Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hoşgeldinSelam kızlar
ben geldim nasılsınız
Aynen canım bugün herkes bi arkadaşa bakıp çıkmış :)nerdesiniz ahali yeniledim yeniledim ayni sayfada gecmis
bugün cokkk mutsuzum yaaa sanki kilolarimi veremicek gibiyim bide o kadar dikkatt ediyorum napicam yaaa![]()
Selam kızlar
ben geldim nasılsınız
nerdesiniz ahali yeniledim yeniledim ayni sayfada gecmis
Menum: kahvaltı 1 (az sucuklu) yumurta beyaz peynir şekersiz çay
Öğle 1/4 künefe
Akşam: 3 yk pilav
3yk kuru fasulye
2 parça turşu
1/4 bardak şalgam
2 lt su
1 saat koşu/ hızlı yürüyüş
Akşam yemeği nasıl sizce canlar bugün hiç acıkmadım da fazla mı kaçırdım ki acaba diye düşündüm
Canım eşim söyledi künefeyi ben öyle 2 çatal aldım 1/4 diye tarif ettim ama o kadar bile etmez belki öğle yemeği de yemeyince bişey olmaz diye düşündüm olur mu ki? Ama turşu konusunda haklısın zaten çok sevmem yemiyim bundan sonraCanım tursu ödem tutuyor vucutta. bu yüzden kilo almasan bile tartıda yuksek cıkarsın moralın bozulur. Yememeye calıs. bence aksam olmus ama kucucuk bır kacak ( kunefe ) geri gouruyor bızı. Cısları gorunce onları yemedıgın zamankı mutlulugunu dusunn :)
destekleriniz icinn tesekkkuur ederim bidha Umutsuzluğa kapilmamm inşâallâhIncellıkle bıyle dusunursen o kilolar g,tmıyor. Menulerın hARIKa sporunuda yapıyosun. Kılolarının gıtmemesı ıcın hicbir sebep yok. Gidicekk mutlakkaaa sabret ve umutsızlıga kapılma aman dıyım
Hosgeldınnn canımmm
Kımsecıklerr yok dımı aysemmmm. haftasonu olunca![]()
Canım eşim söyledi künefeyi ben öyle 2 çatal aldım 1/4 diye tarif ettim ama o kadar bile etmez belki öğle yemeği de yemeyince bişey olmaz diye düşündüm olur mu ki? Ama turşu konusunda haklısın zaten çok sevmem yemiyim bundan sonra
destekleriniz icinn tesekkkuur ederim bidha Umutsuzluğa kapilmamm inşâallâh![]()
bundan sonra umutsuzluğa kapilmicamm sizin söylediklerinzi düşünucem hep ben inanıyorum ki 8 kilo vericemBen 10 - 12 k,lo verdikten sonra artık veremeyeceğmi dusunmustum. Ve veremedim o donem. Sonra banucum sayesınde rafinera ile tanıstım . Rafıneraya ınandım ve o 3 hafta toplamda 5.6 kilo verdim. Sadece inanma meselesi. Sonra ayy 5.6 cok verdım veremem artık barı 200 - 300 gr gıtse dedim hakket 200 - 300 gr gıtti. beyin nasıl ınanıyorsa oyle oluyorr