Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız
Bn biraz daha iyiym yalnuzca basım sabahları kalkınca cok agrıyor dawul gibi oluyor ama oda gececek temizliğe werdim kendimi :1:
Edacım hiç görüşümeyoruz canm bnm nasılsın iyimisin

Noraaa nasıl gidiyo canm

Ayulduz bugun sohbetin varmı

Sahgul neden yaptıgın cicilerin fotosu yok artık:(

Kızz erikk senin adet bitmiş olması lazım günleri takip et
Bak ibrahim saracoglunu dınledim geçen incir kürü yapabılırsın istersen
Çok bekleme calışmalara basla bebiş istiyoruzz

Sekerkız sen tedavıye baslıcakyın gulum noldu

Swetttcim esmer bımbam napıyosun kuzucum özledim kızz senide
Annneannen iyi dimi bu aralar aman ii olsunda

Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre

Çaglacım bak cok ii gidiyosun bu hafta + ım var dıye salma hersey yoluna gırıyo bak dersler gusel sporuda aksatmassan cok gusel olacak

Yasemincm kızz buaralar seni dertli gördüm niye ki canm benm rabbim sıkıntını derdını varsa hastalıgını gidersin :) üzme tatlı canını
KAYBECEK ZAMANIMIZ YOK UNUTMA:)))( tutdum bnu)

Sevılay sen nerdesın ögrencilerin dınav zamanımı geldi kızz
Su diyonn kacıyon bacım
Caktırma sende olmasan kımsenın aklına su mu gelmıcek:1::1:

Sulofe sen nasılsın cnm sporu aksatmıyosun dımı o kadar ımkan ayarladın kendine kacırma canm bnm eminim cook güsel kılolar vereceksin

Yahuuuu kaptan nerdesin napıyosun dicem sen bu saatte uyuyosundur malum 3 cıcuk gece uyutmuyo uyu bebişim ama fazlada uyumaa

Immmmmm kim kaldı bi bakayımmmmmm

:1:
Yok kimse heralde unuttuysamda afedin ılur mu afedin bni:1:

Herkese yeşiay bnden bu sabah
:7::7::7:

Mervecim gunaydin canim seni boyle pozitif gormek ne guzel :16: canim gun saymays baslamadim bu ayda o strese girmeyelim dedik :9: tabiei caizse biz elimizden geleni yapalim gun saymadan oda ayri bor stres valla bakalim kismetimizde ne zaman hayirlisiyla sagliklisiyla varsa o zaman gelsin bebisimizde

menüm

sabah
5 zeytın
1 dılım ekmek
sekersız cay (alelacele yedım az oldu)

ara
3 kuru kayısı 2 tam ceviz
1 yesılcay

öğle
kıymalı karnıbahar yemegı
1 dılım tb ekmek
yogurt

ara
yarım elma
1 ceviz

aksam
zeytınyaglı kerevız
yogurt

ara
6-7 adet badem
mandalına 1 küçük
1 bardak süt

2,5 lt su

Güzel menü :17:

Çok manyak oluyor. Diyetisyen diyorki sporsuz ortalama bu menülerle haftalık 2 kilo verilir diyor. 1,5 kg nin altında verince benimkide kızıyor. :9:

aynen tatlım oyuzden sımdı cumartesıyı ıplen cekıyorum:)) cuma gunu gercı gorucem ama nerden gıttıgı bellı olmadıgı ıcın:)

Selamun aleykum bacilarim 4 km yuruyusumu yaptim,1lt suyumu ictim biraz dinlenip kahvaltimi yapicamnn superimmm superrrr

şulecim hadi hayırlı olsun diyetisyen meslesi.ben ilk hafta 2600 vermiştim.neden olmasın sende verirsin.
dilekcim Allah kabul etsin canım.ben bu hafta diyetisyene uyuyarak gittiğimden sormayı unuttum.kahve serbest mi,birde oruc tutarsam nasıl yapayım.benim okadar cok borcum varki günler cok uzamadan başlasam iyi olacak.
banucum slogan süperrrrr.
blue canım maşallah.demek yufka açıp yaptın.bende bugün kıymali börek düşünüyorum uzun zamandır hazır yufkalar takılıyor aklıma hiçç içime sinmiyor ama açamam ben diye korkuyorum cokkk eskiden açmışlığım var.
helincim başarılar canım.bende deneyeceğim tarifini eşimi mezuniyetini kutlayacagız.
sevgilirakibelerim cumadan beri 300 gr vermiş bulunmaktayım duyrulur.:10:

Rakibem tartı günü görüşürüz. :9::9:

günaydıııın herkeseee
Günaydın kızlar nasılsınız
Bn biraz daha iyiym yalnuzca basım sabahları kalkınca cok agrıyor dawul gibi oluyor ama oda gececek temizliğe werdim kendimi :1:
Edacım hiç görüşümeyoruz canm bnm nasılsın iyimisin

Noraaa nasıl gidiyo canm

Ayulduz bugun sohbetin varmı

Sahgul neden yaptıgın cicilerin fotosu yok artık:(

Kızz erikk senin adet bitmiş olması lazım günleri takip et
Bak ibrahim saracoglunu dınledim geçen incir kürü yapabılırsın istersen
Çok bekleme calışmalara basla bebiş istiyoruzz

Sekerkız sen tedavıye baslıcakyın gulum noldu

Swetttcim esmer bımbam napıyosun kuzucum özledim kızz senide
Annneannen iyi dimi bu aralar aman ii olsunda

Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre

Çaglacım bak cok ii gidiyosun bu hafta + ım var dıye salma hersey yoluna gırıyo bak dersler gusel sporuda aksatmassan cok gusel olacak

Yasemincm kızz buaralar seni dertli gördüm niye ki canm benm rabbim sıkıntını derdını varsa hastalıgını gidersin :) üzme tatlı canını
KAYBECEK ZAMANIMIZ YOK UNUTMA:)))( tutdum bnu)

Sevılay sen nerdesın ögrencilerin dınav zamanımı geldi kızz
Su diyonn kacıyon bacım
Caktırma sende olmasan kımsenın aklına su mu gelmıcek:1::1:

Sulofe sen nasılsın cnm sporu aksatmıyosun dımı o kadar ımkan ayarladın kendine kacırma canm bnm eminim cook güsel kılolar vereceksin

Yahuuuu kaptan nerdesin napıyosun dicem sen bu saatte uyuyosundur malum 3 cıcuk gece uyutmuyo uyu bebişim ama fazlada uyumaa

Immmmmm kim kaldı bi bakayımmmmmm

:1:
Yok kimse heralde unuttuysamda afedin ılur mu afedin bni:1:

Herkese yeşiay bnden bu sabah
:7::7::7:
hayırlıısı artık mervecimm daha iyi olmana sewindimm

Kizlar gecmisi okurken yarismadan bahsediliyor ne yarismasi bu

Mervem iyi olmana sevindim bitanem .canim benim herkesinde hatrini sormus .bacim benim sohbet gunlerim sali ve carsamba

Ayy pazartesi sabah sabah 3 ziyaretci mi :53:

Birileri hirsimizin kokusunu aldi galiba:15:

Ayy pazartesi sabah sabah 3 ziyaretci mi :53:

Birileri hirsimizin kokusunu aldi galiba:15:

Masallah de bacim saliyacaz cuma gun buralari . valla kizlar bu hafta istah patlamsi ,yok efendim misafirlikteydim kacirdim misafir geldi yedim duymak istemiyirum mucadelemizi edelim veremezsekte Alnimizin akiyla cikalim tabi bunlari once kendime soyluyorum:)

Ben her yemegimin bitiminde bir cin biber yiyorum hem bagirsaklari muthis calistiriyor hemde metoyu hizlandiriyormus deneyin derim kizlar

Mervişimm tşk ederim :16: bu sabah iyi gibisin sanki bana öyle geldi, enerjin yerinde eskisi gibi :) Rabb'im hep yüzünü güldürsün böyle enerjik ol işte sana böylesi yakışıyor alışmışız neşeli bizi güldüren mervişe :1:
Geliyom geliyom siz. Bekleyin az toparlanayım gülmekten karnınıza agrı girecek :1: canm güzel dileklerin için co saol valla böle görünce enerjim yerine geldi
tatlım bıraz daha erteledık tedavıyı ben bıras verıyım de doktorumda gerek duymuyo daha erken dıyo amelıyat olalı daha 4 ay oldu vucutta bı duzene gırsın dedı ıste rabbım ne zamna nasıp ederse artıkın korunmayı bıraktık bakalım bu ay
Oyyy canm bnm rabbim hayırlı zamanda hayırlı ewlat nasip etsinn
Güzel haberleri beklıyorum yinede yani:))
Mervecim gunaydin canim seni boyle pozitif gormek ne guzel :16: canim gun saymays baslamadim bu ayda o strese girmeyelim dedik :9: tabiei caizse biz elimizden geleni yapalim gun saymadan oda ayri bor stres valla bakalim kismetimizde ne zaman hayirlisiyla sagliklisiyla varsa o zaman gelsin bebisimizde
İnş inşş hadi bakalım teyze yapın bni yahuu;))
günaydıııın herkeseee

hayırlıısı artık mervecimm daha iyi olmana sewindimm
Canm bnm valla bn senin resmini gördüm böle o gözler varya o gözler istese dagları devirir
Sen iste yeter ki
Kızlar bu arada cagla cok güsel bi bayan
Dısarda görsem normal hiç ewli falan deme üstelik erkek olsam sarkarım yani
Mervem iyi olmana sevindim bitanem .canim benim herkesinde hatrini sormus .bacim benim sohbet gunlerim sali ve carsamba

Hmmm masallah masallah
Sohbetler insanın nefsini terbiye ediyır biİm yeriiEde dua et bacım
Bak mesela sahgulumuze erigimize sekerkızımıza rabbim tombiş tombiş yawrucuklar nasip etsin erige ikiz versin hatta ole dua et :)))

Back
X