Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Efserim lütfen daha hedefe var iki kıyafet bollaştı diye rehavet yapma canım
Neden daha incecik olmayasın
Hemde yemek insana ne katıyor ki
Artık hayır demeyi öğrenmemiz lazım
Nefsimize hakim olmamız lazım vücudumut müdasit hemen geri alırız yoksa
Yaşam şeklimizi değiştirmemiz lazım
Dengelemeyi öğrenmemiz lazım
Kızlar ilk hedef mezun olmak burdan ama bununla bitmiyor korumak daha zor
Hele mezun olalaım topluca koruma topıgı acalım. Korumak vermekten dahada zorrr. cunku bısılerı yemegı ozluyoruz ve resmen saldırıyoruzzz. sonra o kadar hızla gelıyor kı o kılolarrr :((

Fitt_anne Fitt_anne @nar38 C chnnmkiz
N Nilyyyaaannn
Kızlar iyisiniz ama daha iyi olunnn

Benimde bu hafta misafirim geliyo çokkk yoğun olcam lütfenn bana yardımcı olun takıma zarar gelmesin belki @meantrees canım yardımcımda gelirse toparlarız
Tamam komutan cebheyi biz bekleriz evelallah aklin kalmazin ,savasimiz uzun buyuk, yillardir kene gibi yapisan dusmanimiz yaglarla savasiyoruz dusecez kalkacaz yerimizde sayacaz ama 3. Mintika olarak bu savasi biz kazanacaz;)

Ayy ben regli oldum sabahtan beri kıvranıyorum
Tartıya yansımaz inşallahhh
Bende de belirtiler var olacak gibi karnım ağrıyor ama daha yok bişey:KK43:

@olvidos canım daha çncede söyledim çok güzel kilo verdin ama salmak yok daha vercek kilon var bide koruma var iki kaçamak yaptın diye bırakmak yok aynen devam Efser Efser aynı şeyler senin içinde geçerli
Yok canım yapmıyacağım size bir sey daha soracam vakkit olursa:KK51:

B basnuhrumeysa canım nerelrdesin bak bu hafta listeye alıcam ama katılımın azaldı :KK64:

@xpreiaZ canım sende listedesin diye salmak yokk daha çok motive olman lazım, ayağından dolayımı gelemeiyosun, hedefine ulaşabilmen için daha çok vakit geçirmen lazım burda
Yaa telefonum bozuldu bu siralar da dışarda hep işlerim var zamanim oldukca bilgisayardan yazmaya calisiyorum ksuruma bakmayın yaaa :KK42::KK42:

Sakın canım
Maşallah çok güzel kilo verdin ama rehavete kapılma sakın unutmaki bırakır bırakmaz iki katı hızla geri gelicek kilolar
Önemli olan tam hedefe ulaşıp en az 1 senede o kiloyu koruya bilmek
Aksi takdirde al ver al ver hiçbi anlamıyok
Hemde bukadar emeğe yazık
çok doğru söylüyorsun geri alma gibi bir niyetim yok zaten ay düşünmek bile korkunç
toparlandım ve hırslandım yalnız cuma günü tartı günü + çıkmaktan korkuyorum ne yapayım şok diyet 2 günlük yada detoks öneriniz var mı tüm gün aç kalabilirim de cuma + çıkmak istemiyorum
bu hafta yoğunluktan çok giremedim kaptanım okul malum son hafta tayini çıkan öğretmenler felan vardı mesaj sayım çok az birde yüzdemizi nasıl hesaplıyoruz kilomu eklerim ben listeye

nasilsiniz canlar
bugun temizlik yaptim simdide yoldayim istanbula gidiyorum gecmisi okudum ama alinti yapamadim tek tekhastalara sifakacamakcilara akil sampiyonlara dahada azim versin allahim yemek yedimde ciktim yola insallah daha bisey yemem ablamda cok dfena araba tuttu beni suan midem agzimda yiyemem zaten istesemde. kaptancim elimden geldigince yardimci olucam islerd

Canımm zorla kendını kac kilo kaldı hedefine ? hedefine az kalınca artık vermem zor olur dıye dusunmeye baslamıssındır belkı. ben bu yuzden hedefı asagıya cektım.
hedefim 58 di 55 e çektim bende
ondan oldu zaten tartıda 59.9u gördüm bi haller oldu ama toparladım sıkıntı yok ben 55 kilo olacağım 55 kilo olmak istiyorum ve bir daha kesinlikle 60 lı rakamları görmeyeceğim 55 kilo olana dek bırakmayacağım zamanım uzun acele etmek yok her hafta 100 gram kaybetsem bile kilo vermek istiyorum

Back
X