Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya biz hiç böyle şeyler yapmıyoz eşimle:)ben zaten ne doktora gitmeyi nede düzenli işler yapmayı sevmem oldum olası allah düsürmesin hastanelere meslegimden olsa gerek iyi bişey düsünemiyorum
Anladım canım ne kadar zamandır düşünüyorsunuz sorun yaşadınız mı bilmiyorum bu başlıkta da konuyu açarsam pek bi dağılır da bizim çeşitli sorunlarımız kötü günlerimiz oldu malesef. Şimdi tedavi görmeye başladım ben eşimde bi sıkıntı çıkmadı da çok şükür öyle ne olur ne olmaz diye yediriyorum eşime keçiboynuzunu

kiskaniyolar sekerim seni banada surekligorenler demiyo zaten uzun zaandir gormeyenler farkediyo 70 ler yine sisman grubunda canim 60 lara in bak nasil zayifsin artik diyecekler

Evet sanırım kıskanıyolar dilekcim. Ben 86 olduğum günü hatırlıyorumm ayy 76 olcak mıyım acaba demıstım. Şimdi 76 oldum 66 ları görmek için sabırsızlanıyorumm

18 kiloyu farketmeyen bi göz doktoruna gitsin canım. Benim de eşim hiç farketmiyo 1.5 senede 20 kilo aldım onu farketmeyince şimdi verdiğim 3-4 kiloyu tabiki hiç farketmedi. Kendimin bu kadar şiştiğimi ben bile anlamamıştım canım eşimle masa tenisi oynarken arkadaşım videoya çekmiş bi izledim şok oldum bildiğin duba olmuşum :S

Yavas yavas olunca anlaşılmıyor canım sanırım :( bizim mudur 12 kilo verdim dal gb kaldı. Ben sankı ona kıyasla hıc vermmısım gb duruyor

Kaptan çek benim hedefide 60 bakiyim:)yani rica ediyim boyle kaptanim boyle takimim varken bu sefer 38 beden olmiyacamda ne zaman olicam dimi ama En Büyük KKkilo vermek sizlerle bukadar keyifliyken 8 kilo cok basit vermisken 14 verelim toplamda 20 verelimde basari hikayemizin bi anlami olsun dimi:KK59:
:KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:

menu
onikide klasik kahvalti bir haslanmis yumurta iki dlm kepek ekmek
ara iki bardak kefir uc kasik bulgur pilavi
aksam bir kaseden biraz az sehriye corbasi bir kase pirasa yarim dlm ekmek salata ayran
2 lt su 200 ip atlama
bur kupa limonlu maydanoz suyu

Evet canım ya her konuda değil de inadı işte kendisine anlamsız geliyo bu isteğim yanaşmıyo çoluk çocuk yok nolacak sanki yavaş yavaş yapalım birlikte diyo ama bi taraftan da ikimiz de deli gibi dağınığız bi tarafı toplarken arkamı dönmeden dağılmış buluyorum
valla benim eşim cok düzenli bide titiz ben umursamasam sinir oluyo bana bende düzenliyimdir ama salmayıda seviyorum yoruluyoruz sonucta

günaydın daha kimsecikler uyanmamış bende hayat saat 6da başlıyor
ilk kilo bildirimi benden gelsin 60.0
şaka gibi hedef tam tuttu
çok şükür 60 ı gördüm ya rüyada gibiyim 85 kilo ile doğuma gittiğimi düşünürsek
kaptan bende 58 demiştim hedefe 55 diyorum yaza kadar burdayım inş

Anladım canım ne kadar zamandır düşünüyorsunuz sorun yaşadınız mı bilmiyorum bu başlıkta da konuyu açarsam pek bi dağılır da bizim çeşitli sorunlarımız kötü günlerimiz oldu malesef. Şimdi tedavi görmeye başladım ben eşimde bi sıkıntı çıkmadı da çok şükür öyle ne olur ne olmaz diye yediriyorum eşime keçiboynuzunu
valla canım ben 3 yıl hap kullandım gecen sene bu zamanlar bıraktım pko ile başlamıştım hapa korunmak içinde ve adetimi düzenliyo diye bırakmadım bide cocuk istemiyordum hiç.haptan sonrada eylüle kadar falan kondomla korunduk eylülden beridir korunmuyoruz.dedigim gibi ben hastane içinde doktordan kacıyorum o yüzdende bekliyorum şimdilik 1-2 ay daha hareket olmazsa bi kontrol olmayı düsünüyoruz.eşim gidelim diyorda ben erteliyorum hep

günaydın herkese kiloyu bildiri ben kacar bi margarin daha gitti 57.4 :) h
iç gitmememsinden iyidir dimi :)

günaydın daha kimsecikler uyanmamış bende hayat saat 6da başlıyor
ilk kilo bildirimi benden gelsin 60.0
şaka gibi hedef tam tuttu
çok şükür 60 ı gördüm ya rüyada gibiyim 85 kilo ile doğuma gittiğimi düşünürsek
kaptan bende 58 demiştim hedefe 55 diyorum yaza kadar burdayım inş
tebrikler canım görüşürüzz

***3.Takım 396.ETAP***

Efser: (74,7/74,1/0,6/%0,80)

Ayulduzz: (74,6///%) hedef kilosunu 60 olarak güncellemek istiyor.
Kelebekolacam: (76,5/75,4/1,1/%1,44)
Nilyyyaaannn : (76.8///%)hedef kilosunu 64 olarak güncellemek istiyor.
Chnnmkiz : (74.9///%)
Sahgull : (62.3/61,8/0,5/%0,80)
Nar38 : (57,6/57.4/0,2/%0,35)
Olvidos : (60.7/60/0,7/%1,15)

HedefVeBasari : (79,6///%)
Xpreiaz : (73,8///%) yeni üye geliş tarihi 01.01.2015, başlagıç kilosu 77, hedef kilosu 55

3.Takım ortalaması:%

Hayirli cumalar canlar dualarinizin kabul oldugu bi gun olur insallah

72,7 kilom yüzdeyi biz mi hesaplıyoruz canım? 1.1 kg vermişim :( ahh bu kabızlık bozdu tüm hesaplarımı

Back
X