- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Fıstık çok az yiyosun sonra kıtlık moduna girer metabolizman protein ye mutlakaSabah: onlet peynir zeytin 1dilim ekmek
Öğle:1elma
Aksam:çorba, 2yk bulgur pilavı
8000 adım
1,5 lt su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fıstık çok az yiyosun sonra kıtlık moduna girer metabolizman protein ye mutlakaSabah: onlet peynir zeytin 1dilim ekmek
8000 adım
1,5 lt su
nice senelere canim iyiki dogmusun :)İyi Akşamlar herkese menumu yazmadan belirtmem lazım ki bugün doğum günümdü tamamen kendimi kaybetmesem de ister istemez kaçamaklar oldu
menu : kahvaltı :1 haşlanmış yumurta beyaz peynir
öğlen : 2çatal yaş pasta
akşam : yarım porsiyon çoban kavurmanın yarısından biraz fazla (çok acaip bi tarif oldu) 1 dilim ekmek yarım tabak ezme
çeyrek dilim yaş pasta
2.5 lt su.
Spor yokama dizim beklediğimden hızlı iyileşiyo inş perşembe yeniden koşu bandıma kavuşuyorum
ahh senin motivasyonların süper zatendusunuyorum dusunuyorum dusunuyorum 60 kiloyum 38 beden olmusum alisveristeyim ayy bunun bir beden kucugunu verirmisiniz diyorum almisim boru paca bi pantolon basenden dolayi hic yakistirip giymedimde icimde kalmis ustune tiril tiril bi tunik acik renk bi esarp azcik yuksek topuklu bi ayakkabi takmisimkocisimide koluma oooh havamdan gecilmiyo. :))
tebrikler3. 0lmusum oooley gurur duydum kendimle sayenizde canlar
1200ip götürmüştür herhaldemenu
oglen peynir zeytin bir yumurtayla sucuklu omlet cocuklardan kaldi yoksa kendime yapmam bir dlm kepek ekmek
aksam yarim kase corba bir tabak firinda soslu karnabahar uc lokma ekmek
1200 ip atladim bir saat surdu accayip terledim dus almak zorunda kaldim o derece yani
kesin cezami sampiyonkizlar carsida bir yuvarlak tulumba yedim cok canim cekti cpismanlik indirimi isterim ama
ara öğün yap kuru meyve falanda olsa az yiyorsun ciddenSabah: onlet peynir zeytin 1dilim ekmek
8000 adım
1,5 lt su
dikkat et kaptan beline gecmiş olsunMenüm
Kahvaltı
5 çeri domates,roka,maydanoz
2 dlm ekmek,1 dlm peynir,4 zeytin
Ara
2 açık çay şekersiz
1 kupa 2 si birarada
Akşam
10 tane falan hamsi,salata,3 yk kadar ıspanak,1 dlm ekmek
1,5 lt su
3 saatt avm gezisi
Sonra eve geldim hava çok güzeldi dayanamadım daldım camlara şimdi bel ayrısıyla oturuyorum
mutlu yaşların olsunİyi Akşamlar herkese menumu yazmadan belirtmem lazım ki bugün doğum günümdü tamamen kendimi kaybetmesem de ister istemez kaçamaklar oldu
menu : kahvaltı :1 haşlanmış yumurta beyaz peynir
öğlen : 2çatal yaş pasta
akşam : yarım porsiyon çoban kavurmanın yarısından biraz fazla (çok acaip bi tarif oldu) 1 dilim ekmek yarım tabak ezme
çeyrek dilim yaş pasta
2.5 lt su.
Spor yokama dizim beklediğimden hızlı iyileşiyo inş perşembe yeniden koşu bandıma kavuşuyorum
Çocukluk işte ne düşünüyosa insanay aklima geldi kizlar guldum kendime sizde gulun lise donemimde hep tombul gecmisti ama nasil oluyo anlamiyorum hala en fazla 54 kiloydum yine tombul diyolardi ben erken okula basladigim icin sinif arkadaslarimdan 3 yas kucuktum ergen bingilligiydi galiba kenzülarş diye bi dua var uzunda baya 40 kere okuyanin her istegi oluyo diye duymustum bi gece kackere okudum hatirlamiyorum ama uyuyup kalana kadar okumustum kilo vereyim diye hangi akilla yaptiysam
yatiyosan halsizlikten surekli oda yapmistit canim gecmis olsunKızlar merhaba akşam uyudum yine rahatsz olunca simdide kalktım biraz gecmiş yaptım menümü yazayım Sabah aç karnıma limonlu su ve form cayı 1er bardak .klasik kahvaltı az yaglı ceyrek omlet ile .. ara sütlü türk kahvesi..akşam 1kase kesme corba 4kaşık bulgur pilavı..3litre su spor yok maalesef belim agrıyo bgnde boğazım yetmiyo gibi o niye oldu anlamadımda
Efser @Nilyyyaaannn @meantrees N nar38 @olvidos
Fitt_anne @kelebekolacam C chnnmkiz
xpreiaZ
@basnuhrumeysa
Fıstıklar hepinizi tebrik ederim inşallah sonraki analiz döneminde daha yuksek not alırız tabi bunun için bol bol dereceye girmemiz lazım
Hadi kızlarrr yaza ne kaldııı
Kaçamaklara yenilmek yokkk
Ellerinize sağlıkMerhaba 3. takımcım, son sekiz haftamızı kapsayan takım analiz raporunuzu hazırladım.
Tebrikler, sınıfı geçtiniz.![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38956305
Bende aynıyım şuan hafta sonundan beri toplanamıyorumkaptancım bana bişeyler oldu sanki diyetim bitti gibi o moddayım her gün kaçamak yapar oldum hatta menümü bile buraya yazamaz oldum
hemen toparlanmam lazım destek bekliyorum kızın bana
ayy aynen canım valla bana da tombul diolardı hep oysa en fazla 57 kiloydum nası işti anlamıyorum. basenim anane yadigarı zaten sülalecek leğen gibiyiz ananem zayıflıktan kırılıyo ama arkasını bi dönsünnn abovvv :)) şu 1 haftada 5 kilo diyetlerinden birini duymuştum o zaman. hadi 5 kilo vercem diye başladım ama ızgara et diyo mesela bi öğünde ben de annem kızar diyet yapıyorum dersem diye tek başıma da eti pişiremem malum ızgara et yerine bi salatalık yiyorum, haşlanmış tavuk yerine domates yiyorum falan 2. günün öğleninde bisiklet sürerken gözlerim karardıay aklima geldi kizlar guldum kendime sizde gulun lise donemimde hep tombul gecmisti ama nasil oluyo anlamiyorum hala en fazla 54 kiloydum yine tombul diyolardi ben erken okula basladigim icin sinif arkadaslarimdan 3 yas kucuktum ergen bingilligiydi galiba kenzülarş diye bi dua var uzunda baya 40 kere okuyanin her istegi oluyo diye duymustum bi gece kackere okudum hatirlamiyorum ama uyuyup kalana kadar okumustum kilo vereyim diye hangi akilla yaptiysam
ben 60 lı kilolarımı hiç hatırlamıyorum en son ortaokuldaydım herhalde hep 70 gördüm tartıda şimdi bir mucize gibiay aklima geldi kizlar guldum kendime sizde gulun lise donemimde hep tombul gecmisti ama nasil oluyo anlamiyorum hala en fazla 54 kiloydum yine tombul diyolardi ben erken okula basladigim icin sinif arkadaslarimdan 3 yas kucuktum ergen bingilligiydi galiba kenzülarş diye bi dua var uzunda baya 40 kere okuyanin her istegi oluyo diye duymustum bi gece kackere okudum hatirlamiyorum ama uyuyup kalana kadar okumustum kilo vereyim diye hangi akilla yaptiysam
istah kesen biseyler yap sekerim tarcinli karbonatli ic suyunu mutfagin kapisini kilitle yeme yeme arkadasim olmuyo ama dovcem bak :)) bidaha kacamak yazarsankaptancım bana bişeyler oldu sanki diyetim bitti gibi o moddayım her gün kaçamak yapar oldum hatta menümü bile buraya yazamaz oldum
hemen toparlanmam lazım destek bekliyorum kızın bana