Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayfercim bakalım nisan sonuna 55 olurmuyum ki inş inş
Ya tutarsaaaa yutarsaa ya tutarda ask el verirseee ya tutarsaaaa
Ya tutarsaaa
![]()
Cok mutluyum coooookkk kisin ferace almustim kucuk beden kollarimdan bile girmiyordu bugun disari cikarken deniyim dedim tam oldu ay nasil guzel oldum anlatamam :))
Hadiii hopaaa biz cosmayalimda kim cossun dim dim yarda dimdim yar viyyy yarda viy yarr:)
mervişşşş bende bugun bu moddayım![]()
hayırdır coşmuşşun yine bizi de mutlu ediyosun valla
maşallahSelam millet ben geldim ve 45 dk yuruyup geldim oh ohh![]()
buna nasıl derler 40 bin kere maşallahCanım hossgeldin
Bnde 35 dk leslie yaptım
27 squat
Mafoldummmm
Ama haftasonu sporuma yaptımmm
Hahahahahahhaha
Erik bi halay cekme zamanı
4:
![]()
Allah bozmasın sevgi böcükleri.Sevmek enguzel duygu
Sevmek hayatin anlami
benimde ensevdiğim elbidem bol oldu yeni almıstım 1 kere giyebildim.sevinsemmi üzülsemmi sevineyim değilmi.şimde gelde bir bayan terzi bulup daralttır.Cok mutluyum coooookkk kisin ferace almustim kucuk beden kollarimdan bile girmiyordu bugun disari cikarken deniyim dedim tam oldu ay nasil guzel oldum anlatamam :))
oh oh Allah bozmasın gülşahcım bu tarafada yollayın :95::99:bende bu moddayım.mervişşşş bende bugun bu moddayım![]()
erikcim cevap yazmıs ablacım.sana zor olacak burda muhabbet hızlı.kaptanınız kim merak ettim boş yeriniz varmı
ayrıca 8 aylık bir kızım var sorun olurmu
son sorum da kurallar hakkında
kızzz o benim ablamDoktorumun ablası bizimde ablamıssın
Hosgeldin canımm ablamm
menü süper bence tırstım şimdi ben yazıkki pasta yedim bugün 2 oğlumun doğum günü vard.birini dogurdum birini emzirdim aralarda 4 gün var.diğeri eltimin oğlu.beraberce kutladıkBugunku menum ac karnina 2 gunkurusu 1 brdk limonlu ilik su
Kahvlti 1 brdk kefir. 1 domates.yarim salatalik..maydanoz. 1 ymrtli omlet. Cok az peynir.5 zeytin. 2 ince dilim ananas
Ara turk kahvesi.1 kupa 7 otlu cy.2 ince dilum ananas
Ogle 5 tane kucuk kucuk kusbAsi. 1 tbk yogurtlu sebzeli salata
Ara 2 yesil cy 1 form cy.2 incecik dilim ananas
Aksm 1 tbk salata.1 kase mercimk corbsi .avuc ici buyukluginde 1 tane lahmacun.
Ara 1 ince dilim ananas yarim brdk sut
Spor 30 dk lesli 2 mil.aksama kadar da dip buck ev temizligi
3 lt su
Kız ahsen kim :)) sekerkızmı:))bilmiyom falla bilmiyomahsencim sana bir msj yazdım bi kaç kerede msjlarına bak yazdım görmedinmi cevap mı yazmak istemedin anlayamadım:26:
Aboww bn bugun costum dileki gerçekten basım agrıyo ikindiden beri ona ragmen takmıyorumPek enerjikim gidiyim 45 dakks yuruyusumu yapayimda enerjim bosa gitmesin![]()
merveee sevilay80 ahsen canım ya sen nasıl bilmiyorsun,şekerkız da tuğba.Kız ahsen kim :)) sekerkızmı:))bilmiyom falla bilmiyom
Aboww bn bugun costum dileki gerçekten basım agrıyo ikindiden beri ona ragmen takmıyorum)))
:)))
Bi agrı kesici içcem
menü süper bence tırstım şimdi ben yazıkki pasta yedim bugün 2 oğlumun doğum günü vard.birini dogurdum birini emzirdim aralarda 4 gün var.diğeri eltimin oğlu.beraberce kutladık
sabah:
1 yumurta
peynir
1dilim ekmek
bol yeşillik
ara: yok
öğle:yok
ara:5-6 fındık
türk kahvesi
akşam:1 but yağsız tavada
salata
yogurt
ara:1dilim pasta
şimdi mide feasdı geçiriyorum midem unutmusmu nedir.
Oo cok kararli gördüm seni canım
Taulan kumeli detokslari cok iyi kizinin sayfasindada bulabilirsin eski kiloma geri donuyorum
Oylama
2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
Kabul edenler - etmeyenler
Not: buradaki amac takim olarak surekli sari kart almayi engellemek her birey sari karttan sorumlu tutulmali. Zira bir hafta birinci iki hafta sonuncu ve cezali olmak olagan ve can sıkıcı hale geldi buna bir dur demek gerek
Bugunku menum ac karnina 2 gunkurusu 1 brdk limonlu ilik su
Kahvlti 1 brdk kefir. 1 domates.yarim salatalik..maydanoz. 1 ymrtli omlet. Cok az peynir.5 zeytin. 2 ince dilim ananas
Ara turk kahvesi.1 kupa 7 otlu cy.2 ince dilum ananas
Ogle 5 tane kucuk kucuk kusbAsi. 1 tbk yogurtlu sebzeli salata
Ara 2 yesil cy 1 form cy.2 incecik dilim ananas
Aksm 1 tbk salata.1 kase mercimk corbsi .avuc ici buyukluginde 1 tane lahmacun.
Ara 1 ince dilim ananas yarim brdk sut
Spor 30 dk lesli 2 mil.aksama kadar da dip buck ev temizligi
3 lt su
haftasonu (cuma cumartesi) hiç kaçamak yapmadım, karatay açısından çok güzel geçti.. oğlumun wc eğitimine devam ediyoruz inşallah kısa sürede hallederiz:)
omega 3 çok iyi geldi kızlar, yemek sonrası şeker ihtiyacımı kaldırdı, barsaklarım düzgün çalışmaya başladı, maşallah iyi gidiyor, kilom hemen 56.8e geri döndü..
türkiyeye gidince d vitaminimi de ölçtürüp iğnesini yaptıracağım..
cuma günü:
sabah: 09.00: lor peynirli 2 yumurtalı omlet + 7-8 zeytin + peynir+ roka maydonoz havuç turp+ 3 kuru kayısı + 1 çay bardağı badem
akşam: 17.00: kıymalı patlıcan + salata+ 1 bardak kefir
spor: 1 saat yürüyüş
su: 2,5 lt
cumartesi günü
sabah: 11.30: 1,5 yumurtalı menemen + -8 zeytin + roka maydonoz havuç turp + peynir + bikaç dilim sucuk (fabrikasyon değil)+ 1 çay bardağı ceviz
akşam: 19.30: menemenin kalanıyla 1 avuç kavurma + 1 kase ev yoğurdu ve kefirle yapılan yarmalı çorba + salata
spor: oğlumdan dolayı dün çıkamadım ama 1 saat gezindik beraber spordan saymıyorum onu
su: 2,5 lt