Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben bu hafta çok motiveyim takımın motivasyonunu da üstleniyorum bu hafta kaçamak yapmadan çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorum herkes en az 1 kilo verebilir bence
ayy nasıl güzel olur önümüzdeki hafta herkes 1 kilo verse

Bende cok motıveyımmmm :) bu hafta 1.5 kilo hedefi koycam kendimee. Cok ıyı hısedıyorummm. Gitsin kilolarr :KK49::KK49:
bahane yok spora devammm

Eminem lütfern artık şu negatif düşüncelerden kurtul canım bu şekilde kilo veremezsin, veremiycem diyince veremezsin
Bu hafta yeni bi başlangıç yapıyorsun
Düzene sok kendini buraya daha çok gel ve düzenli menü paylaş azda olsa spor yap bak nasıl vericeksin, artık bahane istemiyorum lütfen kendini moda sok artık sen elinden geleni yap 1 hafta veremesende diğer hafta mutlaka verirsin

Bu hafta sana bi koç bulalım
Menülerini takip etsin seni arada gaza getirsin
Ayçam ne dersin emine bu hafta sana emanet kilo veremezse sana sorarım:KK48:

Aynen öyle efserim önümüze bakıyoruz

Ben kabul ediyorum kaptann olur hattaaa süper olurrr. Birbirimize iyice dikkat ederiz

anladım, rafinera nasıl bir sey ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor sizde ne gibi olumlu yönler oldu bunu kullandiktan sonra, bu arada cok sevindim sizin adiniza kilo vermenize :))

Rafinera yemek sitesi. Alman gereken kalorıyı hesaplıyolar ona gore sana menu gnderıyolar. Ben her gun 1500 kalorılık paket gelıyor sabahtan. Yemeklerım hazır gelıyor elıme. Ben onu kullanmaya basladıgımdan beri 84.5 dan 76.8 cıktım 7.7 kilo vermisim. Sporumuda yapıyorum. Paketlerım bu ayın sonuna dogru bıtıcek 30 pakeyt pakalım 30 pakette kac kılo vermıs olucam en cok onu merak ediyorum. Erkek arkadasım al ama 7 kilo vermeni bekliyorum veremezsen dahada istemem almanı dediydi ama verdim bilee :KK52::KK52:

***3.Takım 395.ETAP***

Efser: (74,7///%)

Ayulduzz: (75.5/74.6/0.9/%1.19)
Kelebekolacam: (76,2///%)
Nilyyyaaannn : (78/76.8/1,2/%1.54)
Chnnmkiz : (75,3/74.9/0,4/%0,53)
Sahgull : (62.1///%)
Nar38 : (57,8/57,6/0,2/%0,35)
Olvidos : (61.8/60.7/1,1/%1,78)

HedefVeBasari : (79,6///%)

3.Takım ortalaması:%

Gunaydin kizla r cok acelem var yeni kalktim biran once kahvaltiyi hazirlamam lazim esim cumaya gidecek gorusuruz sonra

***3.Takım 395.ETAP***

Efser: (74,7/74,7/0/%0)kilosu sabit

Ayulduzz: (75.5/74,6/0,9/%1,19)
Kelebekolacam: (76,2/76,5/-0,3/-%-0,39)
Nilyyyaaannn : (78/76.8/1,2/%1.54)
Chnnmkiz : (75,3/74.9/0,4/%0,53)
Sahgull : (62.1/62.3/-0,2/-%0,32)
Nar38 : (57,8/57,6/0,2/%0,35)
Olvidos : (61.8/60.7/1,1/%1,78)

HedefVeBasari : (79,6/79,6/0/%0)kilosu sabit

3.Takım ortalaması:% 0,52

Listemizi paylaştım tombul kelebeklerim:KK48:

Hadi bakalım biz birinciyiz bu hafta kaçamak yapanı yakarım:KK14:

Herkes eksiksiz menü paylaşıcak
Bu hafta koçluk sistemi getiriyorum herkes koçluk yaptığı kişiden sorumlu eşleşmeyi paylaşıcam birazdan

Bu hafta kilo veremeyenleri not aldım kendimde dahil:KK53: Haftaya da veremezsek sarıkart:oops:

Rafinera yemek sitesi. Alman gereken kalorıyı hesaplıyolar ona gore sana menu gnderıyolar. Ben her gun 1500 kalorılık paket gelıyor sabahtan. Yemeklerım hazır gelıyor elıme. Ben onu kullanmaya basladıgımdan beri 84.5 dan 76.8 cıktım 7.7 kilo vermisim. Sporumuda yapıyorum. Paketlerım bu ayın sonuna dogru bıtıcek 30 pakeyt pakalım 30 pakette kac kılo vermıs olucam en cok onu merak ediyorum. Erkek arkadasım al ama 7 kilo vermeni bekliyorum veremezsen dahada istemem almanı dediydi ama verdim bilee :KK52::KK52:
anladım. .. çok iyiiymiss bu refinera yaa hadi bakalım ayin sonunda kaç kilo vermiş olucaksin :))

Tamam canım yeterki kararlı ol biz hep yanındayız :KK19:

Etrafındakilerde inanırsa kararlılığına emin ol ısrar etmiycekler
belkide bu yüzden sıkıntı çekiyorum etrafımda yani yanımda kimse yok. bi aekadaşım var o da süreki senden bişey olmaz sen beceremezsin diyo :( en iyisi uzak durmak herkesden

Listemizi paylaştım tombul kelebeklerim:KK48:

Hadi bakalım biz birinciyiz bu hafta kaçamak yapanı yakarım

Herkes eksiksiz menü paylaşıcak
Bu hafta koçluk sistemi getiriyorum herkes koçluk yaptığı kişiden sorumlu eşleşmeyi paylaşıcam birazdan

Bu hafta kilo veremeyenleri not aldım kendimde dahil:KK53: Haftaya da veremezsek sarıkart:oops:
Hazırım kaptanım :cool:

belkide bu yüzden sıkıntı çekiyorum etrafımda yani yanımda kimse yok. bi aekadaşım var o da süreki senden bişey olmaz sen beceremezsin diyo :KK43: en iyisi uzak durmak herkesden
Ben olsam daha çok gaza gelirdimm
Herkes gösterirdim kafama koyduğumu yaptığımı
Mesela banada uğraşma bi dünya ilaç kullanıyosun veremezsin dediler iyi ki dinlememişim gayette verdim, geçen resimlere baktım da inanamadım ne haldeymişim
Noldu bişey mi kaybettim hayır tam aksine kazandım şekeri kolayı abur cuburu çıkardım hayatımdan artık kola krizlerim yok, herkeste şokta nasıl verdin diye onları öyle görünce dahada gaza geliyorum dahada incelmek istiyorum:KK62::KK62:

alt kattaki çocuklardan internet alıyodum salaklar internetin şifresini degişrtirmiş vermeyeceklermiş. ama benden parasını peşin aldılar. bende söylendim ayıp dedim paranızı geçiktirdim mi dedim madem vermeyeceksiniz paramın kalanını verin dedim. neymiş 100 gb kullanılıyomuş ayda. hergün 10 film seyretsen bile dolduramazsın dedim bende. ama yan çiziyolar parayıda vermeye niyetleri yok.
yani artık akşamları kendi evimde de internetim yok. neyse ben işten çıkmadan paylaşırım menülerimi felan. videolarıda netten indiririm inşallah

Ben olsam daha çok gaza gelirdimm
Herkes gösterirdim kafama koyduğumu yaptığımı
Mesela banada uğraşma bi dünya ilaç kullanıyosun veremezsin dediler iyi ki dinlememişim gayette verdim, geçen resimlere baktım da inanamadım ne haldeymişim
Noldu bişey mi kaybettim hayır tam aksine kazandım şekeri kolayı abur cuburu çıkardım hayatımdan artık kola krizlerim yok, herkeste şokta nasıl verdin diye onları öyle görünce dahada gaza geliyorum dahada incelmek istiyorum:KK62::KK62:
haklısın kaptanım ben galiba kendim inanmıyorum. önce kendim inanmalıyım

alt kattaki çocuklardan internet alıyodum salaklar internetin şifresini degişrtirmiş vermeyeceklermiş. ama benden parasını peşin aldılar. bende söylendim ayıp dedim paranızı geçiktirdim mi dedim madem vermeyeceksiniz paramın kalanını verin dedim. neymiş 100 gb kullanılıyomuş ayda. hergün 10 film seyretsen bile dolduramazsın dedim bende. ama yan çiziyolar parayıda vermeye niyetleri yok.
yani artık akşamları kendi evimde de internetim yok. neyse ben işten çıkmadan paylaşırım menülerimi felan. videolarıda netten indiririm inşallah
Olsun canım aksam girmen şart değil menünü bi sonraki gün sabah paylaşırsın
Şartlar herzamn uygun olmuyo bizde idare edicez seni yeterki dediğim gibi kararlı ol

Hayırlı cumalar tünaydın fıstıklar ayça dilek olvidos harikasınız maşallah :nazar::KK9:Haftaya tüm takımın güzel kilo vermesi lazım ona göre yarış başlıyor 6, takımla hepimize başarılar:KK36::KK5:

Hayırlı cumalar ablam
:KK48::KK48:
Biz gene çok pis gaza geldikk
Meleklerine söyleee
Kelebekler uçuşa geçti:KK55::KK55:

***6.Takım 395. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,8 / 88.5/ 0,3/% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (79/78,8 /0,2 /%0,25 )
BayilanBayilana (93/91,7 /1,3 /%1,40)

makres76 (63,3/62,7 / 0,6/%0,95 )
rengarenknesli (76,7/76,5 /0,2 /%0,26 )
gel_pcpc (78.9/78.6 / 0.3/%0.38)
winstonlight(75,2 /74.3 /0.9 /%1.20 )

6.Takım Ortalaması:% 0,68

Listemizi kontrol edermisiniz kelebeklerimm:KK68::KK68:

Back
X