Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haklısın kaptanım ben galiba kendim inaulsamiyacaksinc kendim inanmalıyım
Canim kenfine inanmazsan istedigin diyeti yap istersen 5 10 kilo ver ama hic bir zaman hedefe ulsamiyacaksin
Canim ben milyon kez diyet yaptim evlendigimden beri cokda guzel kilolar verfim ama geri aldim cunku ben yaparim derken kilo verirken bile bilincaltimda tekrar kilo alacagimi kilo veremiyecegimi kodladim ben istahliyim yemek yemeyi seviyorum dusuncesine oyle kitlendimki nekadar kilo versemde dusuncemi degistiremedigim icin basa dondum
Suan 74 kiloyum ama benim gozumu kapatica gordugum dilek 60 kilo beyaz badisi 38 beden pantolunu hafif saclarini kestirmis birazda rengini actirmis azicik makyaj parliyan bi cilt dinc bir vucudla esinin gelmesini bekleyen bir dilek var:) gozumu aciyorum icim kipir kipir biran once bu dilege kavusmak icin heycanlaniyorum;)

Canim kenfine inanmazsan istedigin diyeti yap istersen 5 10 kilo ver ama hic bir zaman hedefe ulsamiyacaksin
Canim ben milyon kez diyet yaptim evlendigimden beri cokda guzel kilolar verfim ama geri aldim cunku ben yaparim derken kilo verirken bile bilincaltimda tekrar kilo alacagimi kilo veremiyecegimi kodladim ben istahliyim yemek yemeyi seviyorum dusuncesine oyle kitlendimki nekadar kilo versemde dusuncemi degistiremedigim icin basa dondum
Suan 74 kiloyum ama benim gozumu kapatica gordugum dilek 60 kilo beyaz badisi 38 beden pantolunu hafif saclarini kestirmis birazda rengini actirmis azicik makyaj parliyan bi cilt dinc bir vucudla esinin gelmesini bekleyen bir dilek var:) gozumu aciyorum icim kipir kipir biran once bu dilege kavusmak icin heycanlaniyorum:KK66:

süpersin. evet bende ruhen ilk çöce kendimi hazırlamam gerek ve kendim inanmam gerek. galiba günlük tutmak bu konuda faydalı olabilir.

Benımkılerde oyle dıyodu . Bugun dedım kı 17 kılo vedım toplamda. Sımdı artık ınanıyolar. Irademe. Ben evde 4 kızım 3 tanesı yıyıp yıyp kılo almıyor kı kılo almaya calısıyolar bıde . Ben bunlara karsı duruyorum. Kılo vermek iradeye sahıp cıkmak kolay degıl ama yılmazsan oluyor. Dedım ya gecen tum evı pızza kokuttular . Ondan sonrakı gunlahmacun kokuttular ama dayanıyorum. Sen onlarea kanıtla kendını ve vereceğını dusun. Gidicektir

haklısın canım. bu tatil inşallah iyi gelir: gerçi bi sürü sıkıntı var evde ama olsun degişiklik iyidir daima. hem orda sevdiklerim yakın arkadaşlarım var biraz olsun motivasyonbum gelir.. bu arada sen beni rahat bırakma tamam mı. telden girmeye çalışacam ama benim tel küçük ekran tam giremiyorum bu siteye g,irsem bile geçmiş yapamıyorum. teli modeme çevirip pc baglamaya çalışacam ama olmazsa özelden felan mj at halime bırakma beni :)

vınn alsana canımolmaz mı. Ben oyle yapmıstım evdeyken.

canım wın benim evde çekmiyo neyse bakacaz ona döndükten sonra. hem akşama gerek yok çok sabahtan akşama kadar ntteyşm zaten. şimdilik idare ederim baktım olmadı net çektiririm

Ben hedefimi degistirmek istiyorum kaptanim ben 65 demisitim cunku daha fazla inebilecegime inanmiuordum ama benim asil ideal kilom 62 60 di 60 diyelim kusuratsiz temiz olsun;)

Saolun kızlae.. Tmm olur.. Ya bnmki zaten dıyet gıbı olmıcak.. Saglıklı beslenerek kılomu verıcem ayda 1 2 ne gıderse...
Sadece motive olmm lazım..
Yani kızlar sakın demeyın yenı dogum yapmıs derdı kılo dıye.. İnanın buny aslında ewlatlarım içinde istıyorum.. Sutumu etkılıck bişi yapmıcam zaten:))
Aksıne saglıklı beslenıp yawrumuda saglıklı beslicwm..
güle güle büyüt bebişini inşallah darısı bize
Tamam canım yeterki kararlı ol biz hep yanındayız :KK19:

Etrafındakilerde inanırsa kararlılığına emin ol ısrar etmiycekler

belkide bu yüzden sıkıntı çekiyorum etrafımda yani yanımda kimse yok. bi aekadaşım var o da süreki senden bişey olmaz sen beceremezsin diyo :KK43: en iyisi uzak durmak herkesden

haklısın kaptanım ben galiba kendim inanmıyorum. önce kendim inanmalıyım
Evet canım önce kendin inanıp cevreni inandıracaksın.benşmde eşim bana destek olmuyordu ama kiloludun diyodu hep cünkü adam bana mini biri olarak alışmıştı hep üzülüyordum bende ama yiyordum hep onunla.buraya geldiğim ilk hafta bile her akşm bişeyler yedik beraber yemicem diyodum zorla agzıma tıkıyordu.yada hastanede bişey yerken hayır demiyordum hiç atıştırmalık abur cubur ister istemez tüketiliyo.şimdi dolabımda bikaç form bisküvi bırakıyorum ara öğün yapıyorum bazen onlarla,yada en azından birileri bişey yerken yemiyorum kalabalıkta bazen anlaşılmıyo bile yemediğim.böylece hastanedekilere diyetteyim demeyede gerek kalmıyo,1tane alırsam alıyorum çok canım isterse.sonra 61den 58 e düştüğüm hafta sen bana hiç inanmadın ama 3kilo verdim ben dedim ve o haftalardan beridir bişey yesede ses etmiyor bana yicem diyo kendi tüketiyo bende rahatladım böylece.o yüzden önce kendin inan

image.webp

Ocak ayı değerlendirmesi

En sonda sarıkart almamak için vermemiz gereken en az kilo mevcut

Önümüzde daha 2 hafta var hadi bakalım verilemiycek kilolar değil

image.webp

Evett kızlar buda eşleştirmemiz
Eşler birbirine koçluk yapıcak
Menülerini takip edip birebir ilgilenecek,kaçamaklara ceza vericek

Menümüde yazayım gelmişken

Kahvaltı
Domates,salatalık,1 dlm peynir
5zeytin,2 ince dlm ekmek

Ara
Şekersiz türkkahvesi

Öğle
2 parça tavuk,salata,1 dlm ekmek

Ara
2 kivi,10 fındık

Akşam
Yağsız unsuz mücver,4 yk yoğurt,1 dlm ekmek

Ara
3 hurma,1 kupa yeşilçay

2 lt su

Ben bu gün çok büyük bir nefis mucadelesi atlatım ama ben kazandım :stop:
  • Bu gün avm gittik malum tatil çoçuklar gitmek istedi bende kıramadım hadi gidelim ben çoçuklara sadece ayda 1 kere dışarda yemek hakkıları var dilediklerini yeme hakkı yani şu bildiğimiz zararlı şeyler:KK53:Ancak bu kadar kısıtlama yapabiliyorum o bazen 2 aya bile çıkarıyorum yani atlatıyorum :cool:benimde zararlı şeylere karşı zafım var ama 9 aydır yemiyorum birden şeytan beni kandırdı gel bir hamburger ye :KK62:yani kanmak üzereydimki haşlanmış sebze gördüm ne mutlu oldum birden yok ben yine haşlamış sebze yiyecem dedim yanında ekmek et öğünümün yerine geçen küçük yağsız hata takur tukur eden bir börek yedim ve yağsız salata inanın şu anda o yiyipte yaşayaçağım pişmanlığı yaşamadığım için çok mutluyum:KK36:

Rafinera yemek sitesi. Alman gereken kalorıyı hesaplıyolar ona gore sana menu gnderıyolar. Ben her gun 1500 kalorılık paket gelıyor sabahtan. Yemeklerım hazır gelıyor elıme. Ben onu kullanmaya basladıgımdan beri 84.5 dan 76.8 cıktım 7.7 kilo vermisim. Sporumuda yapıyorum. Paketlerım bu ayın sonuna dogru bıtıcek 30 pakeyt pakalım 30 pakette kac kılo vermıs olucam en cok onu merak ediyorum. Erkek arkadasım al ama 7 kilo vermeni bekliyorum veremezsen dahada istemem almanı dediydi ama verdim bilee :KK52::KK52:
Canım ilk defa duydum bunu yemeği onlar gönderiyor yanlış mı anladım yoksa? Öyleyse süper bişeymiş

• Bu gün avm gittik malum tatil çoçuklar gitmek istedi bende kıramadım hadi gidelim ben çoçuklara sadece ayda 1 kere dışarda yemek hakkıları var dilediklerini yeme hakkı yani şu bildiğimiz zararlı şeyler:KK53:Ancak bu kadar kısıtlama yapabiliyorum o bazen 2 aya bile çıkarıyorum yani atlatıyorum :cool:benimde zararlı şeylere karşı zafım var ama 9 aydır yemiyorum birden şeytan beni kandırdı gel bir hamburger ye :KK62:yani kanmak üzereydimki haşlanmış sebze gördüm ne mutlu oldum birden yok ben yine haşlamış sebze yiyecem dedim yanında ekmek et öğünümün yerine geçen küçük yağsız hata takur tukur eden bir börek yedim ve yağsız salata inanın şu anda o yiyipte yaşayaçağım pişmanlığı yaşamadığım için çok mutluyum:KK36:
tebrik ederim diyet dediğin işte budur

iyi akşamlar herkese
ne güzel herkeste motivasyon tavan ohh bu hafta çok güzel kilolar vereceğiz
menü:

sahur:
peynir zeytin şekersiz komposto bol yeşillik 2 dilim kepek ekmek

iftar:

1 kase yayla çorbası
1 tabak kereviz yemeği
salata

şimdi ise ıhlamur eşliğinde 1 adet form bisküvi
ve günü kapatıyorum kızlar

iyi akşamlar herkese
ne güzel herkeste motivasyon tavan ohh bu hafta çok güzel kilolar vereceğiz
menü:

sahur:
peynir zeytin şekersiz komposto bol yeşillik 2 dilim kepek ekmek

iftar:

1 kase yayla çorbası
1 tabak kereviz yemeği
salata

şimdi ise ıhlamur eşliğinde 1 adet form bisküvi
ve günü kapatıyorum kızlar
Süper canım
Geceye 1 haş yumurta eklersen tok tutar

Tebrik ediyorum efserim
Bunu düşünmemiz lazım
Yedikten sonraki pişmanlık mı yoksa
Reddettikten sonra ki mutluluk ve özgüven mi

Menum: kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir, 2 lokma ekmekle bal kaymak
İkindi/akşam : yarım tabak çorba
1 tabak erişte
4 yk kısır
3 kabak tatlısı
2 fındık
Ara 2 mandalin