Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet canım haklısın yine yeniden bir başlağıç lazım bana ve başladım dün hiç bozmadan devam ettim bu günde bozmadan devam ederim şu sıra menü paylaşımı yapmıyorum ama gercekten düzensiz bir şekil çizdim için

Olsun canım düzesizde olsa paylaş
Kacamakta yapsan paylaş, faydasını görüceksin

@olvidos canım daha çncede söyledim çok güzel kilo verdin ama salmak yok daha vercek kilon var bide koruma var iki kaçamak yaptın diye bırakmak yok aynen devam Efser Efser aynı şeyler senin içinde geçerli

İyi Akşamlar herkese menumu yazmadan belirtmem lazım ki bugün doğum günümdü tamamen kendimi kaybetmesem de ister istemez kaçamaklar oldu
menu : kahvaltı :1 haşlanmış yumurta beyaz peynir
öğlen : 2çatal yaş pasta
akşam : yarım porsiyon çoban kavurmanın yarısından biraz fazla (çok acaip bi tarif oldu) 1 dilim ekmek yarım tabak ezme
çeyrek dilim yaş pasta
2.5 lt su.
Spor yok:KK43: ama dizim beklediğimden hızlı iyileşiyo inş perşembe yeniden koşu bandıma kavuşuyorum
Canım gözümden kaçmış
Doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin:KK68:
Ohh pastalarda yaramasın:p

dusunuyorum dusunuyorum dusunuyorum 60 kiloyum 38 beden olmusum alisveristeyim ayy bunun bir beden kucugunu verirmisiniz diyorum almisim boru paca bi pantolon basenden dolayi hic yakistirip giymedimde icimde kalmis ustune tiril tiril bi tunik acik renk bi esarp azcik yuksek topuklu bi ayakkabi takmisimkocisimide koluma oooh havamdan gecilmiyo. :))

ohhh ben bile hayalını kurdummm. Cokkk guzell olduuuu. Masallahhh

Hayirli sabahlar guzeller,bol verimli bi gun olsun insallah ..45 dak yuruyup gelicem gorusutuz:KK66:
günaydın herkese

Niye boyle olduk bu hafta kimse yok ortalikta :KK43:yarisla motive olur gaza geliriz diyr dusunmustu kaptan ama pekde oyle olmadi:KK43:
ayy ben hiç iyi degilim yoksa gelcemde

Fitt_anne Fitt_anne N nar38 C chnnmkiz
N Nilyyyaaannn
Kızlar iyisiniz ama daha iyi olunnn

Benimde bu hafta misafirim geliyo çokkk yoğun olcam lütfenn bana yardımcı olun takıma zarar gelmesin belki meantrees meantrees canım yardımcımda gelirse toparlarız
kaptancım beni bu yatış darmaduman etti valla yatıyom sadece kusura bakmayın telafi etcem
ohhh ben bile hayalını kurdummm. Cokkk guzell olduuuu. Masallahhh
yaa dimi inşallh

ay aklima geldi kizlar guldum kendime sizde gulun lise donemimde hep tombul gecmisti ama nasil oluyo anlamiyorum hala en fazla 54 kiloydum yine tombul diyolardi ben erken okula basladigim icin sinif arkadaslarimdan 3 yas kucuktum ergen bingilligiydi galiba kenzülarş diye bi dua var uzunda baya 40 kere okuyanin her istegi oluyo diye duymustum bi gece kackere okudum hatirlamiyorum ama uyuyup kalana kadar okumustum kilo vereyim diye hangi akilla yaptiysam

oldu mu peki :) olduysa bende yapayım :)

kaptancım bana bişeyler oldu sanki diyetim bitti gibi o moddayım her gün kaçamak yapar oldum hatta menümü bile buraya yazamaz oldum
hemen toparlanmam lazım destek bekliyorum kızın bana

Canımm zorla kendını kac kilo kaldı hedefine ? hedefine az kalınca artık vermem zor olur dıye dusunmeye baslamıssındır belkı. ben bu yuzden hedefı asagıya cektım.

Kızlar dün menüm sabah klasik kahvaltı öğlen 1kase limonlu mercimek corba akşam 1elma 1portakal canım bişey istemedi eşimde yoktu yemedim 2litre su

Kızlar dün menüm sabah klasik kahvaltı öğlen 1kase ltojk mercimek corba akşam 1elma 1portakal canım bişey istemedi eşimde yoktu yemedim 2litre su
Yasemin soysalin dedigine gore yemek icin yememrklazim bedene ses verirsen o seni yonlendiyo zaten ,tokken yiyoruz yemrk icin yiyoruz ne kadar yanlis...sen dun dogruyu yapmissin ;)

Back
X