Slm fıstıklarrrr

kusurabakmayın dün öğleye kadar hastanedeydik annem nefes testini yine geçemedi bir hafta daha ilaç kullanacak dönüşte de gelinimiz çağırdı ona gittik iftarı orda yaptık illa tutturdu çok özledim bizde kalın sahuru birlikte yapalım dedi abim ve annem oruç tutamıyo ikimiz sahura kadar sohbet ettik o da dolmuş dertleşti rahatladı rabbim gelinimize de bir bebek nasip eder inşşş cnm benim bıkmış milletin çenesinden bugun geldik eve toz yağmış resmen sil süpür bu vakit oldu bide komşular geldi merak etmişler oturduk sizler naptınız bakalım geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm
ben cok umutluyum hedefi tutturduguma inanıyorum
süper yasemincimmm

dışardaki iftarınızda çok güzel geçmişşş ne güzel bir değişiklik oldu sizin için
Eki Görüntüle 1176378
karpuz dilimi bu kaptancım.

minnacıkmış
Dünkü menüm
1 yumurta
1 dilim k.ekmek
domates
1 zeytin
ara:2 dilim ananas
öğle:
baharatlı tavuk
salata
akşam:
tavuklu mantarlı salata
2 tatlı kaşığı çikolatalı dondurma dün dışarıdaydım şiddetli baskı altında yedim ben suçsuzum kaptan

su: 3,5 litre

bugünün tarihini yazalım bir kenara ilk kez kaçamak yaptın Edacımmmm

neyseki kararında yemişsinnn cezalık değil bence
AAA Dünden beri kimsecikler gelmemiş neden kiii

bende arkadaşıma gittim (yani annesine) orda da komşularında bir olay çıktı korktum çok dönemedim eve
dünkü menü
dün oruç degildim ama aşırı midem bulantım vardı reglden galiba o yüzden sadece akşam yedim
akşam
1 tabak kuru fasülye (dolu 1 tabak :) )
3 küçük yeşil biber
ara
1 erik
1 çatal kavun
1 lt su
1 lt hibisküs
Eminecimmm 1 lt hibisküs çok değilmi bitanemm:44::44::44: 3 bardaktan fazlası zararlı olabilir cnmm
Misafiri gelmiştir kesin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ablasını nasılda biliyorrr

ama bu sefer ben gittimmm
Banucum nerde yaa. Bu gün hiç ugramamış
Abimlerdeydik kuzummmm gelinimizde göndermedi
Kızlarrr nerdesinizz
Benim yarın misafirim var hemde kalabalık olcak baya
Mercimek çorbası
Etli kuru fasulye
Karnıyarık
Bulgur pilavı
Z. Sarma ve salata yapıcam
Tatlıyıda eşim alır
İyi demi menü Klasik seyler risk almak istemiyorum :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gayet güzel bir menü cnmmmm kalabalık misafir için ideal

kolay gelsin
bak ya kilo vermek için neler planlıyo

dişlerin bitince çok güzel olacak inş cnmm
ilk defa bi ramazan ayında kötü oluyorum ben yaa mideme sancı giriyo ağrıyo başım ağrı bi uyuşma şeklinde anlamadım ki bana nolyo böyle

günaha giriyorum daha çok
oruç süresi uzun havalar sıcak o yüzden haklıısn bızdıkımmm fakat mükafatı da o derece olacak sabret cnmmm fakat çok zorlanıyorsan sonra kaza da edebilirsin gerçi öyle olunca kalıp gidiyor
blue bi göründü kayboldu.:26:
Canım blue işyerindeyken giremiyormuş bilgisayarlar girmiyormuş engellediler sanırımmm cepten de çok zor oluyor dedi canım sıkılıyor giremiyorum dedi sabah
Ilk olcumum 29 mayis 34 gun var canim arada. Normalde 88.3 olmustum fazla cikti bgn tartida. Sudanda kaybetmis olamama suda almis gorunuyor. 1.3 u nereye gitti acaba ? Verdimde 2 gunde yag mi aldim acaba
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım ölçümnü sabah aldrımışsın hem iftar hem sahur hazmetmek zor o yüzden mümkünse iftar öncesi ölçülerini aldırırsan doğru sonuç o zaman çıkar
Evet canim aynen oyle 10-15 damla yuzumuzun heryerine surebilcek kadar. Anne sutunun faydasi saymakla bitmez o yuzden herderde deva. Sizi emdirdikten sonra yuzune sikardim biraz diyo annem. Ne abim ne ben 1 tane erenlik sivilcemiz bole olmadi cok sukur :) anneler cocugunaza yapin mutlaka ben dua ederim anneme. 16 li yaslarada erkenlik sivilcenin olmamasi bebek cildi gb ciltle dolasmak paha bicilemez :)
Yok canim bilgi islem. Bilgi islem zaten biziz yaptiklarimizi kurtarmak kendi sorumlulugumuzda malesef
Sent from my iPhone
using Kadınlar Kulübü
Hakikaten çok ilginç hiç duymamıştımmm aklımda olsun yeni bebeği olanlara söyleyecek birşeyim daha oldu şirinemmmm ayva yemeyi unutma bak hamileyken gamzeli olsun yeğenim teyzesine benzesinn

gunaydınn kızlarr..
Sabah sabah yagımı olcturdum sonuctan hıcte memnun kalmadım

Kılom Shurdu ıftrdı derken bıraz fazla cıktı 1.5 kadar fazla cıktı.
- 91.2 iken olculmustum bugün tartıda 89.8 çıktım 1,5 kilo fazla ama sahuru yakamadım herhalde daha ye yat çok zor oluyor. 1.4 kilo vermiş gibi görünüyorum.
- yag oranımda 39.6 kiloymuş 37.9 a dusmus 1.7 kilo yagdan gitmiş görünüyor.
- Sıvımda 37.8 den 38.0 a yukseltmısım :)
olcum sonuclarım boyle. Yınede fena degıl cok sukur hıc yoktan ıyıdır.
tatlım sabah alındığı için bu ölçüler doğruyu yansıtmıyor bitanem sıkma canını

ramazandan sonra nasıl farkedecek bak göreceksin
Sut icin anne ben kucukken her gece uyurken ben balli sut icitmis bana. Belkide boyum ondan 1.80 oldu :) aa kaptanim bak bide annem ben dogunca 40 ma kadar sutuyke yikamis yuzumu abiminkinife ben hayatimda bir kez bile sivilce cikarmadim yuzumde.hep yuzum bebek teni gbydi. Abiminde oyle. Masallah .Sende yap bebise. Neyse oste o zamanlardan kalma sabah kalkinca kavrulurdum o yuzden hep sut icsem kavruluyorun :) tamamen psikolojik. Onun yerine yogurt yedim simdi
abim hiç süt içmemiş küçükken çay diye delirirmiş boyu 1,83 o yüzden bilemiyorum bende süte bayılırım ama boy 1,68

ama cildim hakikaten düzgündür o konuda katılıyorum kemikler için şart günde hiç olmazsa 1 bardak içmemiz lazım

yoğurtta süper cnmmm afiyetolsun
Cok haklisin banucum ama bunu surekli bende soyluyorum ama bi yerde kendi kontrolunu kaybediyorum. Ya is degistirmem lazim yada bi cozum bulmam lazim. Gecen projede artik saclarima ayircak vaktim yok diye kivircik yaptirdiydim sureden kazanmak ovin yika cik olsun diye. Bugunde kalici makyaj mi yaptirsam vaktim yok diyince arkadasim baskti kahkahayi her projede kendini degistiryosun iyki evli degilsin kocama ayircak vaktim yok bosanayim bari derdin dedi. Uzuldum icimden bu kadar is kolik miyim. Istemedigim sevmedigim halde kendime vakit ayirmak istedigim halde. Abimle konustum ilk zamanlar ogrenme donemi bu kadar calismalisin zaten diyor. Is ile normal yasantimi ayri degil. Bunun icin napmaliyim bilmiyorum. Bu sekilde dertlenip duruyorun sizlere ama cidden iyi degilim. Anneme bahsedemiyorum vok uzuluyor. Arkadaslarimin coguda benim gb anlatsam kelin merhemi muhabetine doncek. Baska kimsem yok ki sizden baska bahsedebileyim. Hakkinizi helal edin. Cok dertleniyorum size boyle boyle.
abin tecrübesini anlatmış öğrenme dönemi geçince inş kendine daha çok zaman ayırabilirisn bitanemm ama sizin meslekte doktorluk gibi sürekli gelişim ve değişim içinde yenilikleri takip etmek zorundasınız:26: bence günün belli saatlerini sadece klendine ayır iş bitmez bitanemm
elbette dertlerini anlatacaksınnn anlatırsan rahatlarsınn burada büyük bir aile olmadıkmı biz içinde biriktirirsen hasta olursun allah korusun ayrıca önce psikolojin düzgün olacak ki rahat kilo verebilesinnn cnm benim

o yüzden sakın çekinme helall olsun bitanem ne demek
masallah gulsahcımmenun süper sen buhafta kesın eksılerdesın ozaman ah ah bende bı eksıde olsam.gercı hersene ramazanda kılo alan bırı olarak ılk hedef almamk ama versemde tadından yenmez

sen bu hafta kilo alma ben ona dua ediyorum Eylülüm çok kaçamağın var çokkkk