Kendime nazar ettim valla bu sabah tartida yine ayniydim bugun aksam hafif atlatmaliyim inşallah tarti oncesi wc ye cikabilirimde hedefe ulasirim 62, 9 bu haftaki hedefim ama yine 63, 7 ciktim bi gunde 800gr verebilirmiyim ki
canim yarina kadar ne giderse artik..kasma kendini bu kadar
Günaydın 3.takımın fit hatunları
Dün erkek arkadaşıma sürpriz yaptım çok sevindi :) şubeye gittim tam çıkış saatine denk geldi aradım dedim camdan bak :) diyor yeme beni

bir baktı karşısında ben

sonra akşam 8'e kadar beraberdik sonrası ben eve o eve
Günaydin canim benim..Ne kadar sevinmistir simdi
Kizlar affiniza siginarak birsey paylssmak istiyorum 5. Takimda paylasim yok bir uye disinda aktif kimse yok oda hakli olarak baska takima gecmek istedigini soyluyor .gunlerdir takip ediyorum onlara motive icin destek olacagimi yeni uye almalari gerektigini soyledim ama kimse olmadigi icin ben kendi kendime yazıyorum resmen . Ben elimden geleni yapmak istiyorum baska takimdayim ama orasi toparlanana kadar orayada yazsam yeni uye alsak olur mu yoksa takim kapanmak uzere destek olabilirim
Kaptancim bilgin oldun istedim paylasim alanina yazdim yazik nsrin diye bir uye kalmış oda gitmek istiyor zayiflamak icin o takimi secenler sallantida bir takima kabul edildikleri icin zayiflamaktan vazgecmemeliler diye düşünüyorum ben senin uyen olup onlarada gaz vermek istiyorum firsat buldukca tabi orda kimse yok suan o ayri affina siginarak yazdim paylasimada.
Canimsin ne affi..bende bir dönem destek olmak icin yaziyordum..sonra misafir araya girince biraktim..
tabikiside destek ol..hatta takimdaki diger arkadaslarda destek olsunlar..katilmak isteyenleri oraya yönkendirip,bir yüre paylasimi bol tuttarsak eminimki toparlanir takim
Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
Sabah: 1 havuç 1 yumurta peynir 7-8 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş
5 saat sonra:1 kase yoğurt 3 yk kısır bol salata
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Su:3 lt + 3 siyah çay + 2 fincan yeşil çay
spor: leslie 3 mile + 60 mekik + 20 squat ve bacak hareketleri
Günaydin canim...cok gecmisolsun canim oglusuna

Doktordan geldikten sonra haber ver canim bizede
Afiyet olsun canim..cok güzel olmus..sporda harika
Su 27 yi tek tek alintilasaydin keşke almayin sari yaa bak benim yuzu gevmistir kaptan gormeden birazini sana ve gamzeye vrriyim mi
ben kulaklarimi kapatiyorum..görmedim hic
Kaptancigim ev dubleks kaynimla kayivaldemle yasiyorum yaza kadar satip 2 ev almak istiyoruz hayirlisi
Simdi haci kacirmissin diyon ama bi pazarlik yapalim sahurda yedigim kahvalti diyelim 10 findigi ara ogun ,bir gofretide ogle yemegi yerine sayarsak yani kalori hesabina gore kalori hakkimi asmamisimdir ayrica ben 6 ogun beslenme sistemime gore bir ara ogunu yememisim bile cancagiz yarin 4 km yuruyusumu ve kacirmayacama soz verip anlasalim:)
Dilekcigim malesef pazarlik yapilmiyor bu islerde..canim takima alinirken kurallari okuyup kabul ettigini söylemistin..kurallarda yaptigin kacamaga göre ceza yaziyordu hatiliyorsan..
sen eger dedigin gibi o gofreti ve findiklari öglen ve aralarda yeseydin yinede cok sorun olmazdi..sorun aksam yemende zaten..
o zaman ben öglen yemedigim icin yemekten sonra 1 dl pasta yiyeyim desem..nasilsa kalorimi doldurmamisim desem olurmu..tabiki olmaz..
lütfen cezani cek...
İyigeceler kaptanim insaallahhh yarin 500 gr eksik gorursun tartida
tesekkür ederim canim..hepimiz insallah en az 500 gr eksik cikariz
Günaydın hanimlar
Dilekkkkkk o nasil aksam

bi ta gormeyim

zopalarim seni o kadar guzel spor yap sinra aksam patlat
Yasemincim umarim telafi edersin bu hafta dedigin gibi arti cikmak yok
Blue super spor
Sahgull alemsin

doldu mu msj sayin
Mervecim super fikir film fikri
Kaptancim menun guzel yavastan karataya mi basladin ne
Kizlar banu nerelerde haberi olan var mi hasta filan mi :26:
Günaydin ayferim..evet canim 14 subat benim kizimin dogum günü..o güne kadar karatayi denemeye karar verdim..eger faydasini görürsem devam edecegim..simdilik ilk hedef 65
canim banudan haberim yok..sekerkizda ve gamzede numarasi vardi..
kizlar biriniz arayip sorsa acaba biseymi oldu..bende merak ettim
Günaydin canimsin..ellerine saglik,mis gibi olmus caylarda
Dilekcim evin icin dilerim hayirli taliptir hayırlısı olsun canim
Dun ki menum
Sabah (7:00)
1 yumurta
1 bardak sut
Az peynir
Domates
1 cay bardagi kuruyemis
Ogle (12:00)
1 kepce corba sehriyr
10 adet sulu koftenin koftesi
Ara (17:00)
1 bardak sut
Aksam (19:30)
1 kase corba
1 porsiyon et sote (5 yk kadar)
1 adet keciboynuzu (bu bebek icin karatayda diyabetlere yasak ama bize yasak mi bilmiyorum :26:)
Su: 2 lt
Spor: bugunun yemegibi yaptim filan isim bittiginde saat gec olmustu spor yok o saaatte isler spor sayilir mi fikrim yok

2 fincan karisik cay
Afiyet olsun canim..bence güzel olmus ama banucugum daha iyi biliyor bu isi,onun yorumu daha önemli
kzlarrr şimdi çıkıyorum kahvaltımı yapıp kursa kaçıcam

akşama kayınvalide bende inşallahh gelebilirim yoksa sarı kart uff napıyım bu hafta bol misafirli oldu hastane falanda girince araya gelemedim

görüsürüz canim..üzülme yazabildigin kadar artik