- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
benimde hedefim 1 kilo vermek.reglde yaklaşıyor.![]()
Vayy hem regl olcaksiniz hem yuksek hedefler cokcok tebrik ediyoruz kizlar sizi :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde hedefim 1 kilo vermek.reglde yaklaşıyor.![]()
Menün güzel. Kurabiyelerden kurtul artıkkızlar haftasonu malum kpss vardı eşim girdi.yogun bir haftasonuydu.bu hafta işten izin aldım zaten genelde yıllık iznimi ramzanda kullanırım ben.ev daha yogun pc açmakta zorlanıyorum illa tepemde biri oluyor gecen onca laıntı yaptım reyyan rsetledi.
6 temmuz menü
sahur:4-5 kaşık menemen
2dilim ekmek
domates salatalık
peynir
iftar
2 kepce düğün çorbası
haşlanmış et miktarı cok değil ama kestiremiyorum.kucağımda reyyanla iftar yaptım
avuc içi kadar pide
boll salata
2 kaşık yogurt
ara:3 gün kurusu
10 kadar badem
bi ara kalan kurabiyelerden ısırdım yani bi ısırıkcık ama ne zaman hatırlamıyorum.
Allah kolaylık versin :18:yukardaki msjı yazıncaya kadar reyyan altına kaçırdı fatih wcye gidelim dedi.oğluşuma ne zaman wc ye gitse reyyan deli oluyor bende diye daha 16 aylık ama bugün denemeye karar verdim 1 saatde 3 kere üstüne yaptı.![]()
bugün hava sıcak.evde bi şişme havuz var onu ılık suyla dolduruyorum atıyorum cocukları içine cocuk odasının halısını kaldırıyorum oda zate güneşli.oynuyorlar.
kardesimi aradım iftarı piknikle yapacaklarmıs bende özendim eltimi aradım.eltim bizim beyi arayım müsaitse yapalım dedi.4 gibi aradı iftarda müsaitmişiz gidebiliriz dedi.yanlız ben şimdi cocukları aldım kardesimle kitap fuarına gidiyorum dönüşte anca iftara yetişirim dedi.eltim benim 10 küsür yıllık arkadasım dostum eşiyle bizim düğünde tanıstı.kötü niyet aramam,ama eşim gcık oldu onu çorba yapayım diyorum yapma diyor tatlı yapayım diyorum onuda onlar alsın diyor.uff arada kaldım.
7 temmuz
Sabah(8.00) 1 haslanmis yumurta, 1 bardak sut , 1 dilim ezine, 7 badem, 4 kuru kayisi
Oglen (12.30) 1 kase yogurt corbasi , 1 avuc ici buyukligunde kofte , 150 gr yogurt
Aksam 6 badem 10 findik 2 bardak ayran.
Spor malesef yok yine. Su 3 lt , 1 adacayi
Ben bu hafta regl. Gecen haftada bisi vermeedim artik yuksek hedef koymaya korkuyorum. Bu haftanin topige tasima cezalisi kim kaptan ?
ınşallah bu sene gidebilirsin canım . Ve inşallah planların aksamazda gelir ikinci bebişte sırasındakaptancım bebiş nasıl? evde misin bi risk mi var? bolca dinlen evinin keyfini çıkar.. aman kendini yorma..
doktorcum wc eğitimine mi başladın? 16 aylık erken gibi ama sen daha iyi bilirsin tecrübelisin.. ben oğlana 2 yaşında denedim kafayı yiyecektim hem de ramazandı.. 32 aylıkken öğrenmiş oldu, çokşükür sorunsuz bitti 1 haftada..
benim de hac tehlikeye girdi, burada personel kalmayacak gibi duruyor gelecek olan kişi geç gelecek, benim nöbetçi kalmam gerekebilir.. seneye kalırsa da tehlike belki öbür sene bizi başka yere yollarlar bir de 2.çocuk projemi bile ertelemek zorunda kalacağım sanırım öbür sene gitme ihtimali nedeniyle..dua ediyorum inşallah gidebilirim bu sene..
edacım sen nasılsın?işler güçler nasıl?
gözde canım tercihlerin hayırlı olsun, umarım istediğin gibidir puanın.. emreye noldu ya yoksa biti mi![]()
iyi tatillerGünaydın kızlar bugün eltimi ve k.validemleri iftara alıyorum
Pazartesi iftar menüm
1kase çorba
2yk taze fasulye
2yk tavuklu pilav
Salata
1 dilim pide
1.5 lt su
Sahura kalkmadım çünkülüm tatildeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooo kendini biliyorrrrrrrbu hafta ben yapıcan inş bi aksilik olmazsa
sayılı gün çabuk geçer ama kural ihlalleri geçmez canım can yakar . Menüler yok paylaşım az bunlar yakışmıyorgünaydın herkese Allah afetsin ramazan çarptı işler de yogun gelemiyorum bi türlü dün başım çok agrıyodu hala da geçmedi gözlerimi açamıyorum. neyse sayılı gün çabuk geçer
bence diyetistyeni beklemelisin canım nolur nolmaz sen şimdiye kadar uydun ve kaybetmedin şimdide uy derim :13:Kızlar bisiklet almak istiyorum ama sürecek yer yok.Bir de diyetisyen spor yok diyor ama ben çok istiyorum.![]()
ohh afiyet olsunGünaydınlar![]()
Dünkü menüm
1 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara: 1 küçük muz
öğle:
2 köfte
salata
1dilim ekmek
ara:1 dilim kavun
ara:1 activa+4 fındık
akşa
5 köfte
1dilim ekmek
salata
ara:1 sütlü kahve
su: 3 litre
bugunde idare ederim canım . ama dönün artık valla herkes saldı kimse kusura bakmasın canım sadece senin için söylemiyorum belli kiişler dışında kimse yok valla msjda sayacagım menüde bu haftagünaydın kızlarr geçmiş yapacak keyfim yok inanın hafta sonu cumartei akşamı ablamda iftara davetlydik pazr günü abimde. dünde giremedim tercihlerle uğraşıyorum kaptanım beni bugünde idare edermisin. yarın yine düzenli paylaşıma girerim. bide emre salağı aradı iyice keyfim kaçtı mevlam insanın yüzsüzündende korusun tüm enerjm çekldi şuan. menülerimi paylaşıcam sizler napıyosunz
günaydın seninde günün aydın olsunGunaydinlarrr herkeseee.herkesin gunu bol aydin ve neseli olsun insallah. Opuyorum herkesii
hadi bakalım inşallah canımbenimde hedefim 1 kilo vermek.reglde yaklaşıyor.![]()
not alındıBu haftaki hedefim 66. Bu arada bende regl oldum
afiyet olsun canım7 temmuz
Sabah(8.00) 1 haslanmis yumurta, 1 bardak sut , 1 dilim ezine, 7 badem, 4 kuru kayisi
Oglen (12.30) 1 kase yogurt corbasi , 1 avuc ici buyukligunde kofte , 150 gr yogurt
aha gidiyor dr istanbuldan bıktı tabiaycacım sana özendim walla.neresiydi senin memleket asmde dr acıgı varmı?
hadi bakalım kimler haklı çıkacak aşağı yukarı 4-5 haftaya ögreniriz galiba rabbimin izniyleAyyy bak hafi hayirlisi. Kaptancim bende hep erkek hisediyorum yegenimizi. Daha cok var dimi cinsiyetini ogrenmemize
ahh ahhh hep diyorum çocukluğumuzdaki gibi beslensek kimse kilo almaz annem bana asla ekmek yediremezmiş herşeyi yer ama ekmek yemezmişim ee bol bolda hareket vardı ve eskiden nerdeydi öyle şimdiki çocuklar gibi zırt pırt abur cbubur çikolata nerdeeee kırk yılda birdi sğplıklıydı vucutlarDiksin kaptanim banucim goz istedigi tavuk olsun kestirir getiriz onada :) bizde inmiyoruz kaptanim. Ben bu yasimdayim hala en buyuk keyfim agac tepesinden meyve yemek. Gecenlerde resmen bi meyveye dalindan koparip yemeye as erdim. Eskiden kucukken cikamazdim tepesine benim kuzen cikardi ben hemen agacinkendi govdesine o toplar bana verirdi :) hey gidi gunler heyyy. Eskiden cikip yiyemezdim simdi cikabiliyorum ama yiyemiyorum
Kızlar bisiklet almak istiyorum ama sürecek yer yok.Bir de diyetisyen spor yok diyor ama ben çok istiyorum.![]()
Günaydınlar![]()
Dünkü menüm
1 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara: 1 küçük muz
öğle:
2 köfte
salata
1dilim ekmek
ara:1 dilim kavun
ara:1 activa+4 fındık
akşa
5 köfte
1dilim ekmek
salata
ara:1 sütlü kahve
su: 3 litre
Günaydın kızlar bugün eltimi ve k.validemleri iftara alıyorum
Pazartesi iftar menüm
1kase çorba
2yk taze fasulye
2yk tavuklu pilav
Salata
1 dilim pide
1.5 lt su
Sahura kalkmadım çünkülüm tatildeyim
7 temmuz
evet ablacım bittii boynuzlarım baki kaldıkaptancım bebiş nasıl? evde misin bi risk mi var? bolca dinlen evinin keyfini çıkar.. aman kendini yorma..
doktorcum wc eğitimine mi başladın? 16 aylık erken gibi ama sen daha iyi bilirsin tecrübelisin.. ben oğlana 2 yaşında denedim kafayı yiyecektim hem de ramazandı.. 32 aylıkken öğrenmiş oldu, çokşükür sorunsuz bitti 1 haftada..
benim de hac tehlikeye girdi, burada personel kalmayacak gibi duruyor gelecek olan kişi geç gelecek, benim nöbetçi kalmam gerekebilir.. seneye kalırsa da tehlike belki öbür sene bizi başka yere yollarlar bir de 2.çocuk projemi bile ertelemek zorunda kalacağım sanırım öbür sene gitme ihtimali nedeniyle..dua ediyorum inşallah gidebilirim bu sene..
edacım sen nasılsın?işler güçler nasıl?
gözde canım tercihlerin hayırlı olsun, umarım istediğin gibidir puanın.. emreye noldu ya yoksa biti mi![]()
ınşallah bu sene gidebilirsin canım . Ve inşallah planların aksamazda gelir ikinci bebişte sırasında
bebiş iyi şükür haftaya kontrolvar ben işi bıraktım canım tm haklarımıda verdiler sağolsunlar yavrucuk daha önemliydi
iyi tatiller
ooo kendini biliyorrrrrrr
sayılı gün çabuk geçer ama kural ihlalleri geçmez canım can yakar . Menüler yok paylaşım az bunlar yakışmıyor
bence diyetistyeni beklemelisin canım nolur nolmaz sen şimdiye kadar uydun ve kaybetmedin şimdide uy derim :13:
ohh afiyet olsun
bugunde idare ederim canım . ama dönün artık valla herkes saldı kimse kusura bakmasın canım sadece senin için söylemiyorum belli kiişler dışında kimse yok valla msjda sayacagım menüde bu hafta
günaydın seninde günün aydın olsun
hadi bakalım inşallah canım
not alındı
afiyet olsun canım
aha gidiyor dr istanbuldan bıktı tabi
hadi bakalım kimler haklı çıkacak aşağı yukarı 4-5 haftaya ögreniriz galiba rabbimin izniyle
ahh ahhh hep diyorum çocukluğumuzdaki gibi beslensek kimse kilo almaz annem bana asla ekmek yediremezmiş herşeyi yer ama ekmek yemezmişim ee bol bolda hareket vardı ve eskiden nerdeydi öyle şimdiki çocuklar gibi zırt pırt abur cbubur çikolata nerdeeee kırk yılda birdi sğplıklıydı vucutlar
Kaptancım
Benim bir maruzatım var.
Bugün pedagojik formasyon sonuçları açıklandı.
Ben kazanmışım.
Bu hafta cumaya kadar kayıt yaptırmak için eskişehire gitmem gerekiyor ayriyetten bir sürü hazırlık yapmam lazım. Çok yoğun olacağım mesaj sayısından beni muaf mı tutarsın ? Yoksa 2 haftalık iznemi ayrılayım bilemedim ben :18:
Bu arada lütfen benim için dua edin.
Şuan çok kararsız heyecanlı ve panik haldeyim. Napıcam diye başım dönüyor.![]()