- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
Canım ben adet oldum çok şükür biraz şişim var biraz da ilk güne özel torpil geçtim yemekte ama hala iddialıyım inş :)kutsal ödem atma günü perşembe.kızlar nasıl gidiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben adet oldum çok şükür biraz şişim var biraz da ilk güne özel torpil geçtim yemekte ama hala iddialıyım inş :)kutsal ödem atma günü perşembe.kızlar nasıl gidiyor.
Canım ya ne çok nöbetin var Allah kolaylık versinKızlar gece mesaisinden herkese merhabalar yarın hepimiz için güzel olur inşallahbeynimize olumlu mesajlar göndemeyi unutmayın
Kolaygelsin canımKızlar gece mesaisinden herkese merhabalar yarın hepimiz için güzel olur inşallahbeynimize olumlu mesajlar göndemeyi unutmayın
benim kilo verme sürecim biraz karışık oğlumdan önce 72 kiloydum doğuma 84 kilo ile gittim şimdi ise bugün tartıda 61i gördüm ama diyete 66 kiloda başladımaynen o kaçamaklari yaptigimiz süre kilo veremiyoruz, peki siz ne zamandır yapiyorsunuz ayriyetten bir sey yiyiyor ya da içiyor musunz zayiflamak için...
ne kdar sürede kaç kilo verdiniz?
yok ya üzülmüyorum sadece sahurumu onla yaptım ve tüm gün yaktım yediğim kabak tatlısınıolsun canım bu kadar üzme kendini kaçırdığın zaman biraz sporu arttır. yoksa kesinlikle yasak denen şey insana çok daha cazip geliyo ufak kaçamakları sporla telafi edebiliriz.
teşekkür ederim, inşâallâh istediğin kiloya ulasirsin:)benim kilo verme sürecim biraz karışık oğlumdan önce 72 kiloydum doğuma 84 kilo ile gittim şimdi ise bugün tartıda 61i gördüm ama diyete 66 kiloda başladım
önceki kilolarım kendiliğinden gitti çok karışık düzensiz ve koşuşturmacalı bir hayatım var birde emziriyorum
zararlı yiyecekleri yememeye çalışıyorum klasik diyetisyen diyeti gibi 3 ana 3 ara öğün ama şu ara niyetliyim ara öğünler yok malesef bol su yoğurt yiyorum yemeklerimin yanında salata
kolay gelsin:)Kızlar gece mesaisinden herkese merhabalar yarın hepimiz için güzel olur inşallahbeynimize olumlu mesajlar göndemeyi unutmayın
Allah kabul etsin:))menüm
sahur
bilindiği üzere 5 dilim kabak tatlısı su
iftar:
1 tabak portakallı kereviz yemeği
1 dilim kepek ekmek
su
şimdi ise 1 avuç leblebi yanında ıhlamur
günü kapatırım böylece
Yazı dili de böyle üzgün işaretini görünce üzüldün sandım :)yok ya üzülmüyorum sadece sahurumu onla yaptım ve tüm gün yaktım yediğim kabak tatlısını
Ben çokk sevinirimmkızlar yarın cuma malum bizim için yepyeni bir hafta başlayacak bu hafta çok güzel kilolar verelim hepimiz çok fena gaza geldim nedense kaptancım sen ne dersin bu işe
Vayy çok güzellsabah 1 yumurta, peynir, salata
öğlen 2yk ıspanak, salata
ara 3 kuru kayısı, yeşil çay,
akşam salata, ayran
ara yeşil çay 2 kuru kayısı
3 lt su
10000 adım yürüyüş
Bu menüye Moral mi verilirmiş tebrik ediyorum canım ben bugün reglin ilk gününe özel kaçırdım ama yarın kendime gelicemmenüm
sahur
iftar:
1 dilim kepek ekmek
su
günü kapatırım böylece
Canım yarında oruçsun demimenüm
sahur
iftar:
1 dilim kepek ekmek
su
günü kapatırım böylece
sagol canımKolaygelsin canım
valla bazen boş oluyo bikaç gün bazende gün aşırı başhemşirenin dikkat ve nabzına görebu yüzden nefret ediyorum mesleğimden bakma yapıyorum amaCanım ya ne çok nöbetin var Allah kolaylık versin
Nöbet işi herşey zor eşim Polis hiç uyku düzeni yok bigün gündüz bi gün gece bi gün akşam gidiyo bi gün boş karmakarışık :S yapılan iş kolay olsa bile vucudun düzeni zor oturuyo benim bi arkadaşım da hemşireydi ama sağlık ocağında çalışıyo nöbet tutmuyo.sagol canım
valla bazen boş oluyo bikaç gün bazende gün aşırı başhemşirenin dikkat ve nabzına görebu yüzden nefret ediyorum mesleğimden bakma yapıyorum ama