- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Cok mutluyum coooookkk kisin ferace almustim kucuk beden kollarimdan bile girmiyordu bugun disari cikarken deniyim dedim tam oldu ay nasil guzel oldum anlatamam :))
gözun aydın sekrım:) darısı basımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok mutluyum coooookkk kisin ferace almustim kucuk beden kollarimdan bile girmiyordu bugun disari cikarken deniyim dedim tam oldu ay nasil guzel oldum anlatamam :))
Bugunku menum ac karnina 2 gunkurusu 1 brdk limonlu ilik su
Kahvlti 1 brdk kefir. 1 domates.yarim salatalik..maydanoz. 1 ymrtli omlet. Cok az peynir.5 zeytin. 2 ince dilim ananas
Ara turk kahvesi.1 kupa 7 otlu cy.2 ince dilum ananas
Ogle 5 tane kucuk kucuk kusbAsi. 1 tbk yogurtlu sebzeli salata
Ara 2 yesil cy 1 form cy.2 incecik dilim ananas
Aksm 1 tbk salata.1 kase mercimk corbsi .avuc ici buyukluginde 1 tane lahmacun.
Ara 1 ince dilim ananas yarim brdk sut
Spor 30 dk lesli 2 mil.aksama kadar da dip buck ev temizligi
3 lt su
Gunaydin a dostlar ne kadar guzel bi r gun degilmi sabah tartildim 70.8gordum 200gr daha vermisimmutliluktan eriyorum kizlar 69 gorucemmmmmmm bu hafta Allahin izniylr
![]()
evvet tam karatay menusu olmuş tatlım alışıyosun sanırım artıkınhaftasonu (cuma cumartesi) hiç kaçamak yapmadım, karatay açısından çok güzel geçti.. oğlumun wc eğitimine devam ediyoruz inşallah kısa sürede hallederiz:)
omega 3 çok iyi geldi kızlar, yemek sonrası şeker ihtiyacımı kaldırdı, barsaklarım düzgün çalışmaya başladı, maşallah iyi gidiyor, kilom hemen 56.8e geri döndü..
türkiyeye gidince d vitaminimi de ölçtürüp iğnesini yaptıracağım..
cuma günü:
sabah: 09.00: lor peynirli 2 yumurtalı omlet + 7-8 zeytin + peynir+ roka maydonoz havuç turp+ 3 kuru kayısı + 1 çay bardağı badem
akşam: 17.00: kıymalı patlıcan + salata+ 1 bardak kefir
spor: 1 saat yürüyüş
su: 2,5 lt
cumartesi günü
sabah: 11.30: 1,5 yumurtalı menemen + -8 zeytin + roka maydonoz havuç turp + peynir + bikaç dilim sucuk (fabrikasyon değil)+ 1 çay bardağı ceviz
akşam: 19.30: menemenin kalanıyla 1 avuç kavurma + 1 kase ev yoğurdu ve kefirle yapılan yarmalı çorba + salata
spor: oğlumdan dolayı dün çıkamadım ama 1 saat gezindik beraber spordan saymıyorum onu
Gunaydin a dostlar ne kadar guzel bi r gun degilmi sabah tartildim 70.8gordum 200gr daha vermisimmutliluktan eriyorum kizlar 69 gorucemmmmmmm bu hafta Allahin izniylr
![]()
bacim herseyin yolunda gitmesine sevindim bu cuma guzel olacak
evvet tam karatay menusu olmuş tatlım alışıyosun sanırım artıkın![]()
merveee sevilay80 ahsen canım ya sen nasıl bilmiyorsun,şekerkız da tuğba.
ahsencim sana bir msj yazdım bi kaç kerede msjlarına bak yazdım görmedinmi cevap mı yazmak istemedin anlayamadım:26:
yeni gelen ecemavi ablada HAtice canımAnammm utandımutandımutandım:)
Bn sevilayı sevilay biliyom)
Tmm
Sevilay ahsen
Sekerkız tuba
Sahgul gülsahdı herhal
Kelebek yasemin
Swetcem banu
Pegasus helin
Erikcim. Ayfer
Ayılduz dilek seni hiç unutmıcam dilek
Blubotte diplomat
Kelebek hil hilal
Gözde gözde
Cagla cagla
Anammmm kim bardı daha
Valkırie edaa
Yeni gelen ablanın ismi ece heralde
Bndeniz merve memnun oldum :)))
canım zaten üst üste kimse iki sarı kart almaz dimi bi şekilde telafi edilecek bir kural yani teşik amaçlı.evet ben geçen sene o listelerle 11 kilo verdim 3 ayda, 12 listeyi yaptım.. ilk listesini de tam 7 gün devam ettirebildim:) taylan kümeliyi seviyorum ama listelerinde çok fazla diyet ürünü var, o yüzden pek içime sinmiyordu zayıfladım ama işte 7-8 kgsu geri geldi.
motive açısından güzel ama inşallah uyabilirim, kilolar çok hızlı gitmiyor ama herhalde 2 sarı kart almam üstüste..
canım karatay yapmıyorsun sanırım dimi? çünkü ananas karataya pek uygun değil, gi'si yüksek bir meyve..ve tabi ara öğün de yok karatayda:)
gayet başarılı tam bir Karatay canımhaftasonu (cuma cumartesi) hiç kaçamak yapmadım, karatay açısından çok güzel geçti.. oğlumun wc eğitimine devam ediyoruz inşallah kısa sürede hallederiz:)
omega 3 çok iyi geldi kızlar, yemek sonrası şeker ihtiyacımı kaldırdı, barsaklarım düzgün çalışmaya başladı, maşallah iyi gidiyor, kilom hemen 56.8e geri döndü..
türkiyeye gidince d vitaminimi de ölçtürüp iğnesini yaptıracağım..
cuma günü:
sabah: 09.00: lor peynirli 2 yumurtalı omlet + 7-8 zeytin + peynir+ roka maydonoz havuç turp+ 3 kuru kayısı + 1 çay bardağı badem
akşam: 17.00: kıymalı patlıcan + salata+ 1 bardak kefir
spor: 1 saat yürüyüş
cumartesi günü
sabah: 11.30: 1,5 yumurtalı menemen + -8 zeytin + roka maydonoz havuç turp + peynir + bikaç dilim sucuk (fabrikasyon değil)+ 1 çay bardağı ceviz
akşam: 19.30: menemenin kalanıyla 1 avuç kavurma + 1 kase ev yoğurdu ve kefirle yapılan yarmalı çorba + salata
spor: oğlumdan dolayı dün çıkamadım ama 1 saat gezindik beraber spordan saymıyorum onu
yaa süper vallaGunaydin a dostlar ne kadar guzel bi r gun degilmi sabah tartildim 70.8gordum 200gr daha vermisimmutliluktan eriyorum kizlar 69 gorucemmmmmmm bu hafta Allahin izniylr
![]()
ohhh keyfin eksilmesin kiloların eksilsin canım benim hobaaaUrfalı zeyno zeyno
Antepli zeyno zeyno
:
Kızlar eşimi anası gile gnderdim :))
28 dk leslie yaptım 11 dk tıfanıyy hopaaa
Mutluyummmn huzurluyum sporu icat edeni n ellerinden gözlerinden muck mıck
Mutluluk hormonu salgılıyo)
Birde kardeşime 50 dk mix sarkı hazırlattım ama varya cosuyon yani motıve edıyo yoksa leslıe teyze walk walk walk sürekli cekılmıyo bunalıyom)
Herkese iyi kacamaksız güpgüzelllll musmutlu. Hupphuurlu haftasonları
Arada gelirim
sen sadece marulla mercimek köftesi ye canımın içiHerkes nirede pazar yogunlugu birde secim olunca normaldir kimsenin olmayiusi benimde aksam misafirim var ispanakli kekle borek yapiyorum eltimde mercimekli kofte yapicak mercimekli kofteden yerim artik![]()
Allah kavuştursun tekrar canım . Hafta sonunu da iyi bir hafta içi ile telafi edersin artıkkardesımı yolcu ettık sonunda kızlar ama benım hafta sonum pek ıyı gecmedı malesef
canım zaten üst üste kimse iki sarı kart almaz dimi bi şekilde telafi edilecek bir kural yani teşik amaçlı.
evet bende bir türlü yapamadım kümelinin diyetlerini çünkü gerçekten harfiyen uygulamalısın ve bitince geriye geliyor koşarak
sadece Elif 'in şu sözü çok hoşuma gidiyor " Diyet Sözcüğü Ağız Alışkanlığı Bizimkisi Sağlıklı Beslenmek "
gayet başarılı tam bir Karatay canım
yaa süper vallakız benim gaza basmam lazım sen 6 lı rakamlara geldin Dilek beni gaza getir ya ben bugun fazla çıktım hala regl olmadım ondan galiba :26:
ohhh keyfin eksilmesin kiloların eksilsin canım benim hobaaa
sen sadece marulla mercimek köftesi ye canımın içi
Allah kavuştursun tekrar canım . Hafta sonunu da iyi bir hafta içi ile telafi edersin artık![]()
estagfirullah canım benim.arada kaynamıstır.burdan yazamayavagım birşeyi merak etmiştim.neyse.güzel arkadaşım olur mu öle şey.benara ara bildirileriniz bölümüne bakıyom.ama o bölümü hala anlayamadım.bir mesajıınz alıntılanmıştır diye senden gelen bi özel mesaj falan göremedim.tekrar kusuruma bakma.
haftasonu ve yogunluk.hafta içi ve iş.3. Mıntıka fıstıkları selam
Kızlar nasılsınız benim hafta sonum gayet yoğun geçiyor
annemler bizdeydi mutfak alışverişi filan derken ancak bakabildim
yarın görüşmek üzere hepinizi seviyorum
3. Mıntıka fıstıkları selam
Kızlar nasılsınız benim hafta sonum gayet yoğun geçiyor
annemler bizdeydi mutfak alışverişi filan derken ancak bakabildim
yarın görüşmek üzere hepinizi seviyorum
Bizde seni sewiyoruz
Bugunum cok gusel geçti
Konvoydan geldik şimdi
Hahahaha