Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

belkide bu yüzden sıkıntı çekiyorum etrafımda yani yanımda kimse yok. bi aekadaşım var o da süreki senden bişey olmaz sen beceremezsin diyo :KK43: en iyisi uzak durmak herkesden

Benımkılerde oyle dıyodu . Bugun dedım kı 17 kılo vedım toplamda. Sımdı artık ınanıyolar. Irademe. Ben evde 4 kızım 3 tanesı yıyıp yıyp kılo almıyor kı kılo almaya calısıyolar bıde . Ben bunlara karsı duruyorum. Kılo vermek iradeye sahıp cıkmak kolay degıl ama yılmazsan oluyor. Dedım ya gecen tum evı pızza kokuttular . Ondan sonrakı gunlahmacun kokuttular ama dayanıyorum. Sen onlarea kanıtla kendını ve vereceğını dusun. Gidicektir

alt kattaki çocuklardan internet alıyodum salaklar internetin şifresini degişrtirmiş vermeyeceklermiş. ama benden parasını peşin aldılar. bende söylendim ayıp dedim paranızı geçiktirdim mi dedim madem vermeyeceksiniz paramın kalanını verin dedim. neymiş 100 gb kullanılıyomuş ayda. hergün 10 film seyretsen bile dolduramazsın dedim bende. ama yan çiziyolar parayıda vermeye niyetleri yok.
yani artık akşamları kendi evimde de internetim yok. neyse ben işten çıkmadan paylaşırım menülerimi felan. videolarıda netten indiririm inşallah

vınn alsana canımolmaz mı. Ben oyle yapmıstım evdeyken.

***6.Takım 395. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,8 / 88.5/ 0,3/% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (79/78,8 /0,2 /%0,25 )
BayilanBayilana (93/91,7 /1,3 /%1,40)

makres76 (63,3/62,7 / 0,6/%0,95 )
rengarenknesli (76,7/76,5 /0,2 /%0,26 )
gel_pcpc (78.9/78.6 / 0.3/%0.38)
winstonlight(75,2 /74.3 /0.9 /%1.20 )

6.Takım Ortalaması:% 0,68

Listemizi kontrol edermisiniz kelebeklerimm:KK68::KK68:
Doğrudur ablam
Tebrik ederim melekleri süperr

***6.Takım 395. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,8 / 88.5/ 0,3/% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (79/78,8 /0,2 /%0,25 )
BayilanBayilana (93/91,7 /1,3 /%1,40)

makres76 (63,3/62,7 / 0,6/%0,95 )
rengarenknesli (76,7/76,5 /0,2 /%0,26 )
gel_pcpc (78.9/78.6 / 0.3/%0.38)
winstonlight(75,2 /74.3 /0.9 /%1.20 )

6.Takım Ortalaması:% 0,68

Listemizi kontrol edermisiniz kelebeklerimm:KK68::KK68:

Banucum cok guzel olmus bu sekılde vıdeyoyu paylasman. Ben sanırım bızım kustan dolayı cok takıntılı hale geldım . Hayvalara dayanamıyorum. hafta sonu strafor aramaya gıdıcem. Bı kactane yapıp koyucam bende.Sitede vardı kedi yine kaybettim apartmana almıstım atmıslar.:KK61: ya sınır oluyorum hayvanlara zulm edenler. Bilerek isteyerek hayvanlara eziyet edenler ne yapıyolarsa aynısını yaşasınlar dıyorum.

Eczanelere sorunca kopuk veriyolarmıs onların kopukten kutular oluyor ya oyle bısı bulsam ne guzell olur.

Banucum cok guzel olmus bu sekılde vıdeyoyu paylasman. Ben sanırım bızım kustan dolayı cok takıntılı hale geldım . Hayvalara dayanamıyorum. hafta sonu strafor aramaya gıdıcem. Bı kactane yapıp koyucam bende.Sitede vardı kedi yine kaybettim apartmana almıstım atmıslar.:KK61: ya sınır oluyorum hayvanlara zulm edenler. Bilerek isteyerek hayvanlara eziyet edenler ne yapıyolarsa aynısını yaşasınlar dıyorum.

Eczanelere sorunca kopuk veriyolarmıs onların kopukten kutular oluyor ya oyle bısı bulsam ne guzell olur.

Fikir annesi sensin Ayçam ben de paylaşayım dedim 2 tane alelacele yaptım ama çöp torbası kapladım onun bile etkisi oldu hemen girmişler içine yazık köpük bulabilirsem süper olur daha güzel kutu yaparım

hayvanlara eziyet edene diyecek kelime bulamıyorum rabbim bildiği gibi yapsın:KK62::KK62:

Slm kızlar.. Hayırlı cumalar:))
Ben dogurdum sonunda.. 9. Günümüzdeyiz inş..
Günüm doldgu ve oglusum kakasını yaptıgı için spinal sezeryan oldum...;)
Malum kılolar kaldı.. Serumlardan olsa gerek ödem topladı belden asagısı....
4. Gün tartıldım 4 kılo vermişim... Zaten cocuk 3700 :))
Allahım gülsemmi aglasammı:))))
Kızlar takıma geri gelmek istiyorum:)))
Öle sizler gibi spor yapamam malum.. Ama günde en az 3 lt su içmm gerek ve evde mümkün oldugunca yürüyüş yapmak istiyorum.. Su anda en son tartıldıımda daha dogrusu 78 kıloydum:))) offffff
Ne zaman geleyim ben takıma

Günüm doldgu ve oglusum kakasını yaptıgı için spinal sezeryan oldum...:KK66:
Öle sizler gibi spor yapamam malum.. Ama günde en az 3 lt su içmm gerek ve evde mümkün oldugunca yürüyüş yapmak istiyorum.. Su anda en son tartıldıımda daha dogrusu 78 kıloydum:))) offffff

Mervişim hoşgeldin canım :KK60: tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün gelmeni bekliyordum allah bağışlasın paşamızı :KK46::KK68: .Bence bir an önce dön:D

Fikir annesi sensin Ayçam ben de paylaşayım dedim 2 tane alelacele yaptım ama çöp torbası kapladım onun bile etkisi oldu hemen girmişler içine yazık köpük bulabilirsem süper olur daha güzel kutu yaparım

hayvanlara eziyet edene diyecek kelime bulamıyorum rabbim bildiği gibi yapsın:KK62::KK62:

Onlarda araba ekzoslarına gırmek ıstemıyolar ama karda kısta baska seceneklerı yok. Arabası olanlarda sureklı dıyorum nolur kontrol edın dıye. Eline saglık banumm. cok sevındım bu kadar duyarlı olmana. Ben cabalıyorum benım cevrem bos ısle ugrasıyosun derlerken senın yapman o kadar mutlu ettı ki beni.

Onlarda araba ekzoslarına gırmek ıstemıyolar ama karda kısta baska seceneklerı yok. Arabası olanlarda sureklı dıyorum nolur kontrol edın dıye. Eline saglık banumm. cok sevındım bu kadar duyarlı olmana. Ben cabalıyorum benım cevrem bos ısle ugrasıyosun derlerken senın yapman o kadar mutlu ettı ki beni.

Sürekli yemek veririm kuzum onlar da bize emanet ama yuva fikrini denememiştim açıkçası sayende süper oldu.Arabayı çalıştırmadan her yerine bakıyorum allah korusun :KK43:Boş iş olur mu hiç Ayçam en büyük sevap :KK68:zaten beni tanıyolar apartmandan çıktığım an peşimdeler bu bile öyle büyük bir mutluluk ki kıyamam onlara ben

Ayy kuzum gelmişş
Hoşgeldin Allah analı babalı büyütsün canım
Ne zaman hazır hissedersen gelebilirsin sanırım yeni üye gibi işlem yapıcaz yani iki hafta deneme süresi şartı var banuş ablaya sorarız o arada da iycr toparlanırsın
Paşamızda hoşgelmiş sırada ayferim var inşallah

saglikla huzurla buyusun bebişin insallah sanada iyi kilo vermeler

Saolun kızlae.. Tmm olur.. Ya bnmki zaten dıyet gıbı olmıcak.. Saglıklı beslenerek kılomu verıcem ayda 1 2 ne gıderse...
Sadece motive olmm lazım..
Yani kızlar sakın demeyın yenı dogum yapmıs derdı kılo dıye.. İnanın buny aslında ewlatlarım içinde istıyorum.. Sutumu etkılıck bişi yapmıcam zaten:))
Aksıne saglıklı beslenıp yawrumuda saglıklı beslicwm..

Saolun kızlae.. Tmm olur.. Ya bnmki zaten dıyet gıbı olmıcak.. Saglıklı beslenerek kılomu verıcem ayda 1 2 ne gıderse...
Yani kızlar sakın demeyın yenı dogum yapmıs derdı kılo dıye.. İnanın buny aslında ewlatlarım içinde istıyorum.. Sutumu etkılıck bişi yapmıcam zaten:))
Mervem hosgrldin bitanem ay yirim seni cadi

Mervem ben kizim 4 aylikken baslamistim diyete hem sutumde sikinti olmadi hrm cok guzel kilo verip daha dinc daha hareketli oldum
Bence kesinlikle emzikli kisinin diyet yapmasi lazim diyet zaten saglikli beslenme demek bu da sutun kalitesini artiracak demek;)

Bu hafts super olalim kizlar ben hedefimi koydum 73.5 yaparmiyim krsinlikle yaparim cunku ben hayelimdeki bedene kavusmak icin hizla kilo veriyorum

Back
X