Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sagol arkadaşım. hayırlısı

***3.Takım 395.ETAP***

Efser: (74,7///%)

Ayulduzz: (75.5///%)
Kelebekolacam: (76,2///%)
Nilyyyaaannn : (78/76.8/1,2/%1.54)
Chnnmkiz : (75,3/74.9/0,4/%0,53)
Sahgull : (62.1///%)
Nar38 : (57,8/57,6/0,2/%0,35)
Olvidos : (61.8/60.7/1,1/%1,78)

HedefVeBasari : (79,6/79,6/0/0%) sabit

3.Takım ortalaması:%

malesef yine sabit veremeyecem galiba :KK43:
Canım üzülme bende sabitim bak bu hafta önemli olan almamak :KK20:
Geriye dönmemek sakın kendini bırakma illaki yaptığın hataları biliyosundur onları önümüzdeki hafta yapmıyacağız birlikte tamamı :KK19:

***3.Takım 395.ETAP***

Efser: (74,7/74,7/0/%0)kilosu sabit

Kelebekolacam: (76,2/76,5/-0,3/-%0,40)
Sahgull : (62.1/62.3/-0,2/-%0,32)

HedefVeBasari : (79,6/79,6/0/%0)kilosu sabit

üzgünüm kızlar regl haftam.

Hosbuldum, ailede herkes 50 55 kilo olduğu için kendimi kötü hissediyorum biran önce 10 kiloyu vermek istiyorum bende dün karatay diyetini okudum ve ona baslamaya karar verdim umarım istedigimiz kilolara ulaşıriz ben bu zamana kadar hemen kilo veriyim isterdim ama anladım ki o bilincsizce hemen verdigim kilolari tekrar hemen geri alıyorum.. inşâallâh birbirimize destek olalım bilgilerimizi paylaşalım :) :KK66:

Olalım canım evet kesınlıkle hemen verip cok kısa surede geri alıyoruz maaleseff :( bu yüzden hep yapabıleceğımız seylerı yapıp kılo vermelıyız

12 kiloyu ne kadar sürede verdiniz?

ben mayıs sonunda basladım 94 ile 4 ay sonra 12 kıloyu vermıstım 82 olmustum ama sonra verebileceğime inanmadım bişi oldu. 1 ay boyunca gruptakı herkes benle ugrastı verırısın bırakma dıye ama ben ınanmadıgımdan tekrar ugrastılar ama ben 85 oldum. sonra sevgilim gelicek diye kastım kızların desteklerı ile tekrar 81 e dustum. Sevgılım gidene kadar ben 84.5 oldum 1 ayda. beyın olarak cok yıyorum kılo alıcam dıye ınanıyodum cunku. Geldıgımde psıkolojım zaten bozuktu kılo aldım veremıyorum dıye. Ama sonra banucum rafınera denememı onerdi. Cok sukur alabıldım. Ve sımdı rafınera ile 76.6 yı gordum. 1 ay kadar oluyor rafıneraya baslayalı ama tabı aralarda kendı menulerımı yapıyorum rafınerandan paket gelmıyor. cok sukur gıtmeye basladı kılolarrr

Geldimmmmm:KK55:
Kusura bakmayın kızlar gece 12 den beri elektrikler yoktu şarjım bitti %1 şarjla açık kaldı tel:KK48:
Sabah uyanır uyanmaz tartıldım valla ben sevindim 200 gr fazla çıktım ama dün çok daha fazlaydı

Evet kızlar kilo veremedik yok az verdim diye üzülmek yokkk elinizden geleni yaptınız ben inanıyorum bu haftaya hemen bi çizgi atıyoruz önümüze bakıyoruz:KK19:

Hadi bakalım bu hafta sıfır kaçak bol spor bol su sallayalım listeleri
6. Takımlada yarısıcaz ama kişi eşlemiycez takım ortalaması üzerinden

ilk kilo bildirimi benden gelsin 60.7
Süpersin canım gene solladın beni ama haftaya yakalıycam:KK55:
Günaydın herkese güzel bayanlarikinci bildirimi yapıp uyuyacagım çok yorgunum malum 57.6 yine margarin gitmiş vücuttanama ben mutlu oldum fazla çıkacagımı düşünüyordumda hepdün 4litre kadar su içtim onun faydası gibi geliyo bide azda olsa ip atladım bu hafta o iyi oluyo gercekten
Olsun canım az gitsin öz gitsin
Paket paket gönder margarinleri
Günaydın kızlar kilom 74.9 regl olmama rağmen 400 gr gitmiş
Süper canım:KK9:
pekiii tartıldım vee 73.8 :D biliyorum ilk hafta en kolayı kilo vermenin ama inş haftaya da devamı gelicek :)
Vavvv süprsin tatlımmm
Gelicek tabiki neden gelmesin:KK68:

ben bu hafta çok motiveyim takımın motivasyonunu da üstleniyorum bu hafta kaçamak yapmadan çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorum herkes en az 1 kilo verebilir bence
ayy nasıl güzel olur önümüzdeki hafta herkes 1 kilo verse

Yarimsaat yurudum kosubandinda.kizlar yasemin soysalin tek şisman beynimiz kitabibini okuyorum soyledikleri tam benlik bedenimiz zayiflamak istese lakin zihnimize gonderdigimiz kodlarla zihnimizi buna inandiramassak en ufak bi acikta kilo almak vermrmek icin ugrasacaktir diyo..mesala zayifliyo oldugunuz halde hala buyuk beden kiyafetlerinizi atmiuorsaniz zihne bir gun nasil olsa kilo alicam algisini gonderdigimizi ve cok kisa zamanda kilo almamizin kacinilmaz oldugunu soyluyir..cok mantikli degilmi ya

Kesınlıkle dogru dıyosunnn. Cok dogruuuuu. Ben en son kıyafetımı gıyene kadar ayy ben kilo aldım dıyet yapayım demıyorum. En son kıyafetlerımde 44 oldugu ıcın taa 44 bedene gıyıp ah ben kılo almısım dıyorum ama taaa 44 bedene cıkmıs oluyorum ıste bı kere :(

Kuzum yeni bilgilerime dayanarak sunu yapman gerekir:)gozlerini kapat hangi bedende olmak istedigini hayal et istedigin kiyafetler icinde istedin bi yerdesin simsiki bir karnin taptaze bi cildin ,soylenen iltifatlari dusun bu ekzersizi yap sonra yemek istedigin seye bak hayal ettigin bedenmi buyuk mutluluk yoksa tabaktakimi tercih senin

vayyy bende alıcamm dılek bu kıtabı nolmus sana boylee :))

***3.Takım 395.ETAP***

Eminem lütfern artık şu negatif düşüncelerden kurtul canım bu şekilde kilo veremezsin, veremiycem diyince veremezsin
Bu hafta yeni bi başlangıç yapıyorsun
Düzene sok kendini buraya daha çok gel ve düzenli menü paylaş azda olsa spor yap bak nasıl vericeksin, artık bahane istemiyorum lütfen kendini moda sok artık sen elinden geleni yap 1 hafta veremesende diğer hafta mutlaka verirsin

Bu hafta sana bi koç bulalım
Menülerini takip etsin seni arada gaza getirsin
Ayçam ne dersin emine bu hafta sana emanet kilo veremezse sana sorarım:KK48:
Geriye dönmemek sakın kendini bırakma illaki yaptığın hataları biliyosundur onları önümüzdeki hafta yapmıyacağız birlikte tamamı :KK19:
Aynen öyle efserim önümüze bakıyoruz

ben hep düşünüyorum incecik dümdüz bir bedenimin olduğunu zayıf olduğun zaman her Giydigin kiyafet ayrı güzel yakışıyor... sabah kacta kalkiyorsunuz acaba ben bugun sabah 9:30da kalktim bir suda yumurta peynir 2 zeytin birde salata yedim.. Sonra yürüyüşe çıktım 1 saat 5000 adım atmisim saat 1de öğlen yemegimi yicem aksam yine 1 saat yürüyüş yine yazarim akşam
Masallahh canım cok ıyısın . boyle gıdersen gıdıcek o kılolar

9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

10. Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bir rakamdir)bu kuralı iki kez gerceklestiremeyen uye diskalifiye edilecektir

Evet kızlar excel programında hazırlığımı yaptım bu kuralları artık uygulamaya koyuyorum bilginize

Harıkasın kaptann.

***3.Takım 395.ETAP***

Canım benım veremeyeceği deme. Bak kendımden biliyorum bende böyle bir donemden gectim. Bu hafta seninle beraber vericez kiloları o zaman. Bu hafta menulerını duzenli paylas bende seninle birlikte bakayım. hatta bir gece onceden konusalım ne pısırebılırırz dıye. beraber calısalım bu hafta ne dersin. Bak ben haftanın basında + 2 yı gordum dıye aglıyodum sonra hafta ortası +1 deydım bu hafta sabıt cıksam ıyı dıyodum sonra verdım cok sukur. Azmı borakmamak lazım. 1 hafta boyunca hıc kacamak yapmadım. Yemege gıttık mıllet mantı yedı ben salata tavuk ızgara. Evde 3 tane kız var 3 'ude zayıf pızza soyledıkler ben salata yedım. bırakmayınca oluyor sartlandırmak yok kendını. yapıcaz bu hafta ben ınanıyorum :KK68::KK68:

tamam canımcım bende daha çok dikkat edecem söz.

Eminem lütfern artık şu negatif düşüncelerden kurtul canım bu şekilde kilo veremezsin, veremiycem diyince veremezsin
Bu hafta yeni bi başlangıç yapıyorsun
Düzene sok kendini buraya daha çok gel ve düzenli menü paylaş azda olsa spor yap bak nasıl vericeksin, artık bahane istemiyorum lütfen kendini moda sok artık sen elinden geleni yap 1 hafta veremesende diğer hafta mutlaka verirsin

Bu hafta sana bi koç bulalım
Menülerini takip etsin seni arada gaza getirsin
Ayçam ne dersin emine bu hafta sana emanet kilo veremezse sana sorarım:KK48:

Aynen öyle efserim önümüze bakıyoruz

valla süper düşünmüşsün kaptancım ya valla çok sagol. yanlız söyle bişey var ben bu hfta annemlerin yanına gdiyorum internet yok orda telimde eski modem giremiyorum nete ne önerirsin. ayçamda süper koç olur hem güzel örnek.

Olalım canım evet kesınlıkle hemen verip cok kısa surede geri alıyoruz maaleseff :KK43: bu yüzden hep yapabıleceğımız seylerı yapıp kılo vermelıyız

ben mayıs sonunda basladım 94 ile 4 ay sonra 12 kıloyu vermıstım 82 olmustum ama sonra verebileceğime inanmadım bişi oldu. 1 ay boyunca gruptakı herkes benle ugrastı verırısın bırakma dıye ama ben ınanmadıgımdan tekrar ugrastılar ama ben 85 oldum. sonra sevgilim gelicek diye kastım kızların desteklerı ile tekrar 81 e dustum. Sevgılım gidene kadar ben 84.5 oldum 1 ayda. beyın olarak cok yıyorum kılo alıcam dıye ınanıyodum cunku. Geldıgımde psıkolojım zaten bozuktu kılo aldım veremıyorum dıye. Ama sonra banucum rafınera denememı onerdi. Cok sukur alabıldım. Ve sımdı rafınera ile 76.6 yı gordum. 1 ay kadar oluyor rafıneraya baslayalı ama tabı aralarda kendı menulerımı yapıyorum rafınerandan paket gelmıyor. cok sukur gıtmeye basladı kılolarrr
anladım, rafinera nasıl bir sey ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor sizde ne gibi olumlu yönler oldu bunu kullandiktan sonra, bu arada cok sevindim sizin adiniza kilo vermenize :))

Canım benım veremeyeceği deme. Bak kendımden biliyorum bende böyle bir donemden gectim. Bu hafta seninle beraber vericez kiloları o zaman. Bu hafta menulerını duzenli paylas bende seninle birlikte bakayım. hatta bir gece onceden konusalım ne pısırebılırırz dıye. beraber calısalım bu hafta ne dersin. Bak ben haftanın basında + 2 yı gordum dıye aglıyodum sonra hafta ortası +1 deydım bu hafta sabıt cıksam ıyı dıyodum sonra verdım cok sukur. Azmı borakmamak lazım. 1 hafta boyunca hıc kacamak yapmadım. Yemege gıttık mıllet mantı yedı ben salata tavuk ızgara. Evde 3 tane kız var 3 'ude zayıf pızza soyledıkler ben salata yedım. bırakmayınca oluyor sartlandırmak yok kendını. yapıcaz bu hafta ben ınanıyorum :KK68::KK68:
canım ben bugün istanbula annemlerin yanına gi,diyorum orda biraz zor anneannem yaşlı ve ısrarcı yine de çaba gösterecem her sabah yürüyüşer gitmeyi düşünüyorum. güzel düşünmüşssün valla böyle destek olursdan çok çok çok mutlu olurum. ama netim yok ne yapacaz :S

tamam canımcım bende daha çok dikkat edecem söz.

valla süper düşünmüşsün kaptancım ya valla çok sagol. yanlız söyle bişey var ben bu hfta annemlerin yanına gdiyorum internet yok orda telimde eski modem giremiyorum nete ne önerirsin. ayçamda süper koç olur hem güzel örnek.
Canım hiç girmeden olmaz nasık olcak ki
Evde yokmu telefonunda internet imkanı olan akşam gelsen menünü yazsan 2,3 msj yazsan bile olur

Back
X