Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
sahgull, kelebekolacam

doktorcummmm hoşgeldin:16::16:

gizli üyede kaptanımdır kesinnn:9:

Leslie mi yaptım mekiğimi çektim squat yaptım su içtim 2 bardak
Şimdi yeşil çay eşliğinde dizi seyredeceğim oğlum uyudu çokşükür daha iyi

menum sahur 1tabak corba 50 gr peynır
ıftar salata, corba,pateteslı sulu kofte ,yogurt
ara cay bir tane cikolatalı gofret :50:
ara neskafe beyaz leblebı 10 fındık
su 2,5 lt 2bardak yesıl cay

Ewett kızlarr geçmişi okudumdaa sölee bi bnm neden normalbi ewlenme teklifi olmadiki dedim :1:
Bnmki güzeldi ama herzamnkş gibi komikti
...................talep olursa anlattım :1::9:
Asıl konu şu süprizler
Şimdi size birsey danısacagım
Bu ayın 30 u ewlilk yıl dönümü aslında nikah günümüz 27 si ama düğün 30 ya bn öle sayıyorum
Şimdi bnm kinin saate ihtiyacı wardı
Ama unuttu saat alacagını şimdi bnm aklımda :1: bn alsammı diyorum
Ama ayrıyetende gusel bi süprz yapayım diyorum
Nasıl birsey yapsam :1::9:
Subatın 17 side dogum günü
14 malum sewgılıler gunu 2 sene boyunca kutladık yani o bna hedıye aldı bn güsel yemk hazırladım
:))pastafalan yapmıştım 14 subatta
3 tarıh var birbirne yakın ne yapsam dıyorum bluemcum sendende gusel fıkırler istemiyorum degilll yani

Swetcemmmmmm nerdesssssinnn senn bugunn n yoksunnnnnn

bacım evlıklık teklıfı merak ettım sımdıı

bende biberiye içtim .gündüz yeşil çayı fazla kaçırdım.akşamda küçük bir kaçamağım oldu onu enerji harcayarak telafi etmeye çalıştım.kimseyok sanıyordum kusura bakma sahgüllcüm

kızlarrr yarın son günümüz dağıtan varsa toparlasın.en azından artı çıkan olmasın.gecen haftayı telafi etmemiz lazım.

saat gec olmus hepinize huzurlu bir gece diliyorum.:16:kabustan uzakk yüz güldürecek rüyalr görmek dileğiyle..aman yine neydi o sanatcının adını onu felan görme mervecim..

kızlarrr yarın son günümüz dağıtan varsa toparlasın.en azından artı çıkan olmasın.gecen haftayı telafi etmemiz lazım.

yarın annemlerde gelecek yemege sabah sporla baslamayı oglenı gecıstırmeyı aksamda hızmet edıcem dıye az yemeyı dusunuyorm bakalım gecen dıyetısyen aksam karnıbahar yogurtla gecırın ertesı gun tartıda eksı cıkarsınız dedı deneyın derım

hanımlar yarın eve bakmaya gelıyorlar satmayı dusunuyoruz neolur dua edın bacılarım hayırlı bır musterı olsunda satılsın

bereketlı bi aksam olmus arkadasın
Sağol canım çokşükür iyi geçti
menum sahur 1tabak corba 50 gr peynır
ıftar salata, corba,pateteslı sulu kofte ,yogurt
ara cay bir tane cikolatalı gofret :50:
ara neskafe beyaz leblebı 10 fındık
su 2,5 lt 2bardak yesıl cay

Canım bu menüyü diyetisyen mi verdi ? Patates gofret leblebi olmamış, hepsi akşam olduğu için daha kötü :(

Bebegim :1: bayagı sesli güldüm
Lazsın demek hee
Kızz bnde lazım eşimde samsunlu ama hiç laza benzemıyo
Bnce lazlar trabzon rize artvin gümüşhane cook bnzemesede giresunlular( giresunluyum:1:)
Ama bnmki havza samsunlu bn onu ılk gordugumde adıyamanlı malatyalı falan sandıydm
Bn ewlenme teklifi hiç hayal etmemiştim niye diye sorma bnde bilmiyorum
İşten güçten kafanıkaldıramıyodum
Ama eşim evlenme teklifi yaptı
Tektaş almamıştı ama yinede güseldi
:)))

hemşolarım bende kastamonuluyum:51:

Sağol canım çokşükür iyi geçti

Canım bu menüyü diyetisyen mi verdi ? Patates gofret leblebi olmamış, hepsi akşam olduğu için daha kötü :(

yok bacı dıyetısyene gıtsem boyle menuyle kapıdan kovar:52:oruc oldugum ıcın hepsı aksama deng geldı ekmek yemedım patetesı tercıh ettım. gofrette benım sucum degıl reglım ve oructan dusen kansekerımın sucu:)

yok bacı dıyetısyene gıtsem boyle menuyle kapıdan kovar:52:oruc oldugum ıcın hepsı aksama deng geldı ekmek yemedım patetesı tercıh ettım. gofrette benım sucum degıl reglım ve oructan dusen kansekerımın sucu:)

Tartıya yakın böyle yapmayalım grubu etkilemeyelim lütfen :)
Şaka bir yana 1 kuru kayısı yeterdi bence

Bizimki de beni 1 ay sonra ailesiyle tanıştırmak istiyor :52: heyecanlandım ama çok yanaşmıyorum biz geçen yıldan tanışıyoruz ama daha çok erken hiçbirşey net değil o böyle diyince tırstm azıcıkk :1:

bızde esımle cıkmaya basladık bır ay sonra tanıstırdı aılesıyle bır hafta sonra yuzuk takıldı soyle agzımın tadıyla gızlı gızlı bulasamadım sessız sessız tel konusamadım offf off:)

valla bacım ben gecen hafta kılo veren 3 kısı arasında olunca bıraz arsızlıgım ondan saka saka:) ben bugun tartıldım 400 gr vermıstım lakın regl etkısı tartıda ne cıkar bılemem

valla bacım ben gecen hafta kılo veren 3 kısı arasında olunca bıraz arsızlıgım ondan:51: saka saka:) ben bugun tartıldım 400 gr vermıstım lakın regl etkısı tartıda ne cıkar bılemem

Back
X