Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

AAA Dünden beri kimsecikler gelmemiş neden kiii :( bende arkadaşıma gittim (yani annesine) orda da komşularında bir olay çıktı korktum çok dönemedim eve

dünkü menü

dün oruç degildim ama aşırı midem bulantım vardı reglden galiba o yüzden sadece akşam yedim

akşam
1 tabak kuru fasülye (dolu 1 tabak :) )
3 küçük yeşil biber

ara
1 erik
1 çatal kavun

1 lt su
1 lt hibisküs

günaydın kızlar dün iftarda piknikteydin haliç kenarı oluyor sanırım feshaneyi gecince.eşimin okul arkadasları ve aileleri vardı.uzunnn süredir görüşememiştik onlarla beni görünce şok oldular arabadan indim yanlarına dogru yürüken önce tanıyamadılar sonra aa sana ne oldu dediler.:9:
genelde restaorantda yapardık onlarla iftarı bu sefer piknik gibi olunca herkese bi görev vermiler saolsunlar ben çalışıyorum ve 3 cocukluyum diye içecek alma bize kaldı.
yok yoktu özellikle damarıma basar gibi tam 5 çeşit tatlı vardı etimek tatlısı,çikolatalı kurabiye,brownie kek,revani,kadayıf..
4.ramazan menümü yazayım
sahur:peynirli omlet
domates salatalık
3-5 zeytin sayısını unuttum
1bardak süt
2 dilim ekmek

iftar
1 kağıt bardak corba
boll boll salata
1 bardak ayran
2 kepce sulu köfte
bunları yiyip kaçtım

tatlılarında sadece tadına baktım.cocuklara yedirdim kendim yememek için

ara:1 avuc kuruyemiş.3 dilim kavun.

1di eve geldğimiz.
1 kase yogurt
1avuc vişne yedim
baktım sahura kalkamayacagım eşim ben cok kaçırdım sen ye dedi bende semiz otlu salata yapıp içine peynir katıp yedim,1 dilim ekmek yedim.bugün kursa götürsün diye kızıma kurabiye yapmıstım tadına baktım.

bunları buldum edacım.
Ooo bence sen bu hafta iyi sonuç alırsın :34:

Kizlar middm cok kötü bugun toparlaniyim gelcem öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun kaptancım.

Kızlarrr nerdesinizz

Benim yarın misafirim var hemde kalabalık olcak baya

Mercimek çorbası
Etli kuru fasulye
Karnıyarık
Bulgur pilavı
Z. Sarma ve salata yapıcam

Tatlıyıda eşim alır

İyi demi menü Klasik seyler risk almak istemiyorum :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel menü sen hepsinden yeme he :9:

Menümüde yazayım unutmadan
Sonra sarmamı yapıcam

Sahur
2 haş yum
Az peynir, 5 zeytin
Bir parça pide
Salatalık domates
Ezana yakın 1 bardak süt

İftar
1 kepçe tavuklu şehriye çorba
3 yk taze fasulye
3 yk pilav
2 tane mücver
İki lokma pide
Salata

1,5 lt su
Spor yapamıyorum çok halsizdim bugun

Mücver yağlı deılse güzel menü:46:

Bende çok kalamıcam bu yüzden hemen menümü paylaşayım

Sahur : 2 dilim karpuz , 2 dilim peynir , 2 tane haslanmış yumurta, 1 activia , 4 kuru kayısı 2 tane ceviz

İftar : etli salata 1 bardak yeşil cay

İftar az sahur fazla geldi bana. 2 dilim karpuz derken nasıl 2 dilim onu merak ettim.

AAA Dünden beri kimsecikler gelmemiş neden kiii :( bende arkadaşıma gittim (yani annesine) orda da komşularında bir olay çıktı korktum çok dönemedim eve

dünkü menü

dün oruç degildim ama aşırı midem bulantım vardı reglden galiba o yüzden sadece akşam yedim

akşam
3 küçük yeşil biber

ara
1 erik
1 çatal kavun

1 lt su
1 lt hibisküs

Neredeyse hiç bişi yememişsin :19:

günaydın kızlar dün iftarda piknikteydin haliç kenarı oluyor sanırım feshaneyi gecince.eşimin okul arkadasları ve aileleri vardı.uzunnn süredir görüşememiştik onlarla beni görünce şok oldular arabadan indim yanlarına dogru yürüken önce tanıyamadılar sonra aa sana ne oldu dediler.:9:
genelde restaorantda yapardık onlarla iftarı bu sefer piknik gibi olunca herkese bi görev vermiler saolsunlar ben çalışıyorum ve 3 cocukluyum diye içecek alma bize kaldı.
yok yoktu özellikle damarıma basar gibi tam 5 çeşit tatlı vardı etimek tatlısı,çikolatalı kurabiye,brownie kek,revani,kadayıf..
4.ramazan menümü yazayım
domates salatalık
1bardak süt
2 dilim ekmek

iftar
1 kağıt bardak corba
boll boll salata
1 bardak ayran
2 kepce sulu köfte
bunları yiyip kaçtım

1di eve geldğimiz.
1 kase yogurt
1avuc vişne yedim
baktım sahura kalkamayacagım eşim ben cok kaçırdım sen ye dedi bende semiz otlu salata yapıp içine peynir katıp yedim,1 dilim ekmek yedim.bugün kursa götürsün diye kızıma kurabiye yapmıstım tadına baktım.
Eee 5 çeşit tatlının hepsinin tadına baktıysan 1 porsiyon tatlı yemiş sayılırsın :9:

Dünkü menüm
1 yumurta
1 dilim k.ekmek
domates
1 zeytin

ara:2 dilim ananas

öğle:
baharatlı tavuk
salata

akşam:
tavuklu mantarlı salata
2 tatlı kaşığı çikolatalı dondurma dün dışarıdaydım şiddetli baskı altında yedim ben suçsuzum kaptan :9:
su: 3,5 litre

Son düzenleme:
dünkü menüm

sahur
2 haşlanmış yumurta, 10 yeşil zeytin, domates ve avuç içi kadar lordan oluşan salata, 2 ceviz içi 2 bardak çay
iftar
yemekten önce sirkeli balli ılık su,1 tabak mercimek çorbasi, çeyrek pidenin yarısı, 2 biber kızartması, 2 kayısı, 1 avuç kuru yemiş 2 bardak çay 2 lt su :17::18:

unuttum sahi dünde iftarda sirkeli balli ılık su içtim aç karnına

Son düzenleme:
Ooo bence sen bu hafta iyi sonuç alırsın :34:

Geçmiş olsun kaptancım.

Güzel menü sen hepsinden yeme he :9:

Mücver yağlı deılse güzel menü:46:

İftar az sahur fazla geldi bana. 2 dilim karpuz derken nasıl 2 dilim onu merak ettim.

Neredeyse hiç bişi yememişsin :19:

Eee 5 çeşit tatlının hepsinin tadına baktıysan 1 porsiyon tatlı yemiş sayılırsın :9:

Yok canım nücveri kendime yağsız tavada yapıyorum

Hepsinden yemem canım karnıyarığı ağzıma sürmem kızartıcam çünki

dünkü menüm

sahur
2 haşlanmış yumurta, 10 yeşil zeytin, domates ve avuç içi kadar lordan oluşan salata, 2 ceviz içi 2 bardak çay
iftar
yemekten önce sirkeli balli ılık su,1 tabak mercimek çorbasi, çeyrek pidenin yarısı, 2 biber kızartması, 2 kayısı, 1 avuç kuru yemiş 2 bardak çay 2 lt su :17::18:

unuttum sahi dünde iftarda sirkeli balli ılık su içtim aç karnına
afiyet olsun karatayda bak yok ama sen zaten çok az yag yakımı için kullanıyorsun sanırım
gelelim kızartmalara bence biberleri fırında közlemelisin karatayda kızartmada yok canım :20:
Günaydın:16::16:

tamam kaptan dikkat edicem

bugünmü ??? :44: peki saat kaça kadar belli bir saat var mı??
canım iftardan önce dogru kilo olur belli bir saati yok yeter ki iftardan önce tartılın
Dünkü menüm
1 yumurta
1 dilim k.ekmek
domates
1 zeytin

öğle:
baharatlı tavuk
salata

akşam:
tavuklu mantarlı salata
2 tatlı kaşığı çikolatalı dondurma dün dışarıdaydım şiddetli baskı altında yedim ben suçsuzum kaptan :9:
aha edaa çikilatalı dondurma yemiş cezasını verelim :1:

4.ramazan menümü yazayım
domates salatalık
1bardak süt
2 dilim ekmek

iftar
1 kağıt bardak corba
boll boll salata
1 bardak ayran
2 kepce sulu köfte
bunları yiyip kaçtım

1di eve geldğimiz.
1 kase yogurt
1avuc vişne yedim
abowwwwwwww götürmüşsün tatlıları tadına baka baka :1:

dünkü menü

akşam
3 küçük yeşil biber

ara
1 erik
1 çatal kavun

1 lt su
1 lt hibisküs
hiçbirsey yememişsin canım ya böylede yapma inşallah düzelir olaylar biran önce
karatay yapmasan da sen bizim arkadaşımızsın canım,

arasıra uğrayıp hatrımızı sorup hamilellik nasıl gidiyor bebiş nasıl bize bilgi versen memnun oluruz,,,

hamilelik bitince nasıl olsa elimize düşeceksin:52::52::52: o zaman karatay yaptırırız sana:34:
gelecegim canım bugun sabah karatay kahvaltısı yaptım :16:
Evet canım hemde gün içine yayıp yapabileceğim şeyler bi anda çok yorucu oluyor

Sarmamı yaptım
Sabah patlıcanımı kızartıp içini hazırları sadece fırınlamak kalır
Aynı şekilde çorbayıda haşlarım akşama yakın blendırdan geçirir sosuula kaynatırım
Fasulyeyide 2 saat kala ocağa koydunmu tamam dır inşş

Pilav salata en kolayı :)

oo plan tamam :9:
Bende çok kalamıcam bu yüzden hemen menümü paylaşayım

Sahur : 2 dilim karpuz , 2 dilim peynir , 2 tane haslanmış yumurta, 1 activia , 4 kuru kayısı 2 tane ceviz

İftar : etli salata 1 bardak yeşil cay
a) b)
$i.webp $i (1).webp hangisi kızlar şu karpuz ve kavun dilimlerine bir açıklık getirelim :1:
Banucum nerde yaa. Bu gün hiç ugramamış :(
biliyorum bir sorayım bakayım nerelerde
Menümüde yazayım unutmadan
Sonra sarmamı yapıcam

Sahur
2 haş yum
Az peynir, 5 zeytin
Bir parça pide
Salatalık domates
Ezana yakın 1 bardak süt

İftar
1 kepçe tavuklu şehriye çorba
3 yk taze fasulye
3 yk pilav
2 tane mücver
İki lokma pide
Salata

1,5 lt su
Spor yapamıyorum çok halsizdim bugun

mücver fırındaysa süper canım
Kızlarrr nerdesinizz

Mercimek çorbası
Etli kuru fasulye
Karnıyarık
Bulgur pilavı

Tatlıyıda eşim alır

gayet iyi menü ve bilindik olması iyi riske atmamakla iyi edersin
sagol kaptancımm. evet dün yediklerim dokundu herhalde bugün oruçlu olmamama rağmen bişey yiyemedim midem bulanıyo hala
geçmiş olsun canım benim

Canım oruçlular bugun iftardan önce tartılacak ama bildirim aynı yarın 12 ye kadar
tamam canım sağol.. 8 de anca evde oluyorumda ondan sordum.. :54:

afiyet olsun karatayda bak yok ama sen zaten çok az yag yakımı için kullanıyorsun sanırım
gelelim kızartmalara bence biberleri fırında közlemelisin karatayda kızartmada yok canım :20:

canım iftardan önce dogru kilo olur belli bir saati yok yeter ki iftardan önce tartılın

aha edaa çikilatalı dondurma yemiş cezasını verelim :1:

abowwwwwwww götürmüşsün tatlıları tadına baka baka :1:

hiçbirsey yememişsin canım ya böylede yapma inşallah düzelir olaylar biran önce

gelecegim canım bugun sabah karatay kahvaltısı yaptım :16:

oo plan tamam :9:

a) b)
Eki Görüntüle 1176264 Eki Görüntüle 1176263 hangisi kızlar şu karpuz ve kavun dilimlerine bir açıklık getirelim :1:

biliyorum bir sorayım bakayım nerelerde

mücver fırındaysa süper canım

gayet iyi menü ve bilindik olması iyi riske atmamakla iyi edersin

geçmiş olsun canım benim

oo bugün eve gidince tartılacağız yani heycanlandım şimdiden:66:

valla kaptancım aynen yok ama yağ yakımı için kullanıyorum faydası olur inşalah. 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 tatli kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıyorum.
Ya birde unuttum kusra bakmayın parça parça oluyo ama dün iftardan sonra yarım saat spor yaptım parktaki aletlerde.

Ayrıca herkesle ayrı ayrı ilgileniyosun maşallah. ne kadar teşekkür etsek az yani..:71:

Son düzenleme:
Slm fıstıklarrrr :16: kusurabakmayın dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelinimiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür bu vakit oldu bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm

ben cok umutluyum hedefi tutturduguma inanıyorum:12:

süper yasemincimmm :46::46::46: dışardaki iftarınızda çok güzel geçmişşş ne güzel bir değişiklik oldu sizin için :29:

:9::9::9: minnacıkmış:56:

Dünkü menüm
1 yumurta
1 dilim k.ekmek
domates
1 zeytin

öğle:
baharatlı tavuk
salata

akşam:
tavuklu mantarlı salata

:52::52::52: bugünün tarihini yazalım bir kenara ilk kez kaçamak yaptın Edacımmmm:54: neyseki kararında yemişsinnn cezalık değil bence:38:

dünkü menü

akşam
3 küçük yeşil biber

ara
1 erik
1 çatal kavun

1 lt su
1 lt hibisküs

Eminecimmm 1 lt hibisküs çok değilmi bitanemm:44::44::44: 3 bardaktan fazlası zararlı olabilir cnmm:29:

Misafiri gelmiştir kesin :)

Ablasını nasılda biliyorrr:38:ama bu sefer ben gittimmm:10:

Banucum nerde yaa. Bu gün hiç ugramamış :(

Abimlerdeydik kuzummmm gelinimizde göndermedi:38:

Kızlarrr nerdesinizz

Mercimek çorbası
Etli kuru fasulye
Karnıyarık
Bulgur pilavı

Tatlıyıda eşim alır

Gayet güzel bir menü cnmmmm kalabalık misafir için ideal :56: kolay gelsin

ınsallah canım ya buramazan bıdegısıklık yapıp zayıflasak neguzel olur.ben dıslerımı kaplama yaptırıyorum kesım için ayın 14une randevum var dıslerımı kesıp yenı dıs olcusu alacaklar enaz 15 20gun zor yemek yıycem agrım olcak kötu bısey ama o sırada bıraz kılo verırım dıye umudum var ne manyagım dımı:52::52:esım aynı dıslerını yaptırmıstı 2sene önce sadece corba ıcebılıyodu 6kılo vermıstı ben 2 kıloverıp 65e razıyım:27::27:

bak ya kilo vermek için neler planlıyo :4::4: dişlerin bitince çok güzel olacak inş cnmm

ilk defa bi ramazan ayında kötü oluyorum ben yaa mideme sancı giriyo ağrıyo başım ağrı bi uyuşma şeklinde anlamadım ki bana nolyo böyle :( günaha giriyorum daha çok :(

oruç süresi uzun havalar sıcak o yüzden haklıısn bızdıkımmm fakat mükafatı da o derece olacak sabret cnmmm fakat çok zorlanıyorsan sonra kaza da edebilirsin gerçi öyle olunca kalıp gidiyor:31:

blue bi göründü kayboldu.:26:

Canım blue işyerindeyken giremiyormuş bilgisayarlar girmiyormuş engellediler sanırımmm cepten de çok zor oluyor dedi canım sıkılıyor giremiyorum dedi sabah :31:

Ilk olcumum 29 mayis 34 gun var canim arada. Normalde 88.3 olmustum fazla cikti bgn tartida. Sudanda kaybetmis olamama suda almis gorunuyor. 1.3 u nereye gitti acaba ? Verdimde 2 gunde yag mi aldim acaba :(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım ölçümnü sabah aldrımışsın hem iftar hem sahur hazmetmek zor o yüzden mümkünse iftar öncesi ölçülerini aldırırsan doğru sonuç o zaman çıkar:29:

Evet canim aynen oyle 10-15 damla yuzumuzun heryerine surebilcek kadar. Anne sutunun faydasi saymakla bitmez o yuzden herderde deva. Sizi emdirdikten sonra yuzune sikardim biraz diyo annem. Ne abim ne ben 1 tane erenlik sivilcemiz bole olmadi cok sukur :) anneler cocugunaza yapin mutlaka ben dua ederim anneme. 16 li yaslarada erkenlik sivilcenin olmamasi bebek cildi gb ciltle dolasmak paha bicilemez :)

Yok canim bilgi islem. Bilgi islem zaten biziz yaptiklarimizi kurtarmak kendi sorumlulugumuzda malesef :(

Sent from my iPhone
using Kadınlar Kulübü

Hakikaten çok ilginç hiç duymamıştımmm aklımda olsun yeni bebeği olanlara söyleyecek birşeyim daha oldu şirinemmmm ayva yemeyi unutma bak hamileyken gamzeli olsun yeğenim teyzesine benzesinn:12::12:

gunaydınn kızlarr..

Sabah sabah yagımı olcturdum sonuctan hıcte memnun kalmadım :( Kılom Shurdu ıftrdı derken bıraz fazla cıktı 1.5 kadar fazla cıktı.
  • 91.2 iken olculmustum bugün tartıda 89.8 çıktım 1,5 kilo fazla ama sahuru yakamadım herhalde daha ye yat çok zor oluyor. 1.4 kilo vermiş gibi görünüyorum.
  • yag oranımda 39.6 kiloymuş 37.9 a dusmus 1.7 kilo yagdan gitmiş görünüyor.
  • Sıvımda 37.8 den 38.0 a yukseltmısım :)

olcum sonuclarım boyle. Yınede fena degıl cok sukur hıc yoktan ıyıdır.

tatlım sabah alındığı için bu ölçüler doğruyu yansıtmıyor bitanem sıkma canını:29: ramazandan sonra nasıl farkedecek bak göreceksin

Sut icin anne ben kucukken her gece uyurken ben balli sut icitmis bana. Belkide boyum ondan 1.80 oldu :) aa kaptanim bak bide annem ben dogunca 40 ma kadar sutuyke yikamis yuzumu abiminkinife ben hayatimda bir kez bile sivilce cikarmadim yuzumde.hep yuzum bebek teni gbydi. Abiminde oyle. Masallah .Sende yap bebise. Neyse oste o zamanlardan kalma sabah kalkinca kavrulurdum o yuzden hep sut icsem kavruluyorun :) tamamen psikolojik. Onun yerine yogurt yedim simdi

abim hiç süt içmemiş küçükken çay diye delirirmiş boyu 1,83 o yüzden bilemiyorum bende süte bayılırım ama boy 1,68 :31::31: ama cildim hakikaten düzgündür o konuda katılıyorum kemikler için şart günde hiç olmazsa 1 bardak içmemiz lazım:7: yoğurtta süper cnmmm afiyetolsun

Cok haklisin banucum ama bunu surekli bende soyluyorum ama bi yerde kendi kontrolunu kaybediyorum. Ya is degistirmem lazim yada bi cozum bulmam lazim. Gecen projede artik saclarima ayircak vaktim yok diye kivircik yaptirdiydim sureden kazanmak ovin yika cik olsun diye. Bugunde kalici makyaj mi yaptirsam vaktim yok diyince arkadasim baskti kahkahayi her projede kendini degistiryosun iyki evli degilsin kocama ayircak vaktim yok bosanayim bari derdin dedi. Uzuldum icimden bu kadar is kolik miyim. Istemedigim sevmedigim halde kendime vakit ayirmak istedigim halde. Abimle konustum ilk zamanlar ogrenme donemi bu kadar calismalisin zaten diyor. Is ile normal yasantimi ayri degil. Bunun icin napmaliyim bilmiyorum. Bu sekilde dertlenip duruyorun sizlere ama cidden iyi degilim. Anneme bahsedemiyorum vok uzuluyor. Arkadaslarimin coguda benim gb anlatsam kelin merhemi muhabetine doncek. Baska kimsem yok ki sizden baska bahsedebileyim. Hakkinizi helal edin. Cok dertleniyorum size boyle boyle.

abin tecrübesini anlatmış öğrenme dönemi geçince inş kendine daha çok zaman ayırabilirisn bitanemm ama sizin meslekte doktorluk gibi sürekli gelişim ve değişim içinde yenilikleri takip etmek zorundasınız:26: bence günün belli saatlerini sadece klendine ayır iş bitmez bitanemm
elbette dertlerini anlatacaksınnn anlatırsan rahatlarsınn burada büyük bir aile olmadıkmı biz içinde biriktirirsen hasta olursun allah korusun ayrıca önce psikolojin düzgün olacak ki rahat kilo verebilesinnn cnm benim:38: o yüzden sakın çekinme helall olsun bitanem ne demek :16:

masallah gulsahcımmenun süper sen buhafta kesın eksılerdesın ozaman ah ah bende bı eksıde olsam.gercı hersene ramazanda kılo alan bırı olarak ılk hedef almamk ama versemde tadından yenmez:52::52:

sen bu hafta kilo alma ben ona dua ediyorum Eylülüm çok kaçamağın var çokkkk:ssz::ssz::ssz:

Back
X