Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yarın Arkasaımla arkadasa gıdecez kızı aradım sakın hamurısı yapma dedım berabr yemek yapar yerız dedım once olmaz fılan dedı tatlı yapıyım en azından yooook dedım nekdar kacabılırsek ıyıdır cısslardan abı hamurısını kım sokmus hayatımıza yaaa :50:goz gormeyınce
gonul katlanıyor ama mısafırlıkte zor oluyor valla artık gıttıgım heryere soyluyorum ne ıkram edecen bana dıye :56:tabıı nazımın gectıgı yere hem yemek hazırlamak daha zahmetsız bence hamurıslerı gıbı basını bekletmıyor ıkı ugrasmak zorunda kalmıyosum aksam pastanı yap ertesı gun yok salataydı yok boregıydı sırf tabakk bolll gorunsun dıye yapıyozda yapıyoz .kızlar yenı bır trend baslatıyorum HAMURISLI GEZMELERE OUT SAGLIKLI CORBALI SALATALI GEZMELER INN:27:

aynen tatlım saglıklı seyler ın:))

gunaydın kıslar
menumu yazayım

sabah
domates salatalık
5 zeytın
2 dılım tb ekmek
sekersız cay

ara
3 kayısı
2 tam ceviz

öğlen
6yk kuru fasulye
1 dılım tb ekmek
1 kase yogurt

ara
3 kuru kayısı
6 tuzsuz badem
yeşilçay

akşam
8 yk kasıgı ıspanak yemegı
4-5 kasık yogurt

ara
1 elma
1 bardak süt

su:2lt

Diyetisyen menüsüüüü diye bağırıyor. Çok tanıdık geldi::9:

Gecen gece yatarkenn dusunuyorum actım tabıı:50: 71 e bu ay bıtmeden ınersem cunku her ay 3 kılo verme hedfı koydum kendımı odullendırecem canımın cektıgı seylerı ogune saklıyorum ve bıran once ınmek ıcın sabırsızlanıyorum

tatlım bende cumartesı gununu ıple cekıyorum verdıysem sumu yagmı dıye:)

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
peynirli yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
3 kayısı
2 yem kaş süt kaymağı

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
ızgara balık
salata
1 kayısı

SPOR
75 dk koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

menun super tatlım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugünkü menümü yazayım kızlar
Sabah (ben erken uyandım kahvaltıya kadar tutsun diye yedim)
2 gün kurusu
4 badem

Kahvaltı 1 yumurta ile yağsın omlet
1 kk beyaz peynir az yağlı
2 ceviz
Maydanoz, dereotu, domates, salatalık
2 dilim kepekli kızarmış ekmek

Öğlen
6-7 yk ıspanak yemeği az yağlı
3 yk yoğurt
2 kaşık makarna

Ara 1 portakal 6-7 fındık

Akşama
100 gr biftek ile 40 gr lavaşa dürüm
Cacık

ara 3 grisini

Tüm yediklerimi internetteki sisteme girdim diyetisyene yolladım henüz yorum gelmedi ama çok enteresan 1600 kalorilik diyeti tamamlayamadım 1200 kalori olmuş ama yağ ve proteinde günü aşmış görünüyorum :(
Demekki skalori sayarak yediğimizde doğru yaptığımızı az yediğimizi düşünürken yanlış yapıyormuşuz :26:
Spor 1 saat yürüyüş..
Su 2,5 lt

tatlım menun cok gusel ama bıldıgım kadarıyla beyaz peynır ve yumurta aynı anda yenmıyormuş:nazar::nazar::nazar:

fazla cıkmıcam inşallah da istediğim kadarda eksiz cıkmıcam sanırım :(
ya aynen oyle oluo 1 werip 1 alıorum mehter marsı gibi gidiorum surda 7 kilo war ya 1bucuk ayda werebilirim sabredemiorum bunada sinir oluorum..
hedef koysam ya kaptan mart 1 de 60 olayımm burdan kendime seslenıorum :)

Caglacim sabir otu acidir bu sozu cok severim. Acidir ama mukafati buyuktur inan suan seninle inatlasan o metan bigun oyle bi aktiflesiyo ki tikir tikir gidiyor kg sadece sabret ::38: aksamdanda sabahi dusunme tatlim aklinda surekli yemek olursa zorlanirsin :29:

Herkese selam kızlar nasılsınız bakalım
Bn biraz daha iyiyim artık kafama bişi takmamaya calısacagım
Kendimden baska kimseye yapmıyorum wallahi gercekten öle
Sizler nasılsınız NORAA CIM cok tebrik ederim gerçekten bu azimle gidersen istedigin kıloya ulasmakta zorluk cekmıceksın gibi

Mervecim geçmiş olsun... İnş daha iyisindir. :26::26:

bende dünkü menümü yazayım:42:

sabah(11:30 ) : 2 yumurta(yumurtalarım çok küçük bi dahakine buyuk boy alıcam böyle çok göze batıyor:1: ), 2 dlm ekmek,4 zeytin, çok az tulum peyniri,1 kupa kayısılı form çay.

akşam (17:00) : 1 tabak çorba, yarım tabak pırasa yemeği,salata, 2 kaşık yoğurt

ara : 1 fincan çay, 2 tane mısır pirinç patlağı varya eti formun ondan yedim, 1 tane hurma

2 lt su
12 dk trombolin, 50 mekik
Çok az değil mi :18:

Kızla günaydınn :16:

bireyselde 2.olmuşumm :52: geçmişi okudum hepinize çok tşk ederimm :16:

dün akşam diyeti bozdum demicem sadece kendime ödül verdim ödülümü de duysanız :9: aylardan sonra canım kuru fasulye çekti kuru fasulye ve taze fasulye 3 baklava yedim üzerine de 2 form çayı içtim ki hemen wc ye çıkayım, bunlar moralımı bozdu mu hayırr :52: bugün tam gaz devam edıyorum hedefi 63'e çektim bu kez :) buralardayım hala yanı :1:

tebrikler hedefini aşağıya çekmene sevindim. :17::17:

menüm

5 zeytın
2 dılım ekmek
beyaz peynır
sekersız cay

ara
3 gun kurusu
2 tam ceviz
1 yesılcay

öğle
piliç roti
2dılım ekmek
bol yesıl salata

ara
yok

akşam
5 küçük köfte
1kase yogurt
2 dılım ekmek

ara
2 kuçuk mandalına
1bardak sut

bol cay
3lt su

menüm

5 zeytın
2 dılım ekmek
beyaz peynır
sekersız cay

ara
3 gun kurusu
2 tam ceviz
1 yesılcay

öğle
piliç roti
2dılım ekmek
bol yesıl salata

ara
yok

akşam
5 küçük köfte
1kase yogurt
2 dılım ekmek

ara
2 kuçuk mandalına
1bardak sut

bol cay
3lt su

Canim bu menulerle sen yagdan vereceksin malum diyetisyeninin ilk plani yag oranini dusurup sonrasinda sporu eklemek yoksa yaglar sporla kasa donebiliyor hic merak etme gidiyor yağlar darisi hepimize ohh ohh:8:

Günaydın kızlar nasılsınız
Bn biraz daha iyiym yalnuzca basım sabahları kalkınca cok agrıyor dawul gibi oluyor ama oda gececek temizliğe werdim kendimi :1:
Edacım hiç görüşümeyoruz canm bnm nasılsın iyimisin

Noraaa nasıl gidiyo canm

Ayulduz bugun sohbetin varmı

Sahgul neden yaptıgın cicilerin fotosu yok artık:(

Kızz erikk senin adet bitmiş olması lazım günleri takip et
Bak ibrahim saracoglunu dınledim geçen incir kürü yapabılırsın istersen
Çok bekleme calışmalara basla bebiş istiyoruzz

Sekerkız sen tedavıye baslıcakyın gulum noldu

Swetttcim esmer bımbam napıyosun kuzucum özledim kızz senide
Annneannen iyi dimi bu aralar aman ii olsunda

Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre

Çaglacım bak cok ii gidiyosun bu hafta + ım var dıye salma hersey yoluna gırıyo bak dersler gusel sporuda aksatmassan cok gusel olacak

Yasemincm kızz buaralar seni dertli gördüm niye ki canm benm rabbim sıkıntını derdını varsa hastalıgını gidersin :) üzme tatlı canını
KAYBECEK ZAMANIMIZ YOK UNUTMA:)))( tutdum bnu)

Sevılay sen nerdesın ögrencilerin dınav zamanımı geldi kızz
Su diyonn kacıyon bacım
Caktırma sende olmasan kımsenın aklına su mu gelmıcek:1::1:

Sulofe sen nasılsın cnm sporu aksatmıyosun dımı o kadar ımkan ayarladın kendine kacırma canm bnm eminim cook güsel kılolar vereceksin

Yahuuuu kaptan nerdesin napıyosun dicem sen bu saatte uyuyosundur malum 3 cıcuk gece uyutmuyo uyu bebişim ama fazlada uyumaa

Immmmmm kim kaldı bi bakayımmmmmm

:1:
Yok kimse heralde unuttuysamda afedin ılur mu afedin bni:1:

Herkese yeşiay bnden bu sabah
:7::7::7:

Bn biraz daha iyiym yalnuzca basım sabahları kalkınca cok agrıyor dawul gibi oluyor ama oda gececek temizliğe werdim kendimi :1:

Noraaa nasıl gidiyo canm

Ayulduz bugun sohbetin varmı

Sahgul neden yaptıgın cicilerin fotosu yok artık:(

Kızz erikk senin adet bitmiş olması lazım günleri takip et
Bak ibrahim saracoglunu dınledim geçen incir kürü yapabılırsın istersen
Çok bekleme calışmalara basla bebiş istiyoruzz

Swetttcim esmer bımbam napıyosun kuzucum özledim kızz senide
Annneannen iyi dimi bu aralar aman ii olsunda

Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre

Çaglacım bak cok ii gidiyosun bu hafta + ım var dıye salma hersey yoluna gırıyo bak dersler gusel sporuda aksatmassan cok gusel olacak

Yasemincm kızz buaralar seni dertli gördüm niye ki canm benm rabbim sıkıntını derdını varsa hastalıgını gidersin :) üzme tatlı canını
KAYBECEK ZAMANIMIZ YOK UNUTMA:)))( tutdum bnu)

Sevılay sen nerdesın ögrencilerin dınav zamanımı geldi kızz
Su diyonn kacıyon bacım
Caktırma sende olmasan kımsenın aklına su mu gelmıcek:1::1:

Sulofe sen nasılsın cnm sporu aksatmıyosun dımı o kadar ımkan ayarladın kendine kacırma canm bnm eminim cook güsel kılolar vereceksin

Yahuuuu kaptan nerdesin napıyosun dicem sen bu saatte uyuyosundur malum 3 cıcuk gece uyutmuyo uyu bebişim ama fazlada uyumaa

Mervişimm tşk ederim :16: bu sabah iyi gibisin sanki bana öyle geldi, enerjin yerinde eskisi gibi :) Rabb'im hep yüzünü güldürsün böyle enerjik ol işte sana böylesi yakışıyor alışmışız neşeli bizi güldüren mervişe :1:

MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 minik yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
10 zeytin
1 dilim peynir
2 kayısı
1/2 demet dereotu

ÖĞLE :
tarçınlı keten tohumlu portakallı yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
1 por kırmızı pancar
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

10 NUMARA menü. Kahvaltıya bayıldım.

Ben geldimmmmm :3:
Kızlar bugün nedense diyetisyene gideceğim diye çok heyecan yaptım. Randevum 4 deydi ben Saat 1 de yemeyi içmeyi bıraktım. Yağ su kas oranım doğru çıksın diye! Ama fazla abartmışım o kadarına gerek yokmuş. Görüştüğüm diyetisyen çok tatlı genç bir kız ama nasıl güzel :15: maşallah. 1 saatten fazla bir görüşme oldu ama size anlatmak istediğim Asıl konu uzun uzun pazarlık ettim. Neden mi? Çok güzel bir sistemleri var haftada 1 gün görüşeceğiz ama her gün yediklerimi saat saat internet üzerinden bir sisteme giriş yapıcam onlarda bana ilk yanlışda müdahale edecekler:18: işte bu nokta benim için süper . Takip edilip sıkıya alınınca korkup dikkat ediyorum :9: veee son bir güzellikte sizler için işyerinde arkadaşlarımında gelmek isteyebileceklerini fiyatlara toplu bir indirim yapmalarını rica ettim :23:
Internette fiyatları var benim göndereceğim herkese %25 indirim sözü verdi. Ilgilenen Ankara'da yaşayan arkadaşlarla iletiişime geçebiliriz. Diğer güzel yanı Ankara'da olmayanlar isterlerse internet üzerindende görüşme yapıyorlar fiyatı daha uygun üstelik. İşteee böyle :21:
Haftada 3 gün spor ve diyet bakalım neler olacak :1:
1600 KALORİLİK ZAYIFLAMA DİYETİ
DEĞİŞİM MİKTARLARI
SÜT
1,5 Değişim
MEYVE
3 Değişim
ET
5 Değişim
YAĞ
4 Değişim
EKMEK
10 Değişim
ŞEKER

SEBZE
2 Değişim

Başlangıç Kilo

Hedef Kilo

ÖRNEK MÖNÜM
Sabah
1kk beyaz peynir yada 1adet yumurta

Bolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık

2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek

Ara Öğün - 1
Spora gitmeden

4 adet kuru kayısı+3-4 adet badem

Öğle
1kase çorba yada 3-4yk bulgur pilavı
5-6 yk sebze yemeği (susuz)
60gr kadar et/tavuk/balık yada 5yk kadar kurubaklagil yemeği(susuz)
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
1dilim tam tahıllı ekmek
1Porsiyon salata(yağsız)

Ara Öğün - 2
2 adet taze meyve yada 7-8 adet kurumeyve
1 Adet kepekli galeta veya 3tane kepekli grisini
3-4 adet badem yada 2 ceviz yada 20gr leblebi
Akşam
1kase çorba yada 3-4 bulgur pilavı
5yk kurubaklagil yemeği yada 90gr kadar et/tavuk/balık yada 2kk kadar peynir
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
5-6 yk sebze yemeği(susuz)
1porsiyon salata
1dilim tam tahıllı ekmek
Ara Öğün - 3
1 adet meyve

1bardak kefir

Bu arada yaşadığım Açlık nöbetleri için yoğurt kürünüzdeki tarifi verdi :ssz:
Hayırlı olsun inş güzel sonuç alırsın. değişik bir sistemi var. Tam anlamadım.:17:

Canim bu menulerle sen yagdan vereceksin malum diyetisyeninin ilk plani yag oranini dusurup sonrasinda sporu eklemek yoksa yaglar sporla kasa donebiliyor hic merak etme gidiyor yağlar darisi hepimize ohh ohh:8:

ayy ınsallah cnm agzından bal damlıyo sabah sabah ınsallah :16::16::16: gıtsın su yagcıklar bıran once hepımızden

tatlım bıraz daha erteledık tedavıyı ben bıras verıyım de doktorumda gerek duymuyo daha erken dıyo amelıyat olalı daha 4 ay oldu vucutta bı duzene gırsın dedı ıste rabbım ne zamna nasıp ederse artıkın korunmayı bıraktık bakalım bu ay

cok degıl tatlım verırsın ıye veremeyesın benım dıyetısyen bu hafta 1,200 begenmedı daha fazla olması gerekdedı gerısını sen dusun:)

Çok manyak oluyor. Diyetisyen diyorki sporsuz ortalama bu menülerle haftalık 2 kilo verilir diyor. 1,5 kg nin altında verince benimkide kızıyor. :9:

Back
X