Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mervecim evin sıcacık duruyor böyle gelip de bi yeşil çay içesim geldi:) ben de tam etamin işlememi paylaşacaktım dün gece bitirdim aslında bakınca çok ufak detaylar var düzeltilebilecek, ama bitti sayılır:) ilk çalışmam bu, hazır bi taslak üzerinden yaptım, ama taslak çok eksikti, denizi vs ben kendim ekledim, daha güzel oldu:) resmen ustalık kazandım :)))
bir de çerçeve azcık büyük kaldı, içine ek bir çerçeve yapacağım mukavvadan..

$image.webp

Kızlar yatak odam ve mis odamın bir kısmı

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $image.webp
    $image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $image.webp
    $image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $image.webp
    $image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $image.webp
    $image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 56
bu hafta grup içindede sıralama yapalım 1. 2. 3.

tatlım menun cok gusel ama bıldıgım kadarıyla beyaz peynır ve yumurta aynı anda yenmıyormuş:nazar::nazar::nazar:
yaa hiç bilmiyordum ben sorayım bi diyetisyene .. Haftaiçi zaten ikisini birden bulmak zorda pazar keyfi yaparken gözüm doysun gönlüm doysun hesabı dolduruyorum tabağımı :27:
menüm

5 zeytın
2 dılım ekmek
beyaz peynır
sekersız cay

ara
3 gun kurusu
2 tam ceviz
1 yesılcay

öğle
piliç roti
2dılım ekmek
bol yesıl salata

ara
yok

akşam
5 küçük köfte
1kase yogurt
2 dılım ekmek

ara
2 kuçuk mandalına
1bardak sut

bol cay
3lt su
kuzum sabah peynir öğlen tavuk akşam köfte "protein" fazla olmamış mı? ama genel hatlarıyla güzel tabii

Günaydın kızlar nasılsınız
Bn biraz daha iyiym yalnuzca basım sabahları kalkınca cok agrıyor dawul gibi oluyor ama oda gececek temizliğe werdim kendimi :1:
Edacım hiç görüşümeyoruz canm bnm nasılsın iyimisin

Noraaa nasıl gidiyo canm

Ayulduz bugun sohbetin varmı

Sahgul neden yaptıgın cicilerin fotosu yok artık:(

Kızz erikk senin adet bitmiş olması lazım günleri takip et
Bak ibrahim saracoglunu dınledim geçen incir kürü yapabılırsın istersen
Çok bekleme calışmalara basla bebiş istiyoruzz

Sekerkız sen tedavıye baslıcakyın gulum noldu

Swetttcim esmer bımbam napıyosun kuzucum özledim kızz senide
Annneannen iyi dimi bu aralar aman ii olsunda

Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre

Çaglacım bak cok ii gidiyosun bu hafta + ım var dıye salma hersey yoluna gırıyo bak dersler gusel sporuda aksatmassan cok gusel olacak

Yasemincm kızz buaralar seni dertli gördüm niye ki canm benm rabbim sıkıntını derdını varsa hastalıgını gidersin :) üzme tatlı canını
KAYBECEK ZAMANIMIZ YOK UNUTMA:)))( tutdum bnu)

Sevılay sen nerdesın ögrencilerin dınav zamanımı geldi kızz
Su diyonn kacıyon bacım
Caktırma sende olmasan kımsenın aklına su mu gelmıcek:1::1:

Sulofe sen nasılsın cnm sporu aksatmıyosun dımı o kadar ımkan ayarladın kendine kacırma canm bnm eminim cook güsel kılolar vereceksin

Yahuuuu kaptan nerdesin napıyosun dicem sen bu saatte uyuyosundur malum 3 cıcuk gece uyutmuyo uyu bebişim ama fazlada uyumaa

Immmmmm kim kaldı bi bakayımmmmmm

:1:
Yok kimse heralde unuttuysamda afedin ılur mu afedin bni:1:

Herkese yeşiay bnden bu sabah
:7::7::7:
kaçırırmıyım hiç :21: haftada 3 gün tam gaz, hem keyif alıyorum hemde dua. BUrda tüm kızlar hayatlarından memnunlar :10:

Hayırlı olsun inş güzel sonuç alırsın. değişik bir sistemi var. Tam anlamadım.:17:
neyi farklı geldi kuzum yazda bende sorayım kadına merak ettim bak şimdi :44:

Selamlar kizlar:16:

Bende isimi ancak bitirip geldim..
hemen yediklerimi yazayim,sonrada gecmise dalayim:52:

Sabah

3 kasik yulaf ezmesi,1 kase yogurt

ögle

yarim tabak kiymali makarna,ayran

aksam

6 kasik etsiz bamya,1 kase mercimek corbasi
su
2,5
spor
lesslie 3 ml
100 mekik
250 ip atlama
15 dk jullian

Kizlar yemek yarismasi icin oylama baslamis..hadi sizde kullanin oylarinizi:54:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...cookplus-sponsorlugunda-127.html#post33389908

kizlar sakin bana oy vermek zorunda hissetmeyin kendinizi..hangi tarifi begendiyseniz oyunuzu ona verin:16::16:

Kızlar evimide göstertdim size :)))
Buyrun gelin siZi agırlayayım cook isterimm

Bluemcum cok güsel olmus bnde cok severim etamin biliyomusun ama seninki gercekten cok hış olmuss

Çok manyak oluyor. Diyetisyen diyorki sporsuz ortalama bu menülerle haftalık 2 kilo verilir diyor. 1,5 kg nin altında verince benimkide kızıyor. :9:
hadi yaaa.. allahııım darısı başıma olsa keşke :) ben haftada 2 kilo versem yaza manken olarak giriş yaparım herhalde :16:
Selamun aleykum bacilarim 4 km yuruyusumu yaptim,1lt suyumu ictim biraz dinlenip kahvaltimi yapicamnn superimmm superrrr
maşallah bacım :nazar:
çoğu yağdan gitmiştir merak etme.
Benim sudan gitmiyordu bu aralarda yağdan gitmiyor. Öyle bir dengesizim işte :9::9:

olsun sırayla demek ki sonuçda gidiyor işte :1:

Sabah

ögle

aksam

su
2,5
spor
lesslie 3 ml
100 mekik
250 ip atlama
15 dk jullian

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...cookplus-sponsorlugunda-127.html#post33389908

kizlar sakin bana oy vermek zorunda hissetmeyin kendinizi..hangi tarifi begendiyseniz oyunuzu ona verin:16::16:

Ahanda oy verdim sebzeli eriste senin dimi kaptancim :26:

Kızlar evimide göstertdim size :)))
Buyrun gelin siZi agırlayayım cook isterimm

Bluemcum cok güsel olmus bnde cok severim etamin biliyomusun ama seninki gercekten cok hış olmuss

:20: cixx bacim olmamis yatak odasinda tv olmamis bu tv hayatimizi sabote ediyor ya yatak odalarina bile sizfi :9:

canım bi hobiye ihtiyaç duyuyordum daha önceden yapmışlığım vardı internetten bi arkadaşımın yaptığını görünce aa dedim ben neden yapmıyorum hem evime ne güzel tablolar yaparım..
şimdi bir yastık başladım, aslında yarısına geldim, bu tabloyu işlerken iğnesini kaybettim ( çok ince olduğu için başka iğne ile yapamadım) o arada yastıkta baya yol kattettim, o daha iddialı :) evimde türk işini temsil etsin diye yapıyorum.. sonra hediyelik de yapacağım lavanta kesesi vs gibi, yabancılara hediye..

Sabah

ögle

aksam

su
2,5
spor
lesslie 3 ml
100 mekik
250 ip atlama
15 dk jullian

yaa ne demek kaptanjım tabiii sana vercem ben :38: Bir yemek blogerı (Tam 3 yıldır yemeklere ve sofralara yorum yapıyorum)olarak hepsini tek tek inceledim haftasonu. evet güzel terifler var ama anlatım, emek ve tahmini lezzet olarak seninki kıyaslanamaz. ben kendi adıma çok beğendim. Sunumunu da çok beğendim. Hatta bu sabah erkenden bakmıştımda nerden oy veriliyor diye çözememiştim :54:

kaptancım sağol valla, burda ikram meselesi çok önemli, malum yemekler vs çok oluyor, hele yabancılara yaparsam bayılırlar bu böreğe:)
karaköy böreğinin harcı soğanlı ve kıymalı oluyor, bol soğanla kıymayı kavurup karabiber az kimyon ve az kırmızı biber koyarsan muhteşem bir harç oluyor..

deniz kenarı oy oyyy:( inşallah burdan sonra deniz kenarı bi yere tayinimiz çıkar diye öyle istiyorum ki.. mavisini görsem bana yeter..

canım narlı bi kek tarifim var, ama kek gibi değil şerbetli tatlı gibi ama şerbet yok.. bir de muzlu jöleli bi tavuk göğsü yaptım keşke fotosunu çekseydim, bir de hurmalı kurabiye, burda hurma ezmesi satılıyor, onunla yaptım, ama normal hurmayı suda bekletip rondodan geçirince de aynısı oluyor..

mervişim sağol canım hafızan maşallah:) çok incesin çok sağol:) ruhunun inceliği bedenine yansısın inşallaah:))))

en zayıf benim ama noranın benden daha az vereceği kilo var malesef :9::9: 5 kilo kaldı.. sırtımda boş yere 5 kiloluk bi yük taşıyorum şuanda.. ama gidecek inşallah.. bundan sonra da hamilelik vs olursa da hep karataya devam edeceğim..
şuanda da oğlum soğuk algınlığı geçiriyor hafif ateşi çıktı ama doktor soğuk algınlığı dedi antibiyotik vermedi çokşükür.. inşallah ilerlemez..

canım sabaha mutlaka zeytin ekle 8-10 tane yiyebilirsin.. zeytin dünyada Gİsi sıfır olan tek meyve, o nedenle kilo yapmaz ve çok güzel tok tutar..yağıyla beraber güzelce ye.. yumurtayı 1 yumurta 1 muz da yiyebilirsin, muz yediğinde kayısı yeme, ama kuru kayısıyı genel olarak 3-4 tane kahvaltına ekle..
benim de türkiyeden geldi kuru kayısılarım :52:

Canim zeytinin organigini bulamadim ki :9: bakalim cumaya kadar Karatay yapacagim sonuc ne olacak :8:

:20: cixx bacim olmamis yatak odasinda tv olmamis bu tv hayatimizi sabote ediyor ya yatak odalarina bile sizfi :9:

Ahh bebişim haklısın
Genelde pazar günü kullanıyorum dizim var oda film seyrediyo genellikle bazen acıyorum yalan degil ama haftada bi kez bazen hiç
Misafir odama yer yapıcam oraya koymayı düşüüyorum

Canim zeytinin organigini bulamadim ki :9: bakalim cumaya kadar Karatay yapacagim sonuc ne olacak :8:

canım bulabildiğin kadar, neticede herşeyin organiğini bulmamız mümkün değil ki..bunun yumurtası peyniri bulguru sebzesi meyvesi cevizi fındığı nereye kadar organik arayacağız.. ben çok takıntı yapmamak kaydıyla dikkat ederek elimizden geleni yapma taraflısıyım çok düşününce canım sıkılıyor ve yediğim hiçbişeyin faydası yok diye düşünmeye başlıyorum

Suuuuuu da suuuuu 2 lt oldu. Erigim masallah sabahin nurunda 1 lt yi devirmissin cnm valla o saatte uyuyodum ben

Back
X