlar çölün ortasına resmen orman yapmışlar, ve ne ararsanız var.. her türlü sebze hayvan vs herşey.. hamsi getirmişler türkyieden, onu yaptılar, sonra eve gelip hazırlıklara başladım, cumartesi günüm vardı.. ben 7 çeşit hazırladım 4 çeşit de komşular getirdi, 15 yetişkin, 10 kadar çocuk yedi, kalanları da komşulara dağıttım ona rağmen hala evde bişiler var :9: menüm çok güzeldi, canınızın çekmemesi için detaya girmek istemiyorum ama orjinal tariflere ihtiyacınız olduğunda tarif verebilirim..
ben de malesef tatlarına baktım :18: haftasonum diyet açısından güzel geçmedi yani... regl in etkisi de var, tutamadım kendimi.. eskisi kadar yiyemedim ama, inanın sanki boğazıma biri bastırıyor geçmiyor kesiliyorum hemen herşeyden.. karatayın sayesinde bunlar.. kaptancığımın verdiği tarif muhteşem ötesi oldu.. komşular hazır yufka sandı, ben açtım deyince çok şaşırdılar tarif aldılar:)) burada yufka olmadığı için gelen misafire yapmak için çok iyi oldu bunu öğrenmem... kaptancım çoook teşekkürler, hemen anneme de verdim tarifi :))) :16:

karnım çok ağrıyor, regl yine ağır geçiyor. gerçi baş ağrım olmasın da, ben karın ağrısına razıyım..
diyeti bozduğum için moralim bozuldu, motivasyonum kırıldı ama yapacak bişey yok yine yoluma dönüp kaldığım yerden devam etmek zorundayım..

canim senin yorumunu bekliyordum bende:9:
acaba memnun kaldimi diye bakiyordum...Ellerine saglik canim benim..denemen ve begenmen beni cok mutlu etti:16:
begenmene cok cok sevindim canim...insallah deneyen diger komsularin ve anneciginde begenir..:16:

şulecim hadi hayırlı olsun diyetisyen meslesi.ben ilk hafta 2600 vermiştim.neden olmasın sende verirsin.
dilekcim Allah kabul etsin canım.ben bu hafta diyetisyene uyuyarak gittiğimden sormayı unuttum.kahve serbest mi,birde oruc tutarsam nasıl yapayım.benim okadar cok borcum varki günler cok uzamadan başlasam iyi olacak.
banucum slogan süperrrrr.
blue canım maşallah.demek yufka açıp yaptın.bende bugün kıymali börek düşünüyorum uzun zamandır hazır yufkalar takılıyor aklıma hiçç içime sinmiyor ama açamam ben diye korkuyorum cokkk eskiden açmışlığım var.
helincim başarılar canım.bende deneyeceğim tarifini eşimi mezuniyetini kutlayacagız.
sevgilirakibelerim cumadan beri 300 gr vermiş bulunmaktayım duyrulur.:10:
Yasemincigim kusuruma bakma canim..esin mezun olmus,senin adina cok sevindim..biraz rahatlarsin umarmki:16:

Canim bu böregi oklavayla pasta tabagi büyüklügünde aciyorsun..digerini elinle cekerek acacaksin..yagli bir hamur oldugundan kolayca aciliyor zaten..bence dene ama sakin cok yeme:9:
canım kaptanın tarifinde sadece tatlı tabağı kadar açıyorsun sonrasını elinle açıyorsun çok güzel ve pratik oluyor.. tabi bize çok uygun değil hatta karataycılara hiç değil :9: ama misafir olunca insan mecbur yapıyor işte..
ben de bi dahakine kıymalı soğanlı harçla denemeyi düşünüyorum..
motivasyonum berbat bu hafta.. bi an önce toparlamam lazım ama olmuyor..
Kesinlikle haklisin canim..ben cis diye hic yemedim biliyormusun..onlar yedi,bende baktim:32:

Canim kiymali ve patatesli yapmistim ben,birde sade patatesli...ikiside cok lezzetli olmustu..kiymali soganli denemedim hic:26:

Deniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi

Deniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi
Iyi eglenceler canim..moral bozmak hic yakismiyor sana..her zaman verecegimize inanmaliyiz:16:

İyi aksamlar hanimlar nasil gidiyor diyetler benim iyi gibi sanki

Sabredip cabaliyaz sonra hedefimize ulasicaz caglacim moral bozmak bizi buzdolabina daha cok yaklasririr unutma

arkadaşlar suuuuuuuuuuu hadi benim 1.5lt yi geçti.şuana kadar sabah erken kalakmama rağmen şükür cıssss yok.hadi görelim neydiiiiiiiiiiiiiiii KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK
Benim 3 oldu
Selamlar
dün yediklerimi yazayim,gecmise bakacagim

sabah

2 dl ekmek,biraz peynir,biber,domates,catal ucuyla yumurta,1 bardak portakal suyu

öglen yok,kahvaltiya gidecegimiz ev 1,5 saat mesafedeydi..kalk,hazirlan,git ögleni buldu zaten:9:

Aksam

1 ev yapimi lahmacun,bol salata,ayran

ara
1 pismaniye

su
hesaplamadim ama az degildi:34:
spor

sabah cezami yaptim,lesilie 3 ml

3 saate yakin alisveris merkezinde gezdim birde:17:
Hem misafirlik hem bukadar dikkatli menu supersin kaptanim
Baci ben ilk defa cumaya kadar tartilmiycam verememis gibi hissetmek daha dikkat etmeme sebeb oluyor
Bende bu sabah tartildim..68,6 geldim..700 gr hemencik gitmis:32:

Cumaya kadar eski kilomdan asagiya inerim insallah:4:
Kesin inersin kaptanimmm
menüm

sabah
5 zeytın
1 dılım ekmek
sekersız cay (alelacele yedım az oldu)

ara
3 kuru kayısı 2 tam ceviz
1 yesılcay

öğle
kıymalı karnıbahar yemegı
1 dılım tb ekmek
yogurt

ara
yarım elma
1 ceviz

aksam
zeytınyaglı kerevız
yogurt

ara
6-7 adet badem
mandalına 1 küçük
1 bardak süt

2,5 lt su
Gene mikemmel bir menu
hafta sonlarını hıc ssevmıyorum ya kımsecıkler olmuyo:(
Evet ya oglen kalk yemekti gezmekti yogun geciyor
Kizlar gunaydin uff hic ekmek pogaca ve borek yemedim ama super doydum bu karatayi neden daha once yapmamisim :16:
Maasallah canim
canım süper, demek daha burdasın:) yani aramızda olmana sevindim tabi ki :9:

geçmiş olsun mervecim kendine dikkat et ya..

canım bu tamamen psikolojik..ekmek olmadan kahvaltı yapamam demek de öyle.. denemeden böyle deme, çünkü ben de kendimi ara öğünle beslenebilecek biri sanırdım, meğer öyle değilmiş.. şimdi acıktığımda hiç dengesiz bi acıkma olmuyor, elim ayağım titremiyor..
sadece 1 gününü karataya ayır ne demek istediğimi anlayacaksın..
Aslinda orucken rahat geciyor ara yapmiyorum sonucta bir gun deniyecem karatayi insaalah . . n.

hanımlar haftasonumu anlatayım; cuma günü burdan bir prensin çiftliğine davetliydik.. adamlar çölün ortasına resmen orman yapmışlar, ve ne ararsanız var.. her türlü sebze hayvan vs herşey.. hamsi getirmişler türkyieden, onu yaptılar, sonra eve gelip hazırlıklara başladım, cumartesi günüm vardı.. ben 7 çeşit hazırladım 4 çeşit de komşular getirdi, 15 yetişkin, 10 kadar çocuk yedi, kalanları da komşulara dağıttım ona rağmen hala evde bişiler var :9: menüm çok güzeldi, canınızın çekmemesi için detaya girmek istemiyorum ama orjinal tariflere ihtiyacınız olduğunda tarif verebilirim..
ben de malesef tatlarına baktım :18: haftasonum diyet açısından güzel geçmedi yani... regl in etkisi de var, tutamadım kendimi.. eskisi kadar yiyemedim ama, inanın sanki boğazıma biri bastırıyor geçmiyor kesiliyorum hemen herşeyden.. karatayın sayesinde bunlar.. kaptancığımın verdiği tarif muhteşem ötesi oldu.. komşular hazır yufka sandı, ben açtım deyince çok şaşırdılar tarif aldılar:)) burada yufka olmadığı için gelen misafire yapmak için çok iyi oldu bunu öğrenmem... kaptancım çoook teşekkürler, hemen anneme de verdim tarifi :))) :16:

karnım çok ağrıyor, regl yine ağır geçiyor. gerçi baş ağrım olmasın da, ben karın ağrısına razıyım..
diyeti bozduğum için moralim bozuldu, motivasyonum kırıldı ama yapacak bişey yok yine yoluma dönüp kaldığım yerden devam etmek zorundayım..
Tatli ne yaptin bacim ben tatli ozelliklede pasta turlerini yapmayi cok severim
Kizlar cok mutluyum yaa hic kacamak yapmadim valla hoplayip ziplayasim var mutluluktan

Kahvalti ;
2 yumurta
1 avuc ici kadar tuzsuz dereotlu lor peyniri
1/2 cay bardagi ceviz findik cig
Domates salatalik
2 kupa sekersiz acik cay
Maasallah canikommm
şulecim hadi hayırlı olsun diyetisyen meslesi.ben ilk hafta 2600 vermiştim.neden olmasın sende verirsin.
dilekcim Allah kabul etsin canım.ben bu hafta diyetisyene uyuyarak gittiğimden sormayı unuttum.kahve serbest mi,birde oruc tutarsam nasıl yapayım.benim okadar cok borcum varki günler cok uzamadan başlasam iyi olacak.
banucum slogan süperrrrr.
blue canım maşallah.demek yufka açıp yaptın.bende bugün kıymali börek düşünüyorum uzun zamandır hazır yufkalar takılıyor aklıma hiçç içime sinmiyor ama açamam ben diye korkuyorum cokkk eskiden açmışlığım var.
helincim başarılar canım.bende deneyeceğim tarifini eşimi mezuniyetini kutlayacagız.
sevgilirakibelerim cumadan beri 300 gr vermiş bulunmaktayım duyrulur.:10:
Yasemincigim az yemeye alisinca oruc tutmak cok kolay oluyor iftarda eskisi gibi krap girene kadar yemedigim icin kendimi cok hafif hissediyorum

ayfercim banucugumun başarı sırrı bende birazda sporda yatıyor bence sporsuz karatay yapma.cok inceleyemedim menülerini spor yapıyormusun?

Kesinlikle spor spor spor

İyi aksamlar hanimlar nasil gidiyor diyetler benim iyi gibi sanki
cok iyi gidiyor canim..birse dpor yapsaydim bu gün..ama cezam var yapmaliyim:5:
Benim 3 oldu

Hem misafirlik hem bukadar dikkatli menu supersin kaptanim

Baci ben ilk defa cumaya kadar tartilmiycam verememis gibi hissetmek daha dikkat etmeme sebeb oluyor

Kesin inersin kaptanimmm

Gene mikemmel bir menu

Evet ya oglen kalk yemekti gezmekti yogun geciyor

Maasallah canim

Tatli ne yaptin bacim ben tatli ozelliklede pasta turlerini yapmayi cok severim

Maasallah canikommm

Yasemincigim az yemeye alisinca oruc tutmak cok kolay oluyor iftarda eskisi gibi krap girene kadar yemedigim icin kendimi cok hafif hissediyorum

Kesinlikle spor spor spor

tesekkür ederim canim..pismaniyede olmasaydi iyiydi ama dayanamadim:17:

menum
sahur 1 dılım ıspanaklı borek, ıspanak kavurması bır yumurta ıle ,3 zeytın lor peynır 2 kasık barbunya neskafe
ıftar bır kepce çorba, kahvaltılık bır yumurta eslıgınde 2 ,3 ısırık sımıt bır dılım ekmek
ara 1 avuctan az kuruyemıs bır kucuk elma
ara eskafe 2cevız
3 lt su biberiye cayı .yesıl cay,
spor 3 km yuruyus yazıyorum esım gelınce muhakkak yapıcam kızımı erken uyutmaya alıstırıyorum akşamları spor yapabılmek ıcın

yarın Arkasaımla arkadasa gıdecez kızı aradım sakın hamurısı yapma dedım berabr yemek yapar yerız dedım once olmaz fılan dedı tatlı yapıyım en azından yooook dedım nekdar kacabılırsek ıyıdır cısslardan abı hamurısını kım sokmus hayatımıza yaaa :50:goz gormeyınce
gonul katlanıyor ama mısafırlıkte zor oluyor valla artık gıttıgım heryere soyluyorum ne ıkram edecen bana dıye :56:tabıı nazımın gectıgı yere hem yemek hazırlamak daha zahmetsız bence hamurıslerı gıbı basını bekletmıyor ıkı ugrasmak zorunda kalmıyosum aksam pastanı yap ertesı gun yok salataydı yok boregıydı sırf tabakk bolll gorunsun dıye yapıyozda yapıyoz .kızlar yenı bır trend baslatıyorum HAMURISLI GEZMELERE OUT SAGLIKLI CORBALI SALATALI GEZMELER INN:27:

Gecen gece yatarkenn dusunuyorum actım tabıı:50: 71 e bu ay bıtmeden ınersem cunku her ay 3 kılo verme hedfı koydum kendımı odullendırecem canımın cektıgı seylerı ogune saklıyorum ve bıran once ınmek ıcın sabırsızlanıyorum

Back
X