- 7 Ocak 2015
- 90
- 103
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım üzüldüm senin adına inşallah herşey yoluna girerMerhaba kızlar uzun zaman sonra ilk kez geliyorum ve son gelişim sanırım izinden dönmeyi düşünüyordum ama aynı sıkıntılar tekrar ortaya çıktı hepinizin bende ve kilo verme sürecimde emeği çok büyük hem teşekkür ediyorum sizlere
hem de kaptanımız gülşahdan özür diliyorum onu tek başıma bırakıp takım işlerine yardım edemediğim için..
Tekrar kusura bakmayın kızlar özel hayatımda olan sorunlardan dolayı gelemeyeceğim bir daha kk ya da girebileceğimi sanmıyorum her şey için hepinize çok teşekkür ederim inşallah hepiniz istediğiniz güzel kilolarınıza ulaşırsınız ve ömür boyu hayatınıza o şekilde devam edersiniz hoşçakalın
Canımm çok sevindimmKızlar günaydın son birkac haftadır üzerimde sürekli bir uyku hali vardı birde normaldede çok idrara cıkarım fakat daha cok çıkmaya basladım bgn süphelendim evde bir test yapayım dedim çift çizgi çıktı sanırım HAMİLEYİM yarın kan tahlili yaptırcam inşllah
Canım benim ya hakkında hayıtlısı olsun inşallah düzelir herşey biz burdayız ne zaman ihtiyaç duyarsan, sıkma canını hiçbirley içinMerhaba kızlar uzun zaman sonra ilk kez geliyorum ve son gelişim sanırım izinden dönmeyi düşünüyordum ama aynı sıkıntılar tekrar ortaya çıktı hepinizin bende ve kilo verme sürecimde emeği çok büyük hem teşekkür ediyorum sizlere
hem de kaptanımız gülşahdan özür diliyorum onu tek başıma bırakıp takım işlerine yardım edemediğim için..
Tekrar kusura bakmayın kızlar özel hayatımda olan sorunlardan dolayı gelemeyeceğim bir daha kk ya da girebileceğimi sanmıyorum her şey için hepinize çok teşekkür ederim inşallah hepiniz istediğiniz güzel kilolarınıza ulaşırsınız ve ömür boyu hayatınıza o şekilde devam edersiniz hoşçakalın
Valla susn nöbetten geldim uyuyamadım şaşkınlıktanhissim dogru çıktı çift cıkacagını bilerek zorla çişim yokken idrar yaptım kaptan valla kimseyede söylemedim içimde patlıcakCanımm çok sevindimm
Hayırlı olsun
Merakla bekliyorum kan sonucunu
Canım benimValla susn nöbetten geldim uyuyamadım şaşkınlıktanhissim dogru çıktı çift cıkacagını bilerek zorla çişim yokken idrar yaptım kaptan valla kimseyede söylemedim içimde patlıcak
Valla eger hamileysem hamişkende gelirim yoksa çok kilo alırım ben çokCanım benim
Çok normal canım şaşkınlığın keyfini çıkar ayy rşinde çok sevinecek
Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder
Bizi bırakmak yok ona göre doğumdan sonrada tekrar bizimlrsin inşallah
Aminn canım benim isteyen herkeseİnşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun en basta kaptanım sana ve xperiaz ye
tebrik ederim narim cok sevindim allah kimseye aratmasin tadini cikar canim ben hamilelik surecini cok severim sende sifir problem gecirirsin insallah cok dikkat et kendineKızlar günaydın son birkac haftadır üzerimde sürekli bir uyku hali vardı birde normaldede çok idrara cıkarım fakat daha cok çıkmaya basladım bgn süphelendim evde bir test yapayım dedim çift çizgi çıktı sanırım HAMİLEYİM yarın kan tahlili yaptırcam inşllah
Merhaba kızlar uzun zaman sonra ilk kez geliyorum ve son gelişim sanırım izinden dönmeyi düşünüyordum ama aynı sıkıntılar tekrar ortaya çıktı hepinizin bende ve kilo verme sürecimde emeği çok büyük hem teşekkür ediyorum sizlere
Kızlar günaydın son birkac haftadır üzerimde sürekli bir uyku hali vardı birde normaldede çok idrara cıkarım fakat daha cok çıkmaya basladım bgn süphelendim evde bir test yapayım dedim çift çizgi çıktı sanırım HAMİLEYİM yarın kan tahlili yaptırcam inşllah
sagolun kızlar bakalım hayırlısı inşallah kan tahlilide yaptırayım bi netleşsin durumSlm akrdeş takımcımmm iyi haftalar olsun inş
Hakkında hayırlısı olsun AybükecimmmSorunlarını rabbim kolaylıkla çözmeni nasip etsin kuzum .
Herşey gönlünce olsun kuzum mutluluklar
Tebrikler bitanemmm rabbim sğalıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
canımm tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)) çok sevindim ya. bana da dua et tmm mı :)Kızlar günaydın son birkac haftadır üzerimde sürekli bir uyku hali vardı birde normaldede çok idrara cıkarım fakat daha cok çıkmaya basladım bgn süphelendim evde bir test yapayım dedim çift çizgi çıktı sanırım HAMİLEYİM yarın kan tahlili yaptırcam inşllah
amin canımm inşallahİnşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun en basta kaptanım sana ve xperiaz ye