Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar..gündüz mesaideydim yemegimi yedim geldim nihayet bugün iyileşmiş bir şekilde :)

menum
uyaninca bir bardak kefir iki ceviz
ogle haslama et
aksam bir kase corba salata
bununla kalsin isterdim ama kocisle atistik cok moralim bozuk yemek yerken buldum kendimi saat dokuz gibi ne yedim ne yaptim hatirlamiyorum
ahh canım kıyamam neyse inşallah düzelmiştir eşinle..

menüm sabah hastanede yarım sade poğaca ve cay 3 zeytin
ara: hastanede cacık 1 kase (marullu cacık burda duydum biz yapmayız hi. ama güzel oluyo)
ara:1 elma 2 dilim portakal
akşam:1 kase tarhana
2 litre su 200 ip(yazıyorum şimdiden yapmaya mecbur kalayım:))

Selam kizlar nasil gidiyo tatil,benim oglan 15 gun basimin etini yiyecdk ya biri gelsin ya biyere gidelin diye..bugun parka goturdum yarin kuzenleri gelecek 15 gun dolfuracaz bakalim boyle
ayy çoluk cocuk olmayınca karne tatil haberleri etraftan geliyo sadece :)

Menum :
kahvaltı : 2 yumurtalı krep 4 dilim sucuk 1 üçgen peynir
Akşam: yarım tabak mercimek çorbası 4 tavuk kanat ızgara 3yk patates püresi
ara : bi tadella
2 lt su
Ve saatler süren ve hala bitmeyen temizlik :KK61:

evet prensip bu.valla benim eşimde bende calısıyoz haftasonu falan yok bizde o yüzden gezme yok adam eve gelmedi yemekte yok :)
Canim eşimin de haftasonu yaz tatili şusu busu yok direk bana da olmuyo tek başına tatili napayım ben :(

Sitede bakım vardı sanırım girenedim kızlar kusura bakmayın bizede karne tatili yok ama görümcemler gelince otomatikman tatil moduna girdik cümbür cemaat yoğun geçiyor takımımızı boş bırakmayın atlatalım kazasız belasız şu tatili

tatli ruyalar kizlar kaynanamda yeni ameliyat olduya tatilciler bizede akin etmeye basladi ama ben bu aksam eltimin guvecini ve pilavini yememek icin aksam yemegine gelmem ama caya gelirim dedim yemege gitmedim cunku bu cuma 73 u gorcem menumu gorunde tebrik edin beni

menuuu
11 de peynir zeytin iki lokma sucuklu yumurta bir dlm kepek ekmek
ara bir yesil cay iki ceviz
4 te yuz gr kadar az yagli kavurma et bir dlm kepek ekmek dahada bisey yemedim acimiyorum artik hain bunyeye kivraniyo acliktan amma leptinlerim kurek kurek tasiyo yaglarimi endoplazmik rediguluma hissediyorum
3 lt su 500 de ip atladim

Back
X